BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iceman2010
#3676 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Eto ga. Ostado smo bez Mujdze za baraz. Mora pauzirati dva do tri mjeseca. Plus Pandza i Papac prva utakmica, a ko zna ko sve druga. Valja sada skrpiti zadnju liniju. Jos kakve smo srece pa sutra u 13:00 bude portugal.......
- Bosnolog
#3677 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Susic ima Vranjesa,ali mora zvati pod hitno novih igraca poput Cocalica i jos drugih
- BHF_Manijak
#3678 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Odmah se iz pasivnog ofsajda ukljucio u aktivni, tako da je ofsajd, da je onaj igrac sto je primio loptu sutiro, bio bi gol ko suza, ovako suto je lik koji je dvije sekunde prije toga bio u ofsajdu, dakle regularno im je ponisten gol!jeza u ledja wrote:A sta cemo s onim ofsajdom za Francusku iz prvog?
Imal gdje to da se vidi?
Vec sam piso na temi o Mujdzi, jebo ga nas baksuzluk! Podhitno zvati Jahica i mozda Cocalica, ovako sa ovim sadasnjim igracima nazad se ne smijemo upustiti u avanturu baraza, preriskantno je...
A sudija je na jedan prefinjen nacin nas sjebo, "podijeli cijeloj zadnjoj liniji zute kartone(tako je i bilo!)" i qrac ce ti vise igrati kako treba nazad, mamu li mu onu skotsku, poganu!
Last edited by BHF_Manijak on 12/10/2011 22:08, edited 1 time in total.
-
Corola
#3679 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma kakav cvockalic a baraz pici.
Vranjes,Jahic,Nadarevic in.
- BHF_Manijak
#3680 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kontras se opet ukljucuje...Po cemu je Vranjes kvalitetniji od Cocalica majketi mile?!Corola wrote:Ma kakav cvockalic a baraz pici.
- bingov buraz
#3681 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kakav crni Maletic
jedan od onih igraca koji bi da nema reklama oko terena zavrsili na parkingu stadiona,zabij glavu u zemlju i trk.
Nije pljuvanje nas je reprezentativac ali realno nema kvalitet da zamijeni Mujdzu!
Ko dolazi u obzir nemam pojma,tog Vranjesa nisam nesto upratio pa necu suditi.
@digla_da_kreci
nema veze,nasao bih ja ali ne osjecam se psihofizicki zdrav jos uvijek da pogledam to prvo poluvrijeme ponovo
...ziva istina bgm.
Nije pljuvanje nas je reprezentativac ali realno nema kvalitet da zamijeni Mujdzu!
Ko dolazi u obzir nemam pojma,tog Vranjesa nisam nesto upratio pa necu suditi.
@digla_da_kreci
nema veze,nasao bih ja ali ne osjecam se psihofizicki zdrav jos uvijek da pogledam to prvo poluvrijeme ponovo
...ziva istina bgm.
- Mahalac
#3682 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Opet je Subašić stoper najbolji od svih pobrojanih...ne znam gdje igra sad...
- ganjeta
#3683 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kakvo čitanje moje malenkosti selktora Sušića.trcicu trceci wrote:nece tako poslozitiganjeta wrote:Ja mislim da će to Sajo ovako posložiti.
--------------Hasagic---------------
Mujdza--Spahic--Pandza--Papac
-----Rahimic----Medunjanin------
Pjanic------Misimovic-------Lulic
--------------Dzeko-----------------
Ja bi volio vidjeti Begovića na golu, ali nisam nešto siguran da će braniti.Miske nam treba to se sinoć vidjelo najbolje.
Tri dana prije tekme sastav pročitan
P.S Otrči trčeći i ne vraćaj se.
- goleta
#3684 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pozdrav momci moze li brza pomoc ako neko zna:
Kako bih mogao skinuti sinocnju utakmicu Francuska - BiH sa Timeshift-a to jest da je nekako prebacim na racunar
Slika je odlicna a imam fore jos sutra.

Kako bih mogao skinuti sinocnju utakmicu Francuska - BiH sa Timeshift-a to jest da je nekako prebacim na racunar
Slika je odlicna a imam fore jos sutra.
- BHF_Manijak
#3685 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kakav crni stoper covjek lijevog beka igra...Mahalac wrote:Opet je Subašić stoper najbolji od svih pobrojanih...ne znam gdje igra sad...
-
Korisničkoime
#3686 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ni po čemu a još uz to i ne igraju istu poziciju Vranješ je bek Cocalić štoper koji može odigrati ako treba i beka i defanzivnog veznog. Cocalić bi dobro došao kao zamjena Pandži osim ako ne misli da je Mravac bolji mada se može razmišljati i o Nadareviću, a za desnog beka osim Vranješa i Jahića ne znam nikoga drugoga. Hoće nas ta sreća yebem je jaBHF_Manijak wrote:Kontras se opet ukljucuje...Po cemu je Vranjes kvalitetniji od Cocalica majketi mile?!Corola wrote:Ma kakav cvockalic a baraz pici.
