Rockabilly - Psychobilly
Moderator: _BataZiv_0809
- sun56
#3676 Re: Rockabilly - Psychobilly
moja Merc harringtonka je XL, znači ova mi treba XXL
i, ako se slažete, za juniora jedna XL, jer ste mu prejebena ekipa i samo o vama priča
suma sumarum:
meni XXL, junioru XL
i, ako se slažete, za juniora jedna XL, jer ste mu prejebena ekipa i samo o vama priča
suma sumarum:
meni XXL, junioru XL
- CharlieMemphisMafia
#3677 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ma to je polu- zajebancija da jer kada smo se skupili ove godine posle je bio tornado u Madulinu.Don Karlos wrote:Charlie...a šta taj tornado predstavlja?Pustite se "kinđurenja"...Keep it simple...
Lab,šalji meni na mail(doma) ukupan broj naruđbi i veličina(za jakne i majice) i ja to prosljeđujem Ralphu,ili možeš i ti direktno.Njegov mail imaš...
Ja sam više puta napisao keep it simple, meni je totalno ok i zadnji predlog, jakne bez obeležja.
Može i sa i bez - kako se većina dogovori, možemo da se nazovemo i 'Družina Pere Kvržice' , who cares...
Moje mišljenje a rekao bih da nisam jedini je da ne treba preterivati i da treba izbeći da ličimo na juvenile delinquents
ja nisam bio u tom fazonu ni sa 13 godina, sigurno neću početi sad, a verujem da nisam jedini.
P.S.
Fitz - potpisujem svaku reč koju si napisao.
Na kraju će još ispasti da spremamo i chilli na isti način!
- lab3352
#3678 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ekipa, koga interesuju jakne King George 59 neka javi velicinu (preporucujem da uzmete broj veci od onoga koji nosite, bar kako sam ja probao ovdje). Također Rhythm Bomb ima dvije vrste majica na prodaju po 5E svaka. Javite velicine, ako zelite ... na mail

- lab3352
#3679 Re: Rockabilly - Psychobilly
I JA SE SLAZEM S FITZOM!sun56 wrote:opet ste se zapleli, ovako nebumo rješili stvar ni do slijedečeg Medulina ili nekakvog sličnog festivala
moj je prijedlog, a mislim da me skoro cijela HR ekipa podržava:
Zajebi ime, iste jakne ali bez logoa,
ima nas koji su to etiketiranje, vanjski vidljiva obilježja.... prošli ko klinci, i prije ili kasnije nam se to zamjerilo iz razno raznih razloga
po meni to ima smisla za ekipu klinaca koji su svaki dan zajedno i isfurava spiku rockabilly ganga
isto tako ima ovdje ljudi koji ili ne žele takvo isfuravanje (i ista jakna, košulja ili majca im je već žrtva)
ali ako ste baš zabrijali na labeliranje ekipe, ja ću (peđi sam to i napisal preko pp-a) prihvatiti svako ime
znači moj pick
1) bez imena, bez logoa ali sa istim jaknama, da kad se negdje nađemo ljudi vide da smo ekipa, mislim da je to dovoljno
2) ako ispadne da većina želi ime, ono kaj se meni sviđa je UNION AVENUE 706'ers sa onim peđonim logom a napred izvezeno samo 706'ers
kago got ispadne, ja bum prihvatil odluku i a ponosom nosil takvu jaknu, košulju ili majcu
predobro nam je ovdje a još bolje nam je bilo u Medulinu i ne želim biti partibrejker
Ja svoje rekao!!!
- Nice Guy Eddie
#3680 Re: Rockabilly - Psychobilly
A slika druge?lab3352 wrote:Ekipa, koga interesuju jakne King George 59 neka javi velicinu (preporucujem da uzmete broj veci od onoga koji nosite, bar kako sam ja probao ovdje). Također Rhythm Bomb ima dvije vrste majica na prodaju po 5E svaka. Javite velicine, ako zelite ... na mail
- lab3352
#3681 Re: Rockabilly - Psychobilly
Classic Logo Rhythm Bomb Records, nemam sliku
- Don Karlos
#3682 Re: Rockabilly - Psychobilly
Klasik ti na leđima ima gitaru "umotanu" vrpcom na kojoj piše Rhythm Bomb Artists i ispod nabrojane sve bendove...
Važno je reći da se štanca samo jedna manja naklada i da je to "ekskluziva" za ljude oko Rhythm Bomba...
Važno je reći da se štanca samo jedna manja naklada i da je to "ekskluziva" za ljude oko Rhythm Bomba...
- CharlieMemphisMafia
#3683 Re: Rockabilly - Psychobilly
Karlo, svaka čast za deal, cena je stvarno povoljna, iako već imam 2 harrington jakne, uzeću i ovu.
Much appreciated, što bi rekli...
Much appreciated, što bi rekli...
- sun56
#3684 Re: Rockabilly - Psychobilly
nema šanse, chilly je tolio širok pojam da čemo se morat prvo dooooobro dogovorit (čitaj nacugat) kojim sastojcima i redosljedom krenutCharlieMemphisMafia wrote: P.S.
