Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zlajapravaraja

#3676 Re: Bundesliga

Post by zlajapravaraja »

Kick-Ass wrote: Ne verujem u tu mogucnost pogotovo ako Salke bude igrao cetvrtfinale, gledano iz mog ugla to bi bio podvig da ostvare u tako zgusnutom rasporedu, da ne govorim da imaju ubedljivo najtezi raspored od svih konkurenata i sigurno ce pola tih meceva da propusti Huntelar.Daleko od toga da je Kuzenu sigurno trece mesto, ali morace da se namuce kako bi ga zadrzali.Prosle sezone kada su smenili Duta ostvarili su u poslednjih sest meceva 2 remija i 4 pobede. :mrgreen: Ajntraht ima laksi raspored i od Kuzena i od Salkea, za njih ce biti kljucna gostovanja Firtu i Augzburgu.Na papiru ne bi trebalo da imaju problema, i ako tu budu slavili moci ce bas da pomrse racune ekipama sa kojima se bore za LS.Tih 6 bodova koje ima Kuzen su u ovom trenutku dostizni, pogotovo kada se uzme u obzir da im u sledecem kolu dolazi Bajern.
Ne znam otkud ti to da Schalke ima tezak raspored, kad su vec odradili tekme protiv Bayerna i Dortmunda, a koliko me pamcenje sluzi, Leverkuzen dolazi Schalkeu u goste ;-) , dok Huntelaar ove godine vise smeta nego sto sluzi, tako da on i nije neki gubitak.

Sto se Eintrachta tice - kao sto neko rece - vec odavno nisu pobijedili, niti su realno kvalitetom ekipa za Evrope. Oni ce zavrsiti na nekom 8./9. mjestu, a prestici ce ih Hamburg, Hannover, a mozda i Gladbach i Mainz.

Kad ti kazem.. ;-)
Partijaner

#3677 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Mitchell Weiser strijelac za 1. FC Kaiserslautern, trenutno vode protiv Braunschweiga na gostovanju sa 0:1, bice hljeba od malog. 8-)
BHF_Manijak

#3678 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

EdoI wrote:Ma nažalost ipak vjerovatno Schalke umjesto Eintrachta na četvrto mjesto... Eto jučer je bila već peta utakmica u nizu bez gola za Frankfurt, a Schalke konačno digao formu.
A sto "nazalost"? Skontaj je li bolje da igra Schalke LP koji ima kvalitetan kadar i koji ima sanse da nesto napravi u tom takmicenju, ili da Eintracht dozivi bruku kao Mainz? Fino je to kad neka ekipica napravi iznenadjenje i plasira se u evropsko takmicenje, ali za ligu to nije bas extra, jer gube bbezze bodove u UEFA rankingu.
Kick-Ass

#3679 Re: Bundesliga

Post by Kick-Ass »

zlajapravaraja wrote:
Kick-Ass wrote: Ne verujem u tu mogucnost pogotovo ako Salke bude igrao cetvrtfinale, gledano iz mog ugla to bi bio podvig da ostvare u tako zgusnutom rasporedu, da ne govorim da imaju ubedljivo najtezi raspored od svih konkurenata i sigurno ce pola tih meceva da propusti Huntelar.Daleko od toga da je Kuzenu sigurno trece mesto, ali morace da se namuce kako bi ga zadrzali.Prosle sezone kada su smenili Duta ostvarili su u poslednjih sest meceva 2 remija i 4 pobede. :mrgreen: Ajntraht ima laksi raspored i od Kuzena i od Salkea, za njih ce biti kljucna gostovanja Firtu i Augzburgu.Na papiru ne bi trebalo da imaju problema, i ako tu budu slavili moci ce bas da pomrse racune ekipama sa kojima se bore za LS.Tih 6 bodova koje ima Kuzen su u ovom trenutku dostizni, pogotovo kada se uzme u obzir da im u sledecem kolu dolazi Bajern.
Ne znam otkud ti to da Schalke ima tezak raspored, kad su vec odradili tekme protiv Bayerna i Dortmunda, a koliko me pamcenje sluzi, Leverkuzen dolazi Schalkeu u goste ;-) , dok Huntelaar ove godine vise smeta nego sto sluzi, tako da on i nije neki gubitak.

Sto se Eintrachta tice - kao sto neko rece - vec odavno nisu pobijedili, niti su realno kvalitetom ekipa za Evrope. Oni ce zavrsiti na nekom 8./9. mjestu, a prestici ce ih Hamburg, Hannover, a mozda i Gladbach i Mainz.

Kad ti kazem.. ;-)
Gostovanje Ajntrahtu, Menhengladbahu i Frajburgu za pocetak?A i Nirnberg kome dolazite za vikend je u dobroj formi, a gostujete i Verderu.Nema sanse da ce te tu sve slaviti, koliko cete gubiti bodova videcemo.Ja tu nista ne bih zeleo da nagadjam, jer su takve stvari nepredvidive.Kada tu pridodam da vam kuci dolaze Stutgart, HSV i Leverkuzen mora se priznati da imate veoma paklen raspored.Bas cete se usreciti sa Pukijem kao spicem. :lol: Sva sreca pa bi Marika mogao biti spreman za vikend, ako ne do tada onda sigurno vec u sledecem kolu.

