Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
strong69

#3676 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Zavatoni wrote:Kaze covjek da smo odlicno igrali, ali da je rezultat izostao...pa jesu li ovi 'strucnjaci' normalni...mi opasne situacije na utakmici nismo stvorili a on kaze da je igra bila odlicna.

I za ovu izjavu Oruc mora biti pozvan na obrazlozenje i odgovornost...i pred upravom i pred navijacima...sramota...pa jesmo li svi mi slijepi!!!
Kompletan strucni stab nema trunke samokritike sve ovo vrijeme i okrivljuje Boga, teren, sunce, kisu, tribine, reflektore i sve sto im padne a nikako da se zapitaju ko vodi tim i ko im daje upute za igru???
north

#3677 Re: Utakmice.

Post by north »

Malo je reći da nam je Lištica kompleks nabila, malo je reći....kontaš da je to jedne generacije igrača, promijeniš kompletnu ekipu, dovodiš druge i to više puta tako iz godine u godinu ali stalno mrka kapa, kontaš da je do trenera, promijeniš i trenera više puta ali džaba....kompleks širih razmjera jednostavno, imaju omjer sa nama na svom stadionu ko mi sa Slavijom na AFH, ako ne i bolji, a i sa našeg terena su nam odnijeli bod/ove nemali brojh puta...smiješno i tragično istovremeno....na proljeće je Evropa plafon plafona ako se ekipa dosta ne pojača i to prije početka priprema a ne deja vu da dolaze igrači u drugom-trećem kolu..ista tako i kupu hladno ispadanje od Lištice ili Zrinjskog ako ih izvučemo ako se šta rapidno ne promijeni do prvih utakmica...kako nas ljudi rutinski deru godinama, decenijama....strašno....da nas nema, trebalo bi nas izmisliti...treba sam sa sobom u glavi raščistiti i ne nadati se ničemu dok ovako stvari stoje, lakše se podnese, tako sam i ja danas uspio razmišljati, manje boli kad znaš da si odron i da se nemaš čemu nadati, nego kad se nadaš pobjedi i kontaš da si dobar...naravno da imamo i nekvaliteta, ali ima tu i do luzerskog mentaliteta i naravno vođenja ekipe...meni se čini da naših 11 prebaciš u Lišticu i nama daš njihovih 11 i da odemo dole da bi opet zijanili...jednostavno to smo mi...
armin071

#3678 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

Bandovic, Torlak, Puzigaca, Tatomirovic, Travancic, Komazec i mozda Radovac. Ostalo pravac septicka jama gdje im je i mjesto.
BHF_Manijak

#3679 Re: Utakmice.

Post by BHF_Manijak »

armin071 wrote:Bandovic, Torlak, Puzigaca, Tatomirovic, Travancic, Komazec i mozda Radovac. Ostalo pravac septicka jama gdje im je i mjesto.
Torlak igra u drugom sarajevskom premijerligasu! :mrgreen: :mrgreen:
north

#3680 Re: Utakmice.

Post by north »

A je li to fakat Obruč (kako ludi kemo napisa :D ), izjavi da smo igrali dobro, negdje pročitah sada i da je izjavio fenomenalno :lol: ....nisam gledao pa ne znam....pa šta očekivati od čovjeka sa tako rumenom i ruralnom facom koji nije navikao na bolje...njemu je čuvanje ovaca profesija, i kad sjedi na klupi Sarajeva njemu je sve fenemonelno, čovjek je u transu, ne zna je l pošo ili došo i nije ni čudo da lupeta....

Mi imamo još toliko amaterskih stvari u klubu i ekipi da je to strašno....pa pogleedati ta renominirana imena koji bi trebala da doprines rezultatu: Oruč, pa ona dvojica ne znam ni kako se zovu, onaj rumeni skaut što se vrti po face-u, ali skaut :D , ko ga nazva tako i imenova ga tako jebo ga otac blesavi :-) , i onaj klovn od trenera golmana....isto tako i Husref podario mu bog lijepo zdravlje i dug život, ali čovjek se pogubio zadnju godinu, s takvim ljudima i plus igračima koji hem ne znaju dovoljno, ali i to što znaju ne pružaju uvijek u granicama svojih mogućnosti, i onda imaš malo-malo ofiraže....

strašni rezovi se moraju napraviti i to na vrijeme dok ga još malo ima da bi mi ličili na ekipu, kako u stručnom štabu (ovdje ne mislim samo na trenera iako je on najvažniji), tako i u igračkom kadru...u suprotnom deja vu 3-4 mjesto a i ono može biti upitno, izjave ipak izlazimo u Evropu i tako do sudnjeg dana..
SmokingMan

#3681 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

strong69 wrote:
Zavatoni wrote:Kaze covjek da smo odlicno igrali, ali da je rezultat izostao...pa jesu li ovi 'strucnjaci' normalni...mi opasne situacije na utakmici nismo stvorili a on kaze da je igra bila odlicna.

