What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
boracha

#3676 Re: What to wear???

Post by boracha »

nerma. wrote:
boracha wrote:
ladyblue18 wrote:Ove grupe po fejsu prodaju cesto i 10 puta skuplje stvari nego sto su na ebay-u zato ne nasjedajte.
sto se tice tih grupa, cura uzima samo 5 KM sebi provizije
http://www.facebook.com/jelena.kupovina
Pa zasto bi placao nekome i tih 5KM, kad mozes sve sam obaviti. :)
ko ce sam obavit, on nece ni placat drugom :) ali neko nema karticu, neko nece da se bakce time, neko sam pita bi li mu neko drugi narucio :) meni npr. nekad zakaze moje placanje, a bojim se da ce mi nestat taj komad odjece, ili velicina :lol: ko sam sebi placa, njemu ne treba, ali spominajale su se skupe grupe, pa sam dala primjer jeftinije, cisto informativno :-D
alica.k

#3677 Re: What to wear???

Post by alica.k »

suncica24 wrote:Mene je Oysho doveo do bankrota.
Pidzama koje sam ja kupila nema na web-u, a nesto mi ofirno slikati da ih pokazem. Ali, mozda me vidite u gradu u njima ljetos, toliko su lijepe :)
vjerujem.
ja sam kupila haman sve sa onom penelope pitstop :-) isto zona sumraka, izadjes prazan novcanik a pune kese.
švicarska

#3678 Re: What to wear???

Post by švicarska »

Kad god čitam ove postove , imam osjećaj da mi ne živimo u istoj državi.Kupuje se kao da sutra ne postoji, kad se preporučuju neke trgovine , obavezno su to naskuplje kao da je bitna marka da bi se pokazalo gdje se kupuje a ne šta se kupuje .Stvarno ljudi , gdje vi radite i kolike su to plate , recite i nama ostalima da i mi možemo tako dobro živjeti .
thea

#3679 Re: What to wear???

Post by thea »

no comment, sta da vam ja odgovorim, ukus se ne kupuje.
ja imam izvanrednih stvari koje su markirane kvalitetne a sitnis ih platila. Tako da onaj tko zna sta je kvalitet ne treba svoju cijelokupnu placu dati za krpice.
švicarska

#3680 Re: What to wear???

Post by švicarska »

thea wrote:no comment, sta da vam ja odgovorim, ukus se ne kupuje.
ja imam izvanrednih stvari koje su markirane kvalitetne a sitnis ih platila. Tako da onaj tko zna sta je kvalitet ne treba svoju cijelokupnu placu dati za krpice.
Pa to me i interesuje, gdje to ima da se kupi.Tema je odlična, samo su trgovine koje se preporučuju preskupe za mene , a mislim i za većinu.Recite nam gdje da kupujemo jeftine i dobre stvari, kako da ih kombinujemo a ne samo gdje šta kupiti.Naziv teme je What to wear , a ne šta kupiti.
thea

#3681 Re: What to wear???

Post by thea »

kao prvo trebas nam reci gdje zivis? pa cu ti dati dobre adrese.
švicarska

#3682 Re: What to wear???

Post by švicarska »

thea wrote:kao prvo trebas nam reci gdje zivis? pa cu ti dati dobre adrese.
Travnik
thea

#3683 Re: What to wear???

Post by thea »

Travnik, rijetko sam tamo, ali evo da ti pomognemo. Hodas li kad van prelijepog travnika...
ako imas Azel, u istom mozes naci, od zare, massimo dutti odjecu koja je izvanredna.
Ja imam recimo zara women kao i massimo dutti, odjeca koju nosim nekoliko sezona kao da je novo a uz sve mogu kombinirati. recimo ako nemas mnogo novaca, na pocetku se baziraj na dobrim komadima.
Cupele Crne, cipele bez.boja koze. Sako crni, bijele kosulje koje se kobiniraju uz sve, strikno bez nekoh detalja.
Ne kupovati, moze mi zatrebati, vec idi ciljano, sve sto nemas u svom ormaru, a trebao bi imati, postavis kao cilj.
recimo trebam bijelu kosulju, Ako mislis profitirati, preporucujem ti na kraj svake sezone, oko janaura-pocetak februara da zavisis cesce i vise u prodavnice koje volis. jer ces upravo tako naci komad koji ti treba.
beneton je takoder super, ja sam mnogo puta nasla super stvari, po zadnjoj cijeni. jos ih imam