- Digla_da_kreci
#3687 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
bingov buraz wrote:@digla_da_kreci
Ja sam od sinoc pogledala tri puta i otisla sam u helac
Gdje je onaj lik sto je sinoc napisao da mu se dido probudio i pitao jel igra Salihamidzic
- bingov buraz
#3688 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Digla_da_kreci wrote: Gdje je onaj lik sto je sinoc napisao da mu se dido probudio i pitao jel igra Salihamidzic![]()
![]()
![]()
Podsjeti me na ovo
-
Balkanski_sindrom
#3689 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Spahic ispao papak po ko zna koji put i to je to...Ostalo na utakmici dobija ocjenu 10 no Spahic je sve usrao...Morao je znati da ce svaki kontakt u i oko 16 znaciti penal...Ako je vec pravio glupost, trebao je Nasrija laktom u lice opalit kada ga je vec prosao i dobiti crveni i faul bi bio van 16 i nekako bi se valjda odbranili do kraja...A Susic je krivac broj 2, ako ce vec igrati sa jednim napadacem, koji kurac je zvao Muslimovica kada ima Ibisevica koji takodje nije igrao, mogao je komotno zvati Jahica....
-
Korisničkoime
#3690 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
-
mejdanbl
#3691 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da sam trener poslao bih Hasagica u tri p...e materine, ne bi mi vise ni na klupi sjedio. Susic ga je pozvao unatoc povredi, nije trenirao punim intenziteom, dao mu da bira utakmicu jer je postovao njegov staz u reprezentaciji (sta mislite kako je to bilo Begovicu koji zna da je bolji), pitao ga jesi li spreman i ovaj ga zajebe. On vise ne moze ni na klupi sjediti, zamisli peha da se u barazu Begovic povrijedi, ovaj konj stane na go i isto obnovi povredu i onda valjda Ibricic brani. Zato, Keni oprostajna utakmica i hvala za sve do sad, ali ovo nije smio napraviti.
P.S. Sto se tice njegovog ega, ove slike govore za sebe, svi sjebani, a on se smije tipa boli me... http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 11012101#6
P.S. Sto se tice njegovog ega, ove slike govore za sebe, svi sjebani, a on se smije tipa boli me... http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 11012101#6
- Spejs
#3692 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Tako nam je malo potrebno za sreću, ali uvijek i to malo nam po nepisanom pravilu isklizne iz ruku.
Baš sinoć na poluvremenu i pored naše odlične igre i loših Francuza, vrtio sam po glavi razne scenarije i načine na koji će nam Francuzi pomrsiti račune. Od autogola, penala, gola rukom, gola u sudijskom vremenu....sve sam očekivao jer sam jednostavno predosjećao da će nas Francuzi na neki čudan način, samo nama svojstven, pobjediti. Tako je i bilo.Naš kapiten, koji je do tog momenta odigrao fantastično, iz čista miru umjesto da nabije loptu što dalje od svog gola, pruža nogu unazad i pravi faul van kaznenog prostora kojeg sudija naravno pretvara u penal.
Ovakve i slične stvari, samo se nama mogu desiti! Meša i Andrić u nekim drugim okolnostima i vremenima su pisali predivne knjige, gdje su do savršenstva opisali događaje kao što je bio onaj sinoć. Isto kao da nam je zapisano u genima ili zvijezdama da se svaka naša priča mora završiti kao tragedija.
U baražu očekujem sličan scenario.
Baš sinoć na poluvremenu i pored naše odlične igre i loših Francuza, vrtio sam po glavi razne scenarije i načine na koji će nam Francuzi pomrsiti račune. Od autogola, penala, gola rukom, gola u sudijskom vremenu....sve sam očekivao jer sam jednostavno predosjećao da će nas Francuzi na neki čudan način, samo nama svojstven, pobjediti. Tako je i bilo.Naš kapiten, koji je do tog momenta odigrao fantastično, iz čista miru umjesto da nabije loptu što dalje od svog gola, pruža nogu unazad i pravi faul van kaznenog prostora kojeg sudija naravno pretvara u penal.
Ovakve i slične stvari, samo se nama mogu desiti! Meša i Andrić u nekim drugim okolnostima i vremenima su pisali predivne knjige, gdje su do savršenstva opisali događaje kao što je bio onaj sinoć. Isto kao da nam je zapisano u genima ili zvijezdama da se svaka naša priča mora završiti kao tragedija.
-
solo2
#3693 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jako slicno razmisljamo druzeSpejs wrote:Tako nam je malo potrebno za sreću, ali uvijek i to malo nam po nepisanom pravilu isklizne iz ruku.
-
ajaca
#3694 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bojim se da smo izgorili u ovoj utakmici, još i ovaj krnji sastav što će biti u baražu...da bog da hairli.
