Ili je mozda rodjeni logisticarpirpa wrote:Možda je mislio na BK za čitavu brigadu
Deblokada Sarajeva???
- славянин
#3676 Re: Deblokada Sarajeva???
-
decembar2017
#3677 Re: Deblokada Sarajeva???
ma i 1 % je dovoljan da pokazem koji si ti ublehasDozer wrote:Ne treba tebi moj mozak, vjeruj mi. Sasvim se lijepo ne snalazis ni sa svojom polovicom
- Dozer
#3678 Re: Deblokada Sarajeva???
Kao sto rekoh - vecina ucesnika ovih tema, i ratne brace, poznajemo se medjusobno i licno, pa samim tim bas i nismo anonimni, za razliku od tebe. Imas zelju da me upoznas? Nikakav problem. Reci gdje i kad. Bas me zanima da li si ovakav "mudonja" i u RLdecembar2017 wrote: kaze onaj sto je bio tu i zna iz tvoje jedinice , samo on to ne radi kao anonimni mis na forumu , on to radi javno
Ponudicu i CPT-u isto, cim budem isao prema Sloveniji
-
decembar2017
#3679 Re: Deblokada Sarajeva???
kada se tako znate pod ruku pa kuci, handrite se , ljubite se, grlite , radite sta hocete, dok ne objavis na forumu ko si i sta si ti si anoniman.Dozer wrote:kao sto rekoh - vecina ucesnika ovih tema, i ratne brace, poznajemo se medjusobno i licno, pa samim tim bas i nismo anonimni, za razliku od tebe. Imas zelju da me upoznas? Nikakav problem. Reci gdje i kad. Bas me zanima da li si ovakav "mudonja" i u RLdecembar2017 wrote: kaze onaj sto je bio tu i zna iz tvoje jedinice , samo on to ne radi kao anonimni mis na forumu , on to radi javno
A do tada vidis da sam pokazao da vrana vrani oci ne vadi a bilo ti se nesto prisralo do tada
- pirpa
#3680 Re: Deblokada Sarajeva???
,@decembar, šta ti misliš, kako se moglo desiti da preko noći ostanu prazna linije u Sarajeva 94 god i tko je to mogao ugovoriti...
- славянин
#3681 Re: Deblokada Sarajeva???
Pa de ti mu pokazi kako se to radidecembar2017 wrote:kada se tako znate pod ruku pa kuci, handrite se , ljubite se, grlite , radite sta hocete, dok ne objavis na forumu ko si i sta si ti si anoniman.Dozer wrote:kao sto rekoh - vecina ucesnika ovih tema, i ratne brace, poznajemo se medjusobno i licno, pa samim tim bas i nismo anonimni, za razliku od tebe. Imas zelju da me upoznas? Nikakav problem. Reci gdje i kad. Bas me zanima da li si ovakav "mudonja" i u RLdecembar2017 wrote: kaze onaj sto je bio tu i zna iz tvoje jedinice , samo on to ne radi kao anonimni mis na forumu , on to radi javno
A do tada vidis da sam pokazao da vrana vrani oci ne vadi a bilo ti se nesto prisralo do tada
- Dozer
#3682 Re: Deblokada Sarajeva???
Misicu, hajde kafa, da se upoznamo. Smijes li?decembar2017 wrote: kada se tako znate pod ruku pa kuci, handrite se , ljubite se, grlite , radite sta hocete, dok ne objavis na forumu ko si i sta si ti si anoniman.
Evo, i slavjanin je izrazio zelju, i sasvim regularno sjedili, upoznali se, popili kafu. Doduse, on nikad ne njake k'o ti, al' svejedno. Smijes li misko?
Povescu i Svabu, da nam plati kafu od tih pokradenih miliona. Moze li?
A moze i bilo ko od ostalih. Mozemo i kod Vikare u kafanu, da i on bude tu, pa da mu saopstis kako ti znas koliko je pokrao
-
decembar2017
#3683 Re: Deblokada Sarajeva???
onaj ko je ugovorio da nam branioci odbrane ono sto je nacrtano 1991pirpa wrote:,@decembar, šta ti misliš, kako se moglo desiti da preko noći ostanu prazna linije u Sarajeva 94 god i tko je to mogao ugovoriti...
- Dozer
#3684 Re: Deblokada Sarajeva???
Sta je ba, pickice...jel' to ne smijes na kafu s ovim ublehasem? 
-
decembar2017
#3685 Re: Deblokada Sarajeva???
handrite se vi i druzite bez mene, anonimne miseve koji ne smiju da pisnu na komandanta koji je ukrao na milione a pravi specijalci o tome pricaju javno. kako se i kaze , vrana vrani oci ne vadi a puna usta morala kada se moze da svali na politicareDozer wrote:Misicu, hajde kafa, da se upoznamo. Smijes li?decembar2017 wrote: kada se tako znate pod ruku pa kuci, handrite se , ljubite se, grlite , radite sta hocete, dok ne objavis na forumu ko si i sta si ti si anoniman.
