a gdje se to ukazao lokvancic?FOČANSKI PROPISI wrote:Mjesecima vas upozoravam,samo vi ozboljno ne shvaćate,šta je načelnik u nas spreman uraditi.Sad pogotovo kad ima pratnju, postaje sve luđi.Mini voćnjak u fontani,pa je li to moguće?
I još nešto:
Oglasio se i Mahir Lokvančić kao nezavisni viječnik.
Je li i to moguće?
Čovjek na listi SDP,a ubjeđuje nas da smo isti ko načelnik u nas.
P.s.
Murate ,Šabane,javi se !
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- JohnnyS.
#3676 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- FOČANSKI PROPISI
#3677 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FOČANSKI PROPISI wrote:Osvrnuti ću se ,još jednom, na lika koji se zove Sena(h)id Memić:
1.On je skrnavio KUR*AN pišući po njemu posvetu
2.On je odsjedao u hotelu HILTON,sa porodicom, u Instambulu,dok smo mi ratovali (na naš račun)
3.On je dao 100.000 Km debelguzom besposličaru iz Hadžića Mustafi DŽeliloviću
4.On je osuđenik na zatvorsku kaznu
5.On je zaposlio ženu u općini Ilidža, gore pomenutog, besposličara bez konkursa
6.On je sadio voćnjak gdje ne bi ni lud čovjek
7.On je poslao ljude sa Stupa,javno, u pizdu materinu
8.On je švercovao oružje u ratu i miru
9.On je javno rekao jednom djetetu,da ne može volontirati u općini zato što mu je babo podržavao Husu
10.On je uz pomoć Sulje pogazio sve demokratske principe.
11.On je bolestan čovjek
Molim vas pomozite mu!
- FOČANSKI PROPISI
#3678 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
I ovo niste primjetili,a radi se o odsunim danima za odbranu Višegrada i BiHFOČANSKI PROPISI wrote:U demokratskoj proceduri 18:12 načelnik u nas,Sena(h)id Memić, je izgubio na glasanju u OOSDA Ilidža od DUgog.
Međutim nije ovo prvi put da izlazi kao gubitnik na regularnom glasanju
Prije ,otprilike, 3 godine u Domu policije bio je kongres Patriotske lige gdje je izgubio od Avde Hebiba 87:63.
Zašto spominjem ovaj kongres?
Zato što je upamćen,po Muratu Šabanoviću 2.put.
O čemu se radi:
U neko doba gore pomenuti Murat je počeo da urla na načelnika u nas, Sena(h)ida Memića,kako ga treba objesiti pred Skenderijom,jer mu je 92.prodao 10.000 ćoraka (manevarska municija).
Kad se je murat kasnije nekad pobunio,naš delegat mu je odbrusio:
"Šta hoćeš, bar ste ih poplašili!"
- Sokrates_ba
#3679 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit
.....gledo sam ga na tv-u danas, skuplja bodove zbog festivala!!! panem et circenses

- _Reds_
#3680 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
T govori nesto drugo, koliko ljudi bez mozga zivi u nasim komsilucima.Sokrates_ba wrote:"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit![]()
![]()
.....gledo sam ga na tv-u danas, skuplja bodove zbog festivala!!! panem et circenses
![]()
![]()
- Sokrates_ba
#3681 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
moze se i tako reci!!!!_Reds_ wrote:T govori nesto drugo, koliko ljudi bez mozga zivi u nasim komsilucima.Sokrates_ba wrote:"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit![]()
![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#3682 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A priznaj da se proljepšao, vjerovatno zbog češćeg pojavljivanja na TV-u, pa ga 'moraš' zavoliti_Reds_ wrote:T govori nesto drugo, koliko ljudi bez mozga zivi u nasim komsilucima.Sokrates_ba wrote:"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj Ilidžanski teferič će se održavati svake 4 godine i to pred izbore
- FOČANSKI PROPISI
#3683 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
I pametniji je otkako ima pratnju.DELEGACIJA wrote:A priznaj da se proljepšao, vjerovatno zbog češćeg pojavljivanja na TV-u, pa ga 'moraš' zavoliti_Reds_ wrote:T govori nesto drugo, koliko ljudi bez mozga zivi u nasim komsilucima.Sokrates_ba wrote:"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj Ilidžanski teferič će se održavati svake 4 godine i to pred izbore![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kažu hercegovci džaba:
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Sokrates_ba
#3684 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
joj jes lijepDELEGACIJA wrote:A priznaj da se proljepšao, vjerovatno zbog češćeg pojavljivanja na TV-u, pa ga 'moraš' zavoliti_Reds_ wrote:T govori nesto drugo, koliko ljudi bez mozga zivi u nasim komsilucima.Sokrates_ba wrote:"načelnik u nas"(kao sto kaze FP) bez obzira na sve gluposti koje je napravio...opet je favorit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj Ilidžanski teferič će se održavati svake 4 godine i to pred izbore![]()
![]()
![]()
![]()
- _Reds_
#3685 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Sta je "u nas nacelnik" od to dvoje ?? 

