Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ledeni_caj
#3676 Re: Vasa najgora date iskustva :P
S kim se to ti druzis brate?
- alkalna_baterija
#3677 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Rekoh već da mi nije jaranica, dakle ne družimo se. Fino naglasih da je poznanica.ledeni_caj wrote:S kim se to ti druzis brate?
- ledeni_caj
#3678 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Koga to ti poznajes brate?

- alkalna_baterija
#3679 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Umal' ti ne rekoh.ledeni_caj wrote:Koga to ti poznajes brate?![]()
- ledeni_caj
#3680 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja poznajem jednog forumasa koji se javio na ovu temu i veci je lovac od Elmera Fudd-a. Ali da mu ne narusavam kredibilitet.

-
Johnny_x
#3681 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Detalje možeš i PVT proslijeditiSorel wrote:Bogami ja znam đe moš za cvaju povalit
Stručan naziv je 'leći na minu'Ramzess Veliki wrote:![]()
Vezano za te prikolice, sad mi pade na pamet ...![]()
Imao druga na faksu, zajedno napadali komade i imali svoje uhodane sheme ... i tako dođe red na mene da otkačujem prikolicu ... otišli na neki maskembal, dvije ženske, Budo odmah napomene da je moja reda, i ja stanem hodati oko njih dvije, ali gledam samo ovu grdnu ...i kad se već unervozila, priđem joj i kažem:
- Oprosti što te ovako gledam, ja radim u marketinškoj agenciji, tražim djevojke za muzičke spotove, ti si mi baš zapela za oko ...
- Ali ... ja znam da nisam tako lijepa ...![]()
- Slušaj, tebe niko ne pita šta o sebi misliš. Ja sam profesionalac i znam da sa našim šminkerima ima da izgledaš fenomenalno, samo ako dozvoliš da se to desi. Hajdemo malo dalje ne mogu da razmišljam u ovakvoj gužvi ...
... i odvedem prikolicu.
Zatim moj drug upada sa pričom - Gdje ode moj drug sa tvojom prijateljicom, vidio sam da je nešto zagleda, vidi ti njih ...![]()
![]()
![]()
Znači kad je cura sa prikolicom, ti povedeš druga sa alatom za otkvačivanje prikolica.
- elma89_
#3682 Re: Vasa najgora date iskustva :P
PeppermintSA :
Dvije mogucnosti ostaju:
1 Nisi bio jasan uopste,nisi joj dao taj znak
2.Sprdale su se sa tobom
Hajde objasni nam kako si joj to dao do znanja? da si bio toliko jasan,i da je on htjela to isto,onda sigurno nebi sa sobom vodila prijateljicuKljučna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim.
Dvije mogucnosti ostaju:
1 Nisi bio jasan uopste,nisi joj dao taj znak
2.Sprdale su se sa tobom
-
Walther
#3683 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Najgore date nije, najgora "veza" sigurno jeste...
Od pocetka se sve cinilo previse lijepo da bude istinito ali sam sebe uvjeris da to moze biti to. Kulturna, vjerna, duhovita, pametna, bla bla ... Interesi i zelje se poklapaju 100%. Cak i previse. Nemozes vjerovati da kombinacija tih godina i ostalog jos postoji. Od dragosti pucas.
Vidis prvu falinku... Poklopi te sa socialom i povlacis se...
Vidis drugu falinku... Poklopi te jos sa gorom socialom...... Opet se povlacis. Svaka sociala (a bira one bas najgore) te razori. Itd, itd, itd. Obecavas sam sebi kako ces popraviti svaku socialu i ispraviti krivu Drinu. Ti si kao najbolji i jedini... Sve naj... Svaki susret, obrok i pokret zeli fotografski zabijeziti za FB?!
Zeli da joj lajkujes slike?!
Sve skupa mi malo cudno za 30te godine ali eto...
Idu godine, prica je jos uvijek ozbiljna i odjednom kapak. Nakon zadnjeg susreta fasujem neki STD ali se tjesim da je do mene valjda?! Nemoze biti do nje. Sve se "cudno" umiri...
Pocnes malo pratiti stvari po FB uhvatis osobu u par zaista ruznih i ociglednih lazi.... I onda pocnes gledati sve mailove, kopati po proslosti, ... Sto dublje kopas gora ti slika, isto kao da gledas prometu nezgodu u kojoj ostanes bez dijela tijela.
Skontam da je na FB nase slike prebacila iz "for friends" na "only for" nacin. Lukavo
Zenske se od pocetka i isto vrijeme se dopisivala sa bivsim, trenutnim (samnom), buducim i (valjda?) nekoliko potencialnih.
