Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Univerzum36

#3676 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Univerzum36 »

Za one koji kazu da je antisemitizam kaznjivo djelo je stvarno nelogicno da se pise u pravcu mog razmisljanja
jer kao sto sam napisao je.
JA Nevolim Zidove(politiku,odnos prema komsijama,lopovluke,zlocince) (znaci Jednina) JA i nitko drugi ja Nevolim ni komsiju Frenka sto mi ukrao patike ali JA a ne citava zgrada zar ne ?
JA ne volim ni - Geo Metro - Auto bas je glupo,ne volim ni Kiwi jer sam alergican ali JA

Ja imam pravo da volim koga zelim i da mrzim koga zelim,moj izbor oculi raditi kod zidova ili Eskima i ja imam pravo ispisati svoje licno misljenje jer JA to pisem u svoje ime
Ja imam ime i prezime i adresu i JA sam taj koji ovo pise u svoje ime a ne u mnozini koji ce da poziva sve prisutne na Lincovanje nekoga
JA sam naucio kada me Crnac pogleda ruzno JA mu kazem sta je,sta me gledas jel ti to Nevolis Bjelce (jadan covjek samo se okrene) Cudno zar ne a i Mizerno,Bas glupo zvuci kada tako nekome nesto kazes zar ne?
Slijedeci put molim pojedince da nauce sta znaci u slobodnom Svijetu Free speach,Jer JA nevolim ni Saudijskog Kralja,JA ne volim ni BIN Ladena ni talibane,ni Pacove ali JA

Negiranje zlocina je Zlocin
Osudjivanje Politike jedne Elite i Osudjivanja Zlocinaca i Kriminalaca je Hrabrost

Negiranje Srebrenice je Zlocin a ubijati sada drugu naciju/relegiju u Ime Srebrenice je opet Zlocin
Negiranje Holokausta je Zlocin ali isto tako je Zlocin Ubijati sve oko sebe i skrivati se iza Holokausta
Ispravite me ako grijesim.
zonbirile

#3677 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by zonbirile »

Univerzum36 wrote:Za one koji kazu da je antisemitizam kaznjivo djelo je stvarno nelogicno da se pise u pravcu mog razmisljanja
JA Nevolim Zidove(politiku,odnos prema komsijama,lopovluke,zlocince) (znaci Jednina) JA i nitko drugi ja Nevolim ni komsiju Frenka sto mi ukrao patike ali JA a ne citava zgrada zar ne ?
JA ne volim ni - Geo Metro - Auto bas je glupo,ne volim ni Kiwi jer sam alergican ali JA

Ja imam pravo da volim koga zelim i da mrzim koga zelim,moj izbor oculi raditi kod zidova ili Eskima i ja imam pravo ispisati svoje licno misljenje jer JA to pisem u svoje ime
Ja imam ime i prezime i adresu i JA sam taj koji ovo pise u svoje ime a ne u mnozini koji ce da poziva sve prisutne na Lincovanje nekoga
JA sam naucio kada me Crnac pogleda ruzno JA mu kazem sta je,sta me gledas jel ti to Nevolis Bjelce (jadan covjek samo se okrene) Cudno zar ne a i Mizerno,Bas glupo zvuci kada tako nekome nesto kazes zar ne?
Slijedeci put molim pojedince da nauce sta znaci u slobodnom Svijetu Free speach,Jer JA nevolim ni Saudijskog Kralja,JA ne volim ni BIN Ladena ni talibane,ni Pacove ali JA

Osudjivanje Politike jedne Elite i Osudjivanja Zlocinaca i Kriminalaca je Hrabrost

Negiranje Srebrenice je Zlocin a ubijati sada drugu naciju/relegiju u Ime Srebrenice je opet Zlocin
Negiranje Holokausta je Zlocin ali isto tako je Zlocin Ubijati sve oko sebe i skrivati se iza Holokausta
-----------------------------------------------------------
ti si bio povod da bi začatavao drugi forumaš i prozivao gJ.Fincija,pogledaj postove iznad,ne možeš naći sebe u svemu tome.
armin071

#3678 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by armin071 »

