Republika Turska

Post Reply
Norman

#3676 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Co0l wrote:Nema potrebe,dovoljno ti je da vidis da ih Kiki postavlja :D
I to što kažeš. :D
Kikibombona

#3677 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Turci su jedini narod koji sa ISILom granici a da nema nikakvih problema zbog toga. Dobrosusjedski odnosi sa najvecim monstrumom danjasnjice! :-)

Image

Turcima ne smeta sto granice sa ISILom. Za vrijeme njihovog napredovanja, ni metak na njih nisu ispalili. Nisu se ni bunili. Kada su Kurdi napredovali protiv ISILa u Gire Sipiju/Tall Abyed, vristali su od muke i razocaranja.

Evo i sada, kada Kurdi napreduju, izivljavaju se nad civilima.

Dvoje mrtve djecice i jos 10 ranjenih u Deir Jemalu

Image

http://ku.hawarnews.com/li-der-cemal-du ... -dest-dan/

Arapski civili koji su se nasli na udaru turske vojske!

Arab resident: Our village was liberated from Turkish mercenaries and Turkey doesn't want that, so they target civs.

https://twitter.com/DrPartizan_/status/ ... 5002469376

After Turkey bombed his village, Arab resident of Maryameen says "Erdogan is a second Hitler."

https://twitter.com/DrPartizan_/status/ ... 5838395392

Dok protiv ISILa svi ratuju, turski vojnici se sa najvecim monstrumima danasnjice lijepo druze. Nikakvih problema nema medju njima!

Image

Image

Image
Norman

#3678 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Simpatizeri PKK zapalili dvije osnovne škole u Nusaybinu, javlja anti-vladina novinska agencija CIHAN. Radi se o dvije osnovne škole. Nakon toga molotovljevim koktelima zapalili i gradsku čitaonicu.

Vatrogasna ekipa je spriječena da interveniše, na putu prema školi su postavljene barikade s kojih su teroristi pucali na vatrogasna kola i vatrogasce.

Na linku se ne nalazi i video klip koji prikazuje: škole u plamenu, izrešetana vatrogasna kola, svjedoke vatrogasce...

CIHAN: Two schools set on fire by PKK sympathizers in Turkey’s Nusaybin
Image

Two schools set on fire by PKK sympathizers in Turkey’s Nusaybin

2016-02-15 11:57:06

The sympathizers of the terrorist Kurdistan Workers’ Party (PKK) attacked two schools in the southeastern province of Mardin’s Nusaybin district on Sunday evening, which damaged both buildings greatly after fire.

Firstly, roof of Yavuz Selim Primary School was set on fire. The flames spread to whole building quickly. Fire brigade could not intervene in the incident due to barricades and ditches dug by the PKK around the building. The fire vehicle was attacked by the terrorists and fire crew had to go back. At the other school, Merkez Primary School, the fire crew was exposed to an armed attack by the terrorist when they arrived to extinguish the fire. Moreover, a reading hall was also attacked with Molotov cocktails in the same evening.

Monday, February 15, 2016 SOURCE: CIHAN 
Kikibombona

#3679 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Norman wrote:Simpatizeri PKK zapalili dvije osnovne škole u Nusaybinu, javlja anti-vladina novinska agencija CIHAN. Radi se o dvije osnovne škole. Nakon toga molotovljevim koktelima zapalili i gradsku čitaonicu.

Vatrogasna ekipa je spriječena da interveniše, na putu prema školi su postavljene barikade s kojih su teroristi pucali na vatrogasna kola i vatrogasce.

Na linku se ne nalazi i video klip koji prikazuje: škole u plamenu, izrešetana vatrogasna kola, svjedoke vatrogasce...

Image

The sympathizers of the terrorist Kurdistan Workers’ Party (PKK) attacked two schools in the southeastern province of Mardin’s Nusaybin district on Sunday evening, which damaged both buildings greatly after fire.

Firstly, roof of Yavuz Selim Primary School was set on fire. The flames spread to whole building quickly. Fire brigade could not intervene in the incident due to barricades and ditches dug by the PKK around the building. The fire vehicle was attacked by the terrorists and fire crew had to go back. At the other school, Merkez Primary School, the fire crew was exposed to an armed attack by the terrorist when they arrived to extinguish the fire. Moreover, a reading hall was also attacked with Molotov cocktails in the same evening.

