Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#3676 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

zoomba wrote:
Euridika wrote:
zoomba wrote:Najdosadnije zene su ovde na forumu , samo pametuju , inate se , ne znaju za zezanciju , cjepidlace , hoce sve a ne daju nista , za sve im je kriv drugi i deceniju tako u krug po forumu, neostvarene zene .. osim par izuzetaka i manjini :mrgreen:
Zoomba, forum je zafrkancija, naprđivanje, gubljenje vremena ... i ponekad koje zrno mudrosti. :D Što ovo preozbiljno shvataš? Čuj "hoće sve, a ne daju ništa"? A šta bi to trebale da ti daju putem foruma, odnosno šta to dobijaju putem foruma? :lol: :lol: Samo bacamo šuplju, isto kao i vi, vi ste i gori, vi se svađate i oko politike, sporta, religije/filozofije i sl. s potpunim anonimusima, kao da vam život o tome ovisi... :D

Ma previse zatezete , opustite se malo :oops:
Ko ba? :D
Bloo
Globalna šefica

#3677 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Bloo »

Euridika wrote:
I really, really miss you. :( :kiss:
:kiss:
miss u 2

have fun :D
ovo_mi_je_nick

#3678 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ovo_mi_je_nick »

Zašto se ženke udružuju ? Bez odgovaranja na pitanje molim lijepo :lol:
Zejnep

#3679 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

ovo_mi_je_nick wrote:Zašto se ženke udružuju ? Bez odgovaranja na pitanje molim lijepo :lol:
Mama ti ženka :eh:
ovo_mi_je_nick

#3680 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ovo_mi_je_nick »

Zejnep wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zašto se ženke udružuju ? Bez odgovaranja na pitanje molim lijepo :lol:
Mama ti ženka :eh:
Ne sporim ženko :lol:
spreca

#3681 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

ovo_mi_je_nick wrote::lol:

Izraz ženka je za one koje žele kontrolu, svima da kažu kako da pišu, jedu i ponašaju se. Kad se govori pastuh, to vam ne smeta :lol: :lol:
Taman posla da im smeta pastuh :mrgreen: ...njima smetaju shmokljani :lol: :lol:
meteorit135531

#3682 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by meteorit135531 »

Sta biste napisale u svom testamentu i koju melodiju bi voljele da vam se odsvira na vasem sprovodu/dzenazi/ispracaju?
Bloo
Globalna šefica

#3683 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Bloo »

meteorit135531 wrote:Sta biste napisale u svom testamentu i koju melodiju bi voljele da vam se odsvira na vasem sprovodu/dzenazi/ispracaju?
Instrukcije za kremiranje ako krematorij nije jos otvoren
Instrukcije za brisanje browser history

Goblini Daleki put
frosty

#3684 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by frosty »

Euridika wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.

A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe :lol:
Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema. :D
OT: Ne smeta mi, i ja idem na fitness. Nek ide ili ne ide, nek se bavi čim želi od rekreacije. Ja ne idem da bih privlačila tuđe poglede, već zbog svojeg zdravlja i kondicije. I ne ogledam se u svakom ogledalu u teretani (osim povremeno dok vježbam, pa gledam da li pravilno izvodim vježbu, je li mi držanje ispravno i sl.). :D
Kolegice ista sam ti takva :lol:
Inace mi ne smeta kad muskarac ide u teretanu, sve dok sam mu ja vaznija od kante wheya :D
triconja

#3685 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by triconja »

Bloo wrote:
meteorit135531 wrote:Sta biste napisale u svom testamentu i koju melodiju bi voljele da vam se odsvira na vasem sprovodu/dzenazi/ispracaju?
Instrukcije za kremiranje ako krematorij nije jos otvoren
Instrukcije za brisanje browser history

Goblini Daleki put
Zar gledas fetis stvari pa te sramota historije?
moonca

#3686 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Euridika wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.

A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe :lol:
Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema. :D
OT: Ne smeta mi, i ja idem na fitness. Nek ide ili ne ide, nek se bavi čim želi od rekreacije. Ja ne idem da bih privlačila tuđe poglede, već zbog svojeg zdravlja i kondicije. I ne ogledam se u svakom ogledalu u teretani (osim povremeno dok vježbam, pa gledam da li pravilno izvodim vježbu, je li mi držanje ispravno i sl.). :D
:-D

Ako to radis zbog navedenih opravdanih razloga zasto sumnjas u njihovo. I oni vjerovatno koriguju svoje tijelo zbog istih ili slicnih razloga.

