Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3676 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Smeta im nasa podrska...pic*kice.
upaljac83

#3677 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac83 »

Nabijem ih sve na qrac :!:
Charuga
Globalni moderator

#3678 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Samo jedno pitanje ali da ga ne shvatite kao provokaciju jer fakat nemam namjeru da provociram.

U posljednjih 10 dana se dosta navijaca Sarajeva izjasnilo za to da bi voljeli da njihov klub ne izadje u Evropu. To sam citao i po forumima a i slusao uzivo. Vidim ima ih koji se raduju, sto je za mene sasvim normalno, izlasku u Evropu. Sta je sad fol u svemu tome. Jeli zelja da se izadje ili da se ne izadje?
Ali_G

#3679 Re: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Problem se javlja sto u slucaju izlaska u Evropu dolaze pare i tesko da cemo se kutarisati sadasnje garniture.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3680 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Da se ne izađe. Nekako je logičnije da ćemo se riješiti lopova ako ne budu imali šta uzimati. Al' haj ti srcu naredi da ne poskoči kad damo go :-D
Charuga
Globalni moderator

#3681 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Ali_G wrote:Problem se javlja sto u slucaju izlaska u Evropu dolaze pare i tesko da cemo se kutarisati sadasnje garniture.
Znam da je to razlog. Ali mozda se bas desi suprotno, da uzmu pare od Evrope i uhvate se noge.
Baltazar_khan

#3682 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Mišljenja sam da bi lopine u upravi ostale i kad ne bi izborili evropu.

Torlak 0-3 :shock:
ibizza

#3683 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Baltazar_khan wrote:Mišljenja sam da bi lopine u upravi ostale i kad ne bi izborili evropu.

Torlak 0-3 :shock:
:thumbup: :thumbup:
Rauber

#3684 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Treba samo istrajati u bojkotu, zamazu li nam oci ovom pobjedom,eventualnim plasmanom u evropu i ako se vratimo na tribine sve ce biti isto, tapkat cemo u mjestu s ponekim bljeskom svako 4-5 godina.
Mene to ne zadovoljava, ja hocu ljude u upravi s vizijom, ako nemamo biznismene koji ce ulagati milione u Sarajevo onda hocu ljude koji ce se ako nista osloniti i na omladinski pogon, a ne da se prodaju talenti za budzasto i da se dovode igraci koji nisu nigdje uspjeli otici, i to 2 dana prije pocetka prvenstva-
cyprus

#3685 Re: FK Sarajevo

Post by cyprus »

Eki 0:3 :D :D . Ako ostane tako čini mi se da je to najubjedljivija gostujuća pobjeda u BHPL :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3686 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

4...
Baltazar_khan

#3687 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Drago mi je da ga je zabilo dijete Sarajeva, Kenan Handžić :thumbup:
cyprus

#3688 Re: FK Sarajevo

Post by cyprus »

ćiro wrote:Svaka čast Kenane, debi iz snova. Ne trebamo se zavaravati, ovu Slaviju je i Modriča uzela s juniorima.
Jes, al je ova Slavija namučila Želju, tako da je sasvim jasno ko uzima derbi :oops: :D
cvekla

#3689 Re: FK Sarajevo

Post by cvekla »

ćiro wrote:Svaka čast Kenane, debi iz snova. Ne trebamo se zavaravati, ovu Slaviju je i Modriča uzela s juniorima.
Ovu Slaviju je dobila kesa Memse Basica i kompanije.

Ne mogu reci "nemojte se zavaravat" jer vam ja bas to zelim. Prejaki ste, nista ne dirajte. 8-)
GandalfSivi

#3690 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

stochar wrote:predvidjam nove tribine uskoro na stadionu FK Slavija...
Hajde ba, treba i vama istocnu tribinu sagraditi, sad ce derbi...
Eweleen

