Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- Ja_Ja
#3676 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nije se rodio ko je svima ugodio. Ovaj rezultat je samo nagovjestaj onog sto profesor moze da napravi. Sam je rekao da je njegova najveca zelja da platforma ostane bas to; platforma kojoj ce gravitirati progresivne stranke. Posto se polahko uvidja da mozda niko osim NS nebi istinski prihvatio tu platformu jer su to pokazali pred izbore onda se osnivanje stranke samo namece kao slijedeci prirodan korak. Ukoliko istinski krene tom putanjom bice veoma zanimljivo pratiti kakav kadar ce ulaziti u tu stranku.
-
neon-x
#3677 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Stranka ce sigurno u startu imati registraciju velikog broja clanova s obzirom na vladajuci entuzijazam. Neki kadrovi su vec tu. Bice stranka sa ubjedljivo najvecim brojem inzinjera elektrotehnike 
-
ibizza
#3678 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Prorfa mora osnovati stranku, osvjezenje je na politickoj sceni, mladi ga zagotivili i uz kvalitetan rad, sa kvalitetnim ljudima na pravim mjestima, moze ozbiljne probleme napraviti SDA i SDP-u.

- Banksy
#3679 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dvojica u Predsjedništvu, to još niko nije uspio.Fudo387 wrote:Konacno.Banksy wrote:Izmisle Komšića, razbiju ljevi blok, izmisle Hadžikadića, pokradu desetine hiljada, realno, SDA je jedini ozbiljan politički igrač u Federaciji.
- insomnia78
#3680 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
E sad otvorite temu o NS pa citajte od pocetka
- AmiĐa_Idriz
#3681 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
I ja isto čak sa nestrpljenjem očekujem vidjeti ko će tu sve biti.Ja_Ja wrote:Nije se rodio ko je svima ugodio. Ovaj rezultat je samo nagovjestaj onog sto profesor moze da napravi. Sam je rekao da je njegova najveca zelja da platforma ostane bas to; platforma kojoj ce gravitirati progresivne stranke. Posto se polahko uvidja da mozda niko osim NS nebi istinski prihvatio tu platformu jer su to pokazali pred izbore onda se osnivanje stranke samo namece kao slijedeci prirodan korak. Ukoliko istinski krene tom putanjom bice veoma zanimljivo pratiti kakav kadar ce ulaziti u tu stranku.
Očekujem mlade, dobro dobro obrazovane ljude koji će se vjerovatno malo pripremati i izbaciti u eter pred sljedeće izbore.
- Reisova
#3682 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa normalno upravo ovih stabilnih 200 hiljada glasaca zivi direktno ili indirektno od SDA ili su im dali posao ili stan, mislim na I.Bosnu ili kojekakve naknade I dovoljno je ljudima par puta naglasiti da ce to izgubiti. Naravno imas imas.manji dio iz ideala sto glasa ali budimo realni ima puno raje kojima je dobro I sto bi to.mijenjali vrhunac Jadransko more, rostilj za1'Maj I da se ne lazemo tako stoje stvari. Jedino sto ovaj čiko ima.karizmu, mislim da ima ono nešto I nadam se da nece dici otici....Jer zemlja se ne brani samo oruzjem vec.pamecu I svidja.mi.sto fura Bosanstvo.......cLo wrote:Ajjjj kriterija, savrseno, u boc bockicu oslikan prosjecan bh politicar!!!! Bubamara se mora popeti na prste da dohvati te kriterije
- insomnia78
- Reisova
#3684 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Stoji ali NS malo luta, nema bas ni lidera osim par pojedinaca tip Marjanovica I Kojovica koji su glasni I svidjaju mi se.njihovi rezoni.insomnia78 wrote:E sad otvorite temu o NS pa citajte od pocetka
- tvojkomsija
#3685 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ocekujem da ako napravi stranku da clanovi budu jako obrazovani ljudi, pro-BiH politike... koji nemaju pojma o politici
To je onako realno, mada bolje neko neiskusan nego iskusan u lopovluku
-
SSemir
#3686 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dati mu da bude predsjednik nase stranke. Zajedno sa falatarom da povede nasu stranku. Mislim da je to najlaksa i najbolja opcija. A smatram da su i sad hadzikadic i nasa stranka kompaktibilni
- tvojkomsija
#3687 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Glasaci Hadzikadica i Nase Stranke su jako, jako kompatibilni. Mislim da bi to bio predobar potez. Mirsad bi njima jos vise digao popularnost, a oni bi ga priblizili Predajednistvu 2022 (ako se ljevica ujedini)SSemir wrote:Dati mu da bude predsjednik nase stranke. Zajedno sa falatarom da povede nasu stranku. Mislim da je to najlaksa i najbolja opcija. A smatram da su i sad hadzikadic i nasa stranka kompaktibilni
- Ja_Ja
#3688 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ja bih bio i te kako zadovoljan da sastavi stranku od onih koji nemaju pojma o politici ali da su strucnjaci u odredjenim poljima. Pametan covjek zna da nista ne zna, i da mu trebaju pametniji od njega da bi uspio. Budala misli da sve zna, pa tako i da mu ministar komunikacija i prometa moze biti nastavnik fizickog.
Volio bih vidjeti americki mentalitet u gradnji njegove stranke. Operativci stranke moraju biti eksperti u svojim poljima, a nikako tu samo zato sto su poslusni.
I ja mislim da bi bio veoma kopaktabilan sa NS, ali o tom po tom.
Volio bih vidjeti americki mentalitet u gradnji njegove stranke. Operativci stranke moraju biti eksperti u svojim poljima, a nikako tu samo zato sto su poslusni.
I ja mislim da bi bio veoma kopaktabilan sa NS, ali o tom po tom.
-
julisiz es grant
#3689 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ovi zadnji postovi već podsjećaju na Kefalicu ili BHT Bebe
Kako mali Perica zamišlja politiku
Kako mali Perica zamišlja politiku
- Smrcak15
#3690 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
KO zeli moze postaviti pitanja Hadzikadicu, sutra ce odgovarati preko live videa na FB

