Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
spreca

#3676 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kolinda wrote: Ime je posebno zajebano ako se kosi sa određenim stavovima grupe ,meni je baš cool E sad kako zvuči na Baščaršiji ne bih znao ali pretpostavljam :lol: ko i ti 8-) .
Vidim imate ogromno iskustvo...znaci cesto je bilo saginjanja :mrgreen:
mO k3

#3677 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

GeeTnT wrote:
mO k3 wrote:Od moga najboljeg prijatelja svabe tetka je direktor par starackih domova , uglavnom ljudi iz bosne mahom dolaze sa hrvatskim putovnicama da rade uglavnom nisu bosnjaci a ni srbi .....
..aaaa da nisu mozda romi? :lol: :?:
Majorizirani , trbuhom za kruhom
HDZ politika čini svoje tu nisu potrebni ni Bošnjaci ni Srbi
Sta će tek biti kada Srbija udje u EU ...
Kolinda

#3678 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

direstraits0078 wrote:Ko je sad pa ovaj petrov mali? Je li to onaj sto je rekao da od entiteta nema veselja?
Znaš onu staru Mongolsku " što se babi htilo to se babi snilo " ...
BHCluster

#3679 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Divi oviH ćutuka ko da im je Miro Šutalo bio profesor...
spreca

#3680 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

mO k3 wrote:
GeeTnT wrote:
mO k3 wrote:Od moga najboljeg prijatelja svabe tetka je direktor par starackih domova , uglavnom ljudi iz bosne mahom dolaze sa hrvatskim putovnicama da rade uglavnom nisu bosnjaci a ni srbi .....
Majorizirani , trbuhom za kruhom
HDZ politika čini svoje tu nisu potrebni ni Bošnjaci ni Srbi
Sta će tek biti kada Srbija udje u EU ...
Eto svabama belaja kad hercegovci potrebuju konstutivnos i treci u drzavi Westfaliji.....Afiz ce biti glavni dotur :lol:
spreca

#3681 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

BHCluster wrote:Divi oviH ćutuka ko da im je Miro Šutalo bio profesor...
to su poslednji autohtonih obrazci bukovih cutuka :lol:
Mirza007

#3682 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:
Izmjena izbornog zakona najvažniji je budući politički proces u BiH, kazao je posebni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini Lars-Gunnar Wigermark na sastanku s predsjednikom Sabora Božom Petrovom u ponedjeljak u Zagrebu, priopćeno je iz Sabora.

Petrov i Wigermark razgovarali su o ukupnoj političkoj situaciji u BiH, ali s posebnim osvrtom na proces integracije te zemlje u Europsku uniju.

Kao najvažnije buduće političke procese u BiH, Wigermark izdvojio je izmjenu izbornog zakona te nastavak procesa za stjecanje članstva u EU-u. Istaknuo je vrlo važnu ulogu Hrvatske na europskom putu BiH te dodao kako RH još uvijek ima vrlo svježa i značajna iskustva iz procesa pristupanja koja može ponuditi Sarajevu.

Petrov se osvrnuo i na nedavni službeni posjet BiH te je još jednom ponovio kako Zagreb daje snažnu podršku Bosni i Hercegovini na putu prema EU u tehničkom i stručnom smislu.

Izmjene izbornog zakona, socijalne i gospodarske reforme te nastavak puta prema članstvu u EU-u sigurno će doprinijeti političkoj stabilnosti kako BiH tako i cjelokupne regije, naglasio je Petrov.
A što ćemo sad , izgleda da je IZBORNI neminovan. ..
Naravno. Mora se pod hitno izmijeniti, obzirom da je vec napisan i vazi godinama. Onaj iz PC usvojiti i za FBiH i problem rijesen.
mO k3

#3683 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Nisam upratio ovo izmjene izbornog zakona , sta konkretno bi mijenjali ?
Hamolj

#3684 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hamolj »