Licno ne idem u teretanu, kondiciju odrzavam setnjom.
Ne vidim razlog zasto bi zene dizale nos. To je ugodno sa korisnim kolektivno druzenje. :roll:
Euridika
Globalna šefica

#3687 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

moonca wrote:
Euridika wrote:

:-D

Ako to radis zbog navedenih opravdanih razloga zasto sumnjas u njihovo. I oni vjerovatno koriguju svoje tijelo zbog istih ili slicnih razloga.

Licno ne idem u teretanu, kondiciju odrzavam setnjom.
Ne vidim razlog zasto bi zene dizale nos. To je ugodno sa korisnim kolektivno druzenje. :roll:
Ne radi se o sumnji, već o nečem što sam imala priliku vidjeti uživo. Nije naravno riječ o svim članovima fitness klubova, već o određenim skupinama. I to ima veze s percepcijom ličnosti o vlastitom imidžu u javnom životu, isto kao i posjedovanje skupih mobitela, automobila, odjevnih predmeta i sl.
moonca

#3688 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

I to ima veze s percepcijom ličnosti o vlastitom imidžu u javnom životu, isto kao i posjedovanje skupih mobitela, automobila, odjevnih predmeta i sl.
Nije li to nama svima cilj. Sve prema mogucnostima i prioritetima. To nas aktivira, daje nam snagu i zelju i puno bolje se osjecamo, a samim tim i okolina oko nas.

:)
horkesh

#3689 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by horkesh »

moonca wrote:I oni vjerovatno koriguju svoje tijelo zbog istih ili slicnih razloga.
Meni je lik u teretani jednom, ničim izazvan, počeo pokazivati neki opskurni mišić na ruci na kojem radi :-)
Ramzess Veliki

#3690 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ramzess Veliki »

horkesh wrote:
moonca wrote:I oni vjerovatno koriguju svoje tijelo zbog istih ili slicnih razloga.
Meni je lik u teretani jednom, ničim izazvan, počeo pokazivati neki opskurni mišić na ruci na kojem radi :-)
Meni se jednom neka cura sisata nepozvana stala trljati sisom od biceps dok sam se drzao za onu sipku u sredini tramvaja. jos bila sa jaranicom a ja sam ... Od tada imam traume, ne mogu da zaspim kad se toga sjetim i strah me tramvaja i zatvorenih prostora ... :ljut:
ovo_mi_je_nick

#3691 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ovo_mi_je_nick »

Kondicija se održava šetnjom - da ali je tako održavaju osobe preko 60 godina.

Nije teretana vezana samo za javne objekte. Mnogo ljudi ima kući šipku, bench iz penny-a, stotinjak kg željeza i bučice.

Al kao što i kafu or pivage možeš kući popiti odeš u kafanu jer može se upoznati ili je primarni cilj upoznavanje, interakcija pa tek onda vježbanje ili kafa, sa nekom đevojkom u gymshark odjeći ili momka sa kanticom whey-a :D

Btw jesu li vam udobne gymshark ili to samo onako te istakne big booty ?
Paco

#3692 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

Ramzess Veliki wrote: Meni se jednom neka cura sisata nepozvana stala trljati sisom od biceps dok sam se drzao za onu sipku u sredini tramvaja. jos bila sa jaranicom a ja sam ... Od tada imam traume, ne mogu da zaspim kad se toga sjetim i strah me tramvaja i zatvorenih prostora ... :ljut:

Idi ti, jarane, hodzi. Nisu to cista posla. Nema veceg zla od onog kad te zensko u tramvaju po bicepsu grudima trlja :skoljka:
Euridika
Globalna šefica

#3693 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

moonca wrote:
I to ima veze s percepcijom ličnosti o vlastitom imidžu u javnom životu, isto kao i posjedovanje skupih mobitela, automobila, odjevnih predmeta i sl.
Nije li to nama svima cilj. Sve prema mogucnostima i prioritetima. To nas aktivira, daje nam snagu i zelju i puno bolje se osjecamo, a samim tim i okolina oko nas.

:)
Nije, nismo svi tako površni da ravnamo svoj imidž u javnosti prema materijalnim mogućnostima, već nas ima i koji ravnamo prema karakternim crtama i ostalim mentalno-duševnim osobinama.
Euridika
Globalna šefica

#3694 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

ovo_mi_je_nick wrote:Kondicija se održava šetnjom - da ali je tako održavaju osobe preko 60 godina.

Nije teretana vezana samo za javne objekte. Mnogo ljudi ima kući šipku, bench iz penny-a, stotinjak kg željeza i bučice.

