Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#36751 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Memić se definitivno nudi za prvu postavu ali možda je i jači kad uđe drugo a odbrana umorna… Ubiše nas duge lopte….
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Idemedosumom
#36753 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Generalna probako, 'nako. Nit smrdi nit miriše
- Rothmans
#36754 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Babo ti je ker
-
kiligonzales
#36755 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Protiv nas se niko nije naigrao, pa nece ni oni. Mi nastavljamo u boljem ritmu na mundijalu. U prvom smo ispadali zbog Kolasinca koji je visio vise na njihovome petercu, nego na svome. Godine cine svoje trom da se vrati. Ko sto rekoh u jednom malo duzem postu, to nam je bila mana i protiv Velsa i protiv Italije. Ipak vidi Barba to, ovo je prijateljski mec, nece se bacati ko u barazu glavom na kopacku za prolaz.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#36756 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prvih 25 minuta igrali kao Brazil. Onda Panama skontala da treba samo zatvoriti krila i riješen problem. Do 60. minute lipsali. Nadam se da se samo čuvaju za svjetsko ali ovo ne izgleda nikako dobro. Panama je ofrlji tim. Kako ćemo se nositi sa iole opasnijom Kanadim i Svicom.
- Sanjarko
#36757 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pogodi ja sve i rezultat, spavao sam, po vašim reakcijama nismo bili dobri.
- dale cooper
#36758 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ok je ovo sasvim bilo večeras, ima segmenata igre o kojima se mora povesti više računa, ali je večeras bilo bolje nego protiv Makedonije.
Nije ni Panama džaba na prvenstvu.
- Rothmans
-
emirolini
#36760 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tanko. Pretanko. Alajbegovic definitivno nije za cijelu utakmicu. Bajraktarevic isto. Memic treba od prve minute. Tahirovic je bio najbolji u redovima Paname veceras, prekine lik akciju. Demirovic nije dobio niti jednu dobru loptu. Dedic dobar. Eto to je moj zakljucak, ako su namjerno ovako lose igrali da sakriju svoje sposobnosti, svaka im cast. Mene su definitivno ubjedili da su losi.
Po ovome, i po utakmici sa Makedonijom, trece mjesto bi bilo uspjeh. Volio bi da grijesim.
Po ovome, i po utakmici sa Makedonijom, trece mjesto bi bilo uspjeh. Volio bi da grijesim.
- insaneinthebrain
#36761 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kakav ba katar, ako ne moze da pobijedis katar ne zasluzujes ni da igras na SP ni da prodjes dalje. ostale dvije utakmice se pobiti pa sta bude
- Point.
- Sanjarko
#36763 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jaka je Panama, ne znam šta se trkelja da su bezveze tim.dale cooper wrote: ↑06/06/2026 23:02 Ma ok je ovo sasvim bilo večeras, ima segmenata igre o kojima se mora povesti više računa, ali je večeras bilo bolje nego protiv Makedonije.
- N.N.
#36764 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma oke je ovo na kraju.
Memic u prvu, Bajraktar na klupu.
Amir mi je isto nekako sigurniji od Tahirovica i Basica.
Da se Sunjic oporavi, onda bi bilo vise izbora.
Fali Edin i Tabakovic. Ostatak napada krampuzi
P.s. svidja mi se Čelik. Momcina je pravi stoper.
P.2s. jebat ce nas ove vrucine.
Memic u prvu, Bajraktar na klupu.
Amir mi je isto nekako sigurniji od Tahirovica i Basica.
Da se Sunjic oporavi, onda bi bilo vise izbora.
Fali Edin i Tabakovic. Ostatak napada krampuzi
P.s. svidja mi se Čelik. Momcina je pravi stoper.
P.2s. jebat ce nas ove vrucine.
- SmokingMan
#36765 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka se naspavaju, valja se izboriti na ovim vrelinama, koje nam ne gode baš, ja bi volio da su utakmice u noćnim terminima, pa makar ustajali u 05:00. Solidno smo danas odigrali, jedino je bilo najgore gledati zadnjih 15 minuta prvog poluvremena. Sejo nije spreman da igra cijelu utakmicu, stigle su ga povrede pa je i očito postao sporiji u napadu. Nadam se da će ta obaveza SP.a malo poboljšati koncentraciju i prirpavnost kod igrača. Svjesni su da svako opuštanje i ozbiljni propusti u igri mogu značiti i brz povatak kući. Vjerovatno su svi u prirpeemama malo sebi dali oduška da odigraju opuštenije, ali to baš i pokaže koliko propusti mogu biti kobni u presudnim trenicima. Nadam se dobrom otvaranju protiv kanade.
- Sanjarko
-
kiligonzales
#36767 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa mora neka proci. Nije ni Panama ekipa bez pracke.
Glavni aduti u napadu su ipak na klupi.
Last edited by kiligonzales on 06/06/2026 23:08, edited 1 time in total.
