Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ja nisam ja

#3676 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Imam jedno pitanje samo me nemojte ignorisati kao po obicaju :-D
Naime sa stranice megapipust.ba sam narucila zvjezdanu kornjacu. Receno je da dolazi za 2 dana, kada sam narucila rekli su za 7 a ima vise od mjesec da ne stize. Jos su mi zabranili slanje poruka. Placanje je prilikom pouzeca. Mogu li da ne uzmem tu kornjacu i da ne plstim jer nisu ispostovali rok dostsve
šatirana_ljubičica

#3677 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

ja nisam ja wrote:Imam jedno pitanje samo me nemojte ignorisati kao po obicaju :-D
Naime sa stranice megapipust.ba sam narucila zvjezdanu kornjacu. Receno je da dolazi za 2 dana, kada sam narucila rekli su za 7 a ima vise od mjesec da ne stize. Jos su mi zabranili slanje poruka. Placanje je prilikom pouzeca. Mogu li da ne uzmem tu kornjacu i da ne plstim jer nisu ispostovali rok dostsve
Možeš, što ne bi mogla?
ja nisam ja

#3678 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Pitam samo da nebi bilo problema s njima
Sunny-7

#3679 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Samo pripremi kakvu oklagiju pored vrata, cisto ono, za samoodbranu :D
ja nisam ja

#3680 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Nisam mislila da ce me tuci nego onako pitm da li mogu odbiti
Sunny-7

#3681 Re: Žene pitaju žene

Post by Sunny-7 »

Ja se samo salim, halali :)
ja nisam ja

#3682 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Halal ti bilo.
Samo pitam ozbiljno
Ime Korisničko

#3683 Re: Žene pitaju žene

Post by Ime Korisničko »

Procitaj pravila koristenja na njihovoj stranici i znat ces na sta si pristala kad si narucila. Bilo bi sasvim uredu da ih odbijes jer cekas toliko dugo ali ako su se ogradili onda ne znam.. Odbij pa se ganjajte :)
Svakako takvom ponasanju treba stati "ukraj"
ja nisam ja

#3684 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

kAKva pravila? Nisam nasla? Megapopust.ba
ja nisam ja

#3686 Re: Žene pitaju žene

Post by ja nisam ja »

Zene jeli neka nosila jakne zimske kupljene u Retru? Kakve su kvalitete i jesu li tople
galamdzinica

#3687 Re: Žene pitaju žene

Post by galamdzinica »

Žene, imam jednu dilemu, potrebna mi je pomoć nepoznatog auditorijuma. Naime, prijateljica se aBd udaje za mjesec dana, tek nam je danas javila, a ja kako živim u inostranstvu, ne mogu tek tako doletiti jedan vikend, potreban je prvenstveno novac, a onda i vrijeme.

Šta biste vi uradile u toj situaciji? Najradije bih joj rekla da ne dolazim, jer mi je iskreno bezobrazluk znajući da ti dolaze gosti iz inostranstva najaviti samo mjesec dana unaprijed, a opet s druge strane, dobra mi je prijateljica i udaje se (nadam se) samo jednom.
galamdzinica

#3688 Re: Žene pitaju žene

Post by galamdzinica »

sherbett wrote:Tko zeli nadje nacin. Ako ti se ide idi, ako ne, nemoj siliti. Ja sam bila u istoj situaciji...i otisla sam. Zenio mi se prijatelj, i bilo mu je jako drago sto ssm dosla, a zvao me jer mu je bilo stalo da dodjem...i hotel mi platio :mrgreen:
U tom i jest problem, sto iskreno ne zelim, jer im pricam vec mjesecima da meni nije lahko tek tako doci (vec sam vodila tu konverzaciju s drugom prijateljicom iz drustva), a ova jos onako "hajde sta fali ludilo, da to sto prije zavrsimo". nervira me ta neozbiljnost i nepostivanje tudjeg vremena. Sigurna sam sa bi joj bilo drago da dodjem, ali opet s druge strane, onda bi zakazala datum koji je meni koliko-toliko izvodiv? Jesam li sebicna sto tako mislim? :D ne mogu da zamislim ikog kome odgovara poziv za svadbu za mjesec dana.
natt

