Black swan wrote:sad sam se sjetio zašto si mi na ignorudale cooper wrote:Da, ali šta je po tebi ili po Petersonu luda žena? Ona koja se ne slaže sa tvojim stavovima i argumentima?Black swan wrote:ima i ono da poštovanje iskazuješ onome s kime se hoćeš pobiti
sa ženama toga nema... ni sa slabijima...ni sa djecom... ni sa invalidima...
x tuča završi rukovanjem
ali sa ludim ženama nema rukovanja
češće sam viđao da se curice tuku nego muško i žensko ;D
što li
Danasnji "feminizam"
- dale cooper
#3676 Re: Danasnji "feminizam"
- Connaisseur Karlin
#3677 Re: Danasnji "feminizam"
samo je jedan dale cooperBlack swan wrote:sad sam se sjetio zašto si mi na ignorudale cooper wrote:
Da, ali šta je po tebi ili po Petersonu luda žena? Ona koja se ne slaže sa tvojim stavovima i argumentima?
- Connaisseur Karlin
#3678 Re: Danasnji "feminizam"
arzonja je na mehlem za dusu ,zahvaljujuci pauzi na temi naucih nesto novo od Bloo o prozirimaMarlboroGold wrote:Arzo gospodski zatrolla temu i utiša svu halabuku...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3679 Re: Danasnji "feminizam"
surfa po klixu- dale cooper
#3680 Re: Danasnji "feminizam"
Mogo' je vala Arzo skuhati još jednu kahvu.
Pun mi kurac više priče o Petersonu.
Tip jednostavno nije toliko interesantan.
- dale cooper
#3681 Re: Danasnji "feminizam"
Connaisseur Karlin wrote:samo je jedan dale cooperBlack swan wrote:sad sam se sjetio zašto si mi na ignorudale cooper wrote:
Da, ali šta je po tebi ili po Petersonu luda žena? Ona koja se ne slaže sa tvojim stavovima i argumentima?da je vise takvih na ovom dunjaluku , ja ga jednsotavno volim
- S4mpion
#3682 Re: Danasnji "feminizam"
Kategoriji "crazy women", tj. kategoriji koja, kako on kaže, prelazi granice civilizovane diskusije.dale cooper wrote:Kojoj kategoriji žena?S4mpion wrote:
Mišljenje nije zabranjeno, samo ti ukazujem u čemu griješiš. U ovom slučaju, čovjek nije rekao ništa što bi potvrdilo tvoje stavove.
Greška:
Peterson govori o specifičnoj kategoriji žena, a ti si je, u svom zaključku, učinio uopštenom i time se totalno udaljio od onog što je čovjek stvarno rekao.
- dale cooper
#3683 Re: Danasnji "feminizam"
Ništa apsolutno nisi rekao sa ovime.S4mpion wrote:Kategoriji "crazy women", tj. kategoriji koja, kako on kaže, prelazi granice civilizovane diskusije.dale cooper wrote:
Kojoj kategoriji žena?
- MarlboroGold
#3684 Re: Danasnji "feminizam"
Poštujem i slažem se u vezi boldiranog.dale cooper wrote:Naravno, imaju oni pro i against, tako je sa bilo kime ko je polarizirajuća ličnost što Peterson definitivno jeste.
Ja sam u against kampu najviše zbog upravo ovog što je napisano u current affairs članku.
Peterson izgleda kao da govori gomilu stvari koje se svode na ništa konkretno ili sa malo istinskog sadržaja.
- S4mpion
#3685 Re: Danasnji "feminizam"
Možda ništa nisi vidio?dale cooper wrote:Ništa apsolutno nisi rekao sa ovime.S4mpion wrote:Kategoriji "crazy women", tj. kategoriji koja, kako on kaže, prelazi granice civilizovane diskusije.dale cooper wrote:
Kojoj kategoriji žena?Granice civiliziranog razgovora se mogu preći krivicom i jedne ali i obje strane.
