Ti kao da si sada izasao iz piramide.ILIR_ wrote:Ja sad cuo i vidio po prvi put.
Koja agresivna propaganda! Hahahaha.![]()
Super zabavno.![]()
Hahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
ILIR_
Haha. Tek izasao iz Piramide (pa sam malo neobavesten o zbivanjima u vanjskom svijetu - ali necu vam otkriti tajnu unutrasnjosti piramide - morate sami da se potrudite da je otkrijete).
P.S. (OK. samo jednu malu tajnu - ima nekoliko ilira-talebana unutra ali smo ih utrpali u samicu gdje cekaju smrtnu kaznu
)

P.S. (OK. samo jednu malu tajnu - ima nekoliko ilira-talebana unutra ali smo ih utrpali u samicu gdje cekaju smrtnu kaznu
-
kahro
trzali neki nogama ili ne trzali, vjerovanje u postojanje piramide je ipak pobjedilo, vidi se iz prilozenog: http://www.piramidasunca.com/component/ ... lts/id,15/ dokazi dolaze uskoro...
-
ludvig
Obzirom da su zvanicni radovi poceli danas u 8 sati, fondaciji zelim puno srece u narednom periodu.
Ovim putem im se i zahvaljujem na promociji nase zemlje u jednom sasvim novom svjetlu. Nasa zemlja je ponovo u sredistu svjestke paznje, ali ovaj put tema nije jad niti bijeda.
Građani BiH ponovo postaju ponosni, dovoljno je bilo samo vidjeti srecu na njihovim licima u anketi na jutarnjem programu BHTV, HRT, .... Ko nije gledao da informisem da građani 100% vjeruju g. Osmanagicu i podrzavaju njegov rad.
OSMANAGICU hvala jos jednom
Ovim putem im se i zahvaljujem na promociji nase zemlje u jednom sasvim novom svjetlu. Nasa zemlja je ponovo u sredistu svjestke paznje, ali ovaj put tema nije jad niti bijeda.
Građani BiH ponovo postaju ponosni, dovoljno je bilo samo vidjeti srecu na njihovim licima u anketi na jutarnjem programu BHTV, HRT, .... Ko nije gledao da informisem da građani 100% vjeruju g. Osmanagicu i podrzavaju njegov rad.
OSMANAGICU hvala jos jednom
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
I ja bih najjednostavnije pozelio srecu i uspjesne radove pa da nam zemlja napokon postane poznata po nekim lijepim stvarima a ne samo mulju i kaljuzi po kojem samo uspjesno gazaju ovi vlastodrsci. Najbitnije je da se nesto pozitivno desava. Mi smo jednostavno gladni bilo kakvih uspjeha koji ce bar malo vratiti osmjehe na nasa zabrinuta lica. Pa dobro, bilo sta da se otkrije to je dobra vijest jer sto budemo znali vise o nasoj istinitoj istoriji znacemo vise i o samom sebi. Samo neka se radi jer rad jedini daje rezultate.
Sretno i uspjesno!
Sretno i uspjesno!
-
radeljas
- Prezentacija -- kompleksa ...geoloških aktivnosti, ...
...-- koordinator Komiteta za analizu satelitskih podataka;...
... -- Primjena softvera u arheološkim trodimenzionalnim projekcijama, ...- ... Izvještaj Sekcije «Kazivanja mještana», Goran Čekić, koordinator Sekcije;...
- Organizacijsko-logistički sklop aktivnosti
-Arheološki aspekt istraživanja lokacije ...
ubleha i shuplja se nastavlja ... koji samo komiteti i koja terminologija ... za siroke narodne mase. gdje nestadose ti svi silni strani strucnjaci koji ce biti angazovani, zar nisu mogli biti barem predsjedinici sekcije ili komiteta za aspekt arheologije ??? a glavni problem pare i donatori nisu prezentirani, a vjerovatno ce se nastaviti tako i dalje. iako se zna da su vec data pare poreskih obveznika, od opstine visoko, preko kantona, pa dalje ... neka se obogati semir osmanagic i nejegov sura gerussi na bosanskoj lakovjernosti i gluposti ...
...-- koordinator Komiteta za analizu satelitskih podataka;...
... -- Primjena softvera u arheološkim trodimenzionalnim projekcijama, ...- ... Izvještaj Sekcije «Kazivanja mještana», Goran Čekić, koordinator Sekcije;...