GeeTnT wrote:
A da nije možda... :D
spreca

#3685 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Mirza007 wrote: Naravno. Mora se pod hitno izmijeniti, obzirom da je vec napisan i vazi godinama. Onaj iz PC usvojiti i za FBiH i problem rijesen.
Mislis ono kao Dodig ukinuti konstutivnost hrvata a zbog raznih dmova birati samo podobne hrvate...ja sam za...vidis kako su posle toga se zdruzili Dodo i cirilicar :mrgreen:
Kolinda

#3686 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Uvaženi kolega Hafiz ,obzirom na rezultate ovog pdf-a mislim da kad sve saberemo i oduzmemo jasno je da svaki dodatni upis na istom će imati za posljedicu daljne narušavanje zdravlja u suprotnom taboru . Ti kao liječnik ili piši dijagnozu ili batali priču . Ja sam ipak osoba sa osjećajem za druge i drugačije ... Pa mi žao mladosti...
mO k3

#3687 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:Uvaženi kolega Hafiz ,obzirom na rezultate ovog pdf-a mislim da kad sve saberemo i oduzmemo jasno je da svaki dodatni upis na istom će imati za posljedicu daljne narušavanje zdravlja u suprotnom taboru . Ti kao liječnik ili piši dijagnozu ili batali priču . Ja sam ipak osoba sa osjećajem za druge i drugačije ... Pa mi žao mladosti...
Vidi tri doktora na forumu .... woooow
Mirza007

#3688 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

spreca wrote:
Mirza007 wrote: Naravno. Mora se pod hitno izmijeniti, obzirom da je vec napisan i vazi godinama. Onaj iz PC usvojiti i za FBiH i problem rijesen.
Mislis ono kao Dodig ukinuti konstutivnost hrvata a zbog raznih dmova birati samo podobne hrvate...ja sam za...vidis kako su posle toga se zdruzili Dodo i cirilicar :mrgreen:
Ma jasta. Samo rjesenja vec dokazana u praksi treba uvoditi. Bez nepotrebnog experimentiranja, kakve privremene izborne jedinice, elektori i slicni bakraci.
Mirza007

#3689 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:Uvaženi kolega Hafiz ,obzirom na rezultate ovog pdf-a mislim da kad sve saberemo i oduzmemo jasno je da svaki dodatni upis na istom će imati za posljedicu daljne narušavanje zdravlja u suprotnom taboru . Ti kao liječnik ili piši dijagnozu ili batali priču . Ja sam ipak osoba sa osjećajem za druge i drugačije ... Pa mi žao mladosti...
Hermafroditi izgleda bas imaju izrazen taj osjecaj.
Last edited by Mirza007 on 20/02/2017 19:27, edited 1 time in total.
Smail Aga Cengic

#3690 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Smail Aga Cengic »

Hafis wrote:
Smail Aga Cengic wrote:Predlazem kamenjarcima da dignu oruzanu pobunu...
Haga, kani se đilitanja.. eto Novice i njegovih momaka :D
Ja kad se djilitnem, vi kupite zube....
Kolinda

#3691 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
Vidi tri doktora na forumu .... woooow
Ja vas sve skupa smatram kolegama po forumu a nikako po struci ,istina trebao sam obrazložiti ovo kolega 8-)
Škobo Habu

#3692 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote: U tebe je sve kako ti kažeš. Mislim teoretski, dok mi s brojevima već počinješ pomalo zapinjati.
Starog kockara je teško izblefirati. Veliš, proći će neopaženo.
Ipak bi i neki od ovih forumskih prašinara iz mog filtera barem provjerili na wikipdiji, ako ništa.

