Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#3676 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vratite se temi! Kakav crni Ćiro, reprezentacija RS-a i slicne gluposti, bezveze se prepirete. Bila je otvorena tema i usrana je zacas pa da ne bi i ova dosla na isto, bolje je prekinuti na vrijeme.
- Kemal Malovčić
-
drugi_profil
#3678 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Imam osjećaj da tu svako čeka onog drugog da dadne neke pare. Gdje je puno baba kilava su djeca.
Taj stadion treba dati NSBiH u vlasnistvo ili nekom drugom ko ce se brinuti o njemu kako treba, a ne sporadicno ulagati minimalne iznose kad vec prevrsi dara mjeru.
Taj stadion treba dati NSBiH u vlasnistvo ili nekom drugom ko ce se brinuti o njemu kako treba, a ne sporadicno ulagati minimalne iznose kad vec prevrsi dara mjeru.
-
dede merdzane
#3679 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na zapadu su sve stolice OK. Mislim da je veci problem kod korisnika objekta nego kod vlasnika.
- ŠEHER_ABLA
#3680 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Na ovoj utakmici smo se napatili samo zato što Miske nije igrao od prve sekunde
- ŠEHER_ABLA
#3681 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilo je aktuelno zadnjih dana da ćemo u ždrijeb za kvalifikacije na EP iz prvog šešira,ali nama ne ide na ruku to da Grci imaju lahke utakmice do kraja kvalifikacija i baraž.Da je izvlačenje nekad početkom novembra mi bi zasigurno bili u 1. šeširu,ali Grčka ce vjerovatno biti nositelj u baražu i proće sa više bodova nego mi.Ali to sada nije toliko važno jer mi idemo na SP i kad osvojimo bit će nam svjedno u kojoj smo grupi i sa kakvim protivnicima

-
drugi_profil
#3682 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zaboravljas da i mi, ako odemo, imamo tri sluzbene utakmice ne SP. Dakle jednu vise od Grka. Grci ako otpadnu u barazu, imace malo bodova iz tih utakmica, a mi se obzirom na kvalitet valjda mozemo nadati nekim bodovima sa SP.
UEFA rang lista racuna samo sluzbene utakmice, a FIFA i prijateljske.
Uostalom, na EP 2016 ide 24 ekipe, dakle sigurno prva dva iz svake grupe.
- GeneralBHF
#3683 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Grcka ima i losije reprezentacije do ostatka kvalifikacija te tako i losiji koeficijent tih reprezentacija. Moramo sve da pobijedimo i to je to. Imamo utakmicu vise sa Slovackom koja ima bolji koeficijent od ostalih, ali moramo da dobijemo obije utakmice!ŠEHER_ABLA wrote:Bilo je aktuelno zadnjih dana da ćemo u ždrijeb za kvalifikacije na EP iz prvog šešira,ali nama ne ide na ruku to da Grci imaju lahke utakmice do kraja kvalifikacija i baraž.Da je izvlačenje nekad početkom novembra mi bi zasigurno bili u 1. šeširu,ali Grčka ce vjerovatno biti nositelj u baražu i proće sa više bodova nego mi.Ali to sada nije toliko važno jer mi idemo na SP i kad osvojimo bit će nam svjedno u kojoj smo grupi i sa kakvim protivnicima
Oni sada prave repku za sledece kvalifikacije jer sa porazom u Zenici oni su out!
- ŠEHER_ABLA
#3684 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Izvlačenje grupa za kvalifikacije je u martu znači prije SPdrugi_profil wrote:Zaboravljas da i mi, ako odemo, imamo tri sluzbene utakmice ne SP. Dakle jednu vise od Grka. Grci ako otpadnu u barazu, imace malo bodova iz tih utakmica, a mi se obzirom na kvalitet valjda mozemo nadati nekim bodovima sa SP.
