Prevaranti na PIK-u
- propalismo
#3676 Re: Prevaranti na PIK-u
@Lopov-eliminator Sta mislis o profilu http://www.pik.ba/profil/Minotaur4/ i o njegovim transakcijama 
-
Lopov-eliminator
#3677 Re: Prevaranti na PIK-u
Bilo je o tome rijeci vec, tako da se nema potrebe na to vracati.
- propalismo
#3678 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Da li je vec spominjan Minotaur4 u ovoj temi?
Послато са Samsung Galaxy S5 користећи Тапаток 2
-
Lopov-eliminator
#3679 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Jel ti ovo ozbiljno pitas? Pogledaj prethodnu stranu, ti si ga spomenuo.propalismo wrote:Da li je vec spominjan Minotaur4 u ovoj temi?
- propalismo
#3680 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Spominjao ga ja naravno.A po tvom odgovoru pomislio da je prije mene pominjan pa da nema ponovo komentarisati.A ne vidim razlog sto ga nebi komentarisali i zajednicki razotkrili kada je prevarant.Ova tema je i otvoreno zbog toga ja mislim.
-
Lopov-eliminator
#3681 Re: Prevaranti na PIK-u
Jeste. Ja nemam za njega i profile vezane za njega nista dodati sto nije receno. btw. Dodani su vec na listu.
- propalismo
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
#3683 Re: Prevaranti na PIK-u
Evo trebam pomoć:
Znači kupovat ću nešto veoma skupo, tako da više nikom živom ne vjerujem pa čak i od ove firme koja ima samo stranicu na piku sa 9 dojmova
http://megatechno.pik.ba/
Molim nekog da to provjeri ili zna o tome pa da mi osigura. Radi se o veoma skupom artiklu.
Znači kupovat ću nešto veoma skupo, tako da više nikom živom ne vjerujem pa čak i od ove firme koja ima samo stranicu na piku sa 9 dojmova
Molim nekog da to provjeri ili zna o tome pa da mi osigura. Radi se o veoma skupom artiklu.
- propalismo
#3684 Re: Prevaranti na PIK-u
Naruci artikal pouzecem pod uslovom da ga pregledas kada ti ga donesu pa ako je to to platis a ako ne vratis.Inace radnja ima malo transakcija 
-
swatch
#3685 Re: Prevaranti na PIK-u
Ako si iz SA zasto jednostavno ne odes do njih?stajeba wrote:Evo trebam pomoć:
- xamp
#3686 Re: Prevaranti na PIK-u
Meni se cini da je neki srednjoskolac iz tuzle 
- propalismo
#3687 Re: Prevaranti na PIK-u
Prvi srednje 

- xamp
#3688 Re: Prevaranti na PIK-u
Nije nije, ganja prijemne za fakultete u sarajevu...
- propalismo
#3689 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Covjek vec ima firmu a nije upisao ni fakultet.Svaka cast
Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2
- xamp
#3690 Re: Одг: Prevaranti na PIK-u
Mislio sam na 'stajeba' a ne na megatechno... prati malo, pratipropalismo wrote:Covjek vec ima firmu a nije upisao ni fakultet.Svaka cast
- Skeptic604
#3691 Re: Prevaranti na PIK-u
Meni je jedan momak narucio gramofonsku plocu..
Ja je poslao i prije nego sto je novac dosao na racun,jer sam ocekivao da je moralna osoba.No medjutim novac nije uplatio na racun...
A imao je meni se cini oko 190 pozitivnih dojmova..
Tako da i stotine pozitivnih dojmova od stotinu raznih kupaca opet ne sprecava osobu da postane nemoralna..
Ali tu sam bio u gubitku 0,15 feninga,jer sam kupio ogromnu kolekciju ploca..ali eto ima lopova svugdje

Ili slucaj sa SIM karticom.Imao sam novu SIM karticu.I prodavao je,i covjek me zove da kupi,i kasnije odustane,jer kako on kaze lazem narod da je nova kartica,a on zvao broj i kaze da mu se neko "javio"...
A zaista broj bio nov,nije uopste SIM kartica bila skinuta sa one plastike,ali eto on kaze da mu se neko javio
Tako da ima i lopova sa odredjenom dozom psihoze