Na istu noc je pricala sa vise ljudi.Jako direktno i otvoreno
Ne samo da je varala mene vec je varala i one sa kojim je mene varala. Na svakom klix portalu skoro ima(la) profil. Generalno sve sto je ikad rekla je bila laz jer pricu i interese prilagodi zrtvi. Laznu socialu rezervise samo za najgore greske. Na mjesta gdje sam je ja vodio i oni prije mene (saznao naknadno) vodi vodi ona druge. Slike hotelske... Cak u istoj odjeci:) To sve uredno poslika za FB naravno... Za citavu FB publiku.
I onda to sve povezes u glavi..... i zeludac ti se pocne okretati kad u glavi sve povezes. Sam sebi pijes krv kako si mogao biti takav idiot i zasto ti je to bilo potrebno. Pomagati nekome naime.
Od pocetka se sve cinilo previse lijepo da bude istinito ali sam sebe uvjeris da to moze biti to. Kulturna, vjerna, duhovita, pametna, bla bla ... Interesi i zelje se poklapaju 100%. Cak i previse. Nemozes vjerovati da kombinacija tih godina i ostalog jos postoji. Od dragosti pucas.
Vidis drugu falinku... Poklopi te jos sa gorom socialom...... Opet se povlacis. Svaka sociala (a bira one bas najgore) te razori. Itd, itd, itd. Obecavas sam sebi kako ces popraviti svaku socialu i ispraviti krivu Drinu. Ti si kao najbolji i jedini... Sve naj... Svaki susret, obrok i pokret zeli fotografski zabijeziti za FB?!
Idu godine, prica je jos uvijek ozbiljna i odjednom kapak. Nakon zadnjeg susreta fasujem neki STD ali se tjesim da je do mene valjda?! Nemoze biti do nje. Sve se "cudno" umiri...
Pocnes malo pratiti stvari po FB uhvatis osobu u par zaista ruznih i ociglednih lazi.... I onda pocnes gledati sve mailove, kopati po proslosti, ... Sto dublje kopas gora ti slika, isto kao da gledas prometu nezgodu u kojoj ostanes bez dijela tijela.
Skontam da je na FB nase slike prebacila iz "for friends" na "only for" nacin. Lukavo
Zenske se od pocetka i isto vrijeme se dopisivala sa bivsim, trenutnim (samnom), buducim i (valjda?) nekoliko potencialnih.
I onda to sve povezes u glavi..... i zeludac ti se pocne okretati kad u glavi sve povezes. Sam sebi pijes krv kako si mogao biti takav idiot i zasto ti je to bilo potrebno. Pomagati nekome naime.
- ultima_palabra
#3684 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Facebook je sjebao više veza i brakova nego karte i loza dalmatinka zajedno 
- Quaresma
#3686 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne znam da li ovo spada u losa date iskustva, naime bio sam na nekom dejtu s potencijalnom, izaslibna sok i to sve fino, trebali otici u kino, uputili se prema njemu kaze ona sad ce i prijateljica doci pa cemo zajedno gledati hajd nema veze, dosla i ta prijateljica kad ona povela brata, jebt.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
- respo
#3687 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobaci ti tu forumasima da je mi obradimo pa nek pise preko fejsa s kim zeli 
-
Bodkin
#3688 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ultima_palabra wrote:Facebook je sjebao više veza i brakova nego karte i loza dalmatinka zajedno
- graue_maus
#3689 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Quaresma wrote:Ne znam da li ovo spada u losa date iskustva, naime bio sam na nekom dejtu s potencijalnom, izaslibna sok i to sve fino, trebali otici u kino, uputili se prema njemu kaze ona sad ce i prijateljica doci pa cemo zajedno gledati hajd nema veze, dosla i ta prijateljica kad ona povela brata, jebt.
- Dexterica2012
#3690 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Quaresma wrote:Ne znam da li ovo spada u losa date iskustva, naime bio sam na nekom dejtu s potencijalnom, izaslibna sok i to sve fino, trebali otici u kino, uputili se prema njemu kaze ona sad ce i prijateljica doci pa cemo zajedno gledati hajd nema veze, dosla i ta prijateljica kad ona povela brata, jebt.
hahahahahaha
- Impavidus
#3691 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ultima_palabra wrote:Facebook je sjebao više veza i brakova nego karte i loza dalmatinka zajedno
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3692 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ko je platio karteQuaresma wrote:Ne znam da li ovo spada u losa date iskustva, naime bio sam na nekom dejtu s potencijalnom, izaslibna sok i to sve fino, trebali otici u kino, uputili se prema njemu kaze ona sad ce i prijateljica doci pa cemo zajedno gledati hajd nema veze, dosla i ta prijateljica kad ona povela brata, jebt.
- Kona__
#3693 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja sam morala guglat STDWalther wrote:Najgore date nije, najgora "veza" sigurno jeste...