U istom gradu turska vojska je jucer ubila dvanaestogodisnjeg djecaka Mugdat Aya

Upozorenje

https://pbs.twimg.com/media/CbMO3bVWEAEdxda.jpg

Kurdi imaju pik na skole, jer su simbol visedecenijskog kulturnog genocida. Ne opravdavam ali je tako.
Norman

#3680 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Kikibombona wrote:Turci su jedini narod koji sa ISILom granici a da nema nikakvih problema zbog toga...
Apsolutna laž. ISIL granatirao Tursku iz Sirije, pogodio školu, ubio dijete. ISIL izveo 3 samoubilačka napada u Turskoj, posljednji u Istanbulu. I tako dalje. Ovo su činjenice, a konstrukcija "Turci nemaju nikakvih problema s ISIL-om" je propaganda onih kojima činjenice ništa ne znače. Čuj "nema nikakvih problema".
Kikibombona wrote:turski vojnici se sa najvecim monstrumima danasnjice lijepo druze. Nikakvih problema nema medju njima!
Ovu tezu podržava jedna slika sa granice, na kojoj s jedne strane granice stoje ISIL-ovci, a s druge turski vojnici. (Usput rečeno, bezveze slika, sasvim normalno da turski vojnik stoji mirno i ne reaguje po svom hiru preko državne granice.) A opovrgava je na hiljadu slika gdje se vidi kako turski specijalci hapse ISIL-ovce po Istanbulu, Konyi, itd. Ali propagandisti ne prikazuju hiljadu i jednu sliku. Oni sakriju hiljadu slika, a onu jednu spinuju. Čuj opet "nema nikakvih problema" među njima.
Kikibonbona wrote:Turcima ne smeta sto granice sa ISILom.
Ovo kaže Kiki. Turski zvaničnici kažu da im smeta i ISIL i PKK i Asad kao neposredni susjed.
Norman

#3681 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Kikibombona wrote:
Norman wrote:Simpatizeri PKK zapalili dvije osnovne škole u Nusaybinu, javlja anti-vladina novinska agencija CIHAN. Radi se o dvije osnovne škole. Nakon toga molotovljevim koktelima zapalili i gradsku čitaonicu.

Image

U istom gradu turska vojska je jucer ubila dvanaestogodisnjeg djecaka Mugdat Aya

Upozorenje

https://pbs.twimg.com/media/CbMO3bVWEAEdxda.jpg

Kurdi imaju pik na skole, jer su simbol visedecenijskog kulturnog genocida. Ne opravdavam ali je tako.
Upozorenje: ova Kikijeva vijest nema naveden izvor. A znamo od ranije da se svaka vijest koju je Kiki prenio sa svojih izvora pokazala kao falsifikat. Ne kažem da je tako i sada, ali imam iskustvo.
Kikibombona

#3682 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Norman wrote:Apsolutna laž. ISIL granatirao Tursku iz Sirije, pogodio školu, ubio dijete. ISIL izveo 3 samoubilačka napada u Turskoj, posljednji u Istanbulu. I tako dalje. Ovo su činjenice, a konstrukcija "Turci nemaju nikakvih problema s ISIL-om" je propaganda onih kojima činjenice ništa ne znače. Čuj "nema nikakvih problema".
Hahahaha...

Samoubilackim napadima su ciljali na Kurde u Surucu i Ankari, te na zapadnjake u Istanbulu. I eto, slucajno opalili jednu granatu na Tursku, sto se u ratu cesto desava.

Bas se krve, jebote! :lol: :lol:

A ta dva velika samoubilacka napada TURSKI FASISTI SU IZVIZDALI NA DVIJE UTAKMICE U TURSKOJ, IZVIZDALI SU MINUTE SUTNJE.