I za ovu izjavu Oruc mora biti pozvan na obrazlozenje i odgovornost...i pred upravom i pred navijacima...sramota...pa jesmo li svi mi slijepi!!!
Kompletan strucni stab nema trunke samokritike sve ovo vrijeme i okrivljuje Boga, teren, sunce, kisu, tribine, reflektore i sve sto im padne a nikako da se zapitaju ko vodi tim i ko im daje upute za igru???
Daleko sam bolje igrače sa ulice gledao na Dobrinji poslije rata,a koji su za njih po kvaliteti bili daleko bolji igrači,igralo se po betonu ali se ginulo za mahalu,nego ove manekene,ni volje,ni emocija za klub koji igraju,sve se samo svodi na izlizane fraze za medije,bitno je samo da su po fejsu njihove slike,i da se zna da igraju u FKS.Nema smisla.
Cienfuegos

#3682 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Pa Oruc gori od Husrefa. Sta ocekivati od covjeka koji je zadovoljan ovakvom igrom, kako onda da covjek krene naprijed?! Dragi ste mi ali odjebite od kluba (ili barem od klupe) obojica. Pa mi uopste nismo zasluzili da smo u ovoj grupi koja se kobajagi izdvojila na vrhu, ubjedljivo smo najgori tu. Evo pare, pojacanja po zelji, pripreme nakon svaka 3 kola, sve su dobili ali dzaba je kad ne znaju. Mrsh bjednici!
Sreca jos jedna patnja pa razlaz na neko vrijeme, inace bi otisli u kurac krasni. Remont!
limeni

#3683 Re: Utakmice.

Post by limeni »

nije sramota izgubiti tamo, sramota je koliko smo do sada bodova izgubili od ovih seoskih ekipa.
mi ovako necemo opet postati veliki klub, trener oruc je samo jedan od dokaza za ovu tvdnju.
sa igracima kao sto su m. karic se ne moze ni na salomonskim otocima uzeti titula. jedina nada je da bilbija zaigra i da se dovedu neki igraci ali radije dovedite 2-3 prava pojacanja nego 7-8 igraca koji su otpad.
bordo_fan

#3684 Re: Utakmice.

Post by bordo_fan »

wannabe_ultra wrote:ako cemo realno, nije sve ni u karicu.Ima jos najmanje 5 ili 6 karica u ekipi.
Tačno !
todd_smith

#3685 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Svi smo mi Mair :lol:
leo karan

#3686 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Ovi igraci nisu prosli skolu fudbala, osnove nemaju. Treneri u omladinskim kategorijama su im garant bili neki propaliteti I klosari.
a to je sve posljedica raspadanja države i urušavanja sistema vrijednosti, od 2000. Godine pa do danas.
Tetovaze, frizure, fejs..a to sto ne zna procijenit kretanje lopte ili protivnickog igraca, to nije ni bitno, jer ih tome nisu ni ucili.

jedan suljic je za ove doktor fudbala, uvijek sam to govorio, a samouk igrač.

Sve je do trenera, oni prave igrače, a kasnije i timove.
Nuken

#3687 Re: Utakmice.

Post by Nuken »

Ma kurac od ekipe.Šta očekivati od prvenstva???Evo do juče smo bili drugi na tabeli danas peti.Kako je krenulo i kakve su nam sljedeće utakmice završićemo oko 10. mjesta.Umjesto da napadaju oni se pola utakmice brane,i pokušavaju preko nekih "kontri" doći do gola :-)
JOSEF K

#3688 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

M.Karić, igrač koji je obilježio jesenji dio prvenstva FK Sarajeva...
ledeni_caj

#3689 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

3 zajebane tekme su ostale, celik, borac i zeljo. 4 ako cemo brojati i olimpik na Kosevu. O kakvom super teskom rasporedu se konstantno prica?
Logovan

#3690 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

BRUKA I SRAMOTA.

Jebem ti više glupu lišticu, selo nas pobjeđuje svako malo pa koji kurac više... :twisted: :twisted: :twisted: Mahir i Oruč. :shock: :shock: :shock:

Od ovakvih balerina izgubio sam pola kose, za koju godinu neću imati nijedne dlake koliko se nerviram zbog kloceva.
limeni

#3691 Re: Utakmice.

Post by limeni »

wannabe_ultra wrote:ako cemo realno, nije sve ni u karicu.Ima jos najmanje 5 ili 6 karica u ekipi.
a znam da nije samo do njega, bilo bi naivno vjerovati da je sve do jednog igraca. jednostavno mi ide na zivce, svaki put kada igramo neka nada da ce biti bolje ali nista uvijek isto sranje..ne znam, daj boze da mi evrope vidimo ali kako trenutno igramo nista od toga.
Kemal Malovčić

#3692 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Logovan wrote:BRUKA I SRAMOTA.