- DaysleepeR
#3695 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ja sam nakon penala otišao u drugu prostoriju i nisam više gledao tekmu uopšte, znao sam tačno šta slijedi...
nisam ni ja optimista za baraž, čak i ako ga prođemo nije nemoguć neki pad ustavnog poretka pa da ne odemo radi toga kao Jugoslavija '92...
haj ga znaj...
nisam ni ja optimista za baraž, čak i ako ga prođemo nije nemoguć neki pad ustavnog poretka pa da ne odemo radi toga kao Jugoslavija '92...
haj ga znaj...
-
mejdanbl
#3696 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Citam neke komentare u kojima ljudi pricaju o pravdi i postenju. Pa sam sistem takmicenja je napravljen tako da favorizuje "velike" reprezentacije kao Francuska koje ce privuci 50 miliona ljudi, Portugal tj. Ronaldo koji je zvijezda i milioni hoce gledati njega na EP. BiH moze privuci 2-3milion Bosanaca i Hercegovaca. Tako se zaradjuje lova, nema to veze sa sportom. Da bi BiH prosla neku od "velikih" mora biti 30% bolja na terenu sto je nerealno za ocekivati. To nikad nije bilo ni u jednom sportu da se privileguje dva puta. Prvo nosioci grupa, a onda opet nosioci baraza, pa opet ti nosioci imaju prednost igrati prvu u gostima... kako je pocelo, za par godina velike reprezentacije ce startati kvalifikacije sa +5 bodova bonusa, za svaki slucaj, i igrati sve utakmice kao domacini. 
- @rman
#3697 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hasagiću, ispao si šupak.
- sinuhe
#3698 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Engleska najnormalnije propusti SP 94, EP 2008, Francuska SP 90, SP 94.Rusija se rijetko kad i plasira, Latvija izbaci Tursku. Ja ne volim te price.mejdanbl wrote:Citam neke komentare u kojima ljudi pricaju o pravdi i postenju. Pa sam sistem takmicenja je napravljen tako da favorizuje "velike" reprezentacije kao Francuska koje ce privuci 50 miliona ljudi, Portugal tj. Ronaldo koji je zvijezda i milioni hoce gledati njega na EP. BiH moze privuci 2-3milion Bosanaca i Hercegovaca. Tako se zaradjuje lova, nema to veze sa sportom. Da bi BiH prosla neku od "velikih" mora biti 30% bolja na terenu sto je nerealno za ocekivati. To nikad nije bilo ni u jednom sportu da se privileguje dva puta. Prvo nosioci grupa, a onda opet nosioci baraza, pa opet ti nosioci imaju prednost igrati prvu u gostima... kako je pocelo, za par godina velike reprezentacije ce startati kvalifikacije sa +5 bodova bonusa, za svaki slucaj, i igrati sve utakmice kao domacini.
- quasar
#3699 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Dobro brate ali u svim tim godinama nije bio sef Majkl Platini, ili Platinoglu, Platinich, nego je Mišel Platini taman tu otkako se pocelo protezirati, i kroz pravila, jace ekipe. Malo je sto su jace, pa da ubijemo svaku nadu ovim slabijim.
To je sve zbog one price od vlasnika klubova da im reprezentativne obaveze trose "imovinu". Uskoro ce se vjerovatno i same kvalifikacije reducirati, pa ces imati veliki turnir svih reprezentacija, gdje ce se veliki pojaviti samo na kraju da odigraju cetvrtfinale i sl.
To je sve zbog one price od vlasnika klubova da im reprezentativne obaveze trose "imovinu". Uskoro ce se vjerovatno i same kvalifikacije reducirati, pa ces imati veliki turnir svih reprezentacija, gdje ce se veliki pojaviti samo na kraju da odigraju cetvrtfinale i sl.
Last edited by quasar on 12/10/2011 23:42, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3700 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma ja, svi se urotili protiv svjetske sile Bosne!sinuhe wrote:Engleska najnormalnije propusti SP 94, EP 2008, Francuska SP 90, SP 94.Rusija se rijetko kad i plasira, Latvija izbaci Tursku. Ja ne volim te price.mejdanbl wrote:Citam neke komentare u kojima ljudi pricaju o pravdi i postenju. Pa sam sistem takmicenja je napravljen tako da favorizuje "velike" reprezentacije kao Francuska koje ce privuci 50 miliona ljudi, Portugal tj. Ronaldo koji je zvijezda i milioni hoce gledati njega na EP. BiH moze privuci 2-3milion Bosanaca i Hercegovaca. Tako se zaradjuje lova, nema to veze sa sportom. Da bi BiH prosla neku od "velikih" mora biti 30% bolja na terenu sto je nerealno za ocekivati. To nikad nije bilo ni u jednom sportu da se privileguje dva puta. Prvo nosioci grupa, a onda opet nosioci baraza, pa opet ti nosioci imaju prednost igrati prvu u gostima... kako je pocelo, za par godina velike reprezentacije ce startati kvalifikacije sa +5 bodova bonusa, za svaki slucaj, i igrati sve utakmice kao domacini.