da, romansa upakovana u SF, ne znam cemu tolike preporuke skroz prosjecan film, kao sto je Damon sadio krompir na marsu tako i oni drvece u broduJack Be Nimble wrote:Htjeo sam pogledati taj Passangers, ali kada je izasao par prijatelja mi je reklo da film nije ono kako je bio reklamiran. Oni, pa i ja, smo iz reklama skontali da ce biti neki SciFi triler, a njima je vise bila ljubavna prica sa SciFi. Da li su oni u pravu?
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- black
#36651 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
-
last mohicans
#36652 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ovaj Manchester gledao do pola,više nisam našao motivacije. Ono što sam vidio presporo i podosadno, jednostavno ne drzi. Eto natjerat cu se i pogledati do kraja, valjda se neki obrat desi.
- Lincoln-Burrows
#36653 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Odličan je Passengers, jedan od boljih u zadnje vrijeme i definitivno nije triler, obična ljubavna pričica u svemiru.black wrote:da, romansa upakovana u SF, ne znam cemu tolike preporuke skroz prosjecan film, kao sto je Damon sadio krompir na marsu tako i oni drvece u broduJack Be Nimble wrote:Htjeo sam pogledati taj Passangers, ali kada je izasao par prijatelja mi je reklo da film nije ono kako je bio reklamiran. Oni, pa i ja, smo iz reklama skontali da ce biti neki SciFi triler, a njima je vise bila ljubavna prica sa SciFi. Da li su oni u pravu?
-
TomANDJerry
#36654 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ne znam , meni passanger vise lici na neku vrstu robinson krusa - nego na ljubavnu pricu .... ali to je moj utisak , mozda grijesim 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36655 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
last mohicans wrote:Ovaj Manchester gledao do pola,više nisam našao motivacije. Ono što sam vidio presporo i podosadno, jednostavno ne drzi. Eto natjerat cu se i pogledati do kraja, valjda se neki obrat desi.
ma stipu bola...samo lože....ti bome imaš čelične živce pa si do pola došo
bote zanimljivije je gledat penzionere kako šaha igraju u parku
- Zaitsev
#36656 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zapita l' se ti ikad što je supruga insistirala na tom filmu? Da se nisi malo ulijenio?zdruzdjo wrote: Onaj prvi sam pregledao sa suprugom u kinu. Njoj za ljubav.![]()
![]()
ne znam sta me vise umorilo: tema filma ili onaj glumac koji je ispao ko iz pozorista mladih. SMOOOooor. Prilikom izlaska iz kina ide mahalanje onih upaljenih kokica kako je divan film i kako ide jos jedan dio. rekao sam suprugi odmah tu da ne gledam drugi pa kad bi se razveli.
-
The 51st State
#36657 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Dobar putnici, ubilo se za nastavaka.
- JoseMujica
#36658 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zaitsev wrote:Zapita l' se ti ikad što je supruga insistirala na tom filmu? Da se nisi malo ulijenio?zdruzdjo wrote: Onaj prvi sam pregledao sa suprugom u kinu. Njoj za ljubav.![]()
![]()
ne znam sta me vise umorilo: tema filma ili onaj glumac koji je ispao ko iz pozorista mladih. SMOOOooor. Prilikom izlaska iz kina ide mahalanje onih upaljenih kokica kako je divan film i kako ide jos jedan dio. rekao sam suprugi odmah tu da ne gledam drugi pa kad bi se razveli.
jašta...nije je odavno išibo
- Zaitsev
#36659 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
A što ti je žensko, kako to upakuje politički i kulturno, veli hajmo dragi film pogledati...JoseMujica wrote:Zaitsev wrote:Zapita l' se ti ikad što je supruga insistirala na tom filmu? Da se nisi malo ulijenio?zdruzdjo wrote: Onaj prvi sam pregledao sa suprugom u kinu. Njoj za ljubav.![]()
![]()
jašta...nije je odavno išibo![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#36660 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zaitsev wrote:[
A što ti je žensko, kako to upakuje politički i kulturno, veli hajmo dragi film pogledati...
a ja se sve čudim što mi žena stalno pušta onaj Rambov koncert/preformans 28 usisivača
- Zaitsev
#36661 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
JoseMujica wrote:Zaitsev wrote:[
A što ti je žensko, kako to upakuje politički i kulturno, veli hajmo dragi film pogledati...
a ja se sve čudim što mi žena stalno pušta onaj Rambov koncert/preformans 28 usisivača
-
aratet
#36662 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Po meni je vise sci-fi nego ljubavni.Jack Be Nimble wrote:Htjeo sam pogledati taj Passangers, ali kada je izasao par prijatelja mi je reklo da film nije ono kako je bio reklamiran. Oni, pa i ja, smo iz reklama skontali da ce biti neki SciFi triler, a njima je vise bila ljubavna prica sa SciFi. Da li su oni u pravu?
