ma zacerat muCherry-Cherry wrote:Čita redovno.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
Zahiragić opet jaše
- spreca
#3676 Re: Zahiragić opet jaše
- seln
#3677 Re: Zahiragić opet jaše
Ako cita, imam mesidz za njega: Harise, idi ubacuj ugalj.Cherry-Cherry wrote:Čita redovno.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
- Ommadawn
#3678 Re: Zahiragić opet jaše
Onda posalje buraza da ganja forumase koji pisu lose o njemu da ih porazbija.seln wrote: Ako cita, imam mesidz za njega: Harise, idi ubacuj ugalj.
- O'zone
- Globalni moderator
#3679 Re: Zahiragić opet jaše
Vidjoh jutros da nam je kandidat za Kanton..... 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3680 Re: Zahiragić opet jaše
hvala allahu dragom da imam za koga glasovat 
- spreca
#3681 Re: Zahiragić opet jaše
blago se vama ako prodje...kakvu gromadu od covjeka cete dobitiO'zone wrote:Vidjoh jutros da nam je kandidat za Kanton.....
- AmiĐa_Idriz
#3682 Re: Zahiragić opet jaše
OmlaTino, izbor je jasan!! 1!1!11
- O'zone
- Globalni moderator
#3683 Re: Zahiragić opet jaše
Ku...c će propasti....s vakim narodom i konkurencijom nikad.spreca wrote:blago se vama ako prodje...kakvu gromadu od covjeka cete dobitiO'zone wrote:Vidjoh jutros da nam je kandidat za Kanton...........sreca pa ce SDA propasti.
Al brate kad ga vidjoh....mislim znao sam odavno jer takvima se smiješi velika karijera.....al brate.....
- JThomas
#3684 Re: Zahiragić opet jaše
90% ovih jurišnika koji danas gledaju ko ne klanja prije rata bi gledalo ko klanja. režimski ljudi po zanimanju, svjetonazoru i životnom opredjeljenju.
- Cherry-Cherry
#3685 Re: Zahiragić opet jaše
Smješi mu se blistava karijera, sljedeći mandat u federalni parlament. Šteta da takav potencijal trune u kantonu. 
-
statixx
#3686 Re: Zahiragić opet jaše
Tesko ce uci ako je 15 na listi, ali ne sikiram se za njega...
- spreca
#3687 Re: Zahiragić opet jaše
ma neka i on je necije dijeteO'zone wrote:Ku...c će propasti....s vakim narodom i konkurencijom nikad.spreca wrote:blago se vama ako prodje...kakvu gromadu od covjeka cete dobitiO'zone wrote:Vidjoh jutros da nam je kandidat za Kanton...........sreca pa ce SDA propasti.
Al brate kad ga vidjoh....mislim znao sam odavno jer takvima se smiješi velika karijera.....al brate.....
- Xavier1
#3688 Re: Zahiragić opet jaše
Ova ljudina ima moj glas. 
- Čudna sorta
#3689 Re: Zahiragić opet jaše
Poziva na javnu debatu Narod i Pravdu (ko on neki faktor), i nebitno koja je stranka u pitanju, nadam se da se niko neće spustiti na njegov nivo, imati bilo kakvu debatu sa njim. Ja se iskreno nadam. Kaže kulturno i argumentovano - to nikako ne ide uz njega, možda da mu neko to kaže.
Jedino su njegove stranačke kolege i njegovi istomišljenici taj nivo, svi ostali će se nadam se držati dalje od ovog SDA kabadahije, i bilo kakve diskusije i debate sa njim.
"Nikad se ne raspravljaj sa glupim ljudima jer će te spustiti na njihov nivo i potući iskustvom. Glupi ljudi imaju toliko iskustva u svojoj gluposti da ste unaprijed osuđeni na poraz u raspravi."
Jedino su njegove stranačke kolege i njegovi istomišljenici taj nivo, svi ostali će se nadam se držati dalje od ovog SDA kabadahije, i bilo kakve diskusije i debate sa njim.
"Nikad se ne raspravljaj sa glupim ljudima jer će te spustiti na njihov nivo i potući iskustvom. Glupi ljudi imaju toliko iskustva u svojoj gluposti da ste unaprijed osuđeni na poraz u raspravi."
-
zrakomlat
#3690 Re: Zahiragić opet jaše
JThomas wrote:90% ovih jurišnika koji danas gledaju ko ne klanja prije rata bi gledalo ko klanja. režimski ljudi po zanimanju, svjetonazoru i životnom opredjeljenju.
-
Korisničkoime
#3691 Re: Zahiragić opet jaše
Moj rahmetli stari nije bio clan komunista prije rata, ne mogu reci da je klanjao svaki vakat daleko od toga ali nam je dzamija bila blizu pa smo znali cesto otici (da budem iskren blizina dzamije je uticala da smo cesce isli jer bila nam skoro pa preko puta).JThomas wrote:90% ovih jurišnika koji danas gledaju ko ne klanja prije rata bi gledalo ko klanja. režimski ljudi po zanimanju, svjetonazoru i životnom opredjeljenju.
Tako pred sami rat u mene otac poceo sve rijedje da ide u dzamiju, ja ga upitah reko stari sto ti to nesto rijetko ides, kad veli on de ba djete komsija Ramo ispred mene 28 rekijata klanja na podne, sva mu koljena otekla morali ga iznosit iz dzamije, tacno mi kaze dodje da se odem uclanit u komuniste haman da su sada tamo samo obrazli ljudi ostali.