Stanovništvo općine Prozor
Godina popisa 1991.
Hrvati 12.259 (62,03%)
Muslimani 7.225 (36,56%)

Idemo ispočetka
Od svega napisanog ti se zakaćiš za posve efemernu činjenicu, no i nju krivo interpretiraš. Bošnjaci su gradu Prozoru bili većina, podaci iz popisa '91. godine:
Prozor naseljeno mjesto
godina popisa 1991.
Muslimani 2.199 (61,66%)
Hrvati 1.199 (33,62%)
Srbi 39 (1,09%)
Jugoslaveni 93 (2,60%)
A sad bi ti mog'o proučiti zadnje statističke podatke o broju Bošnjaka u samom Prozoru i koliko ih se vratilo, te koliko su zastupljeni u opštinskim organima.
Kolinda

#3693 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Škobo Habu wrote:
Hafis wrote: U tebe je sve kako ti kažeš. Mislim teoretski, dok mi s brojevima već počinješ pomalo zapinjati.
Ipak bi i neki od ovih forumskih prašinara iz mog filtera barem provjerili na wikipdiji, ako ništa.

Godina popisa 1991.
Hrvati 12.259 (62,03%)
Muslimani 7.225 (36,56%)

Idemo ispočetka
Od svega napisanog ti se zakaćiš za posve efemernu činjenicu, no i nju krivo interpretiraš. Bošnjaci su gradu Prozoru bili većina, podaci iz popisa '91. godine:
Prozor naseljeno mjesto
godina popisa 1991.
Muslimani 2.199 (61,66%)
Hrvati 1.199 (33,62%)
Srbi 39 (1,09%)
Jugoslaveni 93 (2,60%)
A sad bi ti mog'o proučiti zadnje statističke podatke o broju Bošnjaka u samom Prozoru i koliko ih se vratilo, te koliko su zastupljeni u opštinskim organima.
Deder pajdo baci pogled na Konjic kako stvari stoje , čini mi se da od 11500 Hrvata '91. sad ih nabrojaše 1500 ,gdje oni nestadoše ...
Kolinda

#3694 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Deder baci pogled uz put i na Bugojno di nestadoše 10 000 Hrvata od '91.
Kolinda

#3695 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Onako malo baci pogled i na Fojnicu pa se opet zapitaj gdje nestade 50% Hrvata Fojnice....
dogtag

#3696 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dogtag »

Kolinda wrote:
Škobo Habu wrote:

Godina popisa 1991.
Hrvati 12.259 (62,03%)
Muslimani 7.225 (36,56%)

Idemo ispočetka
Prozor naseljeno mjesto
godina popisa 1991.
Muslimani 2.199 (61,66%)
Hrvati 1.199 (33,62%)
Srbi 39 (1,09%)
Jugoslaveni 93 (2,60%)
Deder pajdo baci pogled na Konjic kako stvari stoje , čini mi se da od 11500 Hrvata '91. sad ih nabrojaše 1500 ,gdje oni nestadoše ...
Vidi pod Mostar ;-)
Mirza007

#3697 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:Deder baci pogled uz put i na Bugojno di nestadoše 10 000 Hrvata od '91.
Obrati se ocu nacije, rahmetli predsjedniku Franji i njegovim idejama o humanom preseljenu naroda, ispravku istorijskih gresaka, debljanju hrvatskog pereca (samo za ovu sintagmu je zasluzio nadimak Franjo Pekar). Kad krenes bespucima povijesne zbiljnosti dobijes mnoge odgovore. Ne trebas se raspitivati po forumima.
Kolinda

#3698 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Mirza007 wrote:
Kolinda wrote:Deder baci pogled uz put i na Bugojno di nestadoše 10 000 Hrvata od '91.
Obrati se ocu nacije, rahmetli predsjedniku Franji i njegovim idejama o humanom preseljenu naroda, ispravku istorijskih gresaka, debljanju hrvatskog pereca (samo za ovu sintagmu je zasluzio nadimak Franjo Pekar). Kad krenes bespucima povijesne zbiljnosti dobijes mnoge odgovore. Ne trebas se raspitivati po forumima.
Ahaaaa tu smo znači kad armija tjera onda to nije tjeranje a kad HVO tjera to je tjeranje ,ajde hvala na pojašnjenju :-)
mO k3

#3699 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

na rad u njemackoj ...
Kolinda

#3700 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
na rad u njemackoj ...
Prije ili nakon stadiona ??????
Post Reply