FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
racionalista
#3676 Re: FK Sarajevo - Europa League
ovaj je garant zaluto sa "politike" ili "ljubav&umjetnost"
zeta je sinoc uputila jedan sut prema nasem golu, i taj jedan sut je bio perfektno izveden slobodnjak kojeg ni walter zenga ne bi odbranio
zeta je sinoc uputila jedan sut prema nasem golu, i taj jedan sut je bio perfektno izveden slobodnjak kojeg ni walter zenga ne bi odbranio
-
Sa_u_srcu
#3677 Re: FK Sarajevo - Europa League
izvini buraz al ti fakat o fudbalu pojma nemas...Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
Tjesi me cinjenica da je Zeta ipak dosta slabija od nas,mada nas timovi nivoa Zete redovno samaraju u premier ligi.
Isto tako ,puno je lakse Zeti bilo postici castan poraz na Kosevu ,nego sto ce joj biti nadigrati i pobijediti Sarajevo. Protiv Finaca su ih vile pronosale,dali su gol za 1-0 u pravom trenutku,nadam se da ce ih sreca prestati sluziti.
Nama treba gol,jer ako bude 0-0 pred kraj tekme,to ce biti pilana za zivce,jer su svi svjesni da jedna frljoka moze odluciti.
Nadam se reprizi Besiktasa i njihovih 0-5 u gostima ali realno,razocaran sam ,vidi se da je tim ogranicen a uprava i klub jos vise, tako da bice ludilo ako bude 1-1.
- hary
#3678 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne samo to, lik mrzi novu upravu i sve ono sto ona radi. Zato ga lagano na ignore pa nek trubi u prazno. Hvala Bogu, ovakvi kao on su u manjini i ako Bog da zauvijek ce ostati. Ja mu od sad preskacem postove, trebao sam odavno. Preporucujem svima.Sa_u_srcu wrote:izvini buraz al ti fakat o fudbalu pojma nemas...Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
Tjesi me cinjenica da je Zeta ipak dosta slabija od nas,mada nas timovi nivoa Zete redovno samaraju u premier ligi.
Isto tako ,puno je lakse Zeti bilo postici castan poraz na Kosevu ,nego sto ce joj biti nadigrati i pobijediti Sarajevo. Protiv Finaca su ih vile pronosale,dali su gol za 1-0 u pravom trenutku,nadam se da ce ih sreca prestati sluziti.
Nama treba gol,jer ako bude 0-0 pred kraj tekme,to ce biti pilana za zivce,jer su svi svjesni da jedna frljoka moze odluciti.
Nadam se reprizi Besiktasa i njihovih 0-5 u gostima ali realno,razocaran sam ,vidi se da je tim ogranicen a uprava i klub jos vise, tako da bice ludilo ako bude 1-1.
- GandalfSivi
#3679 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja ga nekada davno (zapravo prije dvije sedmice, ali to sada izgleda praaaavo davno) napadao da siri defetizam. Medjutim, njegovo je da pehira, a mi i dalje pobjedjujemo, tako neka nastavi, ono zbog uroka...
-
5 0 5
#3680 Re: FK Sarajevo - Europa League
pa isto tako sarajevo moze povesti sa 1:0 u desetoj minuti, a ona sinocna zeta ne moze ni u bilo kojoj paralelnoj dimenziji postici 3 gola a da pri tom sarajevo ne postigne bar jos jedan. je li tako? sinoc su dosli da se brane pa su ipak primili 2 gola. a u podgorici moraju postici bar jedan. sarajevo jedino moze neki teski peh izbaciti, kao recimo crveni karton golmanu u trecoj minuti + penal (gluho bilo). sve ostalo je naucna fantastika za zetu. moje skromno misljenje.Smail Aga wrote:...
...
Last edited by 5 0 5 on 03/08/2012 20:43, edited 1 time in total.