- DELEGACIJA
#3686 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ala si je izvuko_Reds_ wrote:Sta je "u nas nacelnik" od to dvoje ??
- JohnnyS.
#3687 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Oborili smo jos jedan svjetski rekord. Najskuplja saksija na svijetu se nalazi na ilidzi!!
- FOČANSKI PROPISI
#3688 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ostavimo načelnika u nas nek se bori sa svojim jadom,nego jesu li BNS-u imalo porasle šanse,kad malo bolje sagledate kakva nam je konkurencija?
- FOČANSKI PROPISI
#3689 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
I jedno i drugo.DELEGACIJA wrote:Ala si je izvuko_Reds_ wrote:Sta je "u nas nacelnik" od to dvoje ??
![]()
![]()
![]()
![]()
Suljin ovan i naš čoban.
- FOČANSKI PROPISI
#3690 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znate li vi da,kod crkve u Blažuju, ima ulica Slana Bara?
Znate li vi ko je smišljao imena ulica na Ilidži?
Dilber se zove Ševkija Duranović.
Stari SDA kadar.
Po čemu će biti upamćen, osim što je svim hafizima i imamima dao po jednu ulicu?
On je,dok je službovao u općini,imao u kancelariji nanule,pa kad je vrijeme za uzimanje abdesta, za podne namaz,
hodnikom se prolamao topot nanula.
(Ovo sam vam ispričao da bi vam vam bilo jasnije otkud cvijetnjak u fontani,dok milioni kubika najkvalitetnije vode ,već deset godina otiču u Željeznicu.)
Znate li vi ko je smišljao imena ulica na Ilidži?
Dilber se zove Ševkija Duranović.
Stari SDA kadar.
Po čemu će biti upamćen, osim što je svim hafizima i imamima dao po jednu ulicu?
On je,dok je službovao u općini,imao u kancelariji nanule,pa kad je vrijeme za uzimanje abdesta, za podne namaz,
hodnikom se prolamao topot nanula.
(Ovo sam vam ispričao da bi vam vam bilo jasnije otkud cvijetnjak u fontani,dok milioni kubika najkvalitetnije vode ,već deset godina otiču u Željeznicu.)
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 14/08/2012 14:52, edited 1 time in total.
- jon_jovi
#3691 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nije to ništa, one u prizemlju općine se kikoću i smiju ko kurve u kupleraju, moš ih čut na trećem spratu.
- DELEGACIJA
#3692 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
A čini mi se da ni ona nije mogla proći da se ne zasade višnje (ili šta već)JohnnyS. wrote:Oborili smo jos jedan svjetski rekord. Najskuplja saksija na svijetu se nalazi na ilidzi!!
- DELEGACIJA
#3693 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zna li neko tačan broj kandidata za načelnika Ilidže, koja stranka i bar godišta (ako ništa drugo od istih)

-
Aqua_S
#3694 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
DELEGACIJA wrote:A čini mi se da ni ona nije mogla proći da se ne zasade višnje (ili šta već)JohnnyS. wrote:Oborili smo jos jedan svjetski rekord. Najskuplja saksija na svijetu se nalazi na ilidzi!!![]()
![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#3695 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nešto razmišljam,zašto glasti za SDP.
Pa oni su istorija,šta bi to mogli ponuditi,a da već nije viđeno?
