Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shlauf wrote:Koje brave, vrata ili gepeka?
Ako su vrata mijenja se brava, zajebancija prava a možeš je potražiti kod "GAGO" otpad u Vitezu 063/462-659 a kod Amera na Ilidži garant nema.
"ILMA" u Jelahu 032/667-701
Vrata su u pitanju, al' buraz mi rece da je nasao negdje u hercegovini, Siroki il' Grude, pa se dogovaraju za cijenu. Reci cu mu da kontaktira Jelah i Gago otpad, pa nek i tamo provjeri. U svakom slucaju hvala vam!!!!![emoji4]
Ja ljetos kupovao motor brisača za Scenica3 i trebao mi lijevi tj. ispred vozača, našao kod Gage i platio 150 kermica a čini mi se u GumiM da je blizu 7 joja po komadu.
A imaš i ovdje: http://www.olx.ba/artikal/21087217/rena ... -dijelovi/
Kad se pomjera vozacevo sjediste znalo se nekad ugasiti pa sam dzek ispod sjedista izbacio te su direktno spojine zice ali i dalje lampice gore.Citajuci po netu, moguce je da je otisao FFC kabl od airbega u volanu pa me interesuje ako neko zna da li jos ima nekih simptoma osim lampica kada je taj kabl u prekidu i okvirno cijena popravke?
shlauf wrote:Ja ljetos kupovao motor brisača za Scenica3 i trebao mi lijevi tj. ispred vozača, našao kod Gage i platio 150 kermica a čini mi se u GumiM da je blizu 7 joja po komadu.
A imaš i ovdje: http://www.olx.ba/artikal/21087217/rena ... -dijelovi/
Pa od čega je taj motor brisača, kad košta skuplje nego veliki servis
Šaka jada od motorića a svaki brisač ima svoj, nema poluga kao u serije 2. Zvala vlasnica GumaM i tako joj rekli. A mlado auto pa se može uzimati lopatom jer ni u trećoj generaciji nisu odvodi vode urađeni kako treba pa joj motorić plivao u vodi i crkao. I kod Megana3 isto dodje do začepljenja odvoda pa ja odmah kod sebe povadio čepove da voda izlazi u unutrašnjost blatobrana.
Kad se pomjera vozacevo sjediste znalo se nekad ugasiti pa sam dzek ispod sjedista izbacio te su direktno spojine zice ali i dalje lampice gore.Citajuci po netu, moguce je da je otisao FFC kabl od airbega u volanu pa me interesuje ako neko zna da li jos ima nekih simptoma osim lampica kada je taj kabl u prekidu i okvirno cijena popravke?
Kada spojiš na dijagnostiku pokazat će koji točno senzor ne radi. Inače znaju otkazati na suvozačevom sjedalu, ako se na sic podupirete koljenom (usisavate auto, upražnjavate sex isl.. )
shlauf wrote:Šaka jada od motorića a svaki brisač ima svoj, nema poluga kao u serije 2. Zvala vlasnica GumaM i tako joj rekli. A mlado auto pa se može uzimati lopatom jer ni u trećoj generaciji nisu odvodi vode urađeni kako treba pa joj motorić plivao u vodi i crkao. I kod Megana3 isto dodje do začepljenja odvoda pa ja odmah kod sebe povadio čepove da voda izlazi u unutrašnjost blatobrana.
