Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
citroen xm wrote:Kako trebaš voziti pa da na otvorenoj cesti ovako stigneš auto. Ovaj Mercedes je odlično prošao, koliko vidim nije se isprevrtao prilikom slijetanja.
A ima li sanse da je mercedes lokalac koji je htio u avliju bez zmigavca?
Romeo 80 wrote:Ovom Globtouru treba zabraniti rad! Nije normalno sta ti moroni rade, kako voze i koliko su saobracajnih nesreca prouzrocili posljednjih godina.
Prvo vidim ovaj natpis "touring" i kontam evo ga jedan da nije globtour...kad ono manjim slovima ipak jeste
Šta je u glavi ovih ljudi?
Na istom pjesackom u Zenici samo iz kontra smjera je onaj sa Mercedesom A klase pokosio 4 djevojke, nisam upratio sta je bilo na sudu
Zasto se cudite, ako pamtite svake godine je ovako, taman kad je sezona mijenjanja guma najvise udesa bude i gine se. Slabe gume su uzrok, nije vise suho ni toplo.
Nije samo do cesta, vremena, guma... najviše je do vozača. Saobraćajne nekulture ima svugdje ali je kod nas baš katastrofa, na nivou Albanije recimo.
Sinoć se vraćam s puta, u Austriji, Mađarskoj i Hrvatskoj su svi skinuli nogu sa gasa (iako su autoputevi) al' kod nas jok - to se i dalje jurca, pretiče kao da je dan i sve suho.
Može vrijeme biti kakvo god, pa i gume, ako vozač prilagodi svoju vožnju tome.
Saobracajna (ne)kultura je vec stanje svijesti na ovim prostorima... taj fenomen da ljudi sa ovih prostora shvataju ozbiljno zabranu pusenja u kaficu ali ne shvataju ozbiljno saobracajne propise i pokusavam objasniti na svom youtube kanalu...
Ja neko vece pokusavam objasniti liku koji je sa autom usao u zabranu i natjerao mene da hvatam cuku da ne podleti pod auto, da su zakoni vazni jer odrzavaju civilizaciju. bez zakona bi bila anarhija. Svaki pa i najgluplji propis treba postovati, svaku zabranu, jer je ustanovljena da stiti necija prava i potrebe.
Ali teleci pogled, ka'e "sta ima veze".
drug_profi wrote:Ja neko vece pokusavam objasniti liku koji je sa autom usao u zabranu i natjerao mene da hvatam cuku da ne podleti pod auto, da su zakoni vazni jer odrzavaju civilizaciju. bez zakona bi bila anarhija. Svaki pa i najgluplji propis treba postovati, svaku zabranu, jer je ustanovljena da stiti necija prava i potrebe.
Ali teleci pogled, ka'e "sta ima veze".