znaci bolje da ne igramPriNc_ba wrote:napoli ce da fasuje spomenem im mamelolo_lolo wrote:704 Nurnberg-Hoffenheim uto, 19:00 2 2,25
706 Trier-Bielefeld uto, 19:00 1X 1,85
727 Arsenal-West Brom uto, 20:45 1 1,45
768 Orijent-Zagreb uto, 15:30 2 1,30
21 M'gladbach-Duisburg (P.P.) uto, 19:00 1 1,80
1118 Inter-Napoli sri, 20:45 1 1,40
Koeficijent: 19,77
misljenjakvaljareli pogotovo
gladbah je sve moguce jer je kup al et zelim srecu da dobiju 2-1![]()
arsenal bez problema mada se wba naljutio zadnje kolo pa naruzio boru s petardom u gostima xD al kec
hoff vala s onakvom odbranom i golmanom je katastrofa i ako napad zakaze tesko ce biti al et zbog tebe 0-1 zelim
ovo trier vala ne znam. al arminia nema uopste los sastav da bi se cak i u kupu igralo protiv njih al et 1-1 zbog tebe zelim
uz trier po meni jos nesigurniji je ovaj zagrebmirise mi na prodanu tekmu ako je uopste budu morali prodavati jer su katastrofa. po meni nekom logikom ako se bude islo iskoristit ce da izgube tekmu ili igraju nerijeseno i onda se mogu vaditi na lose rezultate i na to da stimac jos nije uskladio ekipu kako treba a time ce i love dosta da donesu klubu od kladionice
helem ne znaci da nece dobiti al meni je nekako vjerovatnija ova varijanta da nece dobiti,a znaju da nece u kupu ionako dogurati daleko pa kontaju hajd da se sta i zaradi
sretno uglavnom il ako nisi odigrao listic bolje uplati na barcu 2 nego na zagreba kvota je tu negdje
nisam jos odigrao,cekam misljenja
zagreb dobio tog novog trenera,valjda ce pobjediti,al eto barcu cu staviti
valjda ce i vedo napokon proraditi
hvala na savjetima