Dešavanja u Srbiji

Fudo387

#36726 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:U UN-u se isto vazi glas Amerike i Gvineje Bisao,na kraju to je i vazno koliko za a koliko protiv, a tu smo negde :thumbup:
Ovo je bilo jace od prleta i tihog.
Naravno da vazi, isto je to, malo je zajebaniji veto od gvineje bisao, al dobro, ne treba sad svaku sitnicu vagati.
Young Erotica

#36727 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Masite poentu,kad budete spremni da date 12% svoje teritorije samo napred ko sam ja da vam sudim.

@Fudo pa nije isto kada se u UNESKO i jos 200 UN organizacija glasa o necijem prijemu u istu,znaci odlucuje prosta vecina a ne veto ili necija snaga.
Last edited by Young Erotica on 02/06/2018 01:58, edited 2 times in total.
Fudo387

#36728 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:Masite poentu,kad budete spremni da date 12% svoje teritorije samo napred ko sam ja da vam sudim.

@Fudo pa nije isto kada se u UNESKO i jos 200 UN organizacija glasa o necijem prijemu u istu,znaci odlucuje prosta vecina a ne veto ili necija snaga.
Tako je, u pravu si.
I za glas, i za 30%.
Neka se spremi Nis. :D
Young Erotica

#36729 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Naravno da sam u pravu,samo sto si toliko zaslepljen da ti se ne moze objasniti,a to 30 posto sam otprilike napisao,iskreno i da je 2 posto nebitno je.
Young Erotica

#36730 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Cak je i ta Gvineja Bisao vise drzava od Kosova pa ti vidi.
Fudo387

#36731 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Pa jeste, ti ces iz beograda lakse doci u gvineju nego na kosovo.
Young Erotica

#36732 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:Pa jeste, ti ces iz beograda lakse u gvineju nego na kosovo.
Pravo da ti kazem daleko mi je ta afrika a i nisam neki ljubitelj prirode. Draze mi je ovo moje ovde nego tudjina :thumbup:
Fudo387

#36733 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Pravo da ti kazem daleko mi je ta afrika a i nisam neki ljubitelj prirode. Draze mi je ovo moje ovde nego tudjina :thumbup:
Ma da,
Mozes li ti bez pasosa uci na Kosovo?
Young Erotica

#36734 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:
Young Erotica wrote:
Ma da,
Mozes li ti bez pasosa uci na Kosovo?
Ne moze trenutno nazalost ali sta da se radi,tako je kako je.
Fudo387

#36735 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Pa kako, nisu drzava, a treba ti pasos da tamo odes?
Young Erotica

#36736 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:Pa kako, nisu drzava, a treba ti pasos da tamo odes?
Pa lepo nije ih priznalo pola sveta,njihov pasos vredi koliko rolna toalet papira,nema ekonomije sem sive jednostavno perspektiva 0 bodova. Dobili su parce zemlje na upravu pod patronatom i to je to.
Fudo387

#36737 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Pa lepo nije ih priznalo pola sveta,njihov pasos vredi koliko rolna toalet papira,nema ekonomije sem sive jednostavno perspektiva 0 bodova. Dobili su parce zemlje na upravu pod patronatom i to je to.
Ma ja pitam tebe, ako nisu drzava, ako ih ne priznajes ti i pola svijeta, sto ne odes tamo bez pasosa?
Young Erotica

#36738 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:
Young Erotica wrote:
Ma ja pitam tebe, ako nisu drzava, ako ih ne priznajes ti i pola svijeta, sto ne odes tamo bez pasosa?
Pa mogu da budem upucan u ledja kao pas logicno,ne bih bio prvi sigurno.

Otisao sam da spavam,sutra idem na neki rostilj jagnje okrecemo ,tuce seka,gologuze curice ceo fazon jbg :kiss:
Last edited by Young Erotica on 02/06/2018 02:35, edited 1 time in total.
Fudo387

#36739 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Aha, znaci ima granica, ima murija koja kontrolise granicu.
Jebem li ga, to ti se momcino zove drzava.
Young Erotica

#36740 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Fudo387 wrote:Aha, znaci ima granica, ima murija koja kontrolise granicu.
Hvala ti sto si mi otvorio oci.
Fudo387

#36741 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

Young Erotica wrote:
Fudo387 wrote:Aha, znaci ima granica, ima murija koja kontrolise granicu.
Hvala ti sto si mi otvorio oci.
Nista,
Cinis se k’o pristojan momcic, steta bi bilo da te seselj nagovori na kakvu budalastinu pa da te tamo neki beljulji u tulumbi vrati kuci.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#36742 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

O OVOME BRUJI SRBIJA Meho: Zbog proliva me prave lopovom :lol: :lol: :lol:;
Šešelj: Što nisi ukrao i kondome?

http://www.alo.rs/vesti/politika/meho-z ... 68481/vest

Poslanik priveden zbog "KRAĐE" u Frankfurtu: Omerović: Imao sam PROLIV! Šešelj: Uvek mi je ličio na sitnog lopova!
:lol: :lol: :lol:

Meho obunario free shop i fol ga potjeralo srati,ali je na ovu seansu ekstrakcije proliva sa sobom ponio i par sitnica iz free shopa. :lol: :lol: :lol:

Sitni lopov! :mrgreen:
CSKA

#36743 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Meho pao na 170e.