Ja kupujem po buvljacima, tamo se nade izvanrednih stvari, recimo inostranstvo, ako ides na odmor, svakako nadem uvijek nesto za sebe za sitnis.

prodas svoju odjecu koju vise ne zelis, koliko god da skupis novca, to je tvoje, ja sam prije poklanjala, ali sad vise ne, samo sirotinji, nema ni hvala, ljudi su postali da te bog mili sacuva
Last edited by thea on 31/01/2012 13:59, edited 1 time in total.
*mima*

#3684 Re: What to wear???

Post by *mima* »

Azel je bas markiran
swirl

#3685 Re: What to wear???

Post by swirl »

*mima* wrote:Azel je bas markiran
:D
švicarska

#3686 Re: What to wear???

Post by švicarska »

thea wrote:Travnik, rijetko sam tamo, ali evo da ti pomognemo. Hodas li kad van prelijepog travnika...
ako imas Azel, u istom mozes naci, od zare, massimo dutti odjecu koja je izvanredna.
Ja imam recimo zara women kao i massimo dutti, odjeca koju nosim nekoliko sezona kao da je novo a uz sve mogu kombinirati. recimo ako nemas mnogo novaca, na pocetku se baziraj na dobrim komadima.
Cupele Crne, cipele bez.boja koze. Sako crni, bijele kosulje koje se kobiniraju uz sve, strikno bez nekoh detalja.
Ne kupovati, moze mi zatrebati, vec idi ciljano, sve sto nemas u svom ormaru, a trebao bi imati, postavis kao cilj.
recimo trebam bijelu kosulju, Ako mislis profitirati, preporucujem ti na kraj svake sezone, oko janaura-pocetak februara da zavisis cesce i vise u prodavnice koje volis. jer ces upravo tako naci komad koji ti treba.
beneton je takoder super, ja sam mnogo puta nasla super stvari, po zadnjoj cijeni. jos ih imam

Ja kupujem po buvljacima, tamo se nade izvanrednih stvari, recimo inostranstvo, ako ides na odmor, svakako nadem uvijek nesto za sebe za sitnis.

prodas svoju odjecu koju vise ne zelis, koliko god da skupis novca, to je tvoje, ja sam prije poklanjala, ali sad vise ne, samo sirotinji, nema ni hvala, ljudi su postali da te bog mili sacuva
OK ,hvala na savjetima a kad si već pomenula buvljake i kupovinu na njima u inostranstvu , da li toga ima u Istambulu, možda ću ići ( ako bude neke love)
thea

#3687 Re: What to wear???

Post by thea »

Onaj tko ima placu, od 500KM pa uz to mora da jos da zivi, mislim da je Azel superiska, ali se ukus ne kupuje.
kao ni to koliko vrijednosti osobi dodaje takva odjeca. Osoba sama po sebi mora imati nesto posebno da iznese tu odjecu. Odjeca ne valorizuje covijeka, vec covijek odjecu.

Ako nekad dolazis u Sa, na skenderiji, imas jedan mali butik, nabavljaju bally, prada, imas dzempere D & G100-200km
ja sam ih vec kupovala, imam ih 4-5 godina, kao da sam ih sad kupila. dakle na tebi je kako da investiras, meni je jako puno zzima, kupujem striktno kasmir-vunu i svilu, platim kao sto sam napisala, imam dzembere od kasmira koji su stari 7 godina kao da sam ih sad kupila.uvijek kupujem na snizenju
*mima*

#3688 Re: What to wear???