Ja je poslao i prije nego sto je novac dosao na racun,jer sam ocekivao da je moralna osoba.No medjutim novac nije uplatio na racun...
A imao je meni se cini oko 190 pozitivnih dojmova..
Tako da i stotine pozitivnih dojmova od stotinu raznih kupaca opet ne sprecava osobu da postane nemoralna..
Ali tu sam bio u gubitku 0,15 feninga,jer sam kupio ogromnu kolekciju ploca..ali eto ima lopova svugdje
Ili slucaj sa SIM karticom.Imao sam novu SIM karticu.I prodavao je,i covjek me zove da kupi,i kasnije odustane,jer kako on kaze lazem narod da je nova kartica,a on zvao broj i kaze da mu se neko "javio"...
A zaista broj bio nov,nije uopste SIM kartica bila skinuta sa one plastike,ali eto on kaze da mu se neko javio
Tako da ima i lopova sa odredjenom dozom psihoze
- Skeptic604
#3692 Re: Prevaranti na PIK-u
Za takvo nesto da radis ti treba antisocijalna licnost,ili odsustvo morala u velikoj mjeri..propalismo wrote:@zippoo87Nabijanje laznih dojmova je po meni prevara jer sluzi da bi se kupac doveo u zabludu da saradjuje sa pravim postenim trgovcem koji je imao mnogo transakcija
Doduse oni i nemaju nekakav plan sta da rade na Pik-u.Njima je dovoljno da prevare desetak kupaca i oni "bogati",nemaju plan da trguju sta ja znam mjesecima,godinama i slicno,nego na sto laksi nacin dodji do odredjenog cilja,a taj laksi nacin ukljucuje ogromno kolicinu nemorala i manipulacije...
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
#3693 Re: Prevaranti na PIK-u
Nista, pogrešno pitanje na pogrešnom mjestu. 
- DownhillMaster
#3694 Re: Prevaranti na PIK-u
Pa ovo i budala vidi da je nesiguran prodavac,gledaj samo transakcije od jednog te istog korisnika 100 puta,a nije se baš opravdao na ova 3 negativna dojma.propalismo wrote:@Lopov-eliminator Sta mislis o profilu http://www.pik.ba/profil/Minotaur4/ i o njegovim transakcijama
SHIFT87 mu ostavio 100 dojmova ,a i on njemu toliko ,jedan od drugog kupuju dijelove za PC u 99 % slučaja ( e tu se najviše zajebo) ,mislim smiješno
Vidim ponestalo im je ''obojici'' ideja šta napisat u dojam ,a da ne spominjem broj sakrivenih detalja o međusobnim transakcijama
Ovaj XeKLer mu je isto na početku pravio više transakcija ,sve komp oprema i vidim da je suspendovan http://www.pik.ba/profil/XeKLer/
Ako pogledate još ima par korisnika koji su više puta kupovali od njega a i od ovog SHIFT87 i takođe preprodaju dijelove za PC
Ma šta više reći Miotaur4 napravio 100 transakcija SHIFT87 sve jedna za drugom ,a i ovaj njemu.
Ova dva profila su u isti čovjek... zrelo za prijave i banane.
Ne bih ja ništa od njega kupio,pogotovo ne PC dijelove na kojima ima najviše prevara na piku jer ih ne možete probati dok ne ugradite u komp.
Ko ne vjeruje da procentualno najviše prevara je u PC dijelovima neka prelista ovu temu malo unazad i vidjeće,još je neko spomenuo kako funkcionišu lijepo te prevare...
Ova dva su zajebali koliko vidim po dojmovima samo par ljudi srećom.
Last edited by DownhillMaster on 20/03/2014 06:10, edited 4 times in total.
- propalismo
#3696 Re: Prevaranti na PIK-u
@DownhillMaster Svaka ti cast pa si primjetio makar ti i jos par izuzetaka o cemu sam ja pisao na 152 strani
Imam ja jos pacijenata nego cekam da se ovaj slucaj malo raspetlja pa da i njih detaljno pretresem i objavim ovde
E hajmo sada svi lijepo prijaviti profil http://www.pik.ba/profil/Minotaur4/ i da ga administracija sankcionise
Imam ja jos pacijenata nego cekam da se ovaj slucaj malo raspetlja pa da i njih detaljno pretresem i objavim ovde
E hajmo sada svi lijepo prijaviti profil http://www.pik.ba/profil/Minotaur4/ i da ga administracija sankcionise
- DownhillMaster
#3697 Re: Prevaranti na PIK-u
Izvini nisam vidio da si ti o tome pisao .Vidim na predzadnjoj stranici link od ovog profila i mislio sam da je novo pitanje.Tek sam sad povezao da ti samo pitaš još ovog eliminatora da potvrdi.propalismo wrote:@DownhillMaster Svaka ti cast pa si primjetio makar ti i jos par izuzetaka o cemu sam ja pisao na 152 strani![]()
Imam ja jos pacijenata nego cekam da se ovaj slucaj malo raspetlja pa da i njih detaljno pretresem i objavim ovde![]()
Izvini stvarno nisam vidio prije,nisam ni gledao zadnjih par stranica.
- propalismo
#3698 Re: Prevaranti na PIK-u
Ma nista drug sve ok
Meni je drago da si ti na to obratio paznju.Jer ako pogledas na 152 stranici prilicno sam truda ulozio u taj slucaj
Meni je drago da si ti na to obratio paznju.Jer ako pogledas na 152 stranici prilicno sam truda ulozio u taj slucaj
- DownhillMaster
#3699 Re: Prevaranti na PIK-u
Hahahah Bože sačuvaj
Ispade kao da sam kopirao sve od tebe zato mi je i ofirno sada i zato se izvinjavam.
Ma lik je preočit ko god malo bolje pogleda.
Jedino telefoni nisu isti to sam baš gledao.
Ispade kao da sam kopirao sve od tebe zato mi je i ofirno sada i zato se izvinjavam.
Ma lik je preočit ko god malo bolje pogleda.
Jedino telefoni nisu isti to sam baš gledao.
- propalismo
#3700 Re: Prevaranti na PIK-u
Providan je i bezobrazan i prekrsio je pravila Pik-a zato sam ga ja obradio