a što je sa sivim zonama?
padine alpa

Dead Man Walking ilitiga Consumer no. 143567245935Dead Man Walking wrote: ↑26/09/2022 06:13 Cim se lebovski pojavio na temi da otvara oci, znas da je situacija alarmantna.![]()
Ovo će biti zanimljivo. Meloni je za Ukrajinu, njeni koalicioni partneri otvoreno za Putina.Milenkov buraz wrote: ↑26/09/2022 16:07 Ovo je ona Berluskonijeva pripi*da?Neka Italijani biraju koga hoće samo Ukrajina i podrška Putleru je crvena linija, mogu u svojoj avliji mlatiti praznu slamu. Ona je kršćanka reče...jebe mi se i to nije za ponositi se kao ni sa bilo kojom drugom abrahamskom sektom.
![]()
Poruka iz Vasningtona je vec stigla maloj musolinijevoj u vezi Ukrajine. Domet ove male ce biti Istra i Dalmacija. Tu ce ona mlatit slamu. Ukrajinu ce prepustiti ozbiljnijim drzavama.jednonogi_Jack wrote: ↑26/09/2022 16:51Ovo će biti zanimljivo. Meloni je za Ukrajinu, njeni koalicioni partneri otvoreno za Putina.Milenkov buraz wrote: ↑26/09/2022 16:07 Ovo je ona Berluskonijeva pripi*da?Neka Italijani biraju koga hoće samo Ukrajina i podrška Putleru je crvena linija, mogu u svojoj avliji mlatiti praznu slamu. Ona je kršćanka reče...jebe mi se i to nije za ponositi se kao ni sa bilo kojom drugom abrahamskom sektom.
![]()
Tako nekako i ja očekujem, može možda i Dodika dočekati i izljubiti se tri puta, mlatiti o kršćanstvu i "tradicionalnim vrijednostima", to je mjera.plavi_E wrote: ↑26/09/2022 20:51Poruka iz Vasningtona je vec stigla maloj musolinijevoj u vezi Ukrajine. Domet ove male ce biti Istra i Dalmacija. Tu ce ona mlatit slamu. Ukrajinu ce prepustiti ozbiljnijim drzavama.jednonogi_Jack wrote: ↑26/09/2022 16:51
Ovo će biti zanimljivo. Meloni je za Ukrajinu, njeni koalicioni partneri otvoreno za Putina.
Polazeći od činjenice da Amerika ni sada ne dozvoljava tim desničarima da razjebu podršku Ukrajini i bez kristalne kugle lako je predvidjeti da će isto igrati i sa Italijom. Mislim da ni Italija bez obzira ko je na vlasti neće rizikovati partnerstvo sa Amerikom, to je jasno i bez kristalne kugle. Daće oni njima da se bahate izjavama nad Istrom i Rijekom ali više retorički nego stvarno, no sikiriki.
Nova premijerka Italije ne podnosi Tita; ranije je poručivala: 'Odmah mu uzmite orden'
Mnogi su sada izvukli i njezinu izjavu o nekadašnjem jugoslavenskom vođi Josipu Brozu Titu.
Ona je 10. februara ove godine na Twitteru negodovala na to što se ukazuje priznanje nekome ko je odgovoran za pokolj Italijana.
"Apsurdno je da se dodjeljuje takva čast odgovornima za pokolj nad Italijanima. Braća Italija već su odavno predstavila prijedlog kojim bi se stalo na kraj ovoj sramoti. Žrtve fojbi zaslužuju poštovanje i pravdu", napisala je, dodavši da odmah treba Titu oduzeti orden Italijanske Republike.

Milenkov buraz wrote: ↑27/09/2022 07:55 ... to je jasno i bez kristalne kugle. Daće oni njima da se bahate izjavama nad Istrom i Rijekom ali više retorički nego stvarno, no sikiriki.![]()