Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#3676 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Slovacka je realno nagazna mina , u ovakvoj situaciji mozemo ih poderati ali isto tako mozemo zaglaviti,,,
Samo je bitno da nasi igraci budu spremni, da se Miske vrati u formu , i mislim da to prolazimo, pa da se doceka zadnja utakmica bezbrizno....
Grci uzimaju sve utakmice do kraja ove grupne faze. 100% ,
Samo je bitno da nasi igraci budu spremni, da se Miske vrati u formu , i mislim da to prolazimo, pa da se doceka zadnja utakmica bezbrizno....
Grci uzimaju sve utakmice do kraja ove grupne faze. 100% ,
- BHF_Manijak
#3677 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!
Mislim halo - Lihtenstajn ti uzme bodove!
- cvrčak_na_hedonizmu
#3678 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
-
Frankyee
#3679 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Citao sam da su Grci ponudili velike premije Slovackoj i vjerovatno ce to ponuditi i ostalima, ne treba dakle se cuditi ako iznenada Slovacka pocne da radi,,,,cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
-
Frankyee
#3680 Re: Kvalifikacije za SP 2014
moram pregledati utakmice Slovacke ,
Da li je neko vidio kako igraju ?
- fantom slobode
#3681 Re: Kvalifikacije za SP 2014
pa protiv LIhtenstajna nezamislivo...Uzese im bod.Frankyee wrote:moram pregledati utakmice Slovacke ,
- fantom slobode
#3682 Re: Kvalifikacije za SP 2014
ali ja ipak mislim da je vijest sedmice, mjeseca, godine, decenije... ovo sto citirah...MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -u-brazil/
Nada umire zadnja: Belgija će se raspasti, Srbija ide u Brazil![]()
![]()
![]()
![]()
- citadela
#3683 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Srbija ce i osvojiti SP, kao Danska Euro 1992.MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -u-brazil/
![]()
![]()
![]()
- Point.
#3684 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Najjace mi je na kraju kad kaze FIFA da se oduzi Srbiji jer su je izbacili 1992 godine. Nisam znao da je tad Srbija bila drzava i da je Osim bio selektor iste u to doba.fantom slobode wrote:ali ja ipak mislim da je vijest sedmice, mjeseca, godine, decenije... ovo sto citirah...MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -u-brazil/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bice malo guravo, ali na kraju ce doci sve na svoje mjesto...
ima da se raspadnu...jooj.
- luckylaka
#3685 Re: Kvalifikacije za SP 2014
To je to,znaci Slovake dernuti u Zenici i u Slovacko opusteno.Ako ih dobijemo dobro doslo ako i izgubimo opet smo na istom.Dakle racunica je jasna tri boda sa strane a odakle nebitno Slo. ili Lit..Alli ko ce docekati taj septembar Bog ga ne ubiocvrčak_na_hedonizmu wrote:Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
- Zatamnjena stakla
#3686 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma sve pobijedit. Svjesni su igrači.
- perfect_guy
#3687 Re: Kvalifikacije za SP 2014
naravno, kad već imamo šansu da budemo nosiociSorel wrote:Ma sve pobijedit. Svjesni su igrači.
- Logovan
#3688 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Tako je.BHF_Manijak wrote:Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!
U prvoj ih dobijemo, pa oni padnu psihićki i onda ih pobijedimo i u drugoj utakmici. Imaju dobre pojedince ali kao ekipa su daleko slabiji od nas. Sve je na nama.
- Havatar
#3689 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ja kad god se igra na domacem terenu imam tremu posto svi igraju bunker i tesko im je dati gol pa onda moze da dodje do kiksa ._terminaš_ wrote:Tako je.BHF_Manijak wrote:Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!
Mislim halo - Lihtenstajn ti uzme bodove!![]()
U prvoj ih dobijemo, pa oni padnu psihićki i onda ih pobijedimo i u drugoj utakmici. Imaju dobre pojedince ali kao ekipa su daleko slabiji od nas. Sve je na nama.