-
Smail Aga
#3681 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne ulazim u to ko je bolji golman,vjerujem da je Bandovic ali da je dosao Peter Cech ,neozbiljno je poslije dva treninga staviti ga da brani. Niko ne zasluzuje neograniceno povjerenje,zasnovano na nicemu. Ja slusam i gledam price o 'evropskom Sarajevu' od 94-e ,puno sam se lazi naslusao i nagledao.Ne vjerujem vise nikome. Za svakoga samo rezultat mora govoriti. Ako ima rezultat ondaArteta wrote:Ako si pratio utakmice Sarajeva,ali i Veleza ove sezone primijetio bih da je Bandovic za klasu bio bolji.Smail Aga wrote: Ko postavlja zivi zid ,prilikom slobodnoga udarca ???? Nijedan ozbiljan klub od ugleda nece prodati prvoga golmana ( a drugoga uopste nema ) , dva dana pred vaznu utakmicu. Golman imao par treninga i debi u najvaznijoj tekmi sezone![]()
Rezultat 2-1 ,sigurno nije neka sreca . Posebno ako znamo protiv koga je postignut.
Uvijek treba pljunuti istini u oci,onako muski. Treba biti realan i posten. Isto tako nikome ne treba oprastati greske i gledati kroz prste,niko to nikada ne zasluzuje. Sarajevo je na prvom mjestu i tu nema opravdanja i prosipanja suplje,hocemo rezultat i hocemo sad. Bez prava na greske i pogresne odluke.
-
bordo_fan
#3682 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma sta ako ispadnemo od Zete,sta ih to mora cekati? Ti svoje radikalne ideje prosipaj negdje drugo pasa moj.
Svi mi cekamo od 94-te,hvala Bogu pa smo docekali.Ne znam gdje si ti bio u medjuvremenu!?
Svakako da se moze argumentovano replicirati na tvoje postove iznad,ali ja ne zelim pridavati tome paznju.
pa-pa
Svi mi cekamo od 94-te,hvala Bogu pa smo docekali.Ne znam gdje si ti bio u medjuvremenu!?
Svakako da se moze argumentovano replicirati na tvoje postove iznad,ali ja ne zelim pridavati tome paznju.
pa-pa
- Muhamed Đakmić
#3683 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma on će iz svoje pozicije u dijaspori da zaganja i potjera naše igrače. Bravo Smail Aga majstore 
-
Hedg
#3684 Re: FK Sarajevo - Europa League
e jesi bistar, svaka ti čast..Sa_u_srcu wrote:izvini buraz al ti fakat o fudbalu pojma nemas...Smail Aga wrote:Rezultat katastrofa,niko nije ocekivao ovako los rezultat,sada se moramo vaditi u Podgorici,igrati sa 100 i sa 120 % snage,to nam u ovom zgusnutom rasporedu nije trebalo. Losem rezultatu je kumovala nepotrebna,isforsirana prodaja Adilovica,jer ono je golmanov gol. Da je ostalo 2-0 ,bila bi druga prica,to je skoro nedostizan rezultat.
- Kemal Malovčić
#3685 Re: FK Sarajevo - Europa League
nije poslije 2 treninga već poslije 5

-
MightyMatch
#3686 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tada krenuli od drugog pretkola a ove godine od prvog.Kontas razliku?GandalfSivi wrote:Prosli Trnavu i Helsinborg (to su dva kola) i onda igrali protiv Cluja 1:1, znaci nismo vodili.._Reds_ wrote:Od ku ti to, pa mi smo vec i igrali i play off EL.GandalfSivi wrote:Haaaaaloooo, pobijedili smo. Prvi put u istoriji smo prosli dva kola i vodimo u trecem. Ne samo da smo pobijedili nego smo bili i puno bolji. Opustite se ba, deremo ih sigurno...
PS Trenutno sam daleko, ali oni koji me znaju, isto tako znaju na kakva sam gostovanja isao i sta sam radio. Kaze njihov trener da ce im biti lakse pred domacom publikom, zato svi u Podgoricu, nema izgovora!!!