On govori o ženama koje ih prelaze, jednostrano.
- MarlboroGold
#3686 Re: Danasnji "feminizam"
Slažem se. Neko kao Arzo dobro dođe s vremena na vrijeme.Connaisseur Karlin wrote:arzonja je na mehlem za dusu ,zahvaljujuci pauzi na temi naucih nesto novo od Bloo o prozirimaMarlboroGold wrote:Arzo gospodski zatrolla temu i utiša svu halabuku...
- Connaisseur Karlin
#3687 Re: Danasnji "feminizam"
arzonja tajno voli nas forumske feminstkinje , ali to on nece nikad reci naglasMarlboroGold wrote:Slažem se. Neko kao Arzo dobro dođe s vremena na vrijeme.Connaisseur Karlin wrote:arzonja je na mehlem za dusu ,zahvaljujuci pauzi na temi naucih nesto novo od Bloo o prozirimaMarlboroGold wrote:Arzo gospodski zatrolla temu i utiša svu halabuku...
- MarlboroGold
#3688 Re: Danasnji "feminizam"
Pa volim vas i ja, jer predstavljate izazov, a i volim svoje stavove i uvjerenja testiratiConnaisseur Karlin wrote:
arzonja tajno voli nas forumske feminstkinje , ali to on nece nikad reci naglas
- dale cooper
#3689 Re: Danasnji "feminizam"
Ko sad izvodi zaključke po svom nahođenju?S4mpion wrote: Možda ništa nisi vidio?
On govori o ženama koje ih prelaze, jednostrano.
nekom momentu prvi pređu tu granicu nekog normalnog razgovora pa se stvore tenzije koje vode prema konfliktu?
- Connaisseur Karlin
#3690 Re: Danasnji "feminizam"
MarlboroGold wrote:Pa volim vas i ja, jer predstavljate izazov, a i volim svoje stavove i uvjerenja testiratiConnaisseur Karlin wrote:
arzonja tajno voli nas forumske feminstkinje , ali to on nece nikad reci naglas
- S4mpion
#3691 Re: Danasnji "feminizam"
Moji zaključci su crno na bijelo.dale cooper wrote:Ko sad izvodi zaključke po svom nahođenju?S4mpion wrote: Možda ništa nisi vidio?
On govori o ženama koje ih prelaze, jednostrano.Zar ne dozvoljavaš mogućnost da možda Peterson ili neki drugi muškarac u
nekom momentu prvi pređu tu granicu nekog normalnog razgovora pa se stvore tenzije koje vode prema konfliktu?
Ne pričam o mogućnostima, već o konkretnom slučaju čiji opis uopšte ne odgovara opisu mogućeg slučaja kojeg si ti naveo. Svašta nešto je moguće i svašta nešto se može razmatrati, ali to nije tema, tema je konkretan slučaj koji je poprilično precizno opisan.
- dale cooper
#3692 Re: Danasnji "feminizam"
Nije. On se referira na "crazy women" što je množina, i ne opisuje nikakav konkretan slučaj ili susret koji je imao nego govoriS4mpion wrote:Moji zaključci su crno na bijelo.dale cooper wrote:Ko sad izvodi zaključke po svom nahođenju?S4mpion wrote: Možda ništa nisi vidio?
On govori o ženama koje ih prelaze, jednostrano.Zar ne dozvoljavaš mogućnost da možda Peterson ili neki drugi muškarac u
Ne pričam o mogućnostima, već o konkretnom slučaju čiji opis uopšte ne odgovara opisu mogućeg slučaja kojeg si ti naveo. Svašta nešto je moguće i svašta nešto se može razmatrati, ali to nije tema, tema je konkretan slučaj koji je poprilično precizno opisan.
generalno. Ne možeš ni ti vala ubaciti nešto čega nema samo zato što želiš da tako izgleda. Ako ćemo tako možemo govoriti
i o ludim muškarcima. Samo što se po Petersonu u tom slučaju ne radi o ludim muškarcima nego o agresivnim koji na taj način
rješavaju uzhuktalu situaciju. Što nije ništa racionalnije od žene koja recimo vrišti na sav glas na sugovornika.
