USA - Izbori za predsjednika 2020
- bunk
#3676 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Gradonacelnik Moskve,Belize,kineski virus,nesto o zenama,sherif iz Portlanda,maga

-
Medobrundo25
#3677 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebePoint. wrote: ↑07/10/2020 18:59Ti si samo još jedan u nizu koji potvrđuje tezu da stvarno trebaš imati nizak nivo IQ da podržavaš Trumpa u bilo čemu. Ko jebena programirana sekta, malo CNN dodaš, ubaciš fake news, zabiberiš sa imaginarnom extremnom ljevicom, zaokružiš BLM i dobiješ potpunu sliku neobrazovanog, nemoralnog prosječnog Trumpovca.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 18:48Ni na kakvim aparatima on nije bio, CNN fake news su hrana za budale.jeza u ledja wrote: ↑07/10/2020 18:28
Trump je na aparatima, doslovce. Bar neki dan bio. Sad je na preparatima.![]()
Tipicni Trumpov navijac - tudja nesreca mu je prioritet. Dobrobit drugih je njihov gubitak. I tako.
Daleko ces dogurati sa takvim prioritetima, jakako. Predlazem da pocnes sa ulaganjem u buducnost sa tiketom na kladionici. Zamisli tek onda uzitka kad Trump pobijedi.Trump je samo zid od budala i extremista ljevice, tipa BLM , SJW i ostalih nebuloza. Smijesan lik je Trumo ali za citav svijet je bolje on nego extremni ljevicari.
![]()
- bunk
#3678 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Nastavnik fizickog mozda ili vjeroucitelj?
Tu mogu vidjeti nekog ko bi u izboru izmedju Trumpa i Bidena izabrao narandzastog..
Tu mogu vidjeti nekog ko bi u izboru izmedju Trumpa i Bidena izabrao narandzastog..
-
daddy-kool
#3679 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
jeza u ledja wrote: ↑07/10/2020 17:23 Najbolje kad se javi neko pa postavlja naslove knjiga, akademskih radova, to ono sve se zado u pricu isto ko da mu je haman to akademska profesija. Pored svega sto mozemo u zivotu procitati, knjiga bas o toj temi treba naci mjesta. Jes, al u kurcu. Neko mu o tome rekao, servirao u emisiji, u par glupavih fraza, i hajmoooo, to je dovoljno za intelektualnu raspravu, forum-style. Pih.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#3680 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Uf-uf
Dobar Slogan u Dede

Dobar Slogan u Dede

- Point.
#3681 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Da si obrazovaniji ne bi se palio na Trumpove idiotarije. Prosto kao pasulj. Šta veliš bez argumenata pa Trump je hodajući argument himself.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 19:12Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebePoint. wrote: ↑07/10/2020 18:59Ti si samo još jedan u nizu koji potvrđuje tezu da stvarno trebaš imati nizak nivo IQ da podržavaš Trumpa u bilo čemu. Ko jebena programirana sekta, malo CNN dodaš, ubaciš fake news, zabiberiš sa imaginarnom extremnom ljevicom, zaokružiš BLM i dobiješ potpunu sliku neobrazovanog, nemoralnog prosječnog Trumpovca.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 18:48
Ni na kakvim aparatima on nije bio, CNN fake news su hrana za budale.Trump je samo zid od budala i extremista ljevice, tipa BLM , SJW i ostalih nebuloza. Smijesan lik je Trumo ali za citav svijet je bolje on nego extremni ljevicari.
![]()
E vidis , tvoj komentar je sve ono sto je pogresno u vezi extremne ljevice, cim vam nesto ne odgovara idete agresivno i napadate nisko, bez argumenata i bez ikakvih saznanja o suprotnoj strani. Bolje radite na ozbiljnim stvarima nego sto se kopate jos dublje. A senilni starac je cisto topovsko meso, steta sto i njega zrtvujete za svoje ciljeve.
![]()
Ps. Nisam ni ljevičar, kamoli extremni.
Kakav odliv mozgova.
-
Medobrundo25
#3682 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.Point. wrote: ↑07/10/2020 21:21Da si obrazovaniji ne bi se palio na Trumpove idiotarije. Prosto kao pasulj. Šta veliš bez argumenata pa Trump je hodajući argument himself.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 19:12Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebePoint. wrote: ↑07/10/2020 18:59
Ti si samo još jedan u nizu koji potvrđuje tezu da stvarno trebaš imati nizak nivo IQ da podržavaš Trumpa u bilo čemu. Ko jebena programirana sekta, malo CNN dodaš, ubaciš fake news, zabiberiš sa imaginarnom extremnom ljevicom, zaokružiš BLM i dobiješ potpunu sliku neobrazovanog, nemoralnog prosječnog Trumpovca.E vidis , tvoj komentar je sve ono sto je pogresno u vezi extremne ljevice, cim vam nesto ne odgovara idete agresivno i napadate nisko, bez argumenata i bez ikakvih saznanja o suprotnoj strani. Bolje radite na ozbiljnim stvarima nego sto se kopate jos dublje. A senilni starac je cisto topovsko meso, steta sto i njega zrtvujete za svoje ciljeve.
