Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
vedo_bhf

#3676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

To je vec druga prica. Svi znamo da je potpisao uz pritisak Svijeta i Medjunarodne Zajednice. A da smo nastavili Ratovati, Banja Luka bi sigurno pala, samo sto su Amerikanci prijetili da ce bombardovati Armiju BiH. Kakav takav , Alija je bio dobar Covjek i pravi vodja nas Bosnjaka. Cijeli Svijet ga je postovao i bio je pravi Intelektualac. Najvaznije je da je nama Bosnjacima vratio Naciju, Jezik i Drzavnost. Na nama je sada da to cuvamo i dizemo na veci nivo.
madner

#3677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

vedo_bhf wrote:To je vec druga prica. Svi znamo da je potpisao uz pritisak Svijeta i Medjunarodne Zajednice. A da smo nastavili Ratovati, Banja Luka bi sigurno pala, samo sto su Amerikanci prijetili da ce bombardovati Armiju BiH. Kakav takav , Alija je bio dobar Covjek i pravi vodja nas Bosnjaka. Cijeli Svijet ga je postovao i bio je pravi Intelektualac. Najvaznije je da je nama Bosnjacima vratio Naciju, Jezik i Drzavnost. Na nama je sada da to cuvamo i dizemo na veci nivo.
Naciju nam nije vratio, jezik je preimenovao a drzavnost smo imali prije Alije. Dobili smo nezavisnost.

Ne mogu vise, ako ti je Alija bio pravi vozd ne znam sta se imas zaliti na ove.
vedo_bhf

#3678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

madner wrote:
vedo_bhf wrote:To je vec druga prica. Svi znamo da je potpisao uz pritisak Svijeta i Medjunarodne Zajednice. A da smo nastavili Ratovati, Banja Luka bi sigurno pala, samo sto su Amerikanci prijetili da ce bombardovati Armiju BiH. Kakav takav , Alija je bio dobar Covjek i pravi vodja nas Bosnjaka. Cijeli Svijet ga je postovao i bio je pravi Intelektualac. Najvaznije je da je nama Bosnjacima vratio Naciju, Jezik i Drzavnost. Na nama je sada da to cuvamo i dizemo na veci nivo.
Naciju nam nije vratio, jezik je preimenovao a drzavnost smo imali prije Alije. Dobili smo nezavisnost.

Ne mogu vise, ako ti je Alija bio pravi vozd ne znam sta se imas zaliti na ove.
Ma ja , nije vratio Naciju jel haha! Pa pogledaj kako su ti se Majka i Otac pisali prije( prvo sa mali m, pa veliki M), Koji si ti Clown? Jezik preimenovao , ma nemoj :D Jezik je Bosanski i nikakav drugi.Pa i nemoras vise :D ko ti brani, ja sam ponosan na njega i vecina nas Bosnjaka misli isto tako. Ipak zna se ko je Hadzija u Bosni.
Last edited by vedo_bhf on 21/05/2013 12:04, edited 1 time in total.
madner

#3679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Narod ti je priznat od 1968, nacija od 1943. :roll:
Jezik se zvao bosanski pa srpsko hrvatski i ranije.
Banksy

#3680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Strolaše humoristi temu ...
vedo_bhf

#3681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

Banksy wrote:Strolaše humoristi temu ...
Jaka ti tema burazeru :P
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

vedo_bhf wrote:
de se prvo zalij hladnom vodom pa proguglaj ko je bio na vlasti u zadnjih 20 od 23 najteže godine paaš valjda onda skontat ko je najzaslužniji što ti je vako dobro :-)
Banksy

#3683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

vedo_bhf wrote:
Jok, ti si jak ...
Peglaš nas već dovoljno pod onim jednim nikom, nije bilo potrebe da otvaraš ostale.
vedo_bhf

#3684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

Banksy wrote:
vedo_bhf wrote:
Jok, ti si jak ...
Peglaš nas već dovoljno pod onim jednim nikom, nije bilo potrebe da otvaraš ostale.
Nerazumijem te, ja sam novi ovdje. Treba vas neko pozabaviti.
Banksy