-
cindrlimindrli
#3690 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
cetiri komada u obe utakmice. Nas danas mogu pobijediti samo dvije tri ekipe u svijetu, i to da se dobro napate.
cetiri komada u obe utakmice. Nas danas mogu pobijediti samo dvije tri ekipe u svijetu, i to da se dobro napate.
-
solo2
#3691 Re: Kvalifikacije za SP 2014
e jesmo zajebani u pmcindrlimindrli wrote:Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
treba nam brzo spustanje na zemlju - nebi bilo lose da se s' amerima dobro napatimo ili cak da nas mlatnu 0-1
- Co0l
#3692 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Safet Sušić: Ključ našeg uspjeha je u našoj Zenici
Objavio: BHFudbal.Ba (D.K) petak, 05 Juli 2013 11:10
Selektor BiH Safet Sušić kazao je u intervjuu za agenciju Anadolija da, ukoliko BiH pobijedi Slovačku u Zenici 6. septembra, sigurno će isto učiniti i na gostovanju u Slovačkoj četiri dana kasnije i tako se praktično plasirati se na SP 2014. u Brazilu.
http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/intervju ... enici.html
- cyprus
#3693 Re: Kvalifikacije za SP 2014
I ja nešto tako razmišljam... U toj utakmici navijam za Yankeeje, inače ode ovo u qracsolo2 wrote:e jesmo zajebani u pm![]()
treba nam brzo spustanje na zemlju - nebi bilo lose da se s' amerima dobro napatimo ili cak da nas mlatnu 0-1
- Zatamnjena stakla
#3694 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nismo zajebani nego je tako. ŠTAE?solo2 wrote:e jesmo zajebani u pmcindrlimindrli wrote:Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
cetiri komada u obe utakmice. Nas danas mogu pobijediti samo dvije tri ekipe u svijetu, i to da se dobro napate.![]()
- nKrkan
#3695 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ovo Fan Shop ?KvaziExpert wrote:Ako vec nije kasno
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
- tendzera
#3696 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Otrescemo Slovake i tam i vam. 
- Zatamnjena stakla
#3697 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Negdje u radnji za kompjutere ba.
- nKrkan
#3698 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Kralj dobrih cjenaKvaziExpert wrote:Bingo marketnKrkan wrote:Ovo Fan Shop ?KvaziExpert wrote:Ako vec nije kasno
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 4 Beta
- GeneralBHF
#3699 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nemoj da nas mlatnu zbog FIFA rang liste ali 1:0 za nas bi bila dobra opomena i to pred kraj utakmice a da nista posebno ne pokazemo.cyprus wrote:I ja nešto tako razmišljam... U toj utakmici navijam za Yankeeje, inače ode ovo u qracsolo2 wrote:e jesmo zajebani u pm![]()
- fantom slobode
#3700 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Zamisli samo katastrofe pobijedimo Amere...Bude ne daj boze 4:2 za nas...Sta da se radi onda dalje?
Nije dobro, ja predlazem da izgubimo za zapisnickim stolom, da se ne bi ureklo. Lijepo dodju kod nas, pocne malo utakmica i igraci i Pape zamole da se upise dati rezultat, cisto zbog svih onih sto strepe, a posebno zbog navijaca Grcke iz Banja Luke, ili onih sto u zadnjem mecu u kvalifikacijama prognozirase u anketi na forumu poraz BiH.
Ako nista makar nerijeseno...ako nasi pobijede, to je katastrofa. Totalno im preslo u naviku, eto da ih opravdam, prije tekme.
Nije dobro, ja predlazem da izgubimo za zapisnickim stolom, da se ne bi ureklo. Lijepo dodju kod nas, pocne malo utakmica i igraci i Pape zamole da se upise dati rezultat, cisto zbog svih onih sto strepe, a posebno zbog navijaca Grcke iz Banja Luke, ili onih sto u zadnjem mecu u kvalifikacijama prognozirase u anketi na forumu poraz BiH.
Ako nista makar nerijeseno...ako nasi pobijede, to je katastrofa. Totalno im preslo u naviku, eto da ih opravdam, prije tekme.