Fatih Terim, veliki covjek, nakon utakmice je rekao da je zaprepasten i sokiran. Leglo fasizma.
Ovu tezu podržava jedna slika sa granice, na kojoj s jedne strane granice stoje ISIL-ovci, a s druge turski vojnici. (Usput rečeno, bezveze slika, sasvim normalno da turski vojnik stoji mirno i ne reaguje po svom hiru preko državne granice.) A opovrgava je na hiljadu slika gdje se vidi kako turski specijalci hapse ISIL-ovce po Istanbulu, Konyi, itd. Ali propagandisti ne prikazuju hiljadu i jednu sliku. Oni sakriju hiljadu slika, a onu jednu spinuju. Čuj opet "nema nikakvih problema" među njima.
To je jedina slika koja svjedoci da borci ISILa ne pucaju na drugu vojsku a da se nalaze na samo par metara od njih. To je turska vojska. Pametnom dosta!
Ovo kaže Kiki. Turski zvaničnici kažu da im smeta i ISIL i PKK i Asad kao neposredni susjed.
Gdje su silne izjave za ISIL, tzv. crvene linije?

Iznijeli su milijardu prijetnji na racun Kurda i koliko me sjecanje sluzi nijednu na racun ISILa!

- Kurdi ne smiju uzeti Gire Sipi (1 000 puta ponovljeno)
- Kurdi ne smiju preci Eufrat (10 000 puta ponovljeno)
- Kurdi ne smiju uzeti Azaz (10 000 puta ponovljeno)
- Kurdi ne smiju...

Daj samo jednu ovakvu poruku za ISIL! :D
Upozorenje: ova Kikijeva vijest nema naveden izvor. A znamo od ranije da se svaka vijest koju je Kiki prenio sa svojih izvora pokazala kao falsifikat. Ne kažem da je tako i sada, ali imam iskustvo.
Evo, ukucao sam za tebe u google, pa ako te zanima...

https://www.google.ba/#q=Mugdat+Ay

Mada, znam od ranije da te ne zanima. Trudis se braniti zlocince, svojski! Samo nastavi! :bih:
Norman

#3683 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Ovako Kiki prenosi "vijesti".

U gradu Malatya, teroristi PKK upali u autobus i uzeli turske građane kao taoce. Tjerali ih da ljube Öcalanovu sliku, da pjevaju pjesme poznatog interpretatora kurdske narodne muzike Şivan Perwera, a jedan terorista je i masturbirao u vozilu javnog gradskog prevoza (PKK je inače poznata po ovoj vrsti egzibicionizma, postoje i video klipovi kao dokaz). Najgore u svemu, ni kartu nisu platili.

To je trajalo sve dok hrabri vozač, grasovac iz Malaty-je, nije stvar uzeo u svoje ruke i izbacio teroriste iz autobusa. Ovu vijest prenosi tviteraš @OttomanForever, pouzdan momak, ja ga znam da ne laže. A video su prenijeli mnogi zvanični mediji.

Evo i dokaz, video klip koji prikazuje teroriste, fašiste, onaniste. Strašno.

Norman

#3684 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Mada, znam od ranije da te ne zanima. Trudis se braniti zlocince, svojski! Samo nastavi! 
Naravno da me zanima izvor vijesti. Samo tako mogu razlikovati zvanične vijesti od tvojih falsifikata. Upravo ti, neumornim prenošenjem falsifikata i glasina bez izvora, činiš medvjeđu uslugu kurdskoj strani.

Smrt dječaka je velika tragedija. Zločin. Za svaku osudu.
Norman

#3685 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Norman wrote:

Mada, znam od ranije da te ne zanima. Trudis se braniti zlocince, svojski! Samo nastavi! 
Naravno da me zanima izvor vijesti. Samo tako mogu razlikovati zvanične vijesti od tvojih falsifikata. Upravo ti, neumornim prenošenjem falsifikata i glasina bez izvora, činiš medvjeđu uslugu kurdskoj strani.

Smrt dječaka je velika tragedija. Zločin. Za svaku osudu.
Evo kako ubistvo ovog dječaka opisuje list Hurriyet (nezavisne novine, na poziciji sekularizma i lijevog centra, pristalice AKP su nedavno napale njihovu redakciju, podrška ovim slobodnim novinarima stizala je i od anti-vladinih forumaša s ove teme):

Pucnjava je počela kada je PKK napala policijske snage. Mjesto sukoba je gradska ulica. Turski policajci su uzvratili na pucnjavu terorista. Djeca su ubijena/ozlijeđena u razmjeni vatre.