- Kemal Malovčić
#3687 Re: FK Sarajevo - Europa League
ma živi zid nije skočio, nije se ni pomjerio, onaj iz drugog-trećeg pokušaja pogodio i to je to
a pritom niko nije zviždao izvođaču, kao da smo predosjećali da će pasti go, a trebalo se zviždati
sve u svemu mislim da ćemo ih proći. vidjeli smo da nema šege, dole jako u kost i to je to. njima trener kaže da nemaju mnogo igrača, već su jednog crvenog izgubili, možda je još neko dobio treći žuti karton. uglavnom, jači smo i trebamo proći. IMAMO POZITIVAN REZULTAT što je najvažnije
a pritom niko nije zviždao izvođaču, kao da smo predosjećali da će pasti go, a trebalo se zviždati
sve u svemu mislim da ćemo ih proći. vidjeli smo da nema šege, dole jako u kost i to je to. njima trener kaže da nemaju mnogo igrača, već su jednog crvenog izgubili, možda je još neko dobio treći žuti karton. uglavnom, jači smo i trebamo proći. IMAMO POZITIVAN REZULTAT što je najvažnije
- Muhamed Đakmić
#3688 Re: FK Sarajevo - Europa League
On hoće nešto drugo da kaže. On hoće da kaže da je ovo prvi put da smo u trećem uzastopnom pretkolu u vodstvu, neovisno od tog u kojem smo pretkolu startali.
- Baltazar_khan
#3689 Re: FK Sarajevo - Europa League
nikako mi se ne sviđa što utakmicu iz podgorice prenosi bht1, ublehe odvratne tipa velid spaho i ostali nisu dorasli marjanu!
- hary
#3690 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kod tebe vazda svaka na mjestu, pa dzaba jeKemal Malovčić wrote:ma živi zid nije skočio, nije se ni pomjerio, onaj iz drugog-trećeg pokušaja pogodio i to je to
Svi, al svi oko mene na stadionu a i kasnije u razgovoru, kao da su predosjecali taj go. U fazonu "hajd samo da ovo prezivimo, pa na poluvrijeme", a svi strepe, k'o da puca Salihovic
- Kemal Malovčić
#3691 Re: FK Sarajevo - Europa League
ni meni...Baltazar_khan wrote:nikako mi se ne sviđa što utakmicu iz podgorice prenosi bht1, ublehe odvratne tipa velid spaho i ostali nisu dorasli marjanu!
papci ubiju atmosferu
i sjetili se sad prenositi, a đe su bili do sada, hoće sad kajmak da pokupe
- Kemal Malovčić
#3692 Re: FK Sarajevo - Europa League
treba nam par dobrih sezona u evropi da postanemo sigurniji u sebehary wrote:Kod tebe vazda svaka na mjestu, pa dzaba jeKemal Malovčić wrote:ma živi zid nije skočio, nije se ni pomjerio, onaj iz drugog-trećeg pokušaja pogodio i to je to
sve u svemu mislim da ćemo ih proći. vidjeli smo da nema šege, dole jako u kost i to je to. njima trener kaže da nemaju mnogo igrača, već su jednog crvenog izgubili, možda je još neko dobio treći žuti karton. uglavnom, jači smo i trebamo proći. IMAMO POZITIVAN REZULTAT što je najvažnije![]()
Svi, al svi oko mene na stadionu a i kasnije u razgovoru, kao da su predosjecali taj go. U fazonu "hajd samo da ovo prezivimo, pa na poluvrijeme", a svi strepe, k'o da puca Salihovic
Last edited by Kemal Malovčić on 03/08/2012 21:12, edited 1 time in total.
- hary
#3693 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mogu sad SOVAT (sto kaze Moke), mamicu im njihovu, kad treba u pretkolu dat vise od 5 000 KM i zajedno pisati historiju, onda se povuku u misiju rupu. Nemojte nas ni sad prenost, Boga vam. Gledacemo na RTCG, a nek Marijan na nekom radiju komentarise.Baltazar_khan wrote:nikako mi se ne sviđa što utakmicu iz podgorice prenosi bht1, ublehe odvratne tipa velid spaho i ostali nisu dorasli marjanu!
- Kemal Malovčić
#3694 Re: FK Sarajevo - Europa League
fakat, ako bude na rtcg, i ja ću tamo gledati

-
mzungu
#3695 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja samo da pozelim sretan put momcima koji idu dole na tekmu.