- ŠEHER_ABLA
#3685 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eh da oni hoce kiksat protiv Slovaka .... to bi nama savršeno odgovaralo po mnogo čemuGeneralBHF wrote:Grcka ima i losije reprezentacije do ostatka kvalifikacija te tako i losiji koeficijent tih reprezentacija. Moramo sve da pobijedimo i to je to. Imamo utakmicu vise sa Slovackom koja ima bolji koeficijent od ostalih, ali moramo da dobijemo obije utakmice!ŠEHER_ABLA wrote:Bilo je aktuelno zadnjih dana da ćemo u ždrijeb za kvalifikacije na EP iz prvog šešira,ali nama ne ide na ruku to da Grci imaju lahke utakmice do kraja kvalifikacija i baraž.Da je izvlačenje nekad početkom novembra mi bi zasigurno bili u 1. šeširu,ali Grčka ce vjerovatno biti nositelj u baražu i proće sa više bodova nego mi.Ali to sada nije toliko važno jer mi idemo na SP i kad osvojimo bit će nam svjedno u kojoj smo grupi i sa kakvim protivnicima
Oni sada prave repku za sledece kvalifikacije jer sa porazom u Zenici oni su out!
- ŠEHER_ABLA
#3686 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kod najjačih reprezentacija svijeta većina igrača igra u istim klubovima ili u istoj ligi što nije slučaj kod nas ali zamislite to da npr. Džeko i Lulic igraju u Juventusu ,Salihovic i Vedo u Štuttgartu Begovic i neko iz odbrane kako bi tek tada bili uigrani
-
drugi_profil
#3687 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
OK. Mada nam to i nije bitno jer ce se direktno kvalifikovati po dvije reprezentacije iz grupa i plus jos dodatne.ŠEHER_ABLA wrote:Izvlačenje grupa za kvalifikacije je u martu znači prije SPdrugi_profil wrote:Zaboravljas da i mi, ako odemo, imamo tri sluzbene utakmice ne SP. Dakle jednu vise od Grka. Grci ako otpadnu u barazu, imace malo bodova iz tih utakmica, a mi se obzirom na kvalitet valjda mozemo nadati nekim bodovima sa SP.
Tu ce biti svega. Fakticki pola clanica UEFA ce biti na EP.
- ŠEHER_ABLA
#3688 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Spaha,Vedo,Bičakčic,Kolašinac,Vrančic,Salihovic mašala mašala sve više naših u #Bundesliga
- Charuga
- Globalni moderator
#3689 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» ŠEHER_ABLA
1 mjesec
» ŠEHER_ABLA
1 mjesec
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3690 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
MujdzaŠEHER_ABLA wrote:Spaha,Vedo,Bičakčic,Kolašinac,Vrančic,Salihovic mašala mašala sve više naših u #Bundesliga
Ovo znaci da nam je prvi tim iz Liga Petice
- GeneralBHF
#3691 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakvi ce dueli biti izmedju Spahe i Vede
Jedva cekam da pocne!
- luckylaka
#3692 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam nesto upoznat sa situacijom,jesu li ovo sve nasi igraciŠEHER_ABLA wrote:Spaha,Vedo,Bičakčic,Kolašinac,Vrančic,Salihovic mašala mašala sve više naših u #Bundesliga
- Ajatolah_
#3693 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Igraju 17.8.GeneralBHF wrote:Kakvi ce dueli biti izmedju Spahe i VedeJedva cekam da pocne!
- Edin H.
#3694 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cekaj prvo dok se Spahic izbori za prvi timGeneralBHF wrote:Kakvi ce dueli biti izmedju Spahe i VedeJedva cekam da pocne!
-
Chuckie
- GeneralBHF
#3696 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Iskustvo je na njegovoj straniEdin H. wrote:Cekaj prvo dok se Spahic izbori za prvi timGeneralBHF wrote:Kakvi ce dueli biti izmedju Spahe i VedeJedva cekam da pocne!
- Zatamnjena stakla
#3697 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Spaha igra u prvoj postavi sigurno!
- GeneralBHF
#3698 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro su ga i platili s obzirom na njegove godine ali vjerovatno na njega mnogo racunaju.
Samo sto u on i Hyypia gotov isto godiste
- limeni
#3699 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nemogu da docekam utakmicu sa slovackom u kojoj pobjedom skoro pa ovjeravamo put za brazil a do godine tamo jednom u suzama otpjevati bosnom behar probeharao za sve one koji danas vise nisu s nama i za nasu napacenu ali i ponosnu jedinu! 
- Zatamnjena stakla
#3700 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Platili ga 300.000 Ojra.GeneralBHF wrote:Dobro su ga i platili s obzirom na njegove godine ali vjerovatno na njega mnogo racunaju.