#3689 Re: Žene pitaju žene

Post by natt »

Ne idi.
ćiribiribela

#3690 Re: Žene pitaju žene

Post by ćiribiribela »

Jesi sebicna sto tako mislis. :D

Situacija ti je veoma jednostavna, ako ne zelis da ides imas i izgovor. :mrgreen:
KPNCTNJAH

#3691 Re: Žene pitaju žene

Post by KPNCTNJAH »

Sto meni ba dolazi obavijest svaki put kad nesto napisete ovdje.. ja bih vas zamolio da prestanete, nervirate me :mrgreen:
KPNCTNJAH

#3692 Re: Žene pitaju žene

Post by KPNCTNJAH »

Nemoj da 'sujem :strik:
galamdzinica

#3693 Re: Žene pitaju žene

Post by galamdzinica »

sherbett wrote:Pa ako si mjesecima prije znala okvirni datum i da ces biti pozvana, onda ti to da je pozivnica stigla mjesec ranije i nije neki argument. I daj nemoj zezat da je bas po tebi morala ravnat datum :-)
Nego, da ti kazem sto zelis cuti: nemoj ici na svadbu! :mrgreen:
Nismo fkt znali nista, znali smo da ce biti udaje nekad vec i onda iz neba pa u rebra - za mjesec dana. Da je bio okvirni datum, ne bih ni "a" rekla sto kazu :D ali dobro, da ne duljim ne previse, rekle ste mi svoje, hvala :)
Capajebo

#3694 Re: Žene pitaju žene

Post by Capajebo »

galamdzinica wrote: prijateljica se aBd udaje za mjesec dana, tek nam je danas javila, a ja kako živim u inostranstvu, ne mogu tek tako doletiti jedan vikend, potreban je prvenstveno novac, a onda i vrijeme.

najaviti samo mjesec dana unaprijed
, a opet s druge strane, dobra mi je prijateljica
Ova 2 citata mi se nikako ne slazu.
galamdzinica

#3695 Re: Žene pitaju žene

Post by galamdzinica »

Capajebo wrote:
galamdzinica wrote: prijateljica se aBd udaje za mjesec dana, tek nam je danas javila, a ja kako živim u inostranstvu, ne mogu tek tako doletiti jedan vikend, potreban je prvenstveno novac, a onda i vrijeme.

Ma takva je ona, zatvorenija, ne dijeli puno o sebi, ali kad ima sta reci, bas sokira (ocito) :D
Capajebo

#3696 Re: Žene pitaju žene

Post by Capajebo »

galamdzinica wrote:
Capajebo wrote:

Ma takva je ona, zatvorenija, ne dijeli puno o sebi, ali kad ima sta reci, bas sokira (ocito) :D
Ovo sto si napisala nema veze sa onim sto sam ja napis'o.
Da ti je dobra prijateljica, kao sto si ti rekla, i da ti javi 7 dana pred vjencanje ne bi se ni zapitala mozes li, nego bi vec gledala karte i kako ces doci.
Simple as that. :mrgreen:
natt

#3697 Re: Žene pitaju žene

Post by natt »

Capajebo wrote: Ovo sto si napisala nema veze sa onim sto sam ja napis'o.
Da ti je dobra prijateljica, kao sto si ti rekla, i da ti javi 7 dana pred vjencanje ne bi se ni zapitala mozes li, nego bi vec gledala karte i kako ces doci.
Simple as that. :mrgreen:
Nije.
galamdzinica

#3698 Re: Žene pitaju žene

Post by galamdzinica »

Ja ovo vidim vise kao principi s jedne strane i prijateljstvo s druge. hvala na savjetima i odgovorima, uvijek je dobro cuti neutralna misljenja :)
KPNCTNJAH

#3699 Re: Žene pitaju žene

Post by KPNCTNJAH »

Hm... teska odluka je pred tobom, ali sam siguran da ces donijeti ispravnu.. ako sad mozete opet ovu temu zagubiti negdje da mi ne dolazi ovo sranje uvijek :twisted: :mrgreen:
ćiribiribela

#3700 Re: Žene pitaju žene

Post by ćiribiribela »

Nego, zene, mozete li mi preporuciti neki dobar regenerator za ostecenu kosu. :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply