Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Frankyee

#3676 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Frankyee »

Slovacka je realno nagazna mina , u ovakvoj situaciji mozemo ih poderati ali isto tako mozemo zaglaviti,,,

Samo je bitno da nasi igraci budu spremni, da se Miske vrati u formu , i mislim da to prolazimo, pa da se doceka zadnja utakmica bezbrizno....

Grci uzimaju sve utakmice do kraja ove grupne faze. 100% ,
BHF_Manijak

#3677 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by BHF_Manijak »

Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!

Mislim halo - Lihtenstajn ti uzme bodove!
cvrčak_na_hedonizmu

#3678 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
Frankyee

#3679 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Frankyee »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
Citao sam da su Grci ponudili velike premije Slovackoj i vjerovatno ce to ponuditi i ostalima, ne treba dakle se cuditi ako iznenada Slovacka pocne da radi,,,,
Frankyee

#3680 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Frankyee »

moram pregledati utakmice Slovacke ,

Da li je neko vidio kako igraju ?
fantom slobode

#3681 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by fantom slobode »

Frankyee wrote:moram pregledati utakmice Slovacke ,

Da li je neko vidio kako igraju ?
pa protiv LIhtenstajna nezamislivo...Uzese im bod.
fantom slobode

#3682 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by fantom slobode »

MOSALJOZE wrote:http://www.sport.ba/druga-strana-sporta ... -u-brazil/
Nada umire zadnja: Belgija će se raspasti, Srbija ide u Brazil :lol: :lol: :lol: :lol: :nija:
ali ja ipak mislim da je vijest sedmice, mjeseca, godine, decenije... ovo sto citirah... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bice malo guravo, ali na kraju ce doci sve na svoje mjesto... :shock: ima da se raspadnu...jooj.
citadela

#3683 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by citadela »

Nada umire zadnja: Belgija će se raspasti, Srbija ide u Brazil :lol: :lol: :lol: :lol: :nija:
Srbija ce i osvojiti SP, kao Danska Euro 1992. :D
Point.

#3684 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Point. »

fantom slobode wrote:
ali ja ipak mislim da je vijest sedmice, mjeseca, godine, decenije... ovo sto citirah... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bice malo guravo, ali na kraju ce doci sve na svoje mjesto... :shock: ima da se raspadnu...jooj.
Najjace mi je na kraju kad kaze FIFA da se oduzi Srbiji jer su je izbacili 1992 godine. Nisam znao da je tad Srbija bila drzava i da je Osim bio selektor iste u to doba. :run: :mrgreen: :razz:
luckylaka

#3685 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nama trebaju tri bobe u dvije utakmice protiv Slovačke. Nakon toga čekamo Lihtenštajn i gostujemo Litvaniji kojoj se nit igra, nit šta mogu, nit misle da nešto mogu. Ovjera prolaza u zadnjem kolu, hladno, dva-tri razlike za nas, protiv sretnih Litvanaca kojima bijaše drago što nisu fasovali petardu na domaćem terenu. U zadnje vrijeme nam baš leže ex-sovjeti. U gostima minimalno dva razlike, kod kuće preko tri i više. Idealna utakmica za ovjeru prolaza na SP.
To je to,znaci Slovake dernuti u Zenici i u Slovacko opusteno.Ako ih dobijemo dobro doslo ako i izgubimo opet smo na istom.Dakle racunica je jasna tri boda sa strane a odakle nebitno Slo. ili Lit..Alli ko ce docekati taj septembar Bog ga ne ubio
Zatamnjena stakla

#3686 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Zatamnjena stakla »

Ma sve pobijedit. Svjesni su igrači.
perfect_guy

#3687 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by perfect_guy »

Sorel wrote:Ma sve pobijedit. Svjesni su igrači.
naravno, kad već imamo šansu da budemo nosioci
Logovan

#3688 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!

Tako je. :thumbup:
U prvoj ih dobijemo, pa oni padnu psihićki i onda ih pobijedimo i u drugoj utakmici. Imaju dobre pojedince ali kao ekipa su daleko slabiji od nas. Sve je na nama.
Havatar

#3689 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Havatar »

_terminaš_ wrote:
BHF_Manijak wrote:Bitno je dobiti prvu tekmu u Zenici, ako bi ih tu uzeli, siguran sam da bi i u uzvratu glat mlatnuli. I dalje sam stava da je Slovacka bezze repke, iako imaju nekoliko fakat veoma dobrih pojedinaca, no u ovim kvalifikacijama su odron, blago receno!