Izraelci su jako jako bolestan narod. Sve nevolje na ovom svijetu koje se desavaju od 1950 pa na ovamo se mogu indirektno ili direktno pripisati njima. Svi ih mrze, ali zbog jednog zlocinca Hitlera i njegove "SS" klape, niko se vise(osim Amedinedzada) ne usudjuje to javno da kaze. Imaju svo blago ovog svijeta "pod kontrolom". Podrzavaju u najmanju ruku "bolesne brakove" izmedju krvnih srodnika( pa cak i brata i sestre) da se ne bi "osipalo blago". Kontrolisu najacu vojnu silu USA, ali pored toga su i sami vojna sila. Prave "umjetne ekonomske krize" povlaceci svoj novac iz banaka i stopirajuci svjetsku ekonomiju. Zbog toga milioni ljudi sirom svijeta ostaju bez posla, ali kao da je to ove umobolnike briga. Protjeruju polupismeni narod(Palestince) praveci na silu svoju novu drzavu, a da pri tome imaju Amin od svih ostalih(mada im to i ne treba). I nakon 60 godina od Holokausta koriste benificije koje su "dobili" tako da i dan danas posluju sirom Evrope(posebno Njemacka i Austrija) bez da placaju poreze tim zemljama. Niko sa sigurnoscu ne zna koliko im se novca isplatilo za ubijene u Holokaustu, ali se sve vise suska da se od realnih stradanja "napumpao" u najmanju ruku nerealan broj. Nazalost narod koji je toliko propatio i stradao odlucio je da u takav zlocin aktivno ukljuci i "matematiku" koja je svidjelo se to nekom ili ne donijela totalni debalans u svijetu. Jos kad se na sve ovo doda da su Jevreji jedan od najhomogenijih naroda na svijetu ostatku svijeta se u buducnosti ne pise dobro. I naslov teme je pogresan. Izrael je u zlocinu od 1950 pa na ovamo i taj zlocin ce da traje jos dugo dugo, i to ne samo u Palestini. Apetiti se kod tako gladnog naroda jako brzo "sire".....
Risto Kuglarić

#3679 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Risto Kuglarić »

zonbirile wrote:
Risto Kuglarić wrote:
zonbirile wrote: -------------------------------------------------------
za manje stvari moderacija reaguje,ali eto idiotluci prolaze.Pričaj nešto smisleno na temu posla i robe jevrejske,pusti čovjeka
hajde bogati da se idiotluci banuju ti bi sad piso pod ko zna kojim nickom po redu. haj sad udahni duboko, saberi se, reci u sebi "zajebancija", i probaj skontat značenje
------------------------------------------
antisemitizam je kažnjivo djelo kao i propagiranje fašizma.
ajde? znaš šta je još? trgovina ljudima i tjeranje na prostituciju. kad već lupamo offtopic.
zonbirile wrote: ti si bio povod da bi začatavao drugi forumaš i prozivao gJ.Fincija,pogledaj postove iznad,ne možeš naći sebe u svemu tome.
aj ti pogledaj postove iznad, pa nam reci za šta je to prozvan gJ.Finci
Univerzum36

#3680 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Univerzum36 »

Ako cemo vec o Antisemetizmu iako ih dosta njih nezna vjerovatno da Antisemetizam se ne odnosi samo na jevreje vec i ma mnoge druge ali otom potom.
Da li vi smatrate i Naslov Topica Antisemitizmom ???
Izrael je opet pocinio zlocin!!!
Ako je utvrdjeno kroz sve ove Postove da je izrael opet pocinio Zlocin znaci,da Izraelu nije to prvi put,da je Izrael Zlocinac i sva njegova vojna masinerija,Vlada,Pesjednistvo a stim i Zidovi koji su glasali za tu vladu i Zlocince koji cine Zlocine nad drugim narodom.
Znaci kroz sam Topic se moze zakljucit da se raspravlja,polemise,pise,prica o Zlocinackoj zemlji koja cini zlocine, masakrira narod u Komsiluku,okruzenju,Susjedstvu ili kako vec zelite.

