Što bi mi padalo teško? U tvom primjeru to nisu oni koji su fini, već paćenici. Ima takvih i na forumu. Kao što rekoh ranije i kao što je pustopoljina rekla izraz fin, kad ga žene koriste, je davanje do znanja da im nije stalo do veze i slično sa tim likom ili da nije kliknulo. To je sve. Postoje druge žene.almir90 wrote:Ne znam zašto se hvataš za Red Pill, Jordana jer nemaju apsolutno veze s onim što sam ja pisao. Ti kažeš da sam ja u većini pogriješio, ti meni navedi šta je tačno to što je istina i ono u čemu ja griješim. Ne možeš nekoga prozivati bez da detaljno obrazloziš svoj stav. Možda ti nešto teško pada kada pročitaš, i meni isto tako - ali ne znači da to nije istina samo zato što se to meni ne svidi.MarlboroGold wrote: Razlika je što si pod "fin" udrobio sve i svašta. I što stoji i što ne stoji. Ja sam samo na to ukazao - ok nešto eventualno jesi pogodio, ali većinu nisi. Zadnja opcija (a možda druga, treća, četvrta - možda ne baš zadnja) nekoj ženi. Nemoj govoriti u množini i manje prati Red Pill, Jordana Petersona i ostalo.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#3676 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
-
moonca
#3677 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
almir90 wrote:Taj dio je se odnosio samo na one problematične, nisam mislio na to da svi koji bildaju, tj. vježbaju da su problematični. Onda mogu komotno i sebe ubrajati u tu kategoriju da sam problematičan.moonca wrote:
Nisu svi nabildani -agresivci..nit problematicni. Nisu odrasli na ulici -- i nije ih ulica odgojila i prilagodila nacinu prezivljavanja..
Ima osoba kojima je to hobi, zanimanje, opsjednutost njihovim pojmom -pefekcije... i nikako ih ne bih poredila sa -problematicnim - nabildnih misica -koje su nabili tokom ucestalih tuca - vecinom su ti i zestoki navijaci --cast izuzecima koji vole sport-- i da vodaju 'zgodne zene' ??? ( a sta je pojam zgodne zene) - ali ne - dr, advokatice, inzinjerke----
Da, cesto ih trpamo u jedan kosh-- no, koliko poznajem 'prave' bildere- jako su njezni, prijatni ..itd...
Po meni -ovdje se opisuju momci poput Gasia i ostele bande i njihove "zgodne" djevojke slicne 'struke'
- dale cooper
#3678 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
HAVANA wrote:dale cooper wrote:Mitološki pas čuvar podzemlja i grozna srbijanska hard rock grupa.Evo pusti trebi...
Europe za sirotinju.
- Xavier1
#3679 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Al si se zaljubila. Znaci Almir je dobro napisao. Takvi su privlacni zenama.cendlerbing wrote:Sjećam se kad sam se prvi put zaljubila.
Odmah u lošeg momka. Pušio je, pio, padao razrede, bježao s časova i non stop imal na licu neki izraz buntovnika bez razloga.![]()
Sjećam se jednog lošeg također, od prije dvije godine...taj se koristio i lakim (koliko sam znala) drogama. Psovao je čak i dok tepa. 22 % tijela mu je bilo pod tetovažama.
Eee, al kakve je oči imao...
Oba puta sam se divila iz daljine, jer se nikako nisam mogla zamisliti u nekoj vezi s takvim tipovima.
- MarlboroGold
#3680 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To xaviere reci joj 
-
almir90
#3681 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Djeluje mi da ti pada teško više ono što sam napisao da su takvi zadnje prilike i da uđu kao opcija jedno kada nema boljih opcija od njih. Na stranu sada karakteristike koje posjeduje, ne moraju svi biti isti kao da su sa trake sišli. Ali, u suštini svi imaju jednu zajedinčku stvar, uvijek su na kraju reda. I kao takvi u većini slučajeva će završiti totalno nesretni; eventualno će malo ispočetka im biti lijepo, ali kasnije ne.MarlboroGold wrote: Što bi mi padalo teško? U tvom primjeru to nisu oni koji su fini, već paćenici. Ima takvih i na forumu. Kao što rekoh ranije i kao što je pustopoljina rekla izraz fin, kad ga žene koriste, je davanje do znanja da im nije stalo do veze i slično sa tim likom ili da nije kliknulo. To je sve. Postoje druge žene.
Ja lično nemam ništa protiv što neko nema motivacije ni želje da poradi na sebi. Ali bi svaki muškarac trebao da teži tome ako hoće da ne bude nečiji zadnji voz.