Al kao što i kafu or pivage možeš kući popiti odeš u kafanu jer može se upoznati ili je primarni cilj upoznavanje, interakcija pa tek onda vježbanje ili kafa, sa nekom đevojkom u gymshark odjeći ili momka sa kanticom whey-a :D

Btw jesu li vam udobne gymshark ili to samo onako te istakne big booty ?
Jesu, udobne su, lakše je u njima vježbati nego u klasičnim trenerkama, ne leta ti ništa oko nogu dok izvodiš vježbe.

Slabo se u teretani muški i žene upoznaju, barem ja što vidim, muški su obično na spravama, a žene većinom na grupnim aerobnim treninzima. Primarni cilj odlaska u teretanu je vježbanje, a upoznavanje samo ako se slučajno potrefi, nije ciljano.

Btw, možeš kod kuće imati poneku spravu, ali teško da možeš imati sve, osim ako nisi neki ultrabogataš sa privatnom teretanom u kući. Ali, ako ćemo pravo, ima dosta vježbi koje se mogu izvoditi bez ikakve opreme ili sa improvizovanim pomagalima u vidu namještaja i sl.
Paco

#3695 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

Euridika wrote: Ali, ako ćemo pravo, ima dosta vježbi koje se mogu izvoditi bez ikakve opreme ili sa improvizovanim pomagalima u vidu namještaja i sl.
Vidjeh na policama u trgovinama da se sad prodaje i voda u flasama koje imaju oblik bučica. Ekstra stvar. Napuniš pijeskom (ili olovom :mrgreen:) i imas odlicne bučice kod kuće. Hammer Strenght na aparatima :mrgreen:
klixoris

#3696 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by klixoris »

Euridika wrote: Btw, možeš kod kuće imati poneku spravu, ali teško da možeš imati sve, osim ako nisi neki ultrabogataš sa privatnom teretanom u kući. Ali, ako ćemo pravo, ima dosta vježbi koje se mogu izvoditi bez ikakve opreme ili sa improvizovanim pomagalima u vidu namještaja i sl.
Jedna kvalitetna sprava za veslanje i nista ti vise ne treba :thumbup:
ovo_mi_je_nick

#3697 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ovo_mi_je_nick »

Paco wrote:
Euridika wrote: Ali, ako ćemo pravo, ima dosta vježbi koje se mogu izvoditi bez ikakve opreme ili sa improvizovanim pomagalima u vidu namještaja i sl.
Vidjeh na policama u trgovinama da se sad prodaje i voda u flasama koje imaju oblik bučica. Ekstra stvar. Napuniš pijeskom (ili olovom :mrgreen:) i imas odlicne bučice kod kuće. Hammer Strenght na aparatima :mrgreen:
Klupa 120 KM, 100 kg tegova je 300, bucice 60, sipka 30 KM i eto za 610 KM opreme za dugoročno vježbanje. Kavez za čučanj sa par drvenih greda... Mjesečna je oko 50-tak. Godišnje cca 600.

A ima onaj efekat kad vidi dobru djevojku šutira s pola terena, promaši cio gol :lol:

Ili odmah diže "sve" tegove na benču :lol:

Više volim kući, za 3 minute sam za željezom. Dok se spremiš, dok odeš, čekaj spravu, ostavi je znojavu, vrati se....
superiska

#3698 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

Paco wrote:
I u većini teretana.
Last edited by superiska on 22/12/2017 09:29, edited 1 time in total.
Paco

#3699 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

ovo_mi_je_nick wrote: Klupa 120 KM, 100 kg tegova je 300, bucice 60, sipka 30 KM i eto za 610 KM opreme za dugoročno vježbanje. Kavez za čučanj sa par drvenih greda... Mjesečna je oko 50-tak. Godišnje cca 600.

A ima onaj efekat kad vidi dobru djevojku šutira s pola terena, promaši cio gol :lol:

Ili odmah diže "sve" tegove na benču :lol:

Više volim kući, za 3 minute sam za željezom. Dok se spremiš, dok odeš, čekaj spravu, ostavi je znojavu, vrati se....
Pod uvjetom da imas viska prostora u kuci / stanu - slazem se. Jos ako pored sebe imas osobu koja takodjer voli da vjezba...ihhhhhh. Odosmo daleko...necu vise :D
Paco

#3700 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

superiska wrote:
Paco wrote:
I u večini teretana.
Ne idem u teretane pa ne znam. Samo kazem da sam vidio ovo negdje na policama, a sticajem okolnosti ispred mene je bio neki lik, ocigledno bilder :D, koji je djevojci objasnjavao kako te flasice moze napuniti pijeskom ili olovom pa vjezbati kod kuce :bih:
Post Reply