Nisu ni drugi timovi pokazali Bog zna kakvu formu da bi mogli da preteknu Ajntrhaht, jedino gde su trebali da pobede su utakmice protiv Nirnberga i Gladbaha, ovo ostalo su manje-vise ocekivani rezultati.Pokazalo se da imaju problem sa efikasnoscu i da je to rezultat njihovih slabijih igara u poslednje vreme.Iz gornjeg dela tabele igraju sa Bajernom, Salkeom i Majncom gde ne ocekujem da ce slaviti.Oni ce svoju sansu traziti protiv Stutgarta(H), Firta(G), Augzburga(G),Fortune (D), Verdera(G), i Volfzburga(D).Svaki od ovih timova koje si naveo ima svojih problema, tako da cisto sumnjam da ce ih na kraju preteci Hanover i Gladbah koji do sada nisu pokazali malo vecu konstantnost i zbog toga su ta dva tima na devetom i desetom mestu.Hanover im u nedelju nije mogao nista.HSV ima neku psihicku blokadu i kad je najbitnije oni puknu.Jedino za Majnc nemam za sada sta da kazem lose. :mrgreen:
fosil

#3680 Re: Bundesliga

Post by fosil »

Gladbach ide u EL samo nisam jos siguran sa kojeg mjesta.
Partijaner

#3681 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Vidi @velle sto je zalutao :lol: :lol:
Image

Steta za Schalke, mislio sam da mogu preokrenuti, ali Bgm na moje iznnenadjenje su i Turci dobro odigrali i msm da nisu nezasluzeno prosli, plave jednostavno sreca nije pratila i steta sto necemo gledati 3 bundesligasa u 1/4 finalu.
vicious

#3682 Re: Bundesliga

Post by vicious »

Igra Freiburg, svaka im cast :-)
Valjda ce se ovi sad malo trznuti...

Edit: Lewandowski 1:1 8-)
I jos jednom edit: Sahin 2:1 :grin:
Ma sviraj sudija poluvrijeme, ne mogu vise da editujem: Lewandowski 3:1 :lol:
missko

#3683 Re: Bundesliga

Post by missko »

Katastrofalna forma BvB :D :D :D
vicious

#3684 Re: Bundesliga

Post by vicious »

missko wrote:Katastrofalna forma BvB :D :D :D
Ma ja, raspad sistema :grin:
Nisu ovi trebali dati gol, samo su ih naljutili 8-)
vicious

#3685 Re: Bundesliga

Post by vicious »

Pet komada, pet komada... 8-)
Evo i Mujdze da spasi Freiburg totalnog potopa :smile:
missko

#3686 Re: Bundesliga

Post by missko »

Sta ce bit kad BvB udje u formu jbt :D :D :D tj kad izadje iz krize.
Partijaner

#3687 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Ubi Nurnberg plave nogama i rukama. :mrgreen:
vicious

#3688 Re: Bundesliga

Post by vicious »

Partijaner wrote:Ubi Nurnberg plave nogama i rukama. :mrgreen:
Bas mi je nesto zao :grin:
MOSALJOZE

#3689 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Svaka čast bvb
simonese

#3690 Re: Bundesliga

Post by simonese »

MOSALJOZE wrote:Svaka čast bvb
jasta,finale LP svabsko :mrgreen:
MOSALJOZE

#3691 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

simonese wrote:
MOSALJOZE wrote:Svaka čast bvb
jasta,finale LP svabsko :mrgreen:
svakako prizeljkujem 8) ,ali bogami pored barce teško
ledeni_caj

#3692 Re: Bundesliga

Post by ledeni_caj »

Rijesice Bayern Barcu u polufinalu. Ovaj post cemo citirati za neka 2 mjeseca. :D :D
Partijaner

#3693 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

ledeni_caj wrote:Rijesice Bayern Barcu u polufinalu. Ovaj post cemo citirati za neka 2 mjeseca. :D :D
Rijesice ih Robben sam, ali doslovno. :lol:
MOSALJOZE

#3694 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Partijaner wrote:
ledeni_caj wrote:Rijesice Bayern Barcu u polufinalu. Ovaj post cemo citirati za neka 2 mjeseca. :D :D
zar moze drugacije :-) :-) :-)
Partijaner

#3695 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:
Partijaner wrote:
zar moze drugacije :-) :-) :-)
Pa ovaj, ne znam. :lol:
Basler

#3696 Re: Bundesliga

Post by Basler »

žestoko se zakuhava za to (famozno) 4 mjesto.

ali haman da ga niko neće ili ga ne mogu zaslužiti. :D
Basler

#3697 Re: Bundesliga

Post by Basler »

kako je ovaj elia propao kao igrač. :shock:

Image

od onakvog skoka u hsv-u, do odlaska u juve i povratka u buli.

sada za njega navodno zska moskva nudi 6 mio.

mali vogts (a bome veliki :D )

Image

se čudi kako je on zadnji bundestrainer koji je nešto lapio sa pancerima.
MOSALJOZE

#3698 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Čitam izjavu predsjednika DFB da u bundesligi i cvajti neće biti uvedena gol tehnika bar do 2015.
veella

#3699 Re: Bundesliga

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:Čitam izjavu predsjednika DFB da u bundesligi i cvajti neće biti uvedena gol tehnika bar do 2015.
Sta ce im to, gol tehnika ce unistiti draz fudbala... Pa nismo roboti... Igraj ba, trpaj, pobijedi, ako je stalo do par centimetara da bi pobijedio onda nisi ni zasluzio da pobijedis...
burek_in_space

#3700 Re: Bundesliga

Post by burek_in_space »

veella wrote: Sta ce im to, gol tehnika ce unistiti draz fudbala... Pa nismo roboti... Igraj ba, trpaj, pobijedi, ako je stalo do par centimetara da bi pobijedio onda nisi ni zasluzio da pobijedis...
Koji si baksuz, ko da gledam da ce Borussia ispasti iz Lige prvaka zbog nepriznatih par centimetara :mrgreen:
Post Reply