I sta sada ja trebam tu da se mozda suzdrzavam ili okrecem glavu kada vidim kasapljenje djece,zena,staraca ili i ja trebam poput mnogih da kazem ma to je borba protiv terorista zar ne?
U stvari sta se ja raspravljam evo vam tih jadnih sto se lako uvrjede slusajte sta oni misle o Civilima,djeci,zenama,skolama,obdanistima po Palestini

http://www.youtube.com/watch?v=XlkRKDGxmCI

mofo33

#3681 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by mofo33 »

zonbirile wrote: antisemitizam je kažnjivo djelo kao i propagiranje fašizma.
da je tako, 1/3 ovog sajta bi bila vec u zatvou :lol:
FrancescoTotti

#3682 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by FrancescoTotti »

Univerzum36 wrote:Za one koji kazu da je antisemitizam kaznjivo djelo je stvarno nelogicno da se pise u pravcu mog razmisljanja

Sasvim tacno . Cionisti rade bas isto sto i Svabe . I tu grijese . Misle da im cijeli svijet ne moze nista pa rade sta hoce . prekrsili su sve povelje Un , nisu nijedne odluke Un sproveli u djelo , ubijaju civile kad hoce i kad im se cefne , ko fol bore se protiv nakvih hamasovaca kojima je glavno oruzje pokoji pistolj i kamenje . Ali nicija nije do zore pa ce sve ovo zavrsiti kao i svaka druga izmisljotina koja je nastala nad genocidu , ubijanju i protjerivanju i kao prvo , kaosto svi znamo umjetna tvorevina izrale je nastala terorom , da sad ne podsjecamo na Irhun Stern i ostale mirotvorne organizacije koje je cionizam dao a kada Hamas i fatah nisu ni postojali
FrancescoTotti

#3683 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by FrancescoTotti »

Više od 40 UN-ovih agencija i nevladinih organizacija pozvalo je u srijedu Izrael da prekine blokadu Gaze čije stanovništvo zavisi od pomoći iz inozemstva.

"Pozivamo da se omogući slobodan pristup svakoj humaniranoj pomoći. Zahtijevamo također vraćanje normalnoj trgovini", navele su organizacije u saopćenju koje je pročitano na konferenciji za štampu u Jerusalemu, u sjedištu UN-ove agencije za pomoć palestinskim izbjeglicama (UNRWA).

Saopćenje je objavljeno radi obilježavanja druge godišnjice izraelske blokade u pojasu Gaze koju je Izrael nametnuo dan nakon što je na ovom teritoriju vlast preuzeo Hamas, islamističi pokret koji Izrael smatra terorističkom organizacijom.

"Ove sankcije ugrožavaju više od 1,5 miliona stanovnika, naročito žene, djecu i starce", navodi se u saopćenju.

Situacija se pogoršala zbog šteta koje je prouzročila izraelska 22-dnevna vojna ofanziva u pojasu Gaze u decembru i januaru kada je ubijeno 1.400 Palestinaca.

Trinaest Izraelaca je ubijeno tokom ove operacije koja je trebalo da zaustavi raketiranje izraelskog teritorija iz pojasa Gaze.

Zbog blokade humanitarne organizacije nisu isporučivale materijal za obnovu kuća, škola i bolnica uništenih i oštećenih u izraelskim zračnim napadima.

Fena

E ovo je i nas cekalo a kako je njima ovako 60 godina ubijanja , pljacke , protjerivanja . Srbi su imali od koga uciti . I zlikovcima niko da stane u kraj 61 godina . Ali bit ce i toga ako Bog da
FrancescoTotti

#3684 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by FrancescoTotti »

Bivši američki predsjednik je rekao da Izrael nema objašnjenja zašto Palestincima uskraćuje takve robe i usluge kakve su dječje igračke.

Palestinci u pojasu Gaze se ''više tretiraju kao životinje, nego kao ljudska bića'', izjavio je u utorak bivši američki predsjednik Jimmy Carter.

Tijekom posjeta enklavi, on je osudio izraelsko bombardiranje Gaze u januaru ove godine i nastavak trgovinske blokade koja je uslijedila, a za koju je ustvrdio da zabranjuje čak i uvoz dječjih igračaka.

- Kako čujem, čak se papir i kreda u boji tretiraju kao nešto pogubno po sigurnost – rekao je Carter Palestincima okupljenima u lokalnom uredu Ujedinjenih naroda.