Ja sam se prije desetak dana natjerao da ga odgledam nakon losih kitika, i nakon sto mi je par prijatelja reklo da je los i da je vise ljubavni, znaci, tjerao sebe da gledam nesto sto sam zakljucio prije filma da je lose i nakon filma bio ugodno iznenadjen.
-
zdruzdjo
#36663 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Vala da je bila "gladna" onoga onako, ubrzo bi ja trazio pomoc advokata.Zaitsev wrote:Zapita l' se ti ikad što je supruga insistirala na tom filmu? Da se nisi malo ulijenio?
a zdrmam ja samar po kad-kad. cisto onako bosnjacki da se ne opusti.
- Zaitsev
#36664 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
zdruzdjo wrote:Vala da je bila "gladna" onoga onako, ubrzo bi ja trazio pomoc advokata.Zaitsev wrote:Zapita l' se ti ikad što je supruga insistirala na tom filmu? Da se nisi malo ulijenio?
a zdrmam ja samar po kad-kad. cisto onako bosnjacki da se ne opusti.![]()
![]()
Nego četvere ti oči otvori. Ako ti zatraži da gledate "Killing me softly", brate ja bih se zapitao...
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#36665 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
jak Loach ili mi nismo navikli da nam cesto serviraju okorjelu realu (il oboje)..na tvu u zivotu vise preferiramo horore hehe ..
www.imdb.com/title/tt5168192/
I, Daniel Blake (2016)
www.imdb.com/title/tt5168192/
I, Daniel Blake (2016)
- johnnykola
#36666 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Odlična komedija večeras na HRT1 u 20.05:

- Lost_Found
- Reuf-Refko
#36668 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
pa iskreno nije bilo nekih filmova vrijednih paznje, al evo izvojio sam nekejohnnykola wrote:Sve ok. Koji je po tebi najbolji film prošle godine?Reuf-Refko wrote:a cemu da se nadam uopste u ovakom "filmu godine" oooo braco mila. zbog ovakvih postova covjeku omrzne forum i ne moze naci one prave preporuke. da sam ja moderator sve bi to banovao
Jason Bourne
Don't Breathe
The Purge: Election Year
The Conjuring 2
- johnnykola
#36669 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Poštivam. Al' u panjevima.:pppReuf-Refko wrote:pa iskreno nije bilo nekih filmova vrijednih paznje, al evo izvojio sam nekejohnnykola wrote:Sve ok. Koji je po tebi najbolji film prošle godine?Reuf-Refko wrote:a cemu da se nadam uopste u ovakom "filmu godine" oooo braco mila. zbog ovakvih postova covjeku omrzne forum i ne moze naci one prave preporuke. da sam ja moderator sve bi to banovao
Jason Bourne
Don't Breathe
The Purge: Election Year
The Conjuring 2
- Reuf-Refko
#36670 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
koji komentar....hahah, nikakvog obrazlozenja nego neke panjeve spominjes, jer ne znas sklopit recenicu? ili mozda jos ni skolu nisi zavrsio... hajd daj ti svoje prijedloge...
- johnnykola
#36671 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nisi čuo za izraz "Al' u panjevima.'? Najs. Od četiri najbolja filma tri su nastavci franšiza tj., mamuzanjeReuf-Refko wrote:koji komentar....hahah, nikakvog obrazlozenja nego neke panjeve spominjes, jer ne znas sklopit recenicu? ili mozda jos ni skolu nisi zavrsio... hajd daj ti svoje prijedloge...
najčešće mrtvog konja. Ni za ovo mamuzanje garant nisi čuo.
Arrival, Everybody wants some, Nocturnal animals, Salesman.
- Eggsy
#36672 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
johnnykola wrote:
Poštivam. Al' u panjevima.:ppp
-
John Cleese
-
John Cleese
-
John Cleese