- King Theoden
#3682 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Haj sad stisni pa postavi svoju sliku da je prokomentarisemcendlerbing wrote:A, ja mislila da sam ja komplikovanog ukusa.Dino34 wrote:Seko, zar treba da nabrajamcendlerbing wrote:Šta mu fali na ovoj slici, ja ne vidim.
Uporedi dvije postavljene slike.
Na ovoj trči, trči pa vlas kose.
Nos još veći nego na prethodnoj. Lice ispijeno iumorno,a oči upale. Podočnjaci, bore, preveliki zubi za ovo lice, prejaki i dosta izraženi vilični mišići...
- Euphoria
#3683 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma Dino je frajer za njega, ne mogu se porediti...chombe trajla be wrote: Evo jedan veliki argument za Dinu: Ovaj lik sa slike je presadio kosu, al fakat. Izvor: GoogleMore je farbat kako hoće, al Dino je za njega lafčina!
Njega stavi samo kao primjer plavog muškarca po mom ukusu
- Xavier1
#3684 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma ne valja bas ovoliko lijep biti miss.Munlajt wrote:Ma zgodan si kako god... Ovo garav je samo stvar ukusa... Doduse ima i jedan plavušan koji mi je sav ufff
- MarlboroGold
#3685 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jbt fakat si tvrdoglav, ali eto neka ti djeluje tako. Kad vec spominjes dojam kojeg ja ostavljam onda ti oatavljas takav da ne podnosis ni 1% kritike na izreceno ili napisano. Ako je ista znak manjka samopouzdanja onda je to.almir90 wrote:Djeluje mi da ti pada teško više ono što sam napisao da su takvi zadnje prilike i da uđu kao opcija jedno kada nema boljih opcija od njih. Na stranu sada karakteristike koje posjeduje, ne moraju svi biti isti kao da su sa trake sišli. Ali, u suštini svi imaju jednu zajedinčku stvar, uvijek su na kraju reda. I kao takvi u većini slučajeva će završiti totalno nesretni; eventualno će malo ispočetka im biti lijepo, ali kasnije ne.MarlboroGold wrote: Što bi mi padalo teško? U tvom primjeru to nisu oni koji su fini, već paćenici. Ima takvih i na forumu. Kao što rekoh ranije i kao što je pustopoljina rekla izraz fin, kad ga žene koriste, je davanje do znanja da im nije stalo do veze i slično sa tim likom ili da nije kliknulo. To je sve. Postoje druge žene.
Ja lično nemam ništa protiv što neko nema motivacije ni želje da poradi na sebi. Ali bi svaki muškarac trebao da teži tome ako hoće da ne bude nečiji zadnji voz.
- Xavier1
#3686 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa samo ne gledas starije zene i to ti se nece dogoditi. Ako je mladja sa tobom znaci da joj nisi zadnja opcija.almir90 wrote:Djeluje mi da ti pada teško više ono što sam napisao da su takvi zadnje prilike i da uđu kao opcija jedno kada nema boljih opcija od njih. Na stranu sada karakteristike koje posjeduje, ne moraju svi biti isti kao da su sa trake sišli. Ali, u suštini svi imaju jednu zajedinčku stvar, uvijek su na kraju reda. I kao takvi u većini slučajeva će završiti totalno nesretni; eventualno će malo ispočetka im biti lijepo, ali kasnije ne.MarlboroGold wrote: Što bi mi padalo teško? U tvom primjeru to nisu oni koji su fini, već paćenici. Ima takvih i na forumu. Kao što rekoh ranije i kao što je pustopoljina rekla izraz fin, kad ga žene koriste, je davanje do znanja da im nije stalo do veze i slično sa tim likom ili da nije kliknulo. To je sve. Postoje druge žene.
- pizarro
#3687 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
mladje nisu nikakav izazov, ako mislis da si neko i nesto onda ganjas samo starije.
-
almir90
#3688 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I to je fer, i ti imaš pravo da tako misliš o meni i nemam potrebe da te negiram i ubjeđujem da nije tako. S druge strane, što se tiče kritika ja ih uvažavam, ali isto tako ja znam koliko sam ja uložio u sebe i kako sam nova saznanja testirao pratkično da se uvjerim da li je istina - i naravno uvjerio sam se šta je istina. Dakle, prihvatam negiranje samo od onih koji su prošli potpuno isti proces. S ozbirom da se ja zajebavam s time već nekoliko godina i svašta sam nešto testirao i isprobao.MarlboroGold wrote: Jbt fakat si tvrdoglav, ali eto neka ti djeluje tako. Kad vec spominjes dojam kojeg ja ostavljam onda ti oatavljas takav da ne podnosis ni 1% kritike na izreceno ili napisano. Ako je ista znak manjka samopouzdanja onda je to.
- dale cooper
#3689 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Gutanje crvenih pilula ne otvara baš nove vidike i daje nova saznanja. 