- Ja sam tražio objašnjenje za to kada sam se sastao s izraelskim dužnosnicima i nisam dobio ništa, zato što objašnjenje ne postoji – oštro je prosudio Carter (84), koji je po izlasku iz Bijele kuće postao oličenje zagovornika za ljudska prava i jedan od rijetkih bivših predsjednika SAD-a koji bez dlake na jeziku govori o situaciji na Bliskom istoku.

Carter je u prošlosti prkosio odlukama američke administracije i ignorirao zabranu pregovora s čelnicima islamističkog pokreta Hamas.

Izrael je pojačao svoj čvrst stisak Gaze u 2007. godini kada je Hamas u slobodnim izborima u potpunosti zasjenio svog političkog rivala, stranku Fatah. U prosincu prošle godine Izrael je prvo bombardirao, a potom i pregazio Gazu, uništavajući već izudaranu i dotrajalu infrastrukturu.

Od trenutka kada su se 'Obrambene snage Izraela' povukle ta je država zabranila uvoz željeza, cementa i drugih dobara za populaciju u Gazi, tvrdeći kako se ona mogu koristiti u vojne svrhe.

Carter je izjavio da se sam uvjerio kako u posljednjih pet mjeseci u Gazi gotovo pa da nema ponovne izgradnje.

- Nikada prije u povijesti jedna tako velika zajednica poput ove nije bila tako divljački izudarana bombama i raketama i tada bila uskraćena za sredstva koja bi joj omogućila oporavak – zaključio je Carter.
Univerzum36

#3685 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Univerzum36 »

Kao sto napisah Izrael i njihova Elita je Zlo koje Hara Svijetom,Hitler je baram Ubijao u Ratu a ova Gamad Ubija i u Miru i u Ratu,napravili su od Gaze Warsavski Gheto
I jos ce da mi neko kaze Antisemitizam ako je Antisemitizam samo zato sto kazem da je netko Zlocinac,Ubojica,Pljackas,Koljac,Zivotinja,Zvijer sta je onda Osuda i Iskrenost
Kada sam jednne Prilike pitao jednog Zidova '
A zasto su svi logorasi Imali tetovirane brojeve na Rukama u njemackim Logorima
On mi je odgovorio pa zato da se zna koliko ih je zapravo licni redni broj
Ja sam onda pitao pa zasto se onda zabranjuje otvaranje Spisa i Knjiga u Gradu Ninbergu da se utvrdi tacan broj Logorasa u Njemackim logorima kao i Nacinalnost svih onih Jadnika koji su prosli kroz te stravicne logore
On mi odgovori: Pa zato sto ne moramo jer nije svatko Expert da mu se moramo Pravdati ???

Izrael sta radi palestincima i tamo onom jadnom narodu pocevsi od blokadi,protjerivanja,sikaniranja,ponizavanja pa sve do ubijanja,palenja i pljackanja ja Mislim da bi im i Hitler Zavidio
Stvarno su Sotonski Narod koji se ne boji ni Boga ni pravde ni zakona ni grijeha ni prirode ni ljudi ni zivotinja
U ocima im je smao Pohlepa,Prevara,Ubijanje i tvrdnje da su svi narodi odbaceni i lazisljivi i samo su oni Boziji narod ( nedaj Boze da je taj Bog na kojeg se oni pozivaju) i moj Bog
Ocito da ne znaju da Bog/Allah ili kako vec zelite da ga nazovem nikada nije podsticao na Mrznju,ubijanje,sakacenje i patnje
Vec na ljubav,Pravednost,Ponos i Cast
Gadan su narod kako god da razmislim
baustelac-de

#3686 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by baustelac-de »

Da bi razumjeli zlocine Izraela,moramo prvo znati jevrejsku istoriju......zato uzmite svete knjige(nemorate Kuran,uzmite njihovu Toru,ili krscansku Bibliju).....ako uradite ovo,docicete do zakljucka,da su jevreji uvjek jevreji.......i da je taj narod "spravom" uvjek kaznjavan zbog svoje opakosti,koji neposjeduje niti jedan drugi narod.....

...iskretali su Bozje rjeci,jeli su kamatu(iako je i njima zabranjena),i imovinu stecenu lazima i prevarama,ubijali su Bozje poslanike,priktivali su istinu,prokleti su na jeziku Davuda i Isa a.s,za kaznu su pretvoreni u svinje i majmune(da nas nebi oprtuzili za antisemitizam,navodim da sve sto pricam,stoji u njihovom Tevratu)...........