- zenny
#36768 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jeste li realni dok pisete ovako ozbiljno negativne komentare. svjetsko je za par dana, je li vama normalno da se igra na vise od 60% kapaciteta ovako NEBITNA utakmica?
definitivno je par igraca moglo i moralo bolje, ali generalno ovo je odrzavanje forme, malo testa, zagrijavanje i to je to...manje vazno nego ijedna do sada prijateljska koju smo igrali
nikad gori prenos u zivotu nisam gledao. sve je zumirano, nemas pregled igre, ne mozes se uzbuditi kad neko ima loptu pa da kontas dodaj je onom gore itd... vidi se da je radio neko ko veze nema sa rezijom fudbalske tekme
definitivno je par igraca moglo i moralo bolje, ali generalno ovo je odrzavanje forme, malo testa, zagrijavanje i to je to...manje vazno nego ijedna do sada prijateljska koju smo igrali
nikad gori prenos u zivotu nisam gledao. sve je zumirano, nemas pregled igre, ne mozes se uzbuditi kad neko ima loptu pa da kontas dodaj je onom gore itd... vidi se da je radio neko ko veze nema sa rezijom fudbalske tekme
- Plavo-bijeli
#36769 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja vjerujem da će ovo biti bolje za 30% protiv Kanade.
Niko neće ovu protiv Paname igrati ni blizu 100%, osim mozda Malića
, jednostavno je svima prevelika zelja da zaigraju na SP i potpuno je fokus na tome.
Kad se doda Dzeko tu, te Šunjić u vezi, drugačije će biti.
Nadam se samo da se Bajraktarević i Alajbegović nisu previše nafurali i da je fokus na timu, a ne na njima i da nisu nivo Robinha i Robbena.
Ponavljam, Katar neće biti niti malo lagan, a i oni računaju da će nas mozda moći dobiti i proći dalje.
Drugo je ono bilo protiv Irana kad imaš jednog Ibiševića na klupi, Misimovića i Dzeku u najboljim danima koji sami riješavaju utakmice...sada je fokus na čitavom timu.
Helem nadam se da ćemo imati baš sreće protiv Kanade i nekako ih dobiti ko Rumune u gostima, pa riješiti pitanje tog prolaza, inače...će biti baš teško, ali eto imamo 3 šanse za prolaz..strah me da bi mogli na kraju imati 2 boda i ne proći dalje, ali hajde, od utakmice do utakmice.
Niko neće ovu protiv Paname igrati ni blizu 100%, osim mozda Malića
Kad se doda Dzeko tu, te Šunjić u vezi, drugačije će biti.
Nadam se samo da se Bajraktarević i Alajbegović nisu previše nafurali i da je fokus na timu, a ne na njima i da nisu nivo Robinha i Robbena.
Ponavljam, Katar neće biti niti malo lagan, a i oni računaju da će nas mozda moći dobiti i proći dalje.
Drugo je ono bilo protiv Irana kad imaš jednog Ibiševića na klupi, Misimovića i Dzeku u najboljim danima koji sami riješavaju utakmice...sada je fokus na čitavom timu.
Helem nadam se da ćemo imati baš sreće protiv Kanade i nekako ih dobiti ko Rumune u gostima, pa riješiti pitanje tog prolaza, inače...će biti baš teško, ali eto imamo 3 šanse za prolaz..strah me da bi mogli na kraju imati 2 boda i ne proći dalje, ali hajde, od utakmice do utakmice.
- p206
#36770 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da se treba napraviti plan B sa Kerimom na mjestu desetke,bar 10-15 min na nekom meču kao iznenađenje.
Jer je jedini koji može napraviti dribling u mjestu i opaliti,takve sitnice znaju presuditi.
Ovako dok uđe sa krila,golman već bude spreman...to bi bilo uredu da mu drugi igrači kreiraju situaciju,ali to još nisu naučili ili im niko nije pokazao.
Jer je jedini koji može napraviti dribling u mjestu i opaliti,takve sitnice znaju presuditi.
Ovako dok uđe sa krila,golman već bude spreman...to bi bilo uredu da mu drugi igrači kreiraju situaciju,ali to još nisu naučili ili im niko nije pokazao.
-
Osmi Socrates
#36771 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Panama će biti zadnja u grupi sa tri poraza. Nikakve zaključke ne treba donositi nakon prijateljske utakmice.
-
Crvene_brigade
-
MAha
#36773 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slazrm se sa ovim. Panama igra na svjetskom prvenstvu kao mislim jedina iz Srednje Amerike (osim mex), dakle ozbiljna reprezentacija, koju smo "pojeli" u prvom poluvremenu. Drugo lose. Ali ima tu krvi ima ima, mogli bi procdale cooper wrote: ↑06/06/2026 23:02 Ma ok je ovo sasvim bilo večeras, ima segmenata igre o kojima se mora povesti više računa, ali je večeras bilo bolje nego protiv Makedonije.
-
suspect_zero
#36774 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Raja, gdje cemo gledati utakmice?
- SmokingMan
#36775 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Malo je prenos sa sobom nosio onaj Vibe 80.tih, sve je nekako izgledalo sporije na ekranu.Boje su na momenat bile razmeljane.