Evo, i slavjanin je izrazio zelju, i sasvim regularno sjedili, upoznali se, popili kafu. Doduse, on nikad ne njake k'o ti, al' svejedno. Smijes li misko?
Povescu i Svabu, da nam plati kafu od tih pokradenih miliona. Moze li?
A moze i bilo ko od ostalih. Mozemo i kod Vikare u kafanu, da i on bude tu, pa da mu saopstis kako ti znas koliko je pokrao
- славянин
#3686 Re: Deblokada Sarajeva???
Zamisljam situaciju ono bjezi prema dobrinji 4 da ga srbi spasavajuDozer wrote:Sta je ba, pickice...jel' to ne smijes na kafu s ovim ublehasem?
-
decembar2017
#3687 Re: Deblokada Sarajeva???
sta je ba pickice , zar ne smijes ni anonimno da prozoves komandanta a puna usta moralisanja o lopovima politicarimaDozer wrote:Sta je ba, pickice...jel' to ne smijes na kafu s ovim ublehasem?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3688 Re: Deblokada Sarajeva???
neda mu mama...Dozer wrote:Sta je ba, pickice...jel' to ne smijes na kafu s ovim ublehasem?
-
90minut
#3689 Re: Deblokada Sarajeva???
Ja da sam ti momentalno bi se sam odjavio s ovog foruma, piletino.decembar2017 wrote:sta je ba pickice , zar ne smijes ni anonimno da prozoves komandanta a puna usta moralisanja o lopovima politicarimaDozer wrote:Sta je ba, pickice...jel' to ne smijes na kafu s ovim ublehasem?
- Dozer
#3690 Re: Deblokada Sarajeva???
Pa, pickice, evo ja ti ponudio da me upoznas, da ti ne budem anoniman... Sta je sad?decembar2017 wrote: handrite se vi i druzite bez mene, anonimne miseve koji ne smiju da pisnu na komandanta koji je ukrao na milione a pravi specijalci o tome pricaju javno. kako se i kaze , vrana vrani oci ne vadi a puna usta morala kada se moze da svali na politicare
A koliko je miliona Komandant pokrao, dovoljno govori cinjenica da se skuplja lova za njegovu odbranu. Bjezi ba, SDA bijednice... Prava pickica, k'o i svaki SDA jugend...
Last edited by Dozer on 27/08/2019 16:03, edited 1 time in total.
-
90minut
#3691 Re: Deblokada Sarajeva???
Nije on ni SDA bijednik, samo je jad.Dozer wrote:Pa, pickice, evo ja ti ponudio da me upoznas, da ti ne budem anoniman... Sta je sad?decembar2017 wrote: handrite se vi i druzite bez mene, anonimne miseve koji ne smiju da pisnu na komandanta koji je ukrao na milione a pravi specijalci o tome pricaju javno. kako se i kaze , vrana vrani oci ne vadi a puna usta morala kada se moze da svali na politicare
A koliko je miliona Komandant pokrao, dovoljno govori cinjenica da se skuplja lova za njegovu odbranu. Bjezi ba, SDA bijednice...
- Dozer
#3692 Re: Deblokada Sarajeva???
Ne da SDA ni marke za sudsku odbranu najzasluznijeg ratnog komandanta najzasluznije ratne jedinice za odbranu Sarajeva... Al' zato njihovi jugendi ovako pljuju po svemu tome... Tastaturne pickice. Pljuc...
- славянин
#3693 Re: Deblokada Sarajeva???
Nemoj tako , makar su se za baketa pobrinuli - sjecas se ono “sine jesi to ranjen”Dozer wrote:Ne da SDA ni marke za sudsku odbranu najzasluznijeg ratnog komandanta najzasluznije ratne jedinice za odbranu Sarajeva... Al' zato njihovi jugendi ovako pljuju po svemu tome... Tastaturne pickice. Pljuc...
Podobni a ne strucni i kvalitetni - takvim se i historija prepravlja da bi bili heroji ... dok ostali .. ostali nisu bitni.I koga briga...
- Dozer
#3694 Re: Deblokada Sarajeva???
Mah...i onda posalju ove polupismene pickice da po internetu "biju bitke" i spinuju istinu...
- exliberal-ex
#3695 Re: Deblokada Sarajeva???
Ja samo cekam da uleti moderacija ko UN I posamara sve.
Nego jedno pitanje za ove sto govore da nije postojao neki dogovor...ko se sjeca dana kad je Caco uklonjen kao komadant.