#3691 Re: FK Sarajevo

Post by Eweleen »

pa što se ne bi ljudi osjećali lagodnije kad igraju, kad su pola sjeverne tribine sitni kriminalci, džeparoši, isfrustrirani divljaci, onaj najniži sloj društva. ova druga polovina je normalna i super raja

da se razumijemo navijam za Sarajevo i skoro sam redovan kad god mogu stić na utakmicu, ali ko se jednom lijepo osvrno oko sebe na sjeveru razumije o čemu govorim :mrgreen:

naprijed sarajevo :thumbup:
1946

#3692 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Eweleen wrote:pa što se ne bi ljudi osjećali lagodnije kad igraju, kad su pola sjeverne tribine sitni kriminalci, džeparoši, isfrustrirani divljaci, onaj najniži sloj društva. ova druga polovina je normalna i super raja
I da je tako kako ti kažeš, a nije, i da je gore nego što ti kažeš, a nije, igračima sa sjevera nikad ružna riječ nije došla sve dok se nisu počeli vucarat po terenu i dok nisu počeli pokazivati bezobrazluk. I da su takvi kakvim ih ti opisuješ, a nisu, oni ne budu na utakmici "kad mogu stići" već budu na svakoj utakmici nebitno je li u Sarajevu ili u Trebinju, padala kiša, ćuskije ili peklo sunce.
todd_smith

#3693 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

1946 wrote:
Eweleen wrote:pa što se ne bi ljudi osjećali lagodnije kad igraju, kad su pola sjeverne tribine sitni kriminalci, džeparoši, isfrustrirani divljaci, onaj najniži sloj društva. ova druga polovina je normalna i super raja
I da je tako kako ti kažeš, a nije, i da je gore nego što ti kažeš, a nije, igračima sa sjevera nikad ružna riječ nije došla sve dok se nisu počeli vucarat po terenu i dok nisu počeli pokazivati bezobrazluk. I da su takvi kakvim ih ti opisuješ, a nisu, oni ne budu na utakmici "kad mogu stići" već budu na svakoj utakmici nebitno je li u Sarajevu ili u Trebinju, padala kiša, ćuskije ili peklo sunce.
takodjer se ne slazem sa tim da su svi takvi ali vrlo se dobro sjecam kada sam bio na sjeveru, kada smo igrali Helsingborg, sve dok lik nije dao gol, Damira su psovali...cim je zabio, odmah se cuje "o jeste legenda, dobro igra" od tih istih likova...takodjer za Alaimu od a do z su psovali, a cim penale odbrani odmah je to nova prica sve do slijedece utakmice :-)
1946

#3694 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

todd_smith wrote:takodjer se ne slazem sa tim da su svi takvi ali vrlo se dobro sjecam kada sam bio na sjeveru, kada smo igrali Helsingborg, sve dok lik nije dao gol, Damira su psovali...cim je zabio, odmah se cuje "o jeste legenda, dobro igra" od tih istih likova...takodjer za Alaimu od a do z su psovali, a cim penale odbrani odmah je to nova prica sve do slijedece utakmice :-)
Na takvim utakmicama se i skupe ovakvi što dolaze samo "kad mogu stići" i kad su europske utakmice i derbiji. Isto tako ne kažem da među one dvije-dvije i po hiljade redovnih na sjeveru nema svakakvih profila, ali "zagrabi" u Ferhadiji po danu u toku špice 2000 ljudi pa ćeš naći isto tako ljude svih mogućih backgrounda. Ovaj kaže pola i onda je očito da on dođe "kad može stići" - čitaj na Cluj, Helsinborgs ili derbi pa se nagleda svega.
hardcoreh

#3695 Re: FK Sarajevo

Post by hardcoreh »

Jedan klub, jedan grad volim ja :)
ibizza

#3696 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

kamen spoticanja wrote:nema bas puno veze s sarajevom ali posto su temu o ligi zatvorili zbog sarajevo-zeljo prepucavanja trpit cete me ovde :D
naime celik vodi u sirokom brijegu :lol: :shock:
dakle prvo su zijanili kuci od leotara(uzgred su se i pobili fol),pa je onda siroki dobio leotar na policama...a sad celik vodi u listici...dakle sema jako dobro poznata...ako celik dobije ovu tekmu u sirokom, nikad me vise nece vidjeti premijerligaski stadion...i nadam se da ce sva tri kluba biti izbaceni u nize lige...(dobro ovo nikad necemo dozivjet)
ah i da... pola zivota sam proveo na bilinom polju ali od srca zelim da celik ispadne...ovo je jadno
2-1 gubite
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3697 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Topla voda

#3698 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ko je sudio u lukavici,jel golac??? :D
nigdje ne pise,ako je neko bio nek kaze,meni je receno da ce on suditi :)
todd_smith

#3699 Re: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

skorov gol tako dobar, da ga ni kamera nije stigla uhvatit :-)
radijator

#3700 Re: FK Sarajevo

Post by radijator »

moćno saraj'vo 8-)

interesantno, redovno u posljednim kolima fatamo pravu formu... i opet će stradat, ni krivi ni dužni, "šampioni" :D
Locked