48. rezolucija INFORMBIROA i progon svih koji ne misle kao vođa.
Od dolaska dragog ZLAJE
protjerani:
Ivo Komšić
Nijaz Duraković
Nermin Pećanac
Bogić Bogičević
Željko komšić
...
Nikad više poltrona i ulizica,a manje pravde i socijaldemokratije.
SDP je nasljednik onih koji su 79 uništili Istočnu uskotračnu prugu.
SDP na Ilidži pod svoje skute prima sve nemoralne prebjege (Nisu vratili vječničke mandate),
isto ko komunisti ustaše i četnike onih godina.
Šta će dobro donijeti takva kaša?
Samo još veći jad i bijedu.
Borimo se da dokinemo tiraniju SDA,pa bi ih trtebao zamjeniti SDP.
Hajde molim vas!
presaberimo se:
BNS,NAŠASTRANKA,NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK,GDS
To je nova snaga koja može donijeti progres na Ilidži.
Mislite malo na svoje unuke!
Od dolaska dragog ZLAJE
protjerani:
Ivo Komšić
Nijaz Duraković
Nermin Pećanac
Bogić Bogičević
Željko komšić
...
SDP na Ilidži pod svoje skute prima sve nemoralne prebjege (Nisu vratili vječničke mandate),
Hajde molim vas!
presaberimo se:
- capaz
#3696 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
definitivno je došlo vrijeme za neke nove strankeFOČANSKI PROPISI wrote:Nešto razmišljam,zašto glasti za SDP.
Od dolaska dragog ZLAJE
protjerani:
Ivo Komšić
Nijaz Duraković
Nermin Pećanac
Bogić Bogičević
Željko komšić
...
Hajde molim vas!
presaberimo se:
- JohnnyS.
#3697 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
FP ne bih da ti kvarim ceif i ovaj nadahnuti govor al bpns je presao u sda, NS je podrzavao sda sve 4 godine, NSRZB je otvoreno na strani sda. Neki dan vidim onog njihovog corbu sa nacelnikom u grand centru. Svadjaju se. Kazu mi ljudi da je nacelnik stavio corbinu prvu rodicu na listu sda. Pa je ovaj zaprijetio da ce povuci podrsku memicu za izbore od nsrzb. Slazem se da ni u sdp ne blistaju ove pridoslice. Ko god glasa za sdp nece za njih glasati. Zato daj nam reci neku novu snagu. Svjezu i sposobnu. Nemoj mi ovih ispusenih mustilki. Kako velikih tako i malih mustikli.
-
THINK PINK
#3698 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
CItam ove komentare i nisam mogao odoliti a da ne napisem sljedeće :
Ovdje se valjaju mnoge gluposti i čista negativa.
Hadžija Senaid Memić je najbolja osoba za načelnika Ilidže. Da nije njega nebi bilo nista od ovoga danas sto se Bosnom i Hercegovinom zove. On se nesebično zalaže čitav život ne štedeći sebe u svim poljima je aktivan za dobrobit zajednice i jedini koji ima petlje svakome reči ono što zaslužuje, nažalost mnogi su postali ljigavi i nemaju svoje ja i vole uvlake i spletkarenje.
Svako spletkarenje je kratkog vjeka a pravi kvalitet ostaje.
Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi.
Hadžija Senaid Memić je najbolja osoba za načelnika Ilidže. Da nije njega nebi bilo nista od ovoga danas sto se Bosnom i Hercegovinom zove. On se nesebično zalaže čitav život ne štedeći sebe u svim poljima je aktivan za dobrobit zajednice i jedini koji ima petlje svakome reči ono što zaslužuje, nažalost mnogi su postali ljigavi i nemaju svoje ja i vole uvlake i spletkarenje.
Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi.
- _Reds_
#3699 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nocas je lejletul kadr pa necu nista reci na ovo.THINK PINK wrote:CItam ove komentare i nisam mogao odoliti a da ne napisem sljedeće :
Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi.![]()
![]()
![]()
- JohnnyS.
#3700 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jao!! Prijatelju hajd ti nazad u pecinu. I povedi hadziju sa sobom.THINK PINK wrote:CItam ove komentare i nisam mogao odoliti a da ne napisem sljedeće :
Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi.![]()
![]()
![]()