Ima li neko da radi reparaciju tih el. motora i motorica?? Kakve su sanse da se to radi???
u mojih, recimo 9 slucajeva 2 su imala problem s poplavom,jedan poplavljen zimi,zaledio sav unutra,ocisceni detaljno i proradili i rade bez problema ,ostalih 6 identican problem koji sam otklonio za 4 sekunde.necu da odajem ,ni pomazem nikome ovdje .tebi mogu reci na pp
bitanga_sa_otesa wrote:u mojih, recimo 9 slucajeva 2 su imala problem s poplavom,jedan poplavljen zimi,zaledio sav unutra,ocisceni detaljno i proradili i rade bez problema ,ostalih 6 identican problem koji sam otklonio za 4 sekunde.necu da odajem ,ni pomazem nikome ovdje .tebi mogu reci na pp
Fer. Ulozis vrijeme, to treba cijeniti i naplatiti.
bitanga_sa_otesa wrote:u mojih, recimo 9 slucajeva 2 su imala problem s poplavom,jedan poplavljen zimi,zaledio sav unutra,ocisceni detaljno i proradili i rade bez problema ,ostalih 6 identican problem koji sam otklonio za 4 sekunde.necu da odajem ,ni pomazem nikome ovdje .tebi mogu reci na pp
Da li bi mogao ovaj srediti na renault scenic 3 2010 godiste???? Mogu li covjeka poslati kod tebe?????
konektovan wrote:
Da li bi mogao ovaj srediti na renault scenic 3 2010 godiste???? Mogu li covjeka poslati kod tebe?????
Sent from my C6603 using Tapatalk
nisam ja majstor ,nemam pojma ,jos uz to najveci fuser na balkanu...
Ja te fino pitam, treba drugom covjeku, ne meni licno, i ne moras svaki put povlaciti te otrcane fraze bezveze. Niko ti nije nista ruzno napisao, da bi tako odreagovo. Ako si voljan, bujrum reci moze ili ne moze, i sta god da odlučiš respektujem.[emoji6]
kakve otrcane fraze? ja samo citiram sta mi ti i pojedinci pisete ovdje...treba i meni svasta pa nemam...
postavljas glupa pitanja na koja vec znas odgovor.ja sam ti vec rekao ,takodjer i drugima sto ste srali-ne pomazem vise nikom ovdje.5-6 ljudi sto su normalni imaju moj broj i njima stojim uvijek na raspolaganju ,ostali zdrao.
bitanga_sa_otesa wrote:kakve otrcane fraze? ja samo citiram sta mi ti i pojedinci pisete ovdje...treba i meni svasta pa nemam...
postavljas glupa pitanja na koja vec znas odgovor.ja sam ti vec rekao ,takodjer i drugima sto ste srali-ne pomazem vise nikom ovdje.5-6 ljudi sto su normalni imaju moj broj i njima stojim uvijek na raspolaganju ,ostali zdrao.
Pa onda zasto komentarises na temi uostalom, ako te se ne tice i ako nas neke smatras nenormalnim?!
Nema potrebe, zaobidji i na drugim temama pisi hvalospjeve o sebi, malo ego napumpaj, ofalio si u zadnje vrijeme izgleda?!
hoces mi to ti zabraniti da komentarisem? jel ovo tvoj forum?
pumpanje ega ne bi komentarisao ,sam si sve o sebi rekao u zadnjoj recenici,da sam htio da popravim bio bi dobar,ovako me ''popljuva'' hahaha naudio si mi sad pravo,ne znam sta cu...
bitanga_sa_otesa wrote:hoces mi to ti zabraniti da komentarisem? jel ovo tvoj forum?
pumpanje ega ne bi komentarisao ,sam si sve o sebi rekao u zadnjoj recenici,da sam htio da popravim bio bi dobar,ovako me ''popljuva'' hahaha naudio si mi sad pravo,ne znam sta cu...
Necu i ne mogu zabraniti, al' kakva je poenta komentarisati sa tvoje strane i na upit da li mozes il' ne mozes, pocnes se hvatati za nesto, u cemu si jednako kriv, i piskarati nekakve nebuloze. Pitanje je vrlo jednostavno, i nema tu cile mile, da ili ne je odgovor koji covjek ocekuje od tebe. Ja o tebi nemam uopste lose misljenje, o tvom znanju, al' imam o tvom forumskom karakteru, djelujes isfrustrirano?!:mrgreen: