Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
febo_acm
#3676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iz ovih postova se može zaključiti da je ovo skup neznalica većinom...
-
SA 071
#3677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma pod Cirom smo protiv onih slabih ostavljali dojam da smo puno jaci, a pod Papetom ni protiv Luxa ja nisam vidio silinu, nepobjedivost, da mozemo zabiti kad hocemo. Nema igre, taktike, sve ide na kvalitet pojedinca hoce li nekog krenuti. Pa sam je Pape rekao "zao mi je sto nisam vodio Fener ili Galatu, onda bih osvojio titulu" (?!). Eto koliko on polaze na taktiku. E moj Pape, ne osvajaju titulu igraci sami, vec samo ako ih neko zna odvesti do nje. Eno Reala i igraca pa nista prosle sezone.AMD wrote:Bezveze priča... Čuj Ćiro je trebo ostati, a Sušić otići. Lik od Španije 2 poraza, od Portugala 2 poraza i Turskoj jedva uzeo bod. Sve jake tekme popušio. Mi izgubimo od Francuske, a odmah Sušić kriv. Mi smo bezveze ekipa sa 3,4 pojedinca koji nešto vrijede. Sušić kriv što su klocevi nespremni?! Da je imao greški, jeste. Ali mi možda možemo biti drugi i to je to. Mi smo mala naopaka država, sa krkanima na tribinama, koja misli da je Francuska smješna, a BIH velesila...
- xXBl0odXx
#3678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
AMD wrote:Iz ovih postova se može zaključiti da je ovo skup neznalica većinom...
- zecko_kupuz
#3679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jebga, sad se opet možemo vratiti na onu da li Pjanić može igrati uz Misketa. Ili, da li Ibišević treba na krilo, ili da li Lulić može kao bek itd itd.
Hajde samo da priznamo da nam ekipa nije vrhunska i to je to.
Redovne pobjede nad niže rangiranim će biti i više nego dovoljne za sada. 
Hajde samo da priznamo da nam ekipa nije vrhunska i to je to.
- P.Starck
#3680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakvi suplji komentari.
Najveci sarajevski dijamant nije pretrcao 500m na utakmici...trebao je Susic na kraju samo reci istinu:
taktiku smo postavili, protivnika znam ali ne mogu ja igrati u svojoj 50 i nekoj...nasi igraci misle da je faul kad padnu na travu a ne kad sudija svira faul, nema pokrivanja terena, citam i komentare kako su francuzi fizicki spremniji, sto mozda i jeste tacno ali je rijec o nijansama, ljudi samo dobro pokrivaju teren, najlaksi primjer i nije iz svijeta fudbala, nego iz tenisa..koliko pretrci Federer... drugo, ako hocemo da se branimo, onda da se branimo, ali svi na terenu da razmisljaju isto, pa branimo se, ovako imam osjecaj da je cak 7-8 igraca htjelo da igra neku svoju igru, neku svoju formaciju, imali su svoju taktiku....i naravno oni "znaju najbolje".
Susicu sve najbolje, igraci koji nisu spremni i ne zele da igraju i ne treba da igraju na silu, pa o kome god da se radilo...
Navijaci su mi jos smjesniji, "Savez napolje"!, pa dokle vise, sto se ne skupe kad nije utakmica i istjeraju savez, a ne da ometaju igrace i dizu tenzije samo kad je utakmica, protiv koga se protestvuje, protiv onih 11 na terenu i strucnog tima?

Najveci sarajevski dijamant nije pretrcao 500m na utakmici...trebao je Susic na kraju samo reci istinu:
taktiku smo postavili, protivnika znam ali ne mogu ja igrati u svojoj 50 i nekoj...nasi igraci misle da je faul kad padnu na travu a ne kad sudija svira faul, nema pokrivanja terena, citam i komentare kako su francuzi fizicki spremniji, sto mozda i jeste tacno ali je rijec o nijansama, ljudi samo dobro pokrivaju teren, najlaksi primjer i nije iz svijeta fudbala, nego iz tenisa..koliko pretrci Federer... drugo, ako hocemo da se branimo, onda da se branimo, ali svi na terenu da razmisljaju isto, pa branimo se, ovako imam osjecaj da je cak 7-8 igraca htjelo da igra neku svoju igru, neku svoju formaciju, imali su svoju taktiku....i naravno oni "znaju najbolje".
Susicu sve najbolje, igraci koji nisu spremni i ne zele da igraju i ne treba da igraju na silu, pa o kome god da se radilo...
Navijaci su mi jos smjesniji, "Savez napolje"!, pa dokle vise, sto se ne skupe kad nije utakmica i istjeraju savez, a ne da ometaju igrace i dizu tenzije samo kad je utakmica, protiv koga se protestvuje, protiv onih 11 na terenu i strucnog tima?
- ljiljan-x
#3681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne treba nam ćiro,ali ko je kriv ako nije onaj što je rek'o "idemo na pobjedu"AMD wrote:Bezveze priča... Čuj Ćiro je trebo ostati, a Sušić otići. Lik od Španije 2 poraza, od Portugala 2 poraza i Turskoj jedva uzeo bod. Sve jake tekme popušio. Mi izgubimo od Francuske, a odmah Sušić kriv. Mi smo bezveze ekipa sa 3,4 pojedinca koji nešto vrijede. Sušić kriv što su klocevi nespremni?! Da je imao greški, jeste. Ali mi možda možemo biti drugi i to je to. Mi smo mala naopaka država, sa krkanima na tribinama, koja misli da je Francuska smješna, a BIH velesila...
-
hau jes no
#3682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mene ne boli ni rezultat ni trener ni neatmosfera, mene boli nezalaganje na terenu, nisam vidio da je neko išprinto 30 metaraJoey Tribbiani wrote:sad su grupa u posjeti familiju, juče bili idoli... popišaj se na njih, izgubilihau jes no wrote:slovenci1-1 u beogradu, to je tim i timska igra a ne ova grupa pojedinaca na privremenom radu u sr njemačkoj u posjeti familiji u bih, žali bože talenta...
![]()
Svi oko repke se digli i upisali 3 boda čim su nas izvukli sa francuzima, a ljudi mogu sastavit 3 reprezentacije koje mogu svima pomrsit račune. Nije Blanc onaj indijanac domenech. Nisu ih bjelorusi garant ubili na njihovom terenu negu su vjerovatno igrali bunker, izbij, nabij...Francuzi jači su od nas i zdravo. Nismo ni mi retardirani, imamo pravo finih igrača za koje zna cijela evropa, ali da bi dobili nekog iz svjetskog nogometnog vrha treba da se poklopi puno stvari...i ne samo mi nego i "veliki susjedi, giganti, primjeri dobrog rada" Srbi i Hrvati
- zecko_kupuz
#3683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ona petarda je bila dno dna. Jasno provociranje da nas i definitivno suspenduju.
Jedan poraz neće puno boljeti, idemo dalje. Kakav smo licemjeran narod, fuj!
Možemo biti vječna inpiracija holivudskim scenaristima. Kad si dobar, zvijezda si, kad si slab, zabaciće te u najbliži popišan čošak.
Možemo biti vječna inpiracija holivudskim scenaristima. Kad si dobar, zvijezda si, kad si slab, zabaciće te u najbliži popišan čošak.
-
JEDRILICA
#3684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vec sam par puta rekao na ovom forumu da je nama najveci problem zadnji vezni. Igrac popu Diaby-a ili tako nesto.
Nama treba igrac koji je jak ko zemlja, tehnicki potkovan i hrabar. Dok god ne budemo imali takvog igraca na zadnjem veznom, velike reprezentacije necemo moci pobijedjivati. Onaj Diaby je radio od Rahimica i Pjanica sta je htio i povezivao im odlicno sredinu.
Hasagic je dobar golman.
Mujdza solidan
Spahic solidan, medjutim dozvolio je da se Benzema okrene i opuca kod prvog gola.
Nadarevic stvarno nije za reprezentacije. Bori se ali i ja bi se borio da mi neko da dres. Od utakmice sa Spanijom kada je gledao onu loptu koju je Villa iz mrtvog ugla opucao je skroz pao kod mene. Bolji je Mravac ili Pandza na njegovoj pozicij.
Lulic je odigrao isto solidno. Bice ta strana lijeva bolja kada ispred njega dodje Salihovic.
Pjanic mali, sta god vi mislili ce biti jedan od najboljih svjetskih igraca u roku od 3 godine. On je cudo. Ne igra na svojoj poziciji pa je opet nesto uradio.
Rahimic, kao sto sam rekao treba nam neko bolji. Dok je ovakva situacija on mora igrati u paru sa nekim ko loptu zna da iznese. Ja bi sa njim stavio Medunjanina u paru.
Misimovic je dobar medjutim kada se fizicki pritisak vrsi na njega onda ispada. To mu se desilo sa svakom reprezentacijom,.
Ibricic lose
Ibisevic se trudi medjutim ja bi dao prednost Zecu.
Dzeko je bio los. U koliko jos jednu utakmicu odigra ovako setajuci, ja bi ga stavi da se ohladi malo na klupi i ubacio Muslimovica.
Teska situacija. Opet ponavljam trebamo da nadjemo zadnjeg veznog koji je u stanju da sve pohvata i da iznese loptu. Znaci da nagovorimo Diaby-a da igra za nas
Nama treba igrac koji je jak ko zemlja, tehnicki potkovan i hrabar. Dok god ne budemo imali takvog igraca na zadnjem veznom, velike reprezentacije necemo moci pobijedjivati. Onaj Diaby je radio od Rahimica i Pjanica sta je htio i povezivao im odlicno sredinu.
Hasagic je dobar golman.
Mujdza solidan
Spahic solidan, medjutim dozvolio je da se Benzema okrene i opuca kod prvog gola.
Nadarevic stvarno nije za reprezentacije. Bori se ali i ja bi se borio da mi neko da dres. Od utakmice sa Spanijom kada je gledao onu loptu koju je Villa iz mrtvog ugla opucao je skroz pao kod mene. Bolji je Mravac ili Pandza na njegovoj pozicij.
Lulic je odigrao isto solidno. Bice ta strana lijeva bolja kada ispred njega dodje Salihovic.
Pjanic mali, sta god vi mislili ce biti jedan od najboljih svjetskih igraca u roku od 3 godine. On je cudo. Ne igra na svojoj poziciji pa je opet nesto uradio.
Rahimic, kao sto sam rekao treba nam neko bolji. Dok je ovakva situacija on mora igrati u paru sa nekim ko loptu zna da iznese. Ja bi sa njim stavio Medunjanina u paru.
Misimovic je dobar medjutim kada se fizicki pritisak vrsi na njega onda ispada. To mu se desilo sa svakom reprezentacijom,.
Ibricic lose
Ibisevic se trudi medjutim ja bi dao prednost Zecu.
Dzeko je bio los. U koliko jos jednu utakmicu odigra ovako setajuci, ja bi ga stavi da se ohladi malo na klupi i ubacio Muslimovica.
Teska situacija. Opet ponavljam trebamo da nadjemo zadnjeg veznog koji je u stanju da sve pohvata i da iznese loptu. Znaci da nagovorimo Diaby-a da igra za nas
- xXBl0odXx
#3685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A da je rekao da cemo se braniti i cuvati bod, bio bi kriv sto je to rekao. Samo je to istina.ljiljan-x wrote:ne treba nam ćiro,ali ko je kriv ako nije onaj što je rek'o "idemo na pobjedu"AMD wrote:Bezveze priča... Čuj Ćiro je trebo ostati, a Sušić otići. Lik od Španije 2 poraza, od Portugala 2 poraza i Turskoj jedva uzeo bod. Sve jake tekme popušio. Mi izgubimo od Francuske, a odmah Sušić kriv. Mi smo bezveze ekipa sa 3,4 pojedinca koji nešto vrijede. Sušić kriv što su klocevi nespremni?! Da je imao greški, jeste. Ali mi možda možemo biti drugi i to je to. Mi smo mala naopaka država, sa krkanima na tribinama, koja misli da je Francuska smješna, a BIH velesila...
- snaga_znanja
#3686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma meni nisu jasni neki ljudi ovdje!
Prozivaju se igraci za ne zalaganje? Koje zalaganje? Kad ste vi vidjeli Ibricica, Pjanica i Misimovica da po terenu trce ko Rahimic? Dzeku i Ibisevica da uzmu loptu na centru i sve predriblaju? Igra katastrofalno postavljena!
Sredinu terena su nam logicno uzeli jer su bili jaci u duelima. Tako su odsjekli Dzeku i Ibisevica!
Igracima nemam zamjerki ama bas nikakvi.
Al Pape mars u pm!
Fanatikosi vozdra! Skup seljaka, primitivaca i rasista! Sta reci vise!
Stadion Kosevo?
Ne svidja vam se Zenica, bujrum Grbavicu renovirat pa nek se tamo igra! Ono ljudi nije fudbalski stadion i ondje nije moguce napraviti atmosferu!
Jeste vi gdje u Engleskoj vidjeli atletsku stazu?
Prozivaju se igraci za ne zalaganje? Koje zalaganje? Kad ste vi vidjeli Ibricica, Pjanica i Misimovica da po terenu trce ko Rahimic? Dzeku i Ibisevica da uzmu loptu na centru i sve predriblaju? Igra katastrofalno postavljena!
Sredinu terena su nam logicno uzeli jer su bili jaci u duelima. Tako su odsjekli Dzeku i Ibisevica!
Al Pape mars u pm!
Stadion Kosevo?
Ne svidja vam se Zenica, bujrum Grbavicu renovirat pa nek se tamo igra! Ono ljudi nije fudbalski stadion i ondje nije moguce napraviti atmosferu!
- stachu
#3687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih prvo krenuo od selektora. Prvo treba naci normalnog selektora!
Otkako je otisao, govorim svima:"plakat cemo mi za Cirom"....
Otkako je otisao, govorim svima:"plakat cemo mi za Cirom"....
Last edited by stachu on 07/09/2010 23:44, edited 1 time in total.
-
mikogoago
#3688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
po meni je tragedija imati ovaakve navijace ko sto ste vi.Koji samo grakcu ko vrane i pametuju,zvizde svome kapetanu.Isto se moze reci i za navijace na stadionu ni jednom da su dali pravu podrsku ighracima kada je bilo gusto,kada su bili sabijeni.nemojte mi samo serendati o Zenici i sl.sve je isto.podsjecate me na lesinare koji su samo cekali da se poskliznu i da si date oduska svojim nebulozama.sada ste svi pametni.Ali kada stvarno nesto treba raditi nigdje vas.Sada Vam je Susic kriv.Covjek je upozoravao na francuze i govorio da su i ranjeni opasni,on je smirivao euforiju.
Izgubili smo pa sta ?Izgubili smo od boljih u ovome trenutku i igrali smo protiv najaceg protivnika u nasoj grupi.sada znamo gdje smo i kako stvari stoje.Momci su dali koliko su mogli u ovome trenutku-A apropo sto spominjete hladjenje DJeke i drugih na klupi slazem se da bi dobro doslo ,ali bi se odmah naslo novih 10 pametnjakovica i pocelo pljuvati po selektoru kako se usudio staviti dijamanta na klupu,jel normalan.Prema tome ljudi saberite se, sportski poraz je normalan i sastavni dio zivota,nemoze se uvjek pobjedjivati,a vi svoje frustracije ljecite na nekome drugome.Pustite selektora i momke na miru oni nisu zasluzili da pljujete po njima!
Izgubili smo pa sta ?Izgubili smo od boljih u ovome trenutku i igrali smo protiv najaceg protivnika u nasoj grupi.sada znamo gdje smo i kako stvari stoje.Momci su dali koliko su mogli u ovome trenutku-A apropo sto spominjete hladjenje DJeke i drugih na klupi slazem se da bi dobro doslo ,ali bi se odmah naslo novih 10 pametnjakovica i pocelo pljuvati po selektoru kako se usudio staviti dijamanta na klupu,jel normalan.Prema tome ljudi saberite se, sportski poraz je normalan i sastavni dio zivota,nemoze se uvjek pobjedjivati,a vi svoje frustracije ljecite na nekome drugome.Pustite selektora i momke na miru oni nisu zasluzili da pljujete po njima!
-
febo_acm
#3689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hoće raja skupa Misketa, Džeku, Pjanića, Ibričića, Ibiševića(Zlatana)... Pa im onda nije jasno što se ne trči...
- siki_sa
#3690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
safete odlazijedini spas nama je neki dobar strucnjak, ako ga nemamo onda da dovedmo kakvog stranca,
Safet je na klupi bio 6 utakmica, dvije pobjede(gana, luksemburg)jedan remi(katar)tri poraza(svedska, njemacka, francuska)katastrofa, jer se ova francuska morala pobjediti, francuska koja nije pojedila 7 zadnjih utakmica i nas pobjede, veceras je igra katastrofa, razocaran sam
Safet je na klupi bio 6 utakmica, dvije pobjede(gana, luksemburg)jedan remi(katar)tri poraza(svedska, njemacka, francuska)katastrofa, jer se ova francuska morala pobjediti, francuska koja nije pojedila 7 zadnjih utakmica i nas pobjede, veceras je igra katastrofa, razocaran sam
- stachu
#3691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ova Francuska koje je veceras igrala je jedna ogromna ki*a!!!!!!!!!!!!!! Ovo bi i Azerbejdzan pobjedio, ali samo mi ne, jer mi imamo "velikog strucnjaka" na klupi!!! Katastrofa.....siki_sa wrote:safete odlazijedini spas nama je neki dobar strucnjak, ako ga nemamo onda da dovedmo kakvog stranca,
-
SA 071
#3692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma naravno da su Francuzi jaci, ali ne stvoriti nijednu pravu sansu za 90 min to je jebi ga do postavke igre. Osakatis i one igrace koji mogu nesto uciniti protiv "jakih" protivnika losom taktikom.