...citajte u njivom Tevratu o osobinama njihovih predvodnika,prirodi tog od Boga prokletog naroda,i karakteru njihovih rabina,o njihovom krvolicno ophodzenju prema drugim narodima( masakar u GAZI je danas najbolji primjer za to),cak i o njihovom prljavom odnosu prema samog Boga....

......citajte sta njihov Tevrat kaze o njima jos u vremena Musa a.s.(mojsija),u vremenu kraljevine Jude i Izraela,u vremenu babilonskog ropstva pa sve do vrijemena njihova rasula po citavom svijetu,upotrebite te rjeci Tevrata,na koju god hocete generaciju jevreja,i vidjecete da se nista nije promjenilo,i da ISTINA koju je rekao Allah o njima u jedno vrijeme,prestavlja i istina za sva vremena
...!!! ............zivio HAMAS............

SELAM
bogoljub

#3687 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by bogoljub »

FrancescoTotti wrote:Bivši američki predsjednik je rekao da Izrael nema objašnjenja zašto Palestincima uskraćuje takve robe i usluge kakve su dječje igračke.

Palestinci u pojasu Gaze se ''više tretiraju kao životinje, nego kao ljudska bića'', izjavio je u utorak bivši američki predsjednik Jimmy Carter.

Tijekom posjeta enklavi, on je osudio izraelsko bombardiranje Gaze u januaru ove godine i nastavak trgovinske blokade koja je uslijedila, a za koju je ustvrdio da zabranjuje čak i uvoz dječjih igračaka.

- Kako čujem, čak se papir i kreda u boji tretiraju kao nešto pogubno po sigurnost – rekao je Carter Palestincima okupljenima u lokalnom uredu Ujedinjenih naroda.

- Ja sam tražio objašnjenje za to kada sam se sastao s izraelskim dužnosnicima i nisam dobio ništa, zato što objašnjenje ne postoji – oštro je prosudio Carter (84), koji je po izlasku iz Bijele kuće postao oličenje zagovornika za ljudska prava i jedan od rijetkih bivših predsjednika SAD-a koji bez dlake na jeziku govori o situaciji na Bliskom istoku.

Carter je u prošlosti prkosio odlukama američke administracije i ignorirao zabranu pregovora s čelnicima islamističkog pokreta Hamas.

Izrael je pojačao svoj čvrst stisak Gaze u 2007. godini kada je Hamas u slobodnim izborima u potpunosti zasjenio svog političkog rivala, stranku Fatah. U prosincu prošle godine Izrael je prvo bombardirao, a potom i pregazio Gazu, uništavajući već izudaranu i dotrajalu infrastrukturu.

Od trenutka kada su se 'Obrambene snage Izraela' povukle ta je država zabranila uvoz željeza, cementa i drugih dobara za populaciju u Gazi, tvrdeći kako se ona mogu koristiti u vojne svrhe.

Carter je izjavio da se sam uvjerio kako u posljednjih pet mjeseci u Gazi gotovo pa da nema ponovne izgradnje.

- Nikada prije u povijesti jedna tako velika zajednica poput ove nije bila tako divljački izudarana bombama i raketama i tada bila uskraćena za sredstva koja bi joj omogućila oporavak – zaključio je Carter.
BAS TI HVALA NA OVIM VIJESTIMA!
ZAISTA NISAM OVO ZNAO - da postoji licnost u Americi da govori istinu uvezi Palestine!
Valjda mu je svijest proradila a i godine 84, nema on vise sta kriti, ako ne prije onda barem sad moze govoriti istinu!

Danas je ponovo doslo do napada na Palestinsko poljuprivredno zemljiste.Izraelci su napali i zapalili zito i usjeve koji pripadaju Palestincima.
Ja jos u svom zivotu nisam cuo da iko normalan pali zito, poljuprivredna dobra, masline i td. Pa makar se radilo o najljucem neprijatelju! Mislim da je to dno dna moralnosti i ljudskosti!
Univerzum36

#3688 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Univerzum36 »

Ovog Gospodina za Presjednika Svijeta treba Postavit
Skidam mu kapu na iskrenosti,Junastvu,Ponosu

MmeDeLafayette

#3689 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by MmeDeLafayette »

kako mi se pojedinci ovdje gade... :run:
MmeDeLafayette

#3690 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by MmeDeLafayette »

Hello! There's still a palestinian state - it's called Jordan!
FrancescoTotti

#3691 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by FrancescoTotti »

Sto ti se gade . Izrael ce nestati i to je jasno . To je rak rana . Stotinama godina su zidovi zivjeli normalno niko ih nije dirao u Palestini . Ali tako je to kad se previse dobar pa ti mu dadnes ruku a on ti pobije familiju i protjera te i zabrani ti povretaka i proglasi te nepozeljnim na svojoj djedovini . Vecina zidova koji sada zive u palestini nema nikakve veze sa palestinom . Uglavnom su to Khazari koji su promjenili imena u medjuvremenu po starom cionistickom obicaju . Zlo se mora vratiti zlom , kose maca lacha od njega i gine . Umjetne tvorevine su nestale i drzave koje su nastale na krvlju i ubijanju drugih . Cionisti imaju pivremeno rijesenje a to je da prihvate Palestinu kao drzavu i to je maskimum . Naravno sa granciama 1967 . Ako im to ne uspije a kada ode Abbas i ovi umjereni bit ce pure . Ne zelim nikom zlo o ne bi zelio da se ista ikome desi lose i da se lijepo dogobore u miru i na zadovoljstvo obje strane ali sumnjam . Ni Hitler nije bio razuman pa sta ga snadje pa tako ni ove cionisticke vodje nisu razumne pa kad ih bude snaso belaj opet ce kuknjave biti
Univerzum36

#3692 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by Univerzum36 »

MmeDeLafayette wrote:kako mi se pojedinci ovdje gade... :run:
Ma imas pravo da napises da ti se netko gadi,Ja baram napisem i razlog zasto mi se netko gadi ili ga nevolim dok ti vjerovatno nekoga ne podnosis ali jos razlog nisi otkrio zasto ga ne podnosis i zasto ti se gadi
Cudna je Priroda zar ne
MmeDeLafayette

#3693 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by MmeDeLafayette »

obicno oni koji drukcije misle bivaju odstranjeni :) tako da to zaobilazim i da je time sve jasno
@Toti Izrael nece nestati sve dok je ljudi koji se za njegovu integraciju zalazu i to treba da ti bude jasno!
JThomas

#3694 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by JThomas »

baustelac-de wrote:Da bi razumjeli zlocine Izraela,moramo prvo znati jevrejsku istoriju......zato uzmite svete knjige(nemorate Kuran,uzmite njihovu Toru,ili krscansku Bibliju).....ako uradite ovo,docicete do zakljucka,da su jevreji uvjek jevreji.......i da je taj narod "spravom" uvjek kaznjavan zbog svoje opakosti,koji neposjeduje niti jedan drugi narod.....

...iskretali su Bozje rjeci,jeli su kamatu(iako je i njima zabranjena),i imovinu stecenu lazima i prevarama,ubijali su Bozje poslanike,priktivali su istinu,prokleti su na jeziku Davuda i Isa a.s,za kaznu su pretvoreni u svinje i majmune(da nas nebi oprtuzili za antisemitizam,navodim da sve sto pricam,stoji u njihovom Tevratu)...........

...citajte u njivom Tevratu o osobinama njihovih predvodnika,prirodi tog od Boga prokletog naroda,i karakteru njihovih rabina,o njihovom krvolicno ophodzenju prema drugim narodima( masakar u GAZI je danas najbolji primjer za to),cak i o njihovom prljavom odnosu prema samog Boga....

......citajte sta njihov Tevrat kaze o njima jos u vremena Musa a.s.(mojsija),u vremenu kraljevine Jude i Izraela,u vremenu babilonskog ropstva pa sve do vrijemena njihova rasula po citavom svijetu,upotrebite te rjeci Tevrata,na koju god hocete generaciju jevreja,i vidjecete da se nista nije promjenilo,i da ISTINA koju je rekao Allah o njima u jedno vrijeme,prestavlja i istina za sva vremena
...!!! ............zivio HAMAS............