Kako djeca da budu normalna kada su im roditelji ovakvi :

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Muža i ženu izrešetao u noge otac druga njihovog deteta

U pucnjavi koja se dogodila oko 21.30 čas u Ulici Goce Delčeva 2 na Novom Beogradu, kod čuvene "Doline gladnih", povređeno je dvoje ljudi.
Prema saznanjima "Blica", muž i žena ranjeni su hicima iz vatrenog oružja po nogama, i to u sopstvenom stanu, ali nisu u životnoj opasnosti.
- Muža i ženu u noge je izrešetao otac od druga njihovog deteta - otkriva za "Blic" izvor iz istrage.
Kako saznajemo, svemu je prethodila svađa dvojice dečaka, od kojih jedan dvanaestogodišnjak, koju su roditelji pokušali da razreše razgovorom. Međutim, onda je iznenada otac jednog od dečaka izvadio pištolj i zapucao. Tragedija je mogla da bude još veća jer se u stanu nalazio i dečak, ali i njegova baka.
U Hitnoj pomoći su nam potvrdili da su muškarac i žena zadobili povrede donjih ekstremiteta vatrenim oružjem, kao i da se nalaze van životne opasnosti.
Povređeni su prevezeni u Zemunsku bolnicu, a policijske ekipe i dalje se nalaze ispred zgrade. Napadač koji je upucao dvoje ljudi nalazi se u bekstvu i policija intenzivno traga za njim.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/drama ... ta/ve6csgq

Kakva je to mogla biti svadja dvanaestogodisnjaka da se zbog toga poteze pistolj.
Janjicar

#36744 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Janjicar »

Young Erotica wrote:
zivco wrote:
Da ti pomognem onda. Bosnjaci i Hrvati trebaju reci boli nas kita za 49% teritorije na kojima nam je osporeno pravo na zivot ? Kao i Albancima kasnije.
Ne seri. Srbija je izgubila svako moralno pravo na drzavnu upravu kvadratnim metrom Kosova jer je medjunaordna zajednica bila ZGADJENA nacinom na koji se ponijela prema Hrvatima,Bosnjacima,te u konacnici Albancima. Gubitak te teritorije je direktna posljedica toga. Dobro ste jos i prosli koliko ste nagradjeni u Bosni.
Mnogi su kroz istoriju gubili moralna,bozija i sva ostala prava na neki deo svoje teritorije pa nesto ne vidim da im se oduzimalo a pogotovu ne u 21 veku. Uostalom zlocini su osudjeni na dozivotne robije bar ove glavesine i rukovodioci,ne znam sta je trebalo jos atomsku da bace na nas ?
:run: gluho, i ćoravo bilo. Možda malu kakvu ha ?
vatrogasac

#36745 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36746 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

SAČUVATI MIR
Vučić tvrdi da je Srbija upozorena: Ulazak vojske na Kosovo NATO bi tretirao kao neprijateljski čin

kao sHo vellim... Jopet ce vas bombardovat
General War

#36747 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

izjava dana
Srbija mora da definiše prioritetne ciljeve. Za problem Kosmeta mora da se veže Republika Srpska. Moramo dobro da promislimo i da zauzmemo stav. U narednom periodu ta dva ključna pitanja se moraju razriješiti

Predsjednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun
Maraschino

#36748 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

:lol: :lol:
arzuhal

#36749 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

Slušam Drecuna i ostale u zadnjoj "Ćirilici": trebamo mudro, trebamo pametno, ne smijemo izgubiti Republiku Srpsku.

Kakvi, to je kontinuirana, trajno nesretna i unesrećujuća, tragično pogrešna politika Srbije od koje oni ne odustaju niti ikada misle odustati po cijenu i da ih pamet obasja...Samo je stvar koliko su glasni, samo se stvar mijenja u decibelima, da li šapuću o podjeli i prisvajanju BiH ili glasnije o tome govore, onako srpski k**čevito, izdaleka...
Maraschino

#36750 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

arzuhal wrote:Slušam Drecuna i ostale u zadnjoj "Ćirilici": trebamo mudro, trebamo pametno, ne smijemo izgubiti Republiku Srpsku.

Kakvi, to je kontinuirana, trajno nesretna i unesrećujuća, tragično pogrešna politika Srbije od koje oni ne odustaju niti ikada misle odustati po cijenu i da ih pamet obasja...Samo je stvar koliko su glasni, samo se stvar mijenja u decibelima, da li šapuću o podjeli i prisvajanju BiH ili glasnije o tome govore, onako srpski k**čevito, izdaleka...
Koja je to sirovina odnosno koliko je zadojen nekom mrznjom pa u sred Cirilice skoci kad Sljivancanin rece par lijepih rijeci o Cermaku i Haradinaju.

''Neee, to moramo prekinuti, on je zlocinac on je svojim rukama klao Srbe pa i svoje, on je zlocinac...'' :-)

Bolest koja je prerasla u epidemiju. E moja Srbijo, budi se dok nije kasno.
Post Reply