P.S. sad vidim da je ovo usječeno, da nije nasuto
Autoputevi u BiH - Koridor 5C
Moderator: anex
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3676 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
zar će ostati ovaj nasip sa desne strane?
-
Bodkin
#3677 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
treba pisati peticiju da se klonovima ispod nicka pise u zagradi stari nick/nickovi. a ne da svai put glavom lupam u zid ko sve hoda planetomAlfons Kauders wrote:jel ovo bio onaj damir5, kolt12 ili kako vec, onaj harisovac sa 100 nickova i brojcanim sufiksom na svakom? ili brat blizanacChmoljo wrote:otvorim ti temu, a ti mi sada još nešto prigovoraš. odvozikaj se.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» sv12
sorry za OT
- Alfons Kauders
#3678 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ima i ta mjesta... sve kontas da je forum pun idiota, a zapravo su to tri lika s 300 nickovaBodkin wrote:treba pisati peticiju da se klonovima ispod nicka pise u zagradi stari nick/nickovi. a ne da svai put glavom lupam u zid ko sve hoda planetomAlfons Kauders wrote:jel ovo bio onaj damir5, kolt12 ili kako vec, onaj harisovac sa 100 nickova i brojcanim sufiksom na svakom? ili brat blizanacChmoljo wrote:otvorim ti temu, a ti mi sada još nešto prigovoraš. odvozikaj se.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» sv12![]()
sorry za OT
chmoljo, pa koji kurac ga onda nisi banovo ranije? frajer je vec dobio metar banova jer je sjebo tonu tema i nikom nista... jos si mu i temu otvorio, mogo si mu i kafu skuhat
- drug_profi
#3679 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Sta cemo ovdje sa snijeznim nanosima? Kad zapada i vjetar zapuse, neces sale sacuvati ovaj dio bez snijega i leda na cesti.Maystor wrote:Vlakovo-Gladno polje, danas (hvala Pujdo!)
Nadam se da je to uzeto u obzir.
- Alfons Kauders
#3680 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ograde ovdje idu, ne bi trebo bit problemdrugi profil wrote:Sta cemo ovdje sa snijeznim nanosima? Kad zapada i vjetar zapuse, neces sale sacuvati ovaj dio bez snijega i leda na cesti.Maystor wrote:Vlakovo-Gladno polje, danas (hvala Pujdo!)
Nadam se da je to uzeto u obzir.
- Chmoljo
#3681 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
vjerujem u drugu šansu...Alfons Kauders wrote:
ima i ta mjesta... sve kontas da je forum pun idiota, a zapravo su to tri lika s 300 nickova
chmoljo, pa koji kurac ga onda nisi banovo ranije? frajer je vec dobio metar banova jer je sjebo tonu tema i nikom nista... jos si mu i temu otvorio, mogo si mu i kafu skuhat
ustvari... u više šansi
P.S. nemojte se čuditi ako se pozicija postova počne mijenjati... malo ću sada metlati ovu temu
- Alfons Kauders
#3682 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
sam sebi pravis bezveze posla...Chmoljo wrote:vjerujem u drugu šansu...Alfons Kauders wrote:
ima i ta mjesta... sve kontas da je forum pun idiota, a zapravo su to tri lika s 300 nickova
ustvari... u više šansi![]()
![]()
P.S. nemojte se čuditi ako se pozicija postova počne mijenjati... malo ću sada metlati ovu temu
- Mu'min
#3683 Orašje - Tuzla?
Da li se zna tj. kada će biti poznata gdje tačno ide autocesta Orašje - Tuzla?
Volio bi vidjeti kartu?
Volio bi vidjeti kartu?
-
StupskaBitanga
#3684 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ovo pravo brzo grade. Svaka čast 
- Chmoljo
#3685 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
spreman sam na žrtvu zarad kolektivaAlfons Kauders wrote:
sam sebi pravis bezveze posla...
zadnjih nekoliko stranica očišćeno, neki su biseri ostali
ugodno forumanje
-
udrch
#3686 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
dobro ovo gore izgleda, posebno sa strane..
-
Bodkin
#3687 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
kad ce onda otvoriti za nas sarajevo-zenica?
- shake69
#3688 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Sreca za nas ovdje a i druge zeljnih da nesto vide da su izbori naredne godine pa ce se oni napeti da puku pokazu da nesto rade. Ne sumnjam da ce se otvoriti cijela dionica od Zenice do Tarcina, bar dan pred izbornu sutnju! Od onog lot-a s kojim bi se ulazilo u grad nema nista, to je jasno.Bodkin wrote:kad ce onda otvoriti za nas sarajevo-zenica?
-
fiko_halimic
#3689 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
pa jel sarajevska zaobilaznica ili nije?!shake69 wrote: Od onog lot-a s kojim bi se ulazilo u grad nema nista, to je jasno.
- johntra
#3690 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
možda je mislio da zbog problema sa Hidrogradnjom i otkazivanjem dijela posla Koteksu, trenutno nema ništa od završetka Sarajevske zaobilaznice na vrijeme..
-
StupskaBitanga
#3691 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Sarajevska zaobilaznica će biti puštena u funkciju pred izbore bez ove priključne ceste za Stup. Ići će od Jošanice do Vlakova
- johntra
#3692 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
zar nije bila priča od početka da će se sve otvoriti, pa i ta priključna cesta sa Stupa, zajedno sa kružnim...ili je sada ovo nova priča, zbog novonastale situacije?