![]()
Kakav odliv mozgova.
- bunk
#3683 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
A vidi mede sto poteze obrazovanje.
Vjerujem da si troll a ako si slucajno ozbiljan onda ne vjerujem da imas zavrsen fax jaci od dif-a eventualno ona islamska akdemija u zenici ili neki od privatnih univerziteta iz bilo koje od poznatih pripizdina koje se su iznajmile sobe tim rasadnicima kadrova.
Mada,mislim da je opcija da imas under 20 najrealnija i da nam svima ovdje samo trosis vrijeme..
od 20 minute pocinje
Vjerujem da si troll a ako si slucajno ozbiljan onda ne vjerujem da imas zavrsen fax jaci od dif-a eventualno ona islamska akdemija u zenici ili neki od privatnih univerziteta iz bilo koje od poznatih pripizdina koje se su iznajmile sobe tim rasadnicima kadrova.
Mada,mislim da je opcija da imas under 20 najrealnija i da nam svima ovdje samo trosis vrijeme..
od 20 minute pocinje
- Point.
#3684 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Sa ovakvim razmišljanjem sumnjam da si i srednju normalno i bez poteškoća završio. Ti kao nešto istraživaoMedobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.Point. wrote: ↑07/10/2020 21:21Da si obrazovaniji ne bi se palio na Trumpove idiotarije. Prosto kao pasulj. Šta veliš bez argumenata pa Trump je hodajući argument himself.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 19:12
Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebeE vidis , tvoj komentar je sve ono sto je pogresno u vezi extremne ljevice, cim vam nesto ne odgovara idete agresivno i napadate nisko, bez argumenata i bez ikakvih saznanja o suprotnoj strani. Bolje radite na ozbiljnim stvarima nego sto se kopate jos dublje. A senilni starac je cisto topovsko meso, steta sto i njega zrtvujete za svoje ciljeve.
![]()
Kakav odliv mozgova.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
uglavnom doci cu opet posle izbora da citam kmecanje lijevih ubleha.
![]()
Ubacio si mainstream i lijevi, zaboravio si u svom programiranom postu napisati BLM, fake news, KOD, ATY, KADO, LLA i kakve još skraćenice koristite.
Grab him by the pussy!
-
Medobrundo25
#3685 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Podcjenjues i vrijedjas bez argumenata. To nije moj nacin komunikacije. Lijepo, mislim da dovoljno govori o tebi. Hajde sad forumski bubuljicaru pozdrav, nornalni ljudi imaju obaveza.Point. wrote: ↑08/10/2020 10:48Sa ovakvim razmišljanjem sumnjam da si i srednju normalno i bez poteškoća završio. Ti kao nešto istraživaoMedobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
![]()
Ubacio si mainstream i lijevi, zaboravio si u svom programiranom postu napisati BLM, fake news, KOD, ATY, KADO, LLA i kakve još skraćenice koristite.
Grab him by the pussy!
- muhafuca
#3686 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
UN-ov slogan za neki plan/akciju UNa?
UN ovo fura ima vec par mjeseci.
mogao je bar nesto orginalno smisliti,
da ne idemo sad na raspravu da je samo varijacija na "make america great again"
sto opet ne iznenadjuje jer vodi kampanju na maltene republikanskoj platformi.
- bunk
#3687 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Pa to ti je omiljena fraza predsjednika kako to ne znas
,ne ovo sto Muha pokusava diskreditovat Bidena nego ono gore
"grab pussy"
"grab pussy"
- Point.
#3688 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
A da, imaš obaveza, ideš vjerovatno istraživati po Trumpovom twitter feedu da vidiš šta je to on jos dobro uradio za USA. Tu i crpite sve te alternativne istine i vijesti.Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:53Podcjenjues i vrijedjas bez argumenata. To nije moj nacin komunikacije. Lijepo, mislim da dovoljno govori o tebi. Hajde sad forumski bubuljicaru pozdrav, nornalni ljudi imaju obaveza.Point. wrote: ↑08/10/2020 10:48Sa ovakvim razmišljanjem sumnjam da si i srednju normalno i bez poteškoća završio. Ti kao nešto istraživaoMedobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22
Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
![]()
Grab him by the pussy!
Tremendous! Huge! Fake News!