Post by *mima* »

Ama nemam ja nista protiv Azela......nego ti napisa da kupujes samo markirano.........a ako nekad navratim u Srajevo bas cu otic na Skenderiju.....hvala
alica.k

#3689 Re: What to wear???

Post by alica.k »

swirl wrote:
:D
tuzno ali istinito, bolje nemamo :(

al kad vidim da u azelu na nesto iz 2009. stave cijenu 50KM :-)

propasce kad dodje prava zara...sta ce im bit opravdanje za ovakve cijene kad i u pravoj zari haljinica kosta iste pare?

ja volim hodat po SHSovima, mada je to svima grozno. ne volim one jordan il kako se zovu, tu mi je sve bezveze, al ima onaj na marin dvoru u kojem se predobre markirane odjece zna naci, a cijene smijesne.
thea

#3690 Re: What to wear???

Post by thea »

OK ,hvala na savjetima a kad si već pomenula buvljake i kupovinu na njima u inostranstvu , da li toga ima u Istambulu, možda ću ići ( ako bude neke love)

Cukurcuma street ima secend hend, ne znam adresu ali ako se tamo nades...
Cholina_Lokica

#3691 Re: What to wear???

Post by Cholina_Lokica »

Eno sad moras biti nesto posebno da bi se znao obuci
*mima*

#3692 Re: What to wear???

Post by *mima* »

Cholina_Lokica wrote:Eno sad moras biti nesto posebno da bi se znao obuci

sta ti znas
Cholina_Lokica

#3693 Re: What to wear???

Post by Cholina_Lokica »

*mima* wrote:
Cholina_Lokica wrote:Eno sad moras biti nesto posebno da bi se znao obuci

sta ti znas
Nisam posebna, ne znam nista
thea

#3694 Re: What to wear???

Post by thea »

cure, ja kupujem i u gucci autlet Bec, blaser koji bude 2500€ ja ga platim 120€
tako da onaj tko zna zna, sory za vas, tako da mi ne pada na pamet da u sa kupujem blaser od 300-400
kuzite
Last edited by thea on 31/01/2012 14:15, edited 1 time in total.
swirl

#3695 Re: What to wear???

Post by swirl »

thea wrote:cure, ja kupujem i u gucci autlet Bec, blaser koji bude 2500€ ja ga platim 120€
tako da onaj tko zna zna, sory za vas
Blago tebi kad mozes otici do Beca.
wewa

#3696 Re: What to wear???

Post by wewa »

thea wrote:cure, ja kupujem i u gucci autlet Bec, blaser koji bude 2500€ ja ga platim 120€
tako da onaj tko zna zna, sory za vas
a ti bas znas! :thumbup: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#3697 Re: What to wear???

Post by *mima* »

sad sam je raspucala........kad se sad pocne hvalit
niko_niko_kao_ja

#3698 Re: What to wear???

Post by niko_niko_kao_ja »

:shock: :shock:
podivljali ovdje hormoni opasno. :lol:
švicarska

#3699 Re: What to wear???

Post by švicarska »

Izgleda da sam pokrenula neku bezveznu raspravu, žao mi je zbog toga . A znam i ja kupiti ,nije u tom problem, kad imam lovu .Blejzeri koje plaćate po 120€ /mislim da je tako pisalo/ su za mene i za većinu nas malo preskupi.Kada je prosječna plaća u BIH cca 800 KM, davati 240 KM za neki komad garederobe je ipak malo previše. Mada ako neko ima novaca neka kupuje , njegove su ili njene , kako god hoćete , ima pravo da ih troši kako želi.
wewa

#3700 Re: What to wear???

Post by wewa »

a kud svi turci... :roll:

nego ovo stvarno zasluzuju facepalm

Image
Post Reply