A za rezultat ne bitno, nek Crnogorci pisu o nama ko Italijani o Torcidi ako falimo.
Pozdrav s crnog kontinenta
A za rezultat ne bitno, nek Crnogorci pisu o nama ko Italijani o Torcidi ako falimo.
Pozdrav s crnog kontinenta
-
Smail Aga
#3696 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sta smo docekali ,molimbordo_fan wrote:Ma sta ako ispadnemo od Zete,sta ih to mora cekati? Ti svoje radikalne ideje prosipaj negdje drugo pasa moj.
pa-pa
Ama bas svaka uprava od 94-e je bila puna obecanja,rezultata slabo. Igraci i uprava sada imaju 90 minuta,ako uspiju,dobice priznanje,slavu,novac,sve a ako ne uspiju ?? Ne vidim razloga da im gledamo kroz prste,ni opravdavamo sportske blamaze,kao sto je potencijalno ispadanje od Zete,ni igracima ,ni upravi. Niko normalan,ni bilo ko,kome je Sarajevo u srcu, to ne moze opravdavati. Ispadanje od Zete bi bila vjecna sprdancija na racun nasega kluba. No,izgleda da nekome nije jasno da ako te izbaci iz takmicenja selo od 2,500 stanovnika da je to neizbrisiva sramota i mrlja u historiji kluba.
- Mračajski proto
#3697 Re: FK Sarajevo - Europa League
Šta je miševi, ne idete u CG?
- amoninan
#3698 Re: FK Sarajevo - Europa League
Onaj Peličić što je pocrvenio nije bio standardan u prošlim tekmama. Ulazio s klupe. Ovo mu je bila prva tekma u startnoj postavi. Nije im izgleda neki preveliki hendikep. Da je bogdo ona šestica, lik poskida sve visoke lopte.Kemal Malovčić wrote:njima trener kaže da nemaju mnogo igrača, već su jednog crvenog izgubili, možda je još neko dobio treći žuti karton. uglavnom, jači smo i trebamo proći. IMAMO POZITIVAN REZULTAT što je najvažnije
- hary
#3699 Re: FK Sarajevo - Europa League
Trener im je jos ranije izjavio kako ima tanku klupu i da mu je svaki igrac jako bitan. Moze bit suplja, al bolje da je ovako.amoninan wrote:Onaj Peličić što je pocrvenio nije bio standardan u prošlim tekmama. Ulazio s klupe. Ovo mu je bila prva tekma u startnoj postavi. Nije im izgleda neki preveliki hendikep. Da je bogdo ona šestica, lik poskida sve visoke lopte.Kemal Malovčić wrote:njima trener kaže da nemaju mnogo igrača, već su jednog crvenog izgubili, možda je još neko dobio treći žuti karton. uglavnom, jači smo i trebamo proći. IMAMO POZITIVAN REZULTAT što je najvažnije
Ko sudi dole? Daj Boze da je neki sto lako dijeli zute, jer ako su nas onako kosili kod nas, dole ce bas ici u kost, samo da sudija ne bude coro.
- Pitar s Kariba
#3700 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja vjerujem da mi prolazimo aBd
Šteta, ai bruka bi bilo da izgubimo od ovih.
Suljić je dao najbolju izjavu - Idemo u Podgoricu da dokažemo da smo bolji! Ako to dole ne dokažemo onda nismo ni zaslužili da prođemo!
Ono što mene brine je naše loše izvođenje prekida. Oni jedan slobodnjak i go, mi hiljadu kornera, slobnodnih i ja ne vidjeh niti jednog iole ozbiljnog šuta ili ubačaja
Suljić je dao najbolju izjavu - Idemo u Podgoricu da dokažemo da smo bolji! Ako to dole ne dokažemo onda nismo ni zaslužili da prođemo!
Ono što mene brine je naše loše izvođenje prekida. Oni jedan slobodnjak i go, mi hiljadu kornera, slobnodnih i ja ne vidjeh niti jednog iole ozbiljnog šuta ili ubačaja