Tako je. :thumbup:
U prvoj ih dobijemo, pa oni padnu psihićki i onda ih pobijedimo i u drugoj utakmici. Imaju dobre pojedince ali kao ekipa su daleko slabiji od nas. Sve je na nama.
Ja kad god se igra na domacem terenu imam tremu posto svi igraju bunker i tesko im je dati gol pa onda moze da dodje do kiksa .
cindrlimindrli

#3690 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cindrlimindrli »

Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
cetiri komada u obe utakmice. Nas danas mogu pobijediti samo dvije tri ekipe u svijetu, i to da se dobro napate.
solo2

#3691 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by solo2 »

cindrlimindrli wrote:Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
cetiri komada u obe utakmice. Nas danas mogu pobijediti samo dvije tri ekipe u svijetu, i to da se dobro napate.
e jesmo zajebani u pm :run:
treba nam brzo spustanje na zemlju - nebi bilo lose da se s' amerima dobro napatimo ili cak da nas mlatnu 0-1
Co0l

#3692 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Co0l »

Safet Sušić: Ključ našeg uspjeha je u našoj Zenici

Objavio: BHFudbal.Ba (D.K) petak, 05 Juli 2013 11:10

Selektor BiH Safet Sušić kazao je u intervjuu za agenciju Anadolija da, ukoliko BiH pobijedi Slovačku u Zenici 6. septembra, sigurno će isto učiniti i na gostovanju u Slovačkoj četiri dana kasnije i tako se praktično plasirati se na SP 2014. u Brazilu.

http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/intervju ... enici.html
cyprus

#3693 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

solo2 wrote:e jesmo zajebani u pm :run:
treba nam brzo spustanje na zemlju - nebi bilo lose da se s' amerima dobro napatimo ili cak da nas mlatnu 0-1
I ja nešto tako razmišljam... U toj utakmici navijam za Yankeeje, inače ode ovo u qrac :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#3694 Re: Kvalifikacije za SP 2014

solo2 wrote:
cindrlimindrli wrote:Ma bezveze se brinemo zbog Slovacke, mi trebamo odigrati onako kako znamo i oni nece proci bez minimalno
e jesmo zajebani u pm :run:
Nismo zajebani nego je tako. ŠTAE?
nKrkan

#3695 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by nKrkan »

KvaziExpert wrote:Ako vec nije kasno :D

Image

Image

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Ovo Fan Shop ?
tendzera

#3696 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by tendzera »

Otrescemo Slovake i tam i vam. 8-)
Zatamnjena stakla

#3697 Re: Kvalifikacije za SP 2014

:lol:

Negdje u radnji za kompjutere ba.
nKrkan

#3698 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by nKrkan »

KvaziExpert wrote:
nKrkan wrote:
KvaziExpert wrote:Ako vec nije kasno :D

Ovo Fan Shop ?
Bingo market

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 4 Beta
Kralj dobrih cjena
GeneralBHF

#3699 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by GeneralBHF »

cyprus wrote:
solo2 wrote:e jesmo zajebani u pm :run:
I ja nešto tako razmišljam... U toj utakmici navijam za Yankeeje, inače ode ovo u qrac :mrgreen:
Nemoj da nas mlatnu zbog FIFA rang liste ali 1:0 za nas bi bila dobra opomena i to pred kraj utakmice a da nista posebno ne pokazemo.
fantom slobode

#3700 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by fantom slobode »

Zamisli samo katastrofe pobijedimo Amere...Bude ne daj boze 4:2 za nas...Sta da se radi onda dalje?

Nije dobro, ja predlazem da izgubimo za zapisnickim stolom, da se ne bi ureklo. Lijepo dodju kod nas, pocne malo utakmica i igraci i Pape zamole da se upise dati rezultat, cisto zbog svih onih sto strepe, a posebno zbog navijaca Grcke iz Banja Luke, ili onih sto u zadnjem mecu u kvalifikacijama prognozirase u anketi na forumu poraz BiH.

Ako nista makar nerijeseno...ako nasi pobijede, to je katastrofa. Totalno im preslo u naviku, eto da ih opravdam, prije tekme.
Locked