Vidis drugu falinku... Poklopi te jos sa gorom socialom...... Opet se povlacis. Svaka sociala (a bira one bas najgore) te razori. Itd, itd, itd. Obecavas sam sebi kako ces popraviti svaku socialu i ispraviti krivu Drinu. Ti si kao najbolji i jedini... Sve naj... Svaki susret, obrok i pokret zeli fotografski zabijeziti za FB?!Zeli da joj lajkujes slike?!
Skontam da je na FB nase slike prebacila iz "for friends" na "only for" nacin. Lukavo![]()
Zenske se od pocetka i isto vrijeme se dopisivala sa bivsim, trenutnim (samnom), buducim i (valjda?) nekoliko potencialnih.Na istu noc je pricala sa vise ljudi.Jako direktno i otvoreno
Ne samo da je varala mene vec je varala i one sa kojim je mene varala. Na svakom klix portalu skoro ima(la) profil. Generalno sve sto je ikad rekla je bila laz jer pricu i interese prilagodi zrtvi. Laznu socialu rezervise samo za najgore greske. Na mjesta gdje sam je ja vodio i oni prije mene (saznao naknadno) vodi vodi ona druge. Slike hotelske... Cak u istoj odjeci:) To sve uredno poslika za FB naravno... Za citavu FB publiku.
-
quarterback
- alijagoro
#3695 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mislim da je to realnost fejsa,svako svakog bariWalther wrote:Najgore date nije, najgora "veza" sigurno jeste...
Vidis drugu falinku... Poklopi te jos sa gorom socialom...... Opet se povlacis. Svaka sociala (a bira one bas najgore) te razori. Itd, itd, itd. Obecavas sam sebi kako ces popraviti svaku socialu i ispraviti krivu Drinu. Ti si kao najbolji i jedini... Sve naj... Svaki susret, obrok i pokret zeli fotografski zabijeziti za FB?!Zeli da joj lajkujes slike?!
Skontam da je na FB nase slike prebacila iz "for friends" na "only for" nacin. Lukavo![]()
Zenske se od pocetka i isto vrijeme se dopisivala sa bivsim, trenutnim (samnom), buducim i (valjda?) nekoliko potencialnih.Na istu noc je pricala sa vise ljudi.Jako direktno i otvoreno
- huremka
#3696 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije moj, meni je bio vrh ali mislim da liku koji je izašao sa mnom def bio najgori date 
naime, imam faza kada sam nevjerovatno zainteresovana za nešto, jednom prilikom je to bilo robovlasništvo, drugom evom braun, a u tom periodu sam bila zaluđena emisijom monkey business, i tako dog se ja sa likom da odemo na kafu i otišli mi hahahaha i ja sam njemu dva sata priča o majmunima, o njihovom ostrvu, te kakva hijerarija postoji u njihovim zajednicama bla bla... i lik je gledao, čak nije ni zijevao, no nakon toga mi se nikad više nije javio hahahahahahhahahaha
naime, imam faza kada sam nevjerovatno zainteresovana za nešto, jednom prilikom je to bilo robovlasništvo, drugom evom braun, a u tom periodu sam bila zaluđena emisijom monkey business, i tako dog se ja sa likom da odemo na kafu i otišli mi hahahaha i ja sam njemu dva sata priča o majmunima, o njihovom ostrvu, te kakva hijerarija postoji u njihovim zajednicama bla bla... i lik je gledao, čak nije ni zijevao, no nakon toga mi se nikad više nije javio hahahahahahhahahaha
-
Melo15
#3697 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta te sad zanimahuremka wrote:nije moj, meni je bio vrh ali mislim da liku koji je izašao sa mnom def bio najgori date
- huremka
#3698 Re: Vasa najgora date iskustva :P
trenutno sam nezianteresovana kako za priču tako i za date-ove 
- lavorpunvode
#3699 Re: Vasa najgora date iskustva :P
huremka wrote:nije moj, meni je bio vrh ali mislim da liku koji je izašao sa mnom def bio najgori date
- tiranosaur
#3700 Re: Vasa najgora date iskustva :P
...jednom davno
,dogovorim se na slijepo s jednim tipom...ono,prijatelji moji,te njegovi su zajednicki pa su mislili da bi bili dobri kao zajedno...i tako odemo mi na kaficu...uzas.Em nije moj tip ni blizu,em je sav prepotentan,dosadan,izvlacila rijeci iz njega,za salu ni najmanje spreman,jedva cekala zbrisati...doprati on mene do stanice,ja na trolu i taman sto cu uci on mene zajmi i poljubi--nikad gori poljubac,ubalio mi pola lica za sekundu
ja sva izbezumljena uletim u trolu,kontam koji kreten...ja mislila to je to,kad jok,tip se nakacio,mjesec dana on je mene ganjao,jedva ga se kotarisala
ja sva izbezumljena uletim u trolu,kontam koji kreten...ja mislila to je to,kad jok,tip se nakacio,mjesec dana on je mene ganjao,jedva ga se kotarisala