Kratko Zahiragic je slika i prilika naseg drustva, ogledalo vecine nas zato i jeste dogurao ovako daleko a jos dalje ce.
-
The BEN10
#3692 Re: Zahiragić opet jaše
Ako se ne varam, u neka doba je na ovom topicu pisao tip koji ga je branio. Raja je u neko doba posumnjala da se radi o samom Haretu ili bratu mu, jer je tako preofirno bilo.Cherry-Cherry wrote:Čita redovno.broj dva wrote:Šta mislite kolike su šanse da mladi&perspektivni Zahiraga posjećuje forum da vidi šta se o njemu piše ?
-
nekitamopd
#3693 Re: Zahiragić opet jaše
Gledam njegov FB profil i kako brani onog famoznog "Sebija heroina" i kako tog proizvaju ljudi sa poslovima u javnoj sluzbi(koji su po njegovom neradnici), kaze covjek koji radi u javnoj sluzbi tik sto je zavrsio fakultet. 
- Ommadawn
#3694 Re: Zahiragić opet jaše
Iste guzice, promijenili stoliceKorisničkoime wrote:Moj rahmetli stari nije bio clan komunista prije rata, ne mogu reci da je klanjao svaki vakat daleko od toga ali nam je dzamija bila blizu pa smo znali cesto otici (da budem iskren blizina dzamije je uticala da smo cesce isli jer bila nam skoro pa preko puta).JThomas wrote:90% ovih jurišnika koji danas gledaju ko ne klanja prije rata bi gledalo ko klanja. režimski ljudi po zanimanju, svjetonazoru i životnom opredjeljenju.
Tako pred sami rat u mene otac poceo sve rijedje da ide u dzamiju, ja ga upitah reko stari sto ti to nesto rijetko ides, kad veli on de ba djete komsija Ramo ispred mene 28 rekijata klanja na podne, sva mu koljena otekla morali ga iznosit iz dzamije, tacno mi kaze dodje da se odem uclanit u komuniste haman da su sada tamo samo obrazli ljudi ostali.
Kratko Zahiragic je slika i prilika naseg drustva, ogledalo vecine nas zato i jeste dogurao ovako daleko a jos dalje ce.
- piupiu
#3695 Re: Zahiragić opet jaše
U društvu gdje su odsustvo morala i etičkih načela osnovni postulati, riječ 'ljudina' mi uvijek natjera suze ganuća na oči.Xavier1 wrote:Ova ljudina ima moj glas.
-
Seyfo
#3696 Re: Zahiragić opet jaše
Proteklih 148 strana je scenarij za fim "preko SPUSa do zvijezda". Ali tek narednih 100 ce biti strelovit uspon. Kakav Tito,kakvi bakraci.
- Drosera capensis
#3697 Re: Zahiragić opet jaše
javno je dao ostavku
-
Vector_dum
#3698 Re: Zahiragić opet jaše
Sjetite se da je Haris Zahiragic samo jedan odraz misljenja, figura koja govori ono sto mnogi u Sarajevu misle i podrzavaju.
Sjetite se da je ovaj mamlaz kao predsjednik SPUSA Studentski dom u Sarajevu htio nazvati po Suadi , a i ne i po Olgi uz poluargument da Olga nije bila studentica.
Nije njemu smetalo sto Olga nije bila studentica,
vec mu je smetalo sto se Olga zove Olga a takvi kao Olga nisu pozeljni u njegovom svjetonazoru.
Vjerujem da on nema nijednog prijatelja, poznanika koji je Hrvat, Srbin, agnostik, ateist itd.
Uz agresivno forsiranje vjere jer mu to sluzi kao savrsena maska i zastita, iz njega ce izmigoljiti sav ljudski otpad i poganstina kakvu vjerski radikali koji sjede u SDA mogu izbaciti
Bakir i danasnja garnitura su vodena banja za ove kao sto su Haris koji ce ih zamijeniti.
A sjetite se koliku on podrsku uziva, makar presutno i uz odobravanje.
Sjetite se da je ovaj mamlaz kao predsjednik SPUSA Studentski dom u Sarajevu htio nazvati po Suadi , a i ne i po Olgi uz poluargument da Olga nije bila studentica.
Nije njemu smetalo sto Olga nije bila studentica,
vec mu je smetalo sto se Olga zove Olga a takvi kao Olga nisu pozeljni u njegovom svjetonazoru.
Vjerujem da on nema nijednog prijatelja, poznanika koji je Hrvat, Srbin, agnostik, ateist itd.
Uz agresivno forsiranje vjere jer mu to sluzi kao savrsena maska i zastita, iz njega ce izmigoljiti sav ljudski otpad i poganstina kakvu vjerski radikali koji sjede u SDA mogu izbaciti
Bakir i danasnja garnitura su vodena banja za ove kao sto su Haris koji ce ih zamijeniti.
A sjetite se koliku on podrsku uziva, makar presutno i uz odobravanje.
- Drosera capensis
#3699 Re: Zahiragić opet jaše
taki nam grasi uhljub i seljober se pita
- insomnia78
#3700 Re: Zahiragić opet jaše
Ja ne znam kako vi izdrzite toliki zulum