#3685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

vedo_bhf wrote:
Banksy wrote:
vedo_bhf wrote:
Jok, ti si jak ...
Ne zabavljaš nas ni pod onim jednim nikom, zašto misliš da ti pod ovim ide bolje?
Nego, trolaj dok možeš, uživaj, svakako te od jeseni 2014. čeka biro ...
Gandalf

#3686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Gandalf »

čuj, on bi forum pozabavljav'o :D mada je dobar pos'o napravio do sada :D
Micaha

#3687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Micaha »

vedo_bhf wrote: []

Moj Vedo sve ti je ovo protiv muslimana...
nikos

#3688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikos »

Ne mogu da neprimjetim, ali navodite neistinite , jer gospodin Alija Izetbegović nije vratio nikakvu državnost, naciju, bošnjački jezik. To je uvijek POSTOJALO. Da nam radi naš dragi Zemaljski muzej ZNAO BI, koji vjerovatno nikada nisi posjetio, jer da jesi ne bi lupao takve gluposti.
I malo prečešljaj po internetu i vidi ko je rekao sudbonosno NE za ostanak u bivšoj Jugi.
Da se pitao gospodin Alija on bi našao kompromis, kakav nam je servirao, i u kojem živimo već 20 godina.
Micaha

#3689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Micaha »

nikos wrote:Ne mogu da neprimjetim, ali navodite neistinite , jer gospodin Alija Izetbegović nije vratio nikakvu državnost, naciju, bošnjački jezik. To je uvijek POSTOJALO. Da nam radi naš dragi Zemaljski muzej ZNAO BI, koji vjerovatno nikada nisi posjetio, jer da jesi ne bi lupao takve gluposti.
I malo prečešljaj po internetu i vidi ko je rekao sudbonosno NE za ostanak u bivšoj Jugi.
Da se pitao gospodin Alija on bi našao kompromis, kakav nam je servirao, i u kojem živimo već 20 godina.
Moj vedo pored ovakih nije ni cudo sto nam je sve gore i gore
Gandalf

#3690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Gandalf »

jbt, što niču novi nikovi :lol: koliko te crnjaka mora spenglat' da se petnaest puta registruješ :lol:
vedo_bhf

#3691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

nikos wrote:Ne mogu da neprimjetim, ali navodite neistinite , jer gospodin Alija Izetbegović nije vratio nikakvu državnost, naciju, bošnjački jezik. To je uvijek POSTOJALO. Da nam radi naš dragi Zemaljski muzej ZNAO BI, koji vjerovatno nikada nisi posjetio, jer da jesi ne bi lupao takve gluposti.
Kakav Kompromis? Da zivimo u Cetnickoj nekakvoj Drzavi, koji si ti Hajvan? Cista glupost. Ustavom iz 1963. godine Muslimani su priznati kao nacija, ali ime Bošnjak za naciju nije bilo dopušteno. Nemoj te siriti laz i glupost. 1993. Izetbegović je dao podršku Drugom bošnjačkom saboru, koji je okupio intelektualnu elitu, i donio deklaraciju o vraćanju imena Bošnjak. Hvala Allahu dzs. da nam je Rahmetli Alija vratio Naciju i dao Nezavisnost. Pravi vodja koji nije zavrsio kao Gamad Milosevic i Tudjman u Hagu, nego Herojski sahranjen medju najvecim Sinovima Bosne. A ovi koji su protiv njega mogu samo da pjevaju borbene, jer Bosna je opstala i zivi vjecno. :bih:
Comrad

#3692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Comrad »

Sta ti je Alija dao bolan? Dali su ti oni poginuli i prezivjeli vojnici. Izetbegovic je lik koji blage veze nije imao o vodjenju drzave - isto kao i sin mu, milijardu gresaka napravio kod pregovora i odveo u smrt hiljade ljudi? Za to imas dokaze i svjedocenja ljudi koji su direktno bili pod njegovom komandom.