SELAM

i jesi vala bauštelac, ništa bolje nije za tebe, baci sajlu i ne razmišljaj :run:

jel nisi svjestan da se upravo istim ovakvim razmišljanjima opravdavaju klanja kao što je u pojasu gaze?
baustelac-de

#3695 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by baustelac-de »

jasta bolan.....trebamo ih zaliti ili sta?......i rekao sam nije to moje razmisljanje nego to stoji u njihovom Tevratu..........ako se ja pitam....DA JA SE RADUJEM SVAKOM MRTVOM ZIDOVU U PALESTINU..........svejedno bio civil ili vojnik !!!!!
JThomas

#3696 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by JThomas »

pa raduj se vala, tebi na obraz. samo nemoj misliti da si nešto plaho drukčiji...
MmeDeLafayette

#3697 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by MmeDeLafayette »

baustelac-de wrote:jasta bolan.....trebamo ih zaliti ili sta?......i rekao sam nije to moje razmisljanje nego to stoji u njihovom Tevratu..........ako se ja pitam....DA JA SE RADUJEM SVAKOM MRTVOM ZIDOVU U PALESTINU..........svejedno bio civil ili vojnik !!!!!
Mislim da sa ovim izjavama stvarno ne zasluzujes vishe pisanje takvih bljuvotina na ovom forumu!!!
A i svatko ovdje postane svjestan tvog IQ-a tako da... ne treba diskutirati
oldplague

#3698 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by oldplague »

Kada sistem ne radi svoj posao, ljudi nemaju izbora već preuzeti stvar u svoje ruke, e da bi izbjegli moralnu kompromitaciju, očuvali stabilnost i omogućili napredak. Isto vrijedi za forume.
Ako ljudi odlaze radi malo sarkazma, dok drugi ostaju uprkos pozivima na nasilje, terorizam i institucionalnu pedofiliju, ostajemo bez izgovora i opravdanja.
baustelac-de

#3699 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by baustelac-de »

MmeDeLafayette wrote:
baustelac-de wrote:jasta bolan.....trebamo ih zaliti ili sta?......i rekao sam nije to moje razmisljanje nego to stoji u njihovom Tevratu..........ako se ja pitam....DA JA SE RADUJEM SVAKOM MRTVOM ZIDOVU U PALESTINU..........svejedno bio civil ili vojnik !!!!!
Mislim da sa ovim izjavama stvar ne zasluzujes vishe pisanje takvih bljuvotina na ovom forumu!!!
A i svatko ovdje postane svjestan tvog IQ-a tako da... ne treba diskutirati

de ne glumite neke Peacmakere..........Zidovi su oduvjek bili,i zauvjek bice najpoganija stvorenja na dunjaluku............to sto oni cine Palestincima,nije ni Hitler njima cinio.........daj mi recite samo jedan primjer kad su oni ispostovali samo jedan "mirovni sporazum"?...NIKAD........

njihovo krvnicko ponasanje,izaziva bjes cak i kod onih koji su uvjek stitili tu njihovu "vjestacku tvorevinu"..........Izrael i Zidovski doseljenici nemaju nikakvo pravo egzistencije na prostoru "ISLAMSKE PALESTINE"

evo ti jedan dobar primjer od prije par mjeseci,sa jedne egipatske televizije....
prvi covjek Egipatske Islamke zajednice,Harun el-dzumejd,covjek koji je poznat kao veliki pristalica Egipatskog tiranina Hosnija Mubarak,gostuje u tv Al Arabija,sledi ovaj razgovor:

Novinar:kako se moze postici primirje u Palestinu sa Izraelcima?
Sejh: jedini nacin komuniciranja sa njima je kuransko pravilo " i ubijajte ih gdje god ih nadjete"
Novinar(iznenadjen zbog odgovora):Sejh dali mislite na pravo ubijanje i dali se slazu ucenjaci Al Azara sa vama?..kao odgovor na ovo sledi jedno kratko DA

...kad ovako misle ljudi poput ovog munafika,mogu misliti sta misle ljudi koji iskreno vjeruju u Allaha
Last edited by baustelac-de on 21/06/2009 11:39, edited 2 times in total.
JThomas

#3700 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!!!

Post by JThomas »

moćna ti frizura.

ajd sad baci sajlu.
Locked