Evo kako Kiki prenosi vijest:
"U istom gradu turska vojska je jucer ubila dvanaestogodisnjeg djecaka Mugdat Aya."

Jasno je zašto Kiki krije izvore vijesti. Samo tako je moguće manipulisati i sakrivati odgovornost PKK.

Ongoing clashes between security forces and PKK militants still pose a major threat to civilians as well as police and military personnel.

One child was killed and another was wounded after being hit by bullets from clashes between security forces and PKK militants in the Dicle neighborhood of southeastern Mardin’s province’s Nusaybin on Feb. 14 at 5 p.m. 

The shooting came as PKK militants staged an offensive against security forces traveling from Mardin to Cizre in armored vehicles. The clashes erupted on Aygün Street when Turkish forces returned fire. 

Two children, identified as M.A. and A.D., who were near the scene of the clashes, were hit by bullets and brought to Nusaybin State Hospital for treatment.

While 12-year-old M.A. succumbed to his wounds in hospital, the treatment of A.D., 17, is continuing.

http://www.hurriyetdailynews.com/milita ... sCatID=341
Kikibombona

#3686 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Otvorim ovaj fb jednom u mjesec dana da vidim kakvih budalastina ima...

I naletih na ovo...

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam da li je istina ili ne. Nije toliko ne bitno. Jedino sam ostao zaprepasten komentarima, uz par pozitivnih izuzetaka.

Dupelizacki odnos muslimana u BiH mprema Turcima mislim nadmasuje isti takav odnos pravoslavaca u BiH prema Rusima. Vec sam rekao da su katolici u ovom slucaju najmanje udareni...

Jad i bijeda!
Kikibombona

#3687 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Norman wrote:...
Isto tako, prema izraelskim medijima, IDF nije kriv ni za jednog ubijenog Palestinca.
Co0l

#3688 Re: Republika Turska

Post by Co0l »

Kikibombona wrote: Ne znam da li je istina ili ne. Nije toliko ne bitno.
Niko do sad nije bolje i slikovitije opisao tvoj modus operandi kad je pisanje na ovoj temi u pitanju od tebe samog u ovih nekoliko rijeci.
Norman

#3689 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Kikibombona wrote:
Norman wrote:...
Isto tako, prema izraelskim medijima, IDF nije kriv ni za jednog ubijenog Palestinca.
Aha. Sad ni Hurriyet ne valja. Još juče su bili glavni primjer kako AKP guši slobodno novinarstvo i sakriva istinu koju personificiraju novinari ovog lista.

Kako god. Za sad imamo opis događaja nezavisnih novina na jednoj stani i imamo tvoj lični opis događaja na drugoj strani.

Ja sam osudio ubistvo dječaka i kada sam mislio da je jedino turska policija kriva za smrt i da su ga iz čistog hira ubili. A ti ćeš braniti teroriste u svakom slučaju, jer te najmanje zanima sudbina dječaka, bitno je samo da se svaki dan nešto spinuje protiv Turske. Da li je istina ili ne, nije toliko ni bitno.
Kikibombona

#3690 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Norman wrote: Aha. Sad ni Hurriyet ne valja. Još juče su bili glavni primjer kako AKP guši slobodno novinarstvo i sakriva istinu koju personificiraju novinari ovog lista.

Kako god. Za sad imamo opis događaja nezavisnih novina na jednoj stani i imamo tvoj lični opis događaja na drugoj strani.

Ja sam osudio ubistvo dječaka i kada sam mislio da je jedino turska policija kriva za smrt i da su ga iz čistog hira ubili. A ti ćeš braniti teroriste u svakom slučaju, jer te najmanje zanima sudbina dječaka, bitno je samo da se svaki dan nešto spinuje protiv Turske. Da li je istina ili ne, nije toliko ni bitno.
Hurijet napada AKP kada su u pitanju 'medjuturski odnosi', nikada u slucaju PKK i Kurda.

There’s no Kurdish issue in Turkey, just terrorism: Erdoğan

http://www.hurriyetdailynews.com/theres ... sCatID=338
Kikibombona

#3691 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

U Vanu desetine hiljada gradjana izaslo na antiturske proteste!