- Organizacijsko-logistički sklop aktivnosti
-Arheološki aspekt istraživanja lokacije ...
ubleha i shuplja se nastavlja ... koji samo komiteti i koja terminologija ... za siroke narodne mase. gdje nestadose ti svi silni strani strucnjaci koji ce biti angazovani, zar nisu mogli biti barem predsjedinici sekcije ili komiteta za aspekt arheologije ??? a glavni problem pare i donatori nisu prezentirani, a vjerovatno ce se nastaviti tako i dalje. iako se zna da su vec data pare poreskih obveznika, od opstine visoko, preko kantona, pa dalje ... neka se obogati semir osmanagic i nejegov sura gerussi na bosanskoj lakovjernosti i gluposti ...
-
radeljas
mislis nisu nasli radovana i ratka, teroriste i ratne zlocince.ludvig wrote:radeljas wrote: ... neka se obogati semir osmanagic ...
Malo mu je koliko god se bogati, koliko je zasluzio
Danas su sve svjetske TV kuce u Visokom, cek i Al- Jazeera, a tema nisu teroristi
sve svjetske tv kuce, pa bas cu veceras pogledati satelitsku (cnn, bbc, sky) da vidim koliko je paznje ubleha zasluzila ...
-
radeljas
evo brziniski sam pregledao neke svjetske tv kuce da vidimo sta imaju oko ublehe i jucerasnje konferencije. ne nadjoh nista. za koji su slali te svoje silne ekipe u visoko
na cnnu nista ni u vijestima, ni pretrazivanjem. evo linka pa provjerite
http://edition.cnn.com/WORLD/europe/archive/
bbc - rezultat pretrazivanja
Sorry
There are no results for "visoko pyramid semir osmanagic" on the BBC website.
Please check your spelling or try another search term.
Alternatively, you may find results on another section of BBC Search by clicking on a link below:
Search results for "visoko pyramid semir osmanagic" from BBC News
Search results for "visoko pyramid semir osmanagic" from the Web
See further advice on how to use BBC Search
No results were found for your query, please widen your search criteria and try again
time europe - rezultat pretrazivanja
Search Results:
From Nov 25, 2002 to Dec 31, 2004
Your search for "visoko pyramid semir osmanagic" > Time Europe
found 0 results
sky ista stvar 0 bodova
http://search.sky.com/search/skynews/re ... Submit.y=8
ostaje da se provjeri i sutra, ali ovo ne obecava puno od te velike price ...[/img]
na cnnu nista ni u vijestima, ni pretrazivanjem. evo linka pa provjerite
http://edition.cnn.com/WORLD/europe/archive/
bbc - rezultat pretrazivanja
Sorry
There are no results for "visoko pyramid semir osmanagic" on the BBC website.
Please check your spelling or try another search term.
Alternatively, you may find results on another section of BBC Search by clicking on a link below:
Search results for "visoko pyramid semir osmanagic" from BBC News
Search results for "visoko pyramid semir osmanagic" from the Web
See further advice on how to use BBC Search
No results were found for your query, please widen your search criteria and try again
time europe - rezultat pretrazivanja
Search Results:
From Nov 25, 2002 to Dec 31, 2004
Your search for "visoko pyramid semir osmanagic" > Time Europe
found 0 results
sky ista stvar 0 bodova
http://search.sky.com/search/skynews/re ... Submit.y=8
ostaje da se provjeri i sutra, ali ovo ne obecava puno od te velike price ...[/img]
- hrasno38
ja bih se slozio sa tobom u svemu 100% kad bi ti bio toliki hadzija pa sad sjeo u auto, otisao u Visoko i tamo pred bilo kojom televizijom na osnovu argumenata bilo kakvih lijepo rekao da je sve to ubleha. Osmanagic jeste mozda ubleha ali je imao dovoljno velika muda da pred TV kamerama izjavi da tamo ima piramide. Zar to nije jednostavan nacin dokazivanja da si ti u pravu a ovi "ublehasi" na Visocici prodavaci magle. Vidi bas je lijep dan za setnju i sticanje slave. Bujrum na dokazivanje!!!!radeljas wrote:mislis nisu nasli radovana i ratka, teroriste i ratne zlocince.ludvig wrote:radeljas wrote: ... neka se obogati semir osmanagic ...
Malo mu je koliko god se bogati, koliko je zasluzio
Danas su sve svjetske TV kuce u Visokom, cek i Al- Jazeera, a tema nisu teroristi
sve svjetske tv kuce, pa bas cu veceras pogledati satelitsku (cnn, bbc, sky) da vidim koliko je paznje ubleha zasluzila ...