I ti takvog vodju prizeljkujes, pa eto imas ga u Bakiru i ostalima, nisu nista bolji od Alije.
nikos

#3693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikos »

Moj vedo pored ovakih nije ni cudo sto nam je sve gore i gore[/quote]

Rasprava sa takvim kao što si Ti neće dati rezultat. Sreća pa imamo tebe BOŠNJAKA koji nas osvješćuješ svojim GLUPOSTIMA i NEISTINAMA.
Jer da ZNAŠ ...
A možda je bolje da ne znaš i da vjeruješ lažnim idealima.
Jer važno je biti BOŠNJAK.
vedo_bhf

#3694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

Comrad wrote:Sta ti je Alija dao bolan? Dali su ti oni poginuli i prezivjeli vojnici. Izetbegovic je lik koji blage veze nije imao o vodjenju drzave - isto kao i sin mu, milijardu gresaka napravio kod pregovora i odveo u smrt hiljade ljudi? Za to imas dokaze i svjedocenja ljudi koji su direktno bili pod njegovom komandom.

I ti takvog vodju prizeljkujes, pa eto imas ga u Bakiru i ostalima, nisu nista bolji od Alije.
Ti isto nemas pojma, Bakir je do dna i uvezan je u Korupciju i Kriminal...nemozes porediti Bakira i Rahmetli Aliju covjece. Alija je bio pravi vodja Bosnjaka i veliki Intelektualac .Tacno je da Borci i dan danas nemaju nista, ali za to su krivi ovi danasnji Politicari. Koji Hajvan , tobe jarabi.
Last edited by vedo_bhf on 21/05/2013 12:55, edited 2 times in total.
afannedim

#3695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by afannedim »

e moj komšiću već si pojeo vanago, u avazu juće izjava svi su lopovi osim radončića e j..o te on
nikos

#3696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikos »

Kakav Kompromis? Da zivimo u Cetnickoj nekakvoj Drzavi, koji si ti Hajvan? Cista glupost. Ustavom iz 1963. godine Muslimani su priznati kao nacija, ali ime Bošnjak za naciju nije bilo dopušteno. Nemoj te siriti laz i glupost. 1993. Izetbegović je dao podršku Drugom bošnjačkom saboru, koji je okupio intelektualnu elitu, i donio deklaraciju o vraćanju imena Bošnjak. Hvala Allahu dzs. da nam je Rahmetli Alija vratio Naciju i dao Nezavisnost. Pravi vodja koji nije zavrsio kao Gamad Milosevic i Tudjman u Hagu, nego Herojski sahranjen medju najvecim Sinovima Bosne. A ovi koji su protiv njega mogu samo da pjevaju borbene, jer Bosna je opstala i zivi vjecno. :bih:[/quote]

Pa ti stvarno nisi dobar.
Ti živiš i misliš i učiš pogrešno Bosne je uvijek bilo i biće, rekla sam ti potrudi se da odeš do Zemaljskog muzeja i da naučiš.
Ah, ne NE MOŽEŠ neki novi turbo Bošnjaci su rekli NE MUZEJU.
Važno je da imamo vjerske ustanove, šta će nam historija, kad tu sve možeš da naučiš.
Malo nauči i pročitaj pa raspravljaj. A nemoj sine dragi da pišeš GLUPOSTI.
Koji si ti lik iz kojeg crtanog.
vedo_bhf

#3697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

Daj nikos neprosipaj Cetnicku Propagandu ovdje. Procitaj ponovo sto sam ti napisao i ako neznas provjeri te Informarcije. Ti izgleda neznas dosta stvari o Bosni i Bosnjacima.
VjecitiStudent

#3698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Ostavkom Marjanovica, DF je elegantno izašla iz koalicije sa SDA.
ultima_palabra

#3699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

VjecitiStudent wrote:Ostavkom Marjanovica, DF je elegantno izašla iz koalicije sa SDA.
Mora još i Hanka uskratiti podršku vladi...
madner

#3700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Odlicno odigrano.
Post Reply