Fitz - potpisujem svaku reč koju si napisao.
Na kraju će još ispasti da spremamo i chilli na isti način!
iskreno, nema uopče frke, nas dvojca se bumo dogovorili bez problema, glavno da je ljuto
- Muri
#3685 Re: Rockabilly - Psychobilly
Ljudi jel vam zao Majkla?
Kad ce dzenaza?
Evo i moj konacni glas, ako se jos uvijek sljivi
UNION AVENUE 706 na ledjima
i naprijed:
706'ers
Kad ce dzenaza?
Evo i moj konacni glas, ako se jos uvijek sljivi
i naprijed:
706'ers
- sun56
#3686 Re: Rockabilly - Psychobilly
uvijek se šljivi !Muri wrote:Ljudi jel vam zao Majkla?![]()
Kad ce dzenaza?
Evo i moj konacni glas, ako se jos uvijek sljivi![]()
i naprijed:
706'ers
ako zajebem prve želje oko (ne)etikiranja....
... you're my man!
p.s. za koga?
Last edited by sun56 on 26/06/2009 13:57, edited 1 time in total.
- Nice Guy Eddie
#3687 Re: Rockabilly - Psychobilly
Umesto da je posle Trilera sve pare dao na banku i živeo od kamate "for the rest of his life" on je naumio da se "izbeli"Muri wrote:Ljudi jel vam zao Majkla?![]()
Bajo s onolikim parama bio bi bez frke marsovac a kamo li crnac (čitaj afro-amerikanac..politički korektno)
- Nick Drag
#3688 Re: Rockabilly - Psychobilly
OK......evo josh malo ideja:
..........Ovde bi trebalo FABULOUS...moja greshka!!!!

..........Ovde bi trebalo FABULOUS...moja greshka!!!!

- Nick Drag
#3689 Re: Rockabilly - Psychobilly
Mozemo josh da se potrudimo za logo...ovo su neke ideje!!!
Nadam se da chemo nachi neki malo kvalitetniji logo!!!
Nadam se da chemo nachi neki malo kvalitetniji logo!!!
- Nice Guy Eddie
#3690 Re: Rockabilly - Psychobilly
Može brate čim otvorimo forumašku kafanu idu neonske reklame ala Las vegas 
- sun56
#3691 Re: Rockabilly - Psychobilly
Nikola, iz ovog bi se moglo zaključiti da si ti za 706'ers
reci jasno i glasno za koji si prijedlog kao što sam i ja napisao:
1) ime, da ili ne ?
2) ako da - koje ?
a trebali bi to i svi napraviti, pa bi sve ovo imalo smisla
o logu (ako bu ga bilo) bumo poslije kad se sve iskristalizira ...
1) ime, da ili ne ?
2) ako da - koje ?
o logu (ako bu ga bilo) bumo poslije kad se sve iskristalizira ...
- Don Karlos
#3692 Re: Rockabilly - Psychobilly
Michael? Zasro je sve u životu što je dobro napravio...Nikad ga nisam volio i "zabole me uvo" za njega...
- Muri
#3693 Re: Rockabilly - Psychobilly
Nikola, iz ovog bi se moglo zaključiti da si ti za 706'ers
1) ime, da ili ne ?
2) ako da - koje ?
ludnica
@Eddie
za izbjeljivanje:
sjeo covjek u kadu sa varikinom i ...
to me nije nesto tangiralo (njegova lova=njegov zivot)
Vise sam se "brinuo" oko toga sto je volio da ceprka po djeci, vjerovatno je i istina to sto se pricalo da ga je stari zlostavljao...
Nevezano za njegov privatni zivot, ostavio je puno toga iza sebe i nek mu je rahmet dusi.
S obzirom da znam kako je tesko producirati jednu jedinu pjesmu a da ne govorim o albumima, napraviti hit koji ce se svidjeti milionima,
aranzirati to kako treba pa jos na kraju otpjevati/odsvirati i otplesati ....hmmm....svaki covjek koji toliko truda ulaze i dostigne takvu perfekciju u svom zanru muzike je za mene genijalac.
- Nick Drag
#3694 Re: Rockabilly - Psychobilly
Meni matorac uopshte nije jasno koji je dogovor...zato smo Gvozda,Pedja I ja sinoch doneli ideju da vam predlozimo ono shto je pedja vech uradio!!!
Neznam da li smo se dogovorili oko:
706'ers
706'ers Company
Union Avenue 706
706
...ILI VECH MILION VARIJANTI SA 706
(jel se uopshte iko izjasnijo oche li u CREW ili ne) i sam sam sa 15 godina imao svoj CREW...ali to je bilo sa 15 godina....danas moja ideja nije kao tad (loodilo,r'n'r,zajebancije s' dizelashima po gradu..a u to vreme i sa skinsima...etc)...vech mi je ideja da ovo napravimo kao drugari sa razlichitih podruchja(koja su pored toga imala i sranja u skorijoj istoriji) spremna na druzenje, dam dokazemo da je ovoj trip shto nas veze vechi od svih sranja!!!