-
ludvig
Tacno, medjutim, to je pokusala direktorica muzeja, pa znamo kako je proslahrasno38 wrote:
ja bih se slozio sa tobom u svemu 100% kad bi ti bio toliki hadzija pa sad sjeo u auto, otisao u Visoko i tamo pred bilo kojom televizijom na osnovu argumenata bilo kakvih lijepo rekao da je sve to ubleha. Osmanagic jeste mozda ubleha ali je imao dovoljno velika muda da pred TV kamerama izjavi da tamo ima piramide. Zar to nije jednostavan nacin dokazivanja da si ti u pravu a ovi "ublehasi" na Visocici prodavaci magle. Vidi bas je lijep dan za setnju i sticanje slave. Bujrum na dokazivanje!!!!
Sad zamisli da se neko od ovih amatercica usudi suprostaviti se Osmanagicu javno... svjesni su kako bi prosli. Zato je bolje iz anonimnog kutka svoje sobice laprdati po forumu na covjeka koji tezu, ma kako suluda bila, zastupa SVOJIM IMENOM I PREZIMENOM.
OSMANAGICU, jos jednom cestitke i veliko hvala
-
radeljas
jeste SVJETSKA sa 0 vijesti danas na tim istim svjetskim medijimakekec wrote:Radeljas, de se ti malo bolje potrudi.![]()
Pa zar jucer nija odrzana SVJETSKA press konferencija.
doduse ima danas u vecernjem listu hrvatskom neki naslov nesto kao
"indiana jones u visokom" ... toliko o svjetskim medijima, koje jako zanimaju KOMITETI I SEKCIJE, kao i primjena software-a u arheologiji ...
te uticaj na civilizaciju ... kad nadjem 1 jedinu vijest na svjetskim medijima javim se. do tada predlazem hrasnom da osnuje "komitet za vjerovanje u ublehu", kao nadogradnja sekciji "kazivanje mjestana" ... i da on bude predsjednik. a svi koji toliko vjeruju i pisu pozitivno neka ostave kopiju uplatnice ili cheka kojim su donirali semira i njegovog shuru, pa da i mi ostali krenemo tim putem ...
- hrasno38
Vidis prava ubleha je upravo ono sto ti pises. Ja nikada u ove 153 stranice teme u piramidi nisam tvrdio da piramida postoji ali nisam ni tako bezobzirno tvrdio da ne postoji jer to bih mogao tvrditi samo ako bih bio toliko isfrustriran nekim ili bolesno ljubomoran na neciji uspjeh. Cak se i neuspjesima nisam navikao da smijem jer citav se zivot sastoji od uspona i padova. Ocito je i vidljivo iz aviona da ti nemas ono sto sam rekao da ima Osmanagic, jer samo covjek sa tim moze tvrditi da piramida postoji a samo covjek bez toga moze sa podlim podsmjehom tvrditi da ne postoji a da to ne smije da kaze javno covjeku u lice. Kada covjek kaze "ja ne vjerujem u tu piramidu" to je ljudski a kada covjek ismijava nekoga ko je u stanju da kaze javno da piramida postoji i pored toga ga ismijava ovako inkognito onda to nije ljudski, to je osobina onih sto popularno u Bosni zovemo "misevima". Ja sam ti dao lijep, ljudski i posten prijedlog da javno Osmanagica i njegove ljude nazoves ublehasima. Na tebi je da dokazes da ne spadas u ovu drugu vrstu ljudi. To isto vazi za sve one koji podlo ismijavaju a za one koji ne vjeruju, pa to je njihovo osnovno ljudsko pravo.radeljas wrote:jeste SVJETSKA sa 0 vijesti danas na tim istim svjetskim medijimakekec wrote:Radeljas, de se ti malo bolje potrudi.![]()
Pa zar jucer nija odrzana SVJETSKA press konferencija.
doduse ima danas u vecernjem listu hrvatskom neki naslov nesto kao
"indiana jones u visokom" ... toliko o svjetskim medijima, koje jako zanimaju KOMITETI I SEKCIJE, kao i primjena software-a u arheologiji ...
te uticaj na civilizaciju ... kad nadjem 1 jedinu vijest na svjetskim medijima javim se. do tada predlazem hrasnom da osnuje "komitet za vjerovanje u ublehu", kao nadogradnja sekciji "kazivanje mjestana" ... i da on bude predsjednik. a svi koji toliko vjeruju i pisu pozitivno neka ostave kopiju uplatnice ili cheka kojim su donirali semira i njegovog shuru, pa da i mi ostali krenemo tim putem ...