- triconja
#3693 Re: Danasnji "feminizam"
Sto vise citam o ljevici (pogotovo far left) i raspravama bilo cega postajem sve vise (far right) desnicar.

- Connaisseur Karlin
#3694 Re: Danasnji "feminizam"
ja sam davno skuzila da si konzerva, ali mi je drago da postajes svjistan togatriconja wrote:Sto vise citam o ljevici (pogotovo far left) i raspravama bilo cega postajem sve vise (far right) desnicar.![]()
![]()
sad mozes praviti drsutvo S4mpionu
- triconja
#3695 Re: Danasnji "feminizam"
Ja sam vazda bio svjestan svojih stavova, cak sam jedno vrijeme bio i ljevicar ali sam vidio da to vodi u propast pa eto, krecem se sve vise i vise desno. Mozda ce nekad bit i promjene, ko ce ga znatConnaisseur Karlin wrote:ja sam davno skuzila da si konzerva, ali mi je drago da postajes svjistan togatriconja wrote:Sto vise citam o ljevici (pogotovo far left) i raspravama bilo cega postajem sve vise (far right) desnicar.![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#3696 Re: Danasnji "feminizam"
Pa kad kreneš lijevo i napraviš puni krug, vidimo se opettriconja wrote:Ja sam vazda bio svjestan svojih stavova, cak sam jedno vrijeme bio i ljevicar ali sam vidio da to vodi u propast pa eto, krecem se sve vise i vise desno. Mozda ce nekad bit i promjene, ko ce ga znatConnaisseur Karlin wrote:ja sam davno skuzila da si konzerva, ali mi je drago da postajes svjistan togatriconja wrote:Sto vise citam o ljevici (pogotovo far left) i raspravama bilo cega postajem sve vise (far right) desnicar.![]()
![]()
- dale cooper
#3698 Re: Danasnji "feminizam"
Jarane, ja mislim da ti nisi nikada skrenuo na semaforu lijevo, kamoli da si imao stavove bliske ljevici.triconja wrote:Ja sam vazda bio svjestan svojih stavova, cak sam jedno vrijeme bio i ljevicar ali sam vidio da to vodi u propast pa eto, krecem se sve vise i vise desno. Mozda ce nekad bit i promjene, ko ce ga znatConnaisseur Karlin wrote:ja sam davno skuzila da si konzerva, ali mi je drago da postajes svjistan togatriconja wrote:Sto vise citam o ljevici (pogotovo far left) i raspravama bilo cega postajem sve vise (far right) desnicar.![]()
![]()
- triconja
#3699 Re: Danasnji "feminizam"
Pa hajde bogati, svi ovi stavovi se mijenjaju ko carape, eeeBloo wrote:Pa kad kreneš lijevo i napraviš puni krug, vidimo se opettriconja wrote: Ja sam vazda bio svjestan svojih stavova, cak sam jedno vrijeme bio i ljevicar ali sam vidio da to vodi u propast pa eto, krecem se sve vise i vise desno. Mozda ce nekad bit i promjene, ko ce ga znat
- triconja
#3700 Re: Danasnji "feminizam"
Pa iznenadio bi se, eee, imao sam dugo takve stavove.dale cooper wrote:Jarane, ja mislim da ti nisi nikada skrenuo na semaforu lijevo, kamoli da si imao stavove bliske ljevici.triconja wrote: Ja sam vazda bio svjestan svojih stavova, cak sam jedno vrijeme bio i ljevicar ali sam vidio da to vodi u propast pa eto, krecem se sve vise i vise desno. Mozda ce nekad bit i promjene, ko ce ga znat