A ima masu primjera gdje slabije ekipe pobjede jacu (pa eto Bjelorusije proslu utakmicu), a nisu ni Francuzi jos uvijek tako strasni (dok se ne uigraju). Kod njih su 2-3 igraca bila izuzetno raspolozena, ali je cijela njihova repka bila dobro postavljena. Za razliku od nase...
Navijaci, ono na kraju katastrofa...
A ima masu primjera gdje slabije ekipe pobjede jacu (pa eto Bjelorusije proslu utakmicu), a nisu ni Francuzi jos uvijek tako strasni (dok se ne uigraju). Kod njih su 2-3 igraca bila izuzetno raspolozena, ali je cijela njihova repka bila dobro postavljena. Za razliku od nase...
Navijaci, ono na kraju katastrofa...
- JOSEF K
#3693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imamo selektora?!
Šta sve čovjek ne nauči na ovim forumima.
Šta sve čovjek ne nauči na ovim forumima.
- Joey Tribbiani
#3694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pun mi je qrac onog "Savez....napolje". Jebalo ih ono navijanja. Ako vec platis kartu bodri momke koji igraju. Nemam pojma koga bi ono pogurali i digli sa onim. Ok, sjede govan u savezu, znaju to sve, okači trans, prozovi ih poslije tekme i zdravo. Klinac ces ih otjerat onim urlanjem i stvaranjem onakve atmosfere gdje ti se dize kosa na glavi jer se spominje neko lijevi, ko ti ni ne treba biti na pameti dok se igra tekma.
- amortizer
#3695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
snaga_znanja wrote:Ma meni nisu jasni neki ljudi ovdje!
Al Pape mars u pm!
Stadion Kosevo?
- xXBl0odXx
#3696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj sve sami "experti" ovdje. 
- motachjointa
#3697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sramota je izgubiti od svedske, njemacke i francuskesiki_sa wrote:safete odlazijedini spas nama je neki dobar strucnjak, ako ga nemamo onda da dovedmo kakvog stranca,
-
febo_acm
#3698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ova Francuska se morala pobjediti HAAHAHAHAHAH
benzema - real ---- ibisevic - hofenhajm
clichy - arsenal ---- lulic- jang bojs
diabi- arsenal ---- rahimic- cska(ne igra)
malouda-celzi --- ibricic - hajduk
mexes -roma ---- nadarević (neznam ni napisati )
lloris - lyon ---- hasagic xxx
sagna - arsenal--- mujdža - freiburg
"Poznavaoci" fudbala uredu je...
benzema - real ---- ibisevic - hofenhajm
clichy - arsenal ---- lulic- jang bojs
diabi- arsenal ---- rahimic- cska(ne igra)
malouda-celzi --- ibricic - hajduk
mexes -roma ---- nadarević (neznam ni napisati )
lloris - lyon ---- hasagic xxx
sagna - arsenal--- mujdža - freiburg
"Poznavaoci" fudbala uredu je...
- motachjointa
#3699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dođi u nedjelju da vidis atmosferu na kosevu pa onda pametujsnaga_znanja wrote:Ma meni nisu jasni neki ljudi ovdje!
Al Pape mars u pm!
Stadion Kosevo?
- stachu
#3700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
DA, sramota je izgubiti od ovakve francuske, koja kad smo k'o napali onih 10-ak minuta drugog poluvremena nije znala gdje se nalazi!!! Sve je ovo do vrlog nam selektora!!!!!! Uzas....motachjointa wrote:sramota je izgubiti od svedske, njemacke i francuskesiki_sa wrote:safete odlazijedini spas nama je neki dobar strucnjak, ako ga nemamo onda da dovedmo kakvog stranca,