zadnja 4 dana iza reda po 1000 novih pratilaca na FB
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/

zadnja 4 dana iza reda po 1000 novih pratilaca na FB
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
- Smrcak15
#3691 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
poruke podrske na FB

-
julisiz es grant
#3692 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kobas blajvatore 
-
Nadzorna_ploca
#3693 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dobar Mirso ba. Samo ceraj dalje

-
neon-x
#3694 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Politicke neznalice 55000 glasova nakon 5 mjeseci postojanja i nepotpunog izlaska iz anonimnosti. Nije ni cudo da pojedinci imaju negativnu patolosku fiksaciju na Mirsada.
- insomnia78
-
julisiz es grant
#3696 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Mirso isti ovaj lik iz Frankfurta
Pao čovjek s marsa, nema pojma ni gdje je ni šta i tako će i on da se vrati, razočaran..u Frankfurt..pardon, u Amerika
- tvojkomsija
#3697 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
tvojkomsija wrote:Ide Komsic u Titovu, cujemo se u ponedjeljak moj amidzaAmiĐa_Idriz wrote:Čuj akoDonieBrasco wrote:Vidjet ces kakvu ima moc ako u njemu budu Covic i Dodik.
- Ja_Ja
#3698 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Izbori prosli, idi digni onih 50 kerma sto su ti obecali i nastavi sa zivotom.julisiz es grant wrote:Mirso isti ovaj lik iz FrankfurtaPao čovjek s marsa, nema pojma ni gdje je ni šta i tako će i on da se vrati, razočaran..u Frankfurt..pardon, u Amerika
![]()
- drag_gost
#3699 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Izgleda da ti je to sto cesto na poslu pregledas preraslo u karakternu osobinu. Ili je uvijek i bila.. hm.julisiz es grant wrote:Mirso isti ovaj lik iz FrankfurtaPao čovjek s marsa, nema pojma ni gdje je ni šta i tako će i on da se vrati, razočaran..u Frankfurt..pardon, u Amerika
![]()
-
Nadzorna_ploca
#3700 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Fakat lik utrola temu glupostima.