koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
tagomago
#3676 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
gdje ima uzeti burberry brit edt for women? ja nisam baš fan tih shopova, smeta mi miris, pa bih brzinski da uđem i kupim. 
-
upsy_daisy
#3677 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
naručitagomago wrote:gdje ima uzeti burberry brit edt for women? ja nisam baš fan tih shopova, smeta mi miris, pa bih brzinski da uđem i kupim.
www.onlineparfimerija.com
-
dobar,ti?
#3678 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li neko narucivao sa te stranice?
-
upsy_daisy
#3679 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jesam ja i puno mojih kolega i prijateljadobar,ti? wrote:Je li neko narucivao sa te stranice?
sve
-
addy_sa
#3680 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Givenchy - Gentlemen only 
- KB9
#3681 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ma nabavite sebi nikos za sicu i uzivate dok je ljeto 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3682 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja to pisem ovdje godinama, al' niko ne slusa.[emoji1]KB9 wrote:ma nabavite sebi nikos za sicu i uzivate dok je ljeto
Sent from my C6603 using Tapatalk
-
Oxygenn
#3683 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
KB9 wrote:ma nabavite sebi nikos za sicu i uzivate dok je ljeto

- KB9
#3684 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
baltazare, konektovani, da li imate kakvih preporuka za under the radar parfeme ono bas jaki da su, fazon ides i ostavljas pravu mirisnu oblacinu iza i oko sebe
nisam kupio parfema skoro mjesec, jos malo pa ce me uhvatit neka kriza
-
Dr Baltazar
#3685 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nisam ni ja ništa uzeo mjesec dana, ali već se pravi spisak za septembar i oktobarKB9 wrote:baltazare, konektovani, da li imate kakvih preporuka za under the radar parfeme ono bas jaki da su, fazon ides i ostavljas pravu mirisnu oblacinu iza i oko sebe![]()
Možda da probaš Code Profumo, kažu da je beast mode. Onda ova Amara od Bvlgari je na dobrom glasu. Ova dva nisam probao, ali ću ih najvjerovatnije uzeti.
Dior Homme Parfum je ultra, mega jak.
Guerlain LIDGE, Azzaro Visit.
Ako ćeš niche, onda Profumum Roma skoro svaki ili Amouage (iako se spominju neke reformulacije za sve iz njihove linije)
- KB9
#3686 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
code mi previse vuce na 1M of PR, neka hvala, kupio sam prije godinu la rive onaj za 6 markica i jedva par puta da sam ga koristioDr Baltazar wrote:Nisam ni ja ništa uzeo mjesec dana, ali već se pravi spisak za septembar i oktobarKB9 wrote:baltazare, konektovani, da li imate kakvih preporuka za under the radar parfeme ono bas jaki da su, fazon ides i ostavljas pravu mirisnu oblacinu iza i oko sebe![]()
nisam kupio parfema skoro mjesec, jos malo pa ce me uhvatit neka kriza![]()
Možda da probaš Code Profumo, kažu da je beast mode. Onda ova Amara od Bvlgari je na dobrom glasu. Ova dva nisam probao, ali ću ih najvjerovatnije uzeti.
Ako ćeš niche, onda Profumum Roma skoro svaki ili Amouage (iako se spominju neke reformulacije za sve iz njihove linije)
amaru i lidge sam konto uzet, sad da li mi je potrebna amara kraj ovoliko ljetnih koji su mi u rotaciji veliko je pitanje, mozda da je ipak ostavim za iduce ljeto, tesko je bit pametan haha a lidge mi je moranje za zime i to sam vec stavio na listu
dhp mi je uzasan, azzaro nisam probo
konto sam muglerov ultra zest uzet, pa body kouros, ted lapidus, adp colonia essenza, versace oud noir, f by ferragamo, vc&a tsar, potion, bruka nekih parfema o kojima razmisljam al nikako da se odlucim svega mi
-
Dr Baltazar
#3687 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Svi imamo iste muke kad je ovo u pitanjuKB9 wrote:code mi previse vuce na 1M of PR, neka hvala, kupio sam prije godinu la rive onaj za 6 markica i jedva par puta da sam ga koristioDr Baltazar wrote:Nisam ni ja ništa uzeo mjesec dana, ali već se pravi spisak za septembar i oktobarKB9 wrote:baltazare, konektovani, da li imate kakvih preporuka za under the radar parfeme ono bas jaki da su, fazon ides i ostavljas pravu mirisnu oblacinu iza i oko sebe![]()
nisam kupio parfema skoro mjesec, jos malo pa ce me uhvatit neka kriza![]()
Ako ćeš niche, onda Profumum Roma skoro svaki ili Amouage (iako se spominju neke reformulacije za sve iz njihove linije)![]()
amaru i lidge sam konto uzet, sad da li mi je potrebna amara kraj ovoliko ljetnih koji su mi u rotaciji veliko je pitanje, mozda da je ipak ostavim za iduce ljeto, tesko je bit pametan haha a lidge mi je moranje za zime i to sam vec stavio na listu![]()
dhp mi je uzasan, azzaro nisam probo![]()
konto sam muglerov ultra zest uzet, pa body kouros, ted lapidus, adp colonia essenza, versace oud noir, f by ferragamo, vc&a tsar, potion, bruka nekih parfema o kojima razmisljam al nikako da se odlucim svega mi
Ma nije loše imati neki dobro projektivni svježi za zimu. Znaju ovi teškaši smoriti, pa bi Amara dobro legla
Body Kouros je reformulisan, mislim da je dosta oslabljen.