Jebem ti više glupu lišticu, selo nas pobjeđuje svako malo pa koji kurac više... :twisted: :twisted: :twisted: Mahir i Oruč. :shock: :shock: :shock:

Od ovakvih balerina izgubio sam pola kose, za koju godinu neću imati nijedne dlake koliko se nerviram zbog kloceva.
Ne vjerujemo, dokaži fotkom.
Logovan

#3693 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Kemal Malovčić wrote: Ne vjerujemo, dokaži fotkom.
:lol:
Dovoljan je dokaz što gledamo Mahira Karića. :D :-)
omega369

#3694 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

kostace nas rad ovog 'strucnog staba' jos dugo i dugo. a sve je trebalo rastjerati poslije kukesija i mirna Bosna.
ovaj strucni stab je stucan k'o grasov kondukter kad sjedne za kokpit aviona

najgore od svega sto ce ovi diletanti zavaliti i eventualnog novog trenera, jer budemo li i nakon celika zaostajali 5 bodova i evropa ce nam biti upitna :cry:
strong69

#3695 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

ledeni_caj wrote:3 zajebane tekme su ostale, celik, borac i zeljo. 4 ako cemo brojati i olimpik na Kosevu. O kakvom super teskom rasporedu se konstantno prica?
Dodaj i Velez na Koševu.
Od 11 tekmi imamo 5 teskih. Malo je?
Mračajski proto

#3696 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Jadni li smo. Nikakve igre nemamo. Samo izbij pa ko dođe do lopte. Gledati Tatomirovića na desnoj strani je patnja, ali on to, koliko-toliko, nadoknadi trudom, što se za Karića ne može reći. Jevtić pokazuje da zna povući loptu i napraviti dribling-dva, ali vidi se da nema podršku drugih igrača i da ne može sam ništa konkretno napraviti. Ovog Karića treba nabiti nogom i Plakala ubaciti protiv Leotara.
ledeni_caj

#3697 Re: Utakmice.

Post by ledeni_caj »

strong69 wrote:
ledeni_caj wrote:3 zajebane tekme su ostale, celik, borac i zeljo. 4 ako cemo brojati i olimpik na Kosevu. O kakvom super teskom rasporedu se konstantno prica?
Dodaj i Velez na Koševu.
Od 11 tekmi imamo 5 teskih. Malo je?
Ne mozemo igrati 11 puta sa Leotarom. Uostalom tesko da nas i jedna od te 3 ekipe sa gostovanja mogu uzeti, o tim kuci da i ne pricam. Tako da i dalje ne kontam kakva se kuknjava prosipa.
north

#3698 Re: Utakmice.

Post by north »

Kukati se mora, koliko god to tetkasto zvučalo, kad od 18 utakmica slovem i brojem JEDNA može dobiti prolaznu ocjenu (Čelik)...neko mora biti odgovoran za to a ne samo reći "šta je tu je..."....neko će reći igrači su krivi, drugi trener, treći i jedno i drugo što je opet najbliže istini.....sve ostale tekme sem tog Čelika su bile goli qrac, a mnoge i više od toga...šta treba reći kako ono bijaše nekad parola "Nema veze... :D "....možemo tako do kijameta....slično kao i prošlu polsezonu čitavo vrijeme smo ispred košpicara za koje se zna kakvi god da su opet su najveći konkurent za sam vrh, i opet u samom finišu dopuštaš da te prestižu sa rasporedom koji je dosta bio lakši od njihovog...kažemo samo nam ostaju od gostovanja Zenica i B.Luka, derbi ne računamo jer nema veze gdje se igra.....ono jeste da je malo lakše kad znaš da ne igraš više sa Širokim i Zrinjskim, ali oni nemaju ništa od teških gostovanja, faktički najteže im gostovanje Vrapčići i Otoka gdje su faktički domaćin.... njima su najteže tekme kući koje igraju: Široki, Zrinjski i mi....imati ćemo identičnu situaciju kao i prošle godine, a to je Zenica na otvaranju proljeća, biti li ne biti...sjajno i baš onako optimistično....
Kemal Malovčić

#3699 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

Izaći ćemo mi u Evropu, do žrijeba ćemo zaboraviti da smo bili karine u sezoni 2013/14, dobit ćemo ekipu sa Andore koju ćemo proći ukupnim rezultatom 5-4, u idućoj rundi igramo protiv nekih Makedonaca, gdje smo sigurni u prolaz, tamo gubimo 4-3 (Dupovac zabio dva autogola lobom), a na Koševu igramo 0-0, a šsš Abdulah Obruč ne dobija otkaz, za neuspjeh krivi muslemanski sveti mjesec ramazan.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3700 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Izvjestaj: NK Siroki Brijeg-FK Sarajevo 2:0

Post Reply