Image
Image

Izazov za turkofile:

Da li mozete naci ijedan kurdski protest podrske turskoj vojsci?

Na hiljade prokurdskih protesta se organizuje diljem svijeta... od Ankare, Istanbula, Dijarbakira, Vana, Buenos Airesa, Tokija, Madrida, Londona itd itd.

Nigdje nijeda Kurd da javno podrzi Turke!
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3692 Re: Republika Turska

Post by japin_mutapi »

Kikibombona wrote:

ne smiju od pekaka-ovih terorista
izvor; nebitno je sad
Norman

#3693 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Kikibombona wrote:
Norman wrote: Aha. Sad ni Hurriyet ne valja. Još juče su bili glavni primjer kako AKP guši slobodno novinarstvo i sakriva istinu koju personificiraju novinari ovog lista.

Hurijet napada AKP kada su u pitanju 'medjuturski odnosi', nikada u slucaju PKK i Kurda.
Bogami Kiki, ti si neke događaje prespavao. AKP mladež je napala redakciju Hürriyeta pod optužbom da su saradnici PKK. Novinar Hürriyeta je lansirao tezu kako ne bi pale mrtve glave u sukobima s PKK, da je Erdogan dobio svojih 400 poslaničkih mjesta. Pa to je onaj bezobrazni propagandni spin koji si poslije i ti do besvijesti vrtio optužujući Erdogana za rat?! Kako to ne znaš?

Ako Doğan Media (Hürriyet) na isti način tretira kurdska pitanja kao i pro-vladini mediji, zašto su onda objavljivali svu HDP-ovu propagandu o bolnici Cizre koju si i ti prenosio?
Last edited by Norman on 16/02/2016 03:32, edited 1 time in total.
Norman

#3694 Re: Republika Turska

Post by Norman »

japin_mutapi wrote:
Kikibombona wrote:

ne smiju od pekaka-ovih terorista
izvor; nebitno je sad
Nigdje nijedan Kurd da podrži Turke javno. :(
Ali zato kad dođu izbori, tajno, sigurni od terorista, podrže koga vole. :wink:

Što ti je moć propagande. Kad gleda čovjek Kikijeve sličice, rek'o bi svi Kurdi glasaju za HDP. I on sebe haman uvjerio da je tako.
Kikibombona

#3695 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Norman wrote:
Bogami Kiki, ti si neke događaje prespavao. AKP mladež je napala redakciju Hürriyeta pod optužbom da su saradnici PKK. Novinar Hürriyeta je lansirao tezu kako ne bi pale mrtve glave u sukobima s PKK, da je Erdogan dobio svojih 400 poslaničkih mjesta. Pa to je onaj bezobrazni propagandni spin koji si poslije i ti do besvijesti vrtio optužujući Erdogana za rat?! Kako to ne znaš?

Ako Doğan Media (Hürriyet) na isti način tretira kurdska pitanja kao i pro-vladini mediji, zašto su onda objavljivali svu HDP-ovu propagandu o bolnici Cizre koju si i ti prenosio?
Moram sa tobom kao sa malim djecakom. :D

Kao da ne zivis u zemlji gdje skoro tri deceniji kljuca nacionalizam!?

Svako, makar i minimalno odstupanje od rigidnih nacionalistickih teznji se karakterise kao izdaja. Tako se recimo jednog Envera Kazaza proglasavalo cetnikom, iako je covjek zestoki protivnik cetnistva. I da ti ne nabrajam dalje. Imas i ovaj forum. Salonski cetnici, prikriveni ovaj - prikriveni onaj... Kod Srba i Hrvata jos radikalnije. Blago odstupanje i eto te na nisanu.

Srpaki nacionalisti televiziju b92 i jos neke tretiraju kao ustaske.

E tako i Hurijet. Blago odstupanje i kritika vlasti i eto belaja.
jefff

#3696 Re: Republika Turska

Post by jefff »

Image
Norman

#3697 Re: Republika Turska

Post by Norman »

Evropska Unija: osuđuje povratak PKK nasilju, osuđuje napade na snage sigurnosti i civile, priznaje legitimno pravo Turske da se bori protiv terorizma, hvali Tursku zbog zbrinjavanja najvećeg broja izbjeglica iz Sirije.
EU condemns PKK terrorist attacks in Turkey's southeast

The EU on Tuesday denounced PKK terrorists' return to violence in southeast Turkey in the latest report on the country's membership bid.