A shto se tiche 706'ersa....to ime sam prihvatio jer je i vechina....meni nije ruzno,a nije mi ni loodilo......ali bilo je dosta rasprave (bezpotrebne)oko naziva tako da bi se prekinula agonijai ja sam prihvatio ono shto i svi!!!
samo je josh uvek nejasno ..706...shta?
Meni je jedino bitno da se mi druzimo...j..esh sve ostalo!!!
Neznam da li smo se dogovorili oko:
706'ers
706'ers Company
Union Avenue 706
706
(jel se uopshte iko izjasnijo oche li u CREW ili ne) i sam sam sa 15 godina imao svoj CREW...ali to je bilo sa 15 godina....danas moja ideja nije kao tad (loodilo,r'n'r,zajebancije s' dizelashima po gradu..a u to vreme i sa skinsima...etc)...vech mi je ideja da ovo napravimo kao drugari sa razlichitih podruchja(koja su pored toga imala i sranja u skorijoj istoriji) spremna na druzenje, dam dokazemo da je ovoj trip shto nas veze vechi od svih sranja!!!
A shto se tiche 706'ersa....to ime sam prihvatio jer je i vechina....meni nije ruzno,a nije mi ni loodilo......ali bilo je dosta rasprave (bezpotrebne)oko naziva tako da bi se prekinula agonijai ja sam prihvatio ono shto i svi!!!
Meni je jedino bitno da se mi druzimo...j..esh sve ostalo!!!
- Don Karlos
#3695 Re: Rockabilly - Psychobilly
Na leđa 706 Union Avenue-where rockabilly was born... a naprijed 706 ers
- Muri
#3696 Re: Rockabilly - Psychobilly
Zato sam se ja zalagao za onu varijantu da glasamo dok ne izglasamo do kraja, a ne da lupamo ko maxim po diviziji bez ikakve nade da cemo doci do kraja.Neznam da li smo se dogovorili oko:
706'ers
706'ers Company
Union Avenue 706
706
Ali nije ovo EU...
Eto ja i Sun smo dali svoj konacni prijedlog koji je prilicno detaljan, i cak-sta-vise oba prijedloga su IDENTICNA.
Znaci imate DVA glasa za:
UNION AVENUE 706ers ( na ledjima)
706ers ( naprijed izvezeno)
Hajmo raja ima li jos ko da se slaze sa nama? Saljite svoje konacne prijedloge
...KO NA PIJACI
- Muri
#3697 Re: Rockabilly - Psychobilly
Eto i Don Krlos je u medjuvremenu poslao svoj glas:
vec tri glasa:
UNION AVENUE 706ers ( ledja)
706ers ( sprijeda)
vec tri glasa:
706ers ( sprijeda)
- Nick Drag
#3698 Re: Rockabilly - Psychobilly
EVO GA I CHETVRTI!!!!!
- Nice Guy Eddie
#3699 Re: Rockabilly - Psychobilly
Iz studija u Beogradu stiže i 5. glas za ovu varijantuMuri wrote:Eto i Don Krlos je u medjuvremenu poslao svoj glas:
vec tri glasa:
706ers ( sprijeda)
- sun56
#3700 Re: Rockabilly - Psychobilly
zbog toga sam rekao da ću priznat bilo koje ime (iako sam ustvari protiv bilo kakvih labeliranja), jer ste mi važniji (baš zbog toga što si rekao) od mojih principaNick Drag wrote:...vech mi je ideja da ovo napravimo kao drugari sa razlichitih podruchja(koja su pored toga imala i sranja u skorijoj istoriji) spremna na druzenje, dam dokazemo da je ovoj trip shto nas veze vechi od svih sranja!!!
meni je to ispao prvi pick (naglašavam, ako baš mora biti ime) jer povezuje rockabilly (706 Union Avenue) i škvadru tj. zajedništvo ('ers), dodavanje raznih prepoznatljivih točaka (Borderless, Crew, Company, Palls...) bi samo zakompliciralo stvarNick Drag wrote:A shto se tiche 706'ersa....to ime sam prihvatio jer je i vechina....meni nije ruzno,a nije mi ni loodilo......ali bilo je dosta rasprave (bezpotrebne)oko naziva tako da bi se prekinula agonijai ja sam prihvatio ono shto i svi!!!
bilo je tu jebenih prijedloga (pogotovo tvojih) ali ovo nas, po mom skromnom mišljenju, najviše i najtočnije opisuje
zato ako želite da se etiketiramo na taj način, ovaj prijedlog, za sada, ima moj glas.
tu se 100% slažem s tobom, jebeš ime, logo, jakne i ostaloNick Drag wrote:Meni je jedino bitno da se mi druzimo...j..esh sve ostalo!!!
jedino je važno ono kaj smo pronašli ovdje na forumu a poslije potvrdili u Medulinu,
uostalom, djeca su, kažu, iskrena - a moji juniori kažu da smo najbolja ekipa na svijetu i pitaju kad čemo se opet naći