Taj dan linije na zuci nije branilo ni 30 % ljudstva...linije skoro pa prazne bile I to su srbi znali, mogli su probit I izac iznad Buca potoka za sat vremena….ni metak nije ispaljen taj dan, kako to ?
Nego jedno pitanje za ove sto govore da nije postojao neki dogovor...ko se sjeca dana kad je Caco uklonjen kao komadant.
Taj dan linije na zuci nije branilo ni 30 % ljudstva...linije skoro pa prazne bile I to su srbi znali, mogli su probit I izac iznad Buca potoka za sat vremena….ni metak nije ispaljen taj dan, kako to ?
- Dozer
#3696 Re: Deblokada Sarajeva???
Eh, cuj ko se sjeca...
Sad ce nam CPT i decembar pojasniti kako je i zasto to bilo tako... Doduse, mozda tek sutra ujutro. Gotovo im radno vrijeme za danas.
Sad ce nam CPT i decembar pojasniti kako je i zasto to bilo tako... Doduse, mozda tek sutra ujutro. Gotovo im radno vrijeme za danas.
Last edited by Dozer on 27/08/2019 16:26, edited 1 time in total.
- CPT
#3697 Re: Deblokada Sarajeva???
Ako je postojao dogovor onda su sve price o pobjedama i herojstvima... To valjda znas? I ne, mislim da nije bilo dogovora. Da nije bilo kamera i MZ Srbi bi zgazili sve po redu.exliberal-ex wrote:Ja samo cekam da uleti moderacija ko UN I posamara sve.
- Dozer
#3698 Re: Deblokada Sarajeva???
Ah...njemu jos traje radno vrijeme... 
Da su mogli zgaziti, zgazili bi odmah u startu, dok je MZ jos uvijek zmirila, misleci da ce Srbi to zavrsiti po kratkom postupku za mjesec, najdalje 2.
A da je MZ zmirila na pocetku, i isla njima na ruku, zar nije sasvim dovoljan dokaz - embargo na oruzje?
Ti mislis da MZ nije znala da ce tim embargom najvise biti pogodjeni upravo bosanski muslimani, kasnije Bosnjaci? MZ nije mogla ukinuti embargo samo za BiH i branioce BiH? Ili, nisu morali ukinuti embargo, ali su bez ikakvih problema i USA i svi ostali mogli doturiti sta su htjeli braniocima (kao sto rade sirom svijeta u svojim interesnim zonama, zar ne...).
Zar si zaista toliko naivan?
Da su mogli zgaziti, zgazili bi odmah u startu, dok je MZ jos uvijek zmirila, misleci da ce Srbi to zavrsiti po kratkom postupku za mjesec, najdalje 2.
A da je MZ zmirila na pocetku, i isla njima na ruku, zar nije sasvim dovoljan dokaz - embargo na oruzje?
Ti mislis da MZ nije znala da ce tim embargom najvise biti pogodjeni upravo bosanski muslimani, kasnije Bosnjaci? MZ nije mogla ukinuti embargo samo za BiH i branioce BiH? Ili, nisu morali ukinuti embargo, ali su bez ikakvih problema i USA i svi ostali mogli doturiti sta su htjeli braniocima (kao sto rade sirom svijeta u svojim interesnim zonama, zar ne...).
Zar si zaista toliko naivan?
Last edited by Dozer on 27/08/2019 16:33, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#3699 Re: Deblokada Sarajeva???
Ima li uopce smisla govoriti o onim stvarima, neki ce reci izmisljotinama, kako je tamic iz predsjednistva redovno isao na Grbavicu po mesinu, ili kako je u kardinalovom kaptolu mesine bilo svakog dana na meniju, kako su mnogi "strazari u skladistima aka logisticari" cijeli rat jeli burek, pecenje, pusili niski Klasik, ja imao komsiju cijeli rat hranio cuku pilecim krilcima.
Odakle Him?
Odakle Him?
- pirpa
#3700 Re: Deblokada Sarajeva???
CPT wrote:Ako je postojao dogovor onda su sve price o pobjedama i herojstvima... To valjda znas? I ne, mislim da nije bilo dogovora. Da nije bilo kamera i MZ Srbi bi zgazili sve po redu.exliberal-ex wrote:Ja samo cekam da uleti moderacija ko UN I posamara sve.
Ne bih trebao da se miješa u vašu diskusiju ali mi počinješ da podižeš pritisak, čisto iz razloga što je dosta komandanata u Sarajevu ostalo bez glave od strane SDA ... Čovjek iznad gore spomenu Dragana Vikića, šta ti misliš zašto je Holandija odbila da isporuči Herendu vrhovnom sudu BiH i ako je raspisana crvena Interpolova potjernica..
Last edited by pirpa on 27/08/2019 16:39, edited 1 time in total.