- Helikopter
#3693 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Za: "Alfons Kauders"Alfons Kauders wrote:sam sebi pravis bezveze posla...Chmoljo wrote:vjerujem u drugu šansu...Alfons Kauders wrote:
![]()
Sta bi ti sada, da svi forumasi imaju isto misljenje kao ti a ako imaju drugacije misljene ti bi ih direkno prijavljivao moderatoima da ih banuje i zakljucavaju teme. Bez razlicitih misljenja ne moze se ni nauciti nista a ni odredjeni problemi rjesiti?
-
StupskaBitanga
#3694 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
nova priča zbog novonastale situacijejohntra wrote:zar nije bila priča od početka da će se sve otvoriti, pa i ta priključna cesta sa Stupa, zajedno sa kružnim...ili je sada ovo nova priča, zbog novonastale situacije?
- Helikopter
#3695 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Za: "Alfons Kauders"Alfons Kauders wrote:sam sebi pravis bezveze posla...Chmoljo wrote:vjerujem u drugu šansu...Alfons Kauders wrote:
![]()
Sta bi ti sada, da svi forumasi imaju isto misljenje kao ti a ako imaju drugacije misljene ti bi ih direkno prijavljivao moderatorima da ih banuje i zakljucavaju teme. Bez razlicitih misljenja ne moze se ni nauciti nista a ni odredjeni problemi rjesiti?
-
fiko_halimic
#3696 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Helikopter wrote: Za: "Alfons Kauders"
Sta bi ti sada, da svi forumasi imaju isto misljenje kao ti a ako imaju drugacije misljene ti bi ih direkno prijavljivao moderatoima da ih banuje i zakljucavaju teme. Bez razlicitih misljenja ne moze se ni nauciti nista a ni odredjeni problemi rjesiti?
jos jedan mislioc na temi o pregledu izgradnje autoputa... i sta ti znaci taj upitnik na kraju zadnje recenice?
- Helikopter
#3697 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
fiko_halimic wrote:jos jedan mislioc na temi o pregledu izgradnje autoputa... i sta ti znaci taj upitnik na kraju zanje recenice?Helikopter wrote: Za: "Alfons Kauders"
Niko te nije prozivao na licnim osnovama niti je to cilj neke teme. Drzi se sebe i pusti druge na miru. Nemoj kao kakva mahalusa da ides za forumasima i trazis im kao neke greske koje tebi licno ne pasu. Drzi se tema i napisi ako sta znas nesto konstruktivno u svakoj temi za dobrobit svih nas.
- Alfons Kauders
#3698 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ziv ti meni i zdrav bio, al o cemu ti pricas?Helikopter wrote: Za: "Alfons Kauders"
Sta bi ti sada, da svi forumasi imaju isto misljenje kao ti a ako imaju drugacije misljene ti bi ih direkno prijavljivao moderatorima da ih banuje i zakljucavaju teme. Bez razlicitih misljenja ne moze se ni nauciti nista a ni odredjeni problemi rjesiti?
ovdje se ne radi o nekim razlikama u misljenju vec o liku koji godinama trola sve moguce teme koje imaju veze s privredom - najcesce one u kojima je njegova politicka opcija ispala iz tala, a ispala je u svim mogucim kombinacijama...
tako da je jedan mjesec strucnjak za bankarski sektor, pa onda trola o fantomskoj luci neum, pa onda o energetskim projektima, pa malo o autoputu... zajednicko na svim temama je a) da uvodi politiku u raspravu i pljuje sve partije osim svoje, b) da nema blage jebene veze o cemu prica
dakle covjek koji ne doprinosi diskusiji, redovno krsi pravila foruma, trola, upropastava ozbiljne teme i generalno sere svima koji se tu zadese... ne vidim kako se od njegovih "misljenja" moze bilo sta nauciti, uglavnom nije ni tema - zali se moderaciji ako imas neki problem sa mnom
-
fiko_halimic
#3699 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
ma ok, supak sam ja, ali sta ti znaci upitnik na kraju izjavne recenice?Helikopter wrote:fiko_halimic wrote:jos jedan mislioc na temi o pregledu izgradnje autoputa... i sta ti znaci taj upitnik na kraju zanje recenice?Helikopter wrote: Za: "Alfons Kauders"
Niko te nije prozivao na licnim osnovama niti je to cilj neke teme. Drzi se sebe i pusti druge na miru. Nemoj kao kakva mahalusa da ides za forumasima i trazis im kao neke greske koje tebi licno ne pasu. Drzi se tema i napisi ako sta znas nesto konstruktivno u svakoj temi za dobrobit svih nas.
- Helikopter
#3700 Re: Autoputevi u BiH - pregled izgradnje
Helikopter wrote:fiko_halimic wrote:jos jedan mislioc na temi o pregledu izgradnje autoputa... i sta ti znaci taj upitnik na kraju zanje recenice?Helikopter wrote: Za: "Alfons Kauders"
Za: fiko_halimicOd: fiko_halimic ma ok, supak sam ja, ali sta ti znaci upitnik na kraju izjavne recenice?
Ja ti ovo nisam rekao niti bih ti kada to rekao jer u pitanju je izmedju ostalog i kultura diskusije i postovnje ljudi na forumu.
Sto se tice upitnika na kraju izjavne recenice je da ja ne smatram da sam mozda nesto korektno iznio nego sam dao sansu da ti i drugi iznesete svoja misljenja i komentare u vezi mog komentara ili priloga.
Lijep pozdrav!