- MarlboroGold
#3690 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Cuj samo onih koji su prosli isti proces... pa bolan to je zivotna skola koju vecina nas tek treba proci, prolazimo ili smo prosli. To je dio zivotnog iskustva. Nema tu manuala i slicnog osim naprdjivanja pojedinaca koji samo uzimaju lovu na taj nacin sa how to get a girl, how not to ovo ono i ostalo (ne mislim na tebe).
-
almir90
#3691 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
@Dale
Jest vala i to, nekada je najbolje cijeli život pokušavati glavom kroz zid na isti način, pa onda zapadneš u tridesete i četrdesete a nisi postigao ni djelić onoga što si želio - samo zato što je bilo teško prihvatiti da nismo uvijek u pravu kada pokušavamo na jedan način postići različit rezultat.
Jest vala i to, nekada je najbolje cijeli život pokušavati glavom kroz zid na isti način, pa onda zapadneš u tridesete i četrdesete a nisi postigao ni djelić onoga što si želio - samo zato što je bilo teško prihvatiti da nismo uvijek u pravu kada pokušavamo na jedan način postići različit rezultat.
- Xavier1
#3692 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Koga pratis od crvenih pilulasa Almire?
- dale cooper
#3693 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Mrzim da ti to saopštim, ali put kojim si krenuo gotovo da garantuje ovo što si gore napisao.almir90 wrote:@Dale
-
almir90
#3694 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo je jedan način da saznam
- MarlboroGold
#3695 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Saće se moonca javiti da zakuha 
- King Theoden
- Euphoria
#3697 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino dušo, meni se svidjaju muskarci, ne lutkice iz izloga.Dino34 wrote:Ovo tvoj tip plavušana?Munlajt wrote: Njega stavi samo kao primjer plavog muškarca po mom ukusu
Ovaj sa duplim podočnjacima?
Gospodjo, ja sam iznenadjen![]()
Eto treba samo jos da mu zapuderisem podocnjake
Inače, na muškarcima su bore, sijede vlasi pa i podocnjaci (ako nisu alkoholičarski) sexy...Dok se zenama to ne prasta
Ali briga me, ja sam se opet postavila jutros bez sminke i nakon neprospavane noci
- HAVANA
#3698 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jao ovog,ovaj je artane mjesto hape jeo.muha_sa wrote:NIKADHAVANA wrote:Pa prija mu,bolje izgleda od streberapustopoljina wrote:Lik ima 10-20 godina staza upotrebe lakih i tezih narkotika
-
moonca
#3699 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
..Pa,dobro- ti si izabrao taj put- trening , prije svega , oblikovanje tijela, sto je pozitivono, i vidim ne zelish pretjerati u tome.... mnogi prodju tu fazu..... ali, ne znaci da momci koji to ne upraznjavaju - ne rade nista na sebi... nekima i ne traba, niti su to ista znaci. Kakvi su takvi su-debeljuce ili mrsavci i vrlo cesto su u drustvu ili braku jako pozitivnih, 'lijepih'zena. Zive lagodan zivot - bez opterecenja- pristojnog izgleda. Naravno izgled nije sve..almir90 wrote:I to je fer, i ti imaš pravo da tako misliš o meni i nemam potrebe da te negiram i ubjeđujem da nije tako. S druge strane, što se tiče kritika ja ih uvažavam, ali isto tako ja znam koliko sam ja uložio u sebe i kako sam nova saznanja testirao pratkično da se uvjerim da li je istina - i naravno uvjerio sam se šta je istina. Dakle, prihvatam negiranje samo od onih koji su prošli potpuno isti proces. S ozbirom da se ja zajebavam s time već nekoliko godina i svašta sam nešto testirao i isprobao.MarlboroGold wrote: Jbt fakat si tvrdoglav, ali eto neka ti djeluje tako. Kad vec spominjes dojam kojeg ja ostavljam onda ti oatavljas takav da ne podnosis ni 1% kritike na izreceno ili napisano. Ako je ista znak manjka samopouzdanja onda je to.
- beni-bu-man
#3700 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
eh monco da te i ja jednom pozitivno kvotirammoonca wrote: ..Pa,dobro- ti si izabrao taj put- trening , prije svega , oblikovanje tijela, sto je pozitivono, i vidim ne zelish pretjerati u tome.... mnogi prodju tu fazu..... ali, ne znaci da momci koji to ne upraznjavaju - ne rade nista na sebi... nekima i ne traba, niti su to ista znaci. Kakvi su takvi su-debeljuce ili mrsavci i vrlo cesto su u drustvu ili braku jako pozitivnih, 'lijepih'zena. Zive lagodan zivot - bez opterecenja- pristojnog izgleda. Naravno izgled nije sve..