Nisam ni ja pomno pratila dnevnik, kad vidim one akademike, i ne gleda mi se puno.. ali koliko sam shvatila da će sutra face to face biti pećanac i ivo komšić. Mislim da je tako rekao, nemoj prihvatiti 100%.StupskaBitanga wrote:zašto prilog koji sam vidio nije nudio stranu Pećanca i tu frakciju ili je to bilo prije a da nisam vidio
Nisam gledao komplet dnevnik samo taj prilog onako usput
Pitam nemam pojma
P.S
Zvezdana javno čestitam ti na rođenju sina
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3676 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
StupskaBitanga
#3677 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobro izvinjavam se na prvom postu
Ako će sutra biti face to face s njima e onda ide komentar.
- KatarinaKosaca
#3678 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako napisah...StupskaBitanga wrote:dobro izvinjavam se na prvom postu
Mislim da je tako rekao, nemoj prihvatiti 100%.
-
samkoF
#3679 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Chuckie wrote:Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.
http://www.lyngsat.com/tvchannels/ba/Face-TV.html
Meni svejedno ali para oci takvo jedno ruzno obracanje dami il njeznijem polu, stvarno za
- KatarinaKosaca
#3680 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore. Najgore je što ne mogu uzvratiti, jer odmah odem u banovice. Ali, život je nepravedan.samkoF wrote:Chuckie wrote:Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.
Meni svejedno ali para oci takvo jedno ruzno obracanje dami il njeznijem polu, stvarno zapa makar i da je slagala tako se ne razgovara sa osobom zenskog pola a nikad se ne zna, mogla je pogresno shvatiti il pogresno se izraziti il nesto trece , kako god smatram da nije u redu reci bilo kome koga licno ne poznas a pogotovo dami da laze.
- simonese
#3681 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nepravedno ako ti se banovici odbijaju od plateKatarinaKosaca wrote:Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore. Najgore je što ne mogu uzvratiti, jer odmah odem u banovice. Ali, život je nepravedan.samkoF wrote:Chuckie wrote:Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.
Meni svejedno ali para oci takvo jedno ruzno obracanje dami il njeznijem polu, stvarno zapa makar i da je slagala tako se ne razgovara sa osobom zenskog pola a nikad se ne zna, mogla je pogresno shvatiti il pogresno se izraziti il nesto trece , kako god smatram da nije u redu reci bilo kome koga licno ne poznas a pogotovo dami da laze.
- paranormalan
#3682 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore.![]()

- KatarinaKosaca
#3683 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nemamo mi plata na face tv. Zar nije i to apsolvirano na temi?simonese wrote:nepravedno ako ti se banovici odbijaju od plate
- akcid
#3684 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Navikla si ti i ovako:KatarinaKosaca wrote:Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore. Najgore je što ne mogu uzvratiti, jer odmah odem u banovice. Ali, život je nepravedan.
Postao/la KatarinaKosaca dana 16/10/2013 20:30
Bolje i mahaluša nego glupan koji o sebi misli da je pametan, a ne zna sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu.
- KatarinaKosaca
#3685 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, samo mi je žao što ti ne opisah čari sarajevskih mahala. Ustvari Isak Samokovlija je to divno opisao. Da si čitao nikada riječ mahala ne bi rabio u ovom kontekstu. I bila bi fer igra da si naveo cijeli citat, dakle šta je bio povod ovoj mojoj replici.. ali kako god bijah radi toga u banovicima. Kao i ti.akcid wrote:Navikla si ti i ovako:KatarinaKosaca wrote:Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore. Najgore je što ne mogu uzvratiti, jer odmah odem u banovice. Ali, život je nepravedan.
Bolje i mahaluša nego glupan koji o sebi misli da je pametan, a ne zna sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu.
Last edited by KatarinaKosaca on 09/11/2013 00:28, edited 1 time in total.
-
Chuckie
#3686 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slazem se da je neprimjeren rjecnik sa moje strane, ali ta ista dama me prije tog posta proglasila lazovom bez ikakvog osnova.samkoF wrote:Chuckie wrote:Katarina lazes. I ti i onaj ko kaze da na satelitu za 110€ gleda Face tv u HD formatu.
Last edited by Chuckie on 09/11/2013 00:30, edited 1 time in total.
- akcid
#3687 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sreća pa ga ne pročitah, inače bih i ja prozivao glupače po forumuKatarinaKosaca wrote:Da, samo mi je žao što ti ne opisah čari sarajevskih mahala. Ustvari Isak Samokovlija je to divno opisao. Da si čitao nikada riječ mahala ne bi rabio u ovom kontekstu.akcid wrote:Navikla si ti i ovako:KatarinaKosaca wrote:Ma, ne brini, navikla sam ja i na puno gore. Najgore je što ne mogu uzvratiti, jer odmah odem u banovice. Ali, život je nepravedan.