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#3689 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
sad i ljevicari navijaju za lazioPoint. wrote: ↑07/10/2020 21:21Da si obrazovaniji ne bi se palio na Trumpove idiotarije. Prosto kao pasulj. Šta veliš bez argumenata pa Trump je hodajući argument himself.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 19:12Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebePoint. wrote: ↑07/10/2020 18:59
Ti si samo još jedan u nizu koji potvrđuje tezu da stvarno trebaš imati nizak nivo IQ da podržavaš Trumpa u bilo čemu. Ko jebena programirana sekta, malo CNN dodaš, ubaciš fake news, zabiberiš sa imaginarnom extremnom ljevicom, zaokružiš BLM i dobiješ potpunu sliku neobrazovanog, nemoralnog prosječnog Trumpovca.E vidis , tvoj komentar je sve ono sto je pogresno u vezi extremne ljevice, cim vam nesto ne odgovara idete agresivno i napadate nisko, bez argumenata i bez ikakvih saznanja o suprotnoj strani. Bolje radite na ozbiljnim stvarima nego sto se kopate jos dublje. A senilni starac je cisto topovsko meso, steta sto i njega zrtvujete za svoje ciljeve.
![]()
Kakav odliv mozgova.
ne razumijem sta hoce ovi ljudi da dokazu? da je biden ljevicar? sta je onda bernie?
- bunk
#3690 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Sherif iz Portlanda

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
- tovarish
#3692 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Prije će kmečati fašistički imbecili, kako stvari stoje!Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.Point. wrote: ↑07/10/2020 21:21Da si obrazovaniji ne bi se palio na Trumpove idiotarije. Prosto kao pasulj. Šta veliš bez argumenata pa Trump je hodajući argument himself.Medobrundo25 wrote: ↑07/10/2020 19:12
Sto se ba palis, kad god hoces da uporedimo nivo obrazovanosti i svega ostalog javi se slobodno, garantujem ti da sam obrazovaniji od tebeE vidis , tvoj komentar je sve ono sto je pogresno u vezi extremne ljevice, cim vam nesto ne odgovara idete agresivno i napadate nisko, bez argumenata i bez ikakvih saznanja o suprotnoj strani. Bolje radite na ozbiljnim stvarima nego sto se kopate jos dublje. A senilni starac je cisto topovsko meso, steta sto i njega zrtvujete za svoje ciljeve.
![]()
Kakav odliv mozgova.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
- CikCikCikPogodi
#3693 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Zašto misliš da je fasista?tovarish wrote: ↑08/10/2020 14:44Prije će kmečati fašistički imbecili, kako stvari stoje!Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
-
smjesko071
#3694 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Evo ga pi.ka nece u 2 debatu
-
breba
#3695 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Šteta, bilo bi komično gledati ga kako se dere u mikrofon dok je na 'mute' .
-
Medobrundo25
#3696 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Pa hoce , to sam i mislio. Extremno lijevi fasititovarish wrote: ↑08/10/2020 14:44Prije će kmečati fašistički imbecili, kako stvari stoje!Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
- jeza u ledja
#3697 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Nego, nova taktika Trumpa - zaraziti matorog protivnika svojim virusom.
-
smjesko071
-
kio01
#3699 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Covjek koji je napisao ovo se zali da drugi nemaju argumente
:
"Uzima Trump senilnog starca lagano, dzaba gubite vrijeme na ankete i fake news
nadam se da ce SJW i extremna lijevica dozivjeti ubjedljiv poraz, nikome takvi ne bi donijeli dobro.
"
Nego jeste li pogledali debatu? Kamala fulila slam dunk kad je pence na nju navalio da odgovori oko court packing, a on nije ni dva pitanja moderatora odgovorio. Uglavnom slicno prosloj debati u smislu da sumnjam da ce iti jedna osoba promijeniti do sad vec ukorijenjeno misljenje o kandidatima.
"Uzima Trump senilnog starca lagano, dzaba gubite vrijeme na ankete i fake news
Nego jeste li pogledali debatu? Kamala fulila slam dunk kad je pence na nju navalio da odgovori oko court packing, a on nije ni dva pitanja moderatora odgovorio. Uglavnom slicno prosloj debati u smislu da sumnjam da ce iti jedna osoba promijeniti do sad vec ukorijenjeno misljenje o kandidatima.
- tovarish
#3700 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Ti si politicki nepismen, što je i tipično za trumpovca, a i ove naše fašiste iz tronošca. Isti je to mentalni sklop.Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 15:15Pa hoce , to sam i mislio. Extremno lijevi fasititovarish wrote: ↑08/10/2020 14:44Prije će kmečati fašistički imbecili, kako stvari stoje!Medobrundo25 wrote: ↑08/10/2020 10:22
Da na tebe ne uticu mainstream mediji i da si sam istrazivao, citao i uporedjivao administracije shvatio bi da je Trump napravio odlicne stvari za USA.jedino nije vozao skate i dizao pesnicu u zrak pa mozda zbog toga nije dobar predsjednik.
![]()
![]()
A da ti i pojasnim: ekstremni mogu biti, ali ljevicari ne mogu biti fašisti, jer su to dva potpuno odvojena svijeta. Pročitaj malo šta je fašizam, a šta su ljevičari.
Over and out!