The 2016 draft progress report said the union "condemns the return to violence by the PKK, which is on the EU´s list of terrorist organizations; stresses that there is no violent solution for the Kurdish question and condemns attacks on security forces and civilians."

It acknowledged "Turkey´s legitimate right to fight against terrorism" and said "security measures must be conducted with respect for rule of law and human rights."

EU officials have repeatedly called on all parties in Turkey to recommit to the reconciliation process, the attempt to end the 30-year conflict that stalled after renewed violence broke out last July.

The report praised Turkey for hosting the largest number of Syrian refugees in the world but says Ankara's EU accession should not be linked to the cooperation with Europe on the refugee crisis.

Cjeli članak: EU condemns PKK terrorist attacks in Turkey's southeast
Kikibombona

#3698 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

SB UN: Turska da obustavi bombardovanje Kurda

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1097452
Norman

#3699 Re: Republika Turska

Post by Norman »

"Porez za revoluciju"
Teror u Njemačkoj: PKK pojačava prikupljanje "dobrovoljnog poreza"

Kako piše Südkurier, teroristička PKK pojačava pritisak na kurdske familije i poslovne ljude u Njemačkoj da plaćaju reket. Ovim novcem teroristi finansiraju svoje operacije.

List se poziva na javnog tužioca Alexander Hausera, koji je zadužen za terorističke istrage pri Visokom uredu tužilaštva u Württembergu. Istovremeno se pojačava javno prisustvo ekstremista, protestni skupovi i ubiranje novca, posebno oko Stuttgarta i Mannheima. Kaže se da znaju odrediti reket od 1.000 €, prvo ih pokušavaju iznuditi "suptilnim pritiscima", potom i do trojica reketara dolaze po novac.

Prava mafija. I onda kaže Kiki: vidi kako svi Kurdi podržavaju PKK. :oops:
"Revolutionssteuer" 
Terror in Deutschland: PKK verstärkt Eintreibung von „freiwilligen Spenden“

Infolge des Antiterrorkampfes der türkischen Sicherheitskräfte gegen die PKK scheinen die Terroristen in Deutschland ihre Aktivitäten verstärkt zu haben. Neben Demonstrationen setzt man dabei auf die Eintreibung so genannter „freiwilliger Spenden“.

Stuttgart (nex) – Die terroristische PKK verstärkt ihren Druck auf kurdische Familien und Geschäftsleute auch in Deutschland. Dies berichtet der „Südkurier“. Die Zeitung schreibt unter Berufung auf den Stuttgarter Oberstaatsanwalt Alexander Hauser von einer Zunahme der Aktivitäten der so genannten „Arbeiterpartei“.

Konkret soll Hauser, zuständig für Terrorermittlung innerhalb der Generalstaatsanwaltschaft Württemberg, gegenüber der Deutschen Presse-Agentur (dpa) davon gesprochen haben, dass die PKK bezüglich der Rekrutierung von Kämpfern, der Sammlung von Geldern und der Beschaffung von Ausrüstungsgegenständen ihre Bemühungen verstärke.

Parallel zur Zunahme von Aufmärschen und öffentlichen Auftritten der Extremisten seien auch intensivierte Anstrengungen zu verzeichnen, „freiwillige Spenden“ zu lukrieren. Schwerpunktmäßig vollziehe sich dies in den Großräumen Stuttgart und Mannheim. Als Ziel könne beispielsweise ausgegeben werden, dass „jede Familie 1000 Euro“ geben solle. Der Oberstaatsanwalt spricht dabei, so die dpa, von „subtilem Druck“, der „bisweilen“ ausgeübt werde. Es könne schon einmal sein, dass „bis zu drei Spendeneintreiber bei den Betroffenen auftauchen“.
Image
Terror in Deutschland: PKK verstärkt Eintreibung von „freiwilligen Spenden“
Kikibombona

#3700 Re: Republika Turska

Post by Kikibombona »

Over 100 MEPs call upon EU to remove PKK from the terrorist list

http://www.anfenglish.com/kurdistan/ove ... orist-list
Post Reply