- KatarinaKosaca
#3688 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
akcid wrote:Sreća pa ga ne pročitah, inače bih i ja prozivao glupače po forumu
- luckylaka
#3689 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
predjite na p.p. i oslobodite nas.Inace u svakom slucaju sam na strani jedne dame tj,doticne,,katarine,,i neshvatljivo je ponasanje jednog broja muskih forumasaKatarinaKosaca wrote:akcid wrote:Sreća pa ga ne pročitah, inače bih i ja prozivao glupače po forumu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3690 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» akcid
30 dana
Akcide, prosli put si dobio 2 sedmice, posto si opet na istoj temi napravio isto sad ti je duplo duzi ban.
Katarina, manje prijetnji i ocekivanja da se skace na svaku tvoju primjedbu iste sekunde.
Znam da ti je tesko povjerovati da moderatori ne spavaju na forumu, sto dokazujes non-stop ali to je zaista tako
I umjesto sto se zalis stalno na nepravedne banove i dvostruke kriterije
, bolje povedi racuna da ne ulazis stalno u prepirke sa forumasima na ovoj temi, svakih par dana flodate temu, dijelite se na neke strane i padaju banovi.
Ovo vrijedi i za ostale.
» akcid
30 dana
Akcide, prosli put si dobio 2 sedmice, posto si opet na istoj temi napravio isto sad ti je duplo duzi ban.
Katarina, manje prijetnji i ocekivanja da se skace na svaku tvoju primjedbu iste sekunde.
Znam da ti je tesko povjerovati da moderatori ne spavaju na forumu, sto dokazujes non-stop ali to je zaista tako
I umjesto sto se zalis stalno na nepravedne banove i dvostruke kriterije
Ovo vrijedi i za ostale.
- It_is_a_Leclerc
#3691 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nova programska shema Facea je
.
Samo, imam par dobronamjernih zamjerki za koje bih volio da se isprave.
Prvo, emisija o životinjama je super. Samo, možda da se razmisli o onom psu koji "vodi" emisiju i njegovom glasu. Malo mi izgleda kao loša šala, najiskrenije.
Drugo, emisija "Reakcije" je isto dobar koncept, ali dvojica voditelja izgledaju kao da su oni tu da se zabave,a ako šta pametno i kažu, kažu...
Eto..
Prvo, emisija o životinjama je super. Samo, možda da se razmisli o onom psu koji "vodi" emisiju i njegovom glasu. Malo mi izgleda kao loša šala, najiskrenije.
Drugo, emisija "Reakcije" je isto dobar koncept, ali dvojica voditelja izgledaju kao da su oni tu da se zabave,a ako šta pametno i kažu, kažu...
Eto..
- KatarinaKosaca
#3692 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
It_is_a_Leclerc wrote:Nova programska shema Facea je.
Eto..
A ta emisije "Reakcije" jel to nešto novo? Ni to nisam upratila
- karanana
#3693 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobra emisija sinoc maximus olimpicus o velezovom igracu radiljevicu iz stare garde fudbalera 50-ih godina proslog vijeka.
hoce li biti nova sezona namigivanja zvijezdama i ima li se gdje pogledati stara sezona? senad je reko da nema repriziranja za sad, ne znam ima li gdje na sajtu ili na jubitubiju?
da malo ucimo i saznamo o velikim, a ne tako poznatim ljudima ove zemlje.
a ne da me filuju informacijama da je vucic iz bosne.
hoce li biti nova sezona namigivanja zvijezdama i ima li se gdje pogledati stara sezona? senad je reko da nema repriziranja za sad, ne znam ima li gdje na sajtu ili na jubitubiju?
da malo ucimo i saznamo o velikim, a ne tako poznatim ljudima ove zemlje.
a ne da me filuju informacijama da je vucic iz bosne.
-
Chuckie
#3694 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina, evo ja kupih karticu, nego jel večeras borba Denisa Stojnića na Fejsu? 
- KatarinaKosaca
#3695 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od 20 do 23 BIH mečevi. Kupila sam kokiceChuckie wrote:Katarina, evo ja kupih karticu, nego jel večeras borba Denisa Stojnića na Fejsu?
- Hercegoviina
#3696 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo Pandurevićke.
- karanana
#3697 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sad ce to senad
u bekstejdzu.
nek ona mala preuzme voditeljstvo do kraja emisije.
nek ona mala preuzme voditeljstvo do kraja emisije.
- Hercegoviina
#3698 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nekako je ohladila sa retorikom
- Havatar
#3699 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stigle pare iz BudimpesteHercegoviina wrote:nekako je ohladila sa retorikom
- karanana
#3700 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa dobro nece da zakuhava u bosmalu.
senad malo izokrece pitanje i nekako mi nema smisla ono sto je pita da ce snsd o njoj pricati za njenu ulogu u ratu u hadzicima. nelogicno pita. nece snsd to potegnuti. to je pozitiva za nju pred glasacima.
senad malo izokrece pitanje i nekako mi nema smisla ono sto je pita da ce snsd o njoj pricati za njenu ulogu u ratu u hadzicima. nelogicno pita. nece snsd to potegnuti. to je pozitiva za nju pred glasacima.