Ted Lapidus je svakako beast, ali pitanje hoće li ti se miris svidjeti. Imaš i Jacques Bogart parfeme, oni su na taj fazon - mega jaki.
F by Ferragamo Black imam, odličan parfem, trajnost iznad prosjeka. Sillage odličan, ali mora biti malo vjetra vani i onda je miris ubica.
TSAR nisam probao, ali sam čitao o njemu i sigurno je izuzetno postojan
- Montana
#3688 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Svoj miris koristim 
- konektovan
#3689 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
YSL le parfum, paloma picasso minotaur, roma uomo al' tamo za jesen.[emoji1]KB9 wrote:baltazare, konektovani, da li imate kakvih preporuka za under the radar parfeme ono bas jaki da su, fazon ides i ostavljas pravu mirisnu oblacinu iza i oko sebe![]()
nisam kupio parfema skoro mjesec, jos malo pa ce me uhvatit neka kriza [emoji38]
poslano sa Sonija Ze
- MOSALJOZE
#3690 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela
Ima li kakav za aVgusta?Preporuka
- KB9
#3691 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
obicni bijeli kouros mi je najbolji parfem svih vremena tako da ted lapidus dodje ko najsigurnija kupovina za meneDr Baltazar wrote:Svi imamo iste muke kad je ovo u pitanju![]()
Ma nije loše imati neki dobro projektivni svježi za zimu. Znaju ovi teškaši smoriti, pa bi Amara dobro legla![]()
Body Kouros je reformulisan, mislim da je dosta oslabljen.
Ted Lapidus je svakako beast, ali pitanje hoće li ti se miris svidjeti. Imaš i Jacques Bogart parfeme, oni su na taj fazon - mega jaki.
F by Ferragamo Black imam, odličan parfem, trajnost iznad prosjeka. Sillage odličan, ali mora biti malo vjetra vani i onda je miris ubica.
TSAR nisam probao, ali sam čitao o njemu i sigurno je izuzetno postojan
F preporucujes znaci? prilicno je jeftin, izgleda da je vrijeme onda da ga kupim
- Mis mekinjas
#3692 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Oplakah.MOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
-
Dr Baltazar
#3693 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Od 7-15. augusta bih ti preporučio Chanel Allure Homme Sport. Za isto razdoblje u septembru, Extreme verzija tog parfemaMOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
- MOSALJOZE
#3694 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
FalaDr Baltazar wrote:Od 7-15. augusta bih ti preporučio Chanel Allure Homme Sport. Za isto razdoblje u septembru, Extreme verzija tog parfemaMOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
Edit gdje ovo kupiti,i koliko košta to zadovoljstvo?
Last edited by MOSALJOZE on 26/07/2016 14:21, edited 1 time in total.
- Michun
#3695 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
evo dobre ponude a i jako dobar parfem...
https://myen.strawberrynet.com/perfume/ ... 31/#DETAIL
https://myen.strawberrynet.com/perfume/ ... 31/#DETAIL
-
Dr Baltazar
#3696 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Na piku, 100 ml oko 150 markicaMOSALJOZE wrote:FalaDr Baltazar wrote:Od 7-15. augusta bih ti preporučio Chanel Allure Homme Sport. Za isto razdoblje u septembru, Extreme verzija tog parfemaMOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
Edit gdje ovo kupiti,i koliko košta to zadovoljstvo?
- MOSALJOZE
- konektovan
#3698 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hugo boss hugo, joop nightflight, joop jump, nikos sculpture, JPG le male la fleurMOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
poslano sa Sonija Ze
-
sha_ba
#3699 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moze sport i cijeli Septembar a onda org verzijaDr Baltazar wrote:Od 7-15. augusta bih ti preporučio Chanel Allure Homme Sport. Za isto razdoblje u septembru, Extreme verzija tog parfemaMOSALJOZE wrote:Ljetni,zimski,proljetni,prije jela,poslije jela![]()
![]()
Licno luda sam za tim parfemom
- MOSALJOZE
#3700 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
26.8 mi rodjendan