Last edited by hrasno38 on 14/04/2006 11:17, edited 1 time in total.
-
ludvig
Jos jedan brilijantan post.hrasno38 wrote: Vidis prava ubleha je upravo ono sto ti pises. Ja nikada u ove 153 stranice teme u piramidi nisam tvrdio da piramida postoji ali nisam ni tako bezobzirno tvrdio da ne postoji jer to bih mogao tvrditi samo ako bih bio toliko isfrustriran nekim ili bolesno ljubomoran na neciji uspjeh. Cak se i neuspjesima nisam navikao da smijem jer citav se zivot sastoji od uspona i padova. Ocito je i vidljivo iz aviona da ti nemas ono sto sam rekao da ima Osmanagic jer samo covjeka sa tim moze tvrditi da piramida postoji a samo covjek bez toga moze tvrditi da ne postoji a da to ne smije da kaze javno covjeku u lice. Kada covjek kaze "ja ne vjerujem u tu piramidu" to je ljudski a kada covjek ismijava nekoga ko je u stanju da kaze javno da piramida postoji i pored toga ga ismijava ovako inkognito onda to nije ljudski, to je osobina onih sto popularno u Bosni zovemo "misevima". Ja sam ti dao lijep, ljudski i posten prijedlog da javno Osmanagica i njegove ljude nazoves ublehasima. Na tebi je da dokazes da ne spadas u ovu drugu vrstu ljudi. To isto vazi za sve one koji podlo ismijavaju a za one koji ne vjeruju, pa to je njihovo osnovno ljudsko pravo.
-
radeljas
i ja sam tebi dao lijep prijedlog da prikazes uplatnicu kojom si donirao kopanje, a i svi drugi koji podrzavaju ublehu. eto ako ce ti biti lakse, ja se necu vise javljati, a ti u svojim briljantnim postovima, pokusaj da koristis manje bezobzirne tvrdnje o necijem uspjehu, koji se nije desio, pa te frustira ako neko drugi ukazuje na prodavace magle, a ti u tome vidis nekakav podli podsmjeh ... zasluzio si da budes pocasni clan sekcije "kazivanja mjestana" sa svojim briljantnim postovima. svaka cast.hrasno38 wrote:bezobzirno tvrdio ...
ako bih bio toliko isfrustriran nekim ...
ili bolesno ljubomoran na neciji uspjeh...
podlim podsmjeh...
sam ti dao lijep, ljudski i posten prijedlog da javno Osmanagica i njegove ljude nazoves ublehasima....
za sve one koji podlo ismijavaju
-
ludost
- hrasno38
Hahah pocet cu misliti da citas svaku moju trecu recenicu ili samo ono sto tebi odgovara. Ako ti je to odgovor na moje pitanje, zaista je tanak i bas me je lijepo oraspolozio. Ja nisam nikome nista donirao, niti sam na bilo koji nacin vezan za ovo iskopavanje i zao mi je sto nemam tablet pri ruci da ti nacrtam neke stvari jer ocito da ponekad slovo nije dovoljno za pojasnjenja. Zivio ti meni !!!!radeljas wrote:i ja sam tebi dao lijep prijedlog da prikazes uplatnicu kojom si donirao kopanje, a i svi drugi koji podrzavaju ublehu. eto ako ce ti biti lakse, ja se necu vise javljati, a ti u svojim briljantnim postovima, pokusaj da koristis manje bezobzirne tvrdnje o necijem uspjehu, koji se nije desio, pa te frustira ako neko drugi ukazuje na prodavace magle, a ti u tome vidis nekakav podli podsmjeh ... zasluzio si da budes pocasni clan sekcije "kazivanja mjestana" sa svojim briljantnim postovima. svaka cast.hrasno38 wrote:bezobzirno tvrdio ...
ako bih bio toliko isfrustriran nekim ...
ili bolesno ljubomoran na neciji uspjeh...
podlim podsmjeh...
sam ti dao lijep, ljudski i posten prijedlog da javno Osmanagica i njegove ljude nazoves ublehasima....
za sve one koji podlo ismijavaju
-
ludvig
Uspjeh, nego sta nego uspjeh. Dodji u Visoko da vidis atmosferu, uplati malo TV, surfaj, obrazuj se citajradeljas wrote: ... manje bezobzirne tvrdnje o necijem uspjehu, koji se nije desio... .

[/quote][/quote]