Svaka čast brate, daj i nama tih halucinogenih gljiva da se opucamo.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- semsasuljakovic
#36601 Re: Edin Džeko
E ovaj hrasno je definicija trola 
- semsasuljakovic
#36602 Re: Edin Džeko
Sve je tačno... Ali u nekoj drugoj dimenziji 
-
Korisničkoime
#36603 Re: Edin Džeko
Jest, barem onima kojima je stalo do bilo koga našeg, drugima pak je sve to mehlem za dušu. Jbg.nismo svi isti ali zna se kako se ovi drugi u narodu nazivaju.Grean wrote:Tako nekako.Korisničkoime wrote:Ne valja brate ovo nikako, nije ono asistencije vidjelo.
Džeko jednom top jednom flop.
Uglavnom pošto je večeras bio flop tema ima da oživi prošlu kad je bio top miševi se nisu pojavljivali.
Ali tesko je ovo citati, mislim na svjetske portale, forume, ismijavaju ga. Mislio sam da je ono u Cityju bilo tesko podnositi ali sad je sve to na cetvrtu. Tamo je bio zamjena, sad ga predstavljaju kao promasaj.
Jbg.Džeko je doveden u Romu kao jedno od najvećih i najzvučnijih pojačanja u zadnjih ne znam ti ni ja koliko godina i svi su odmah u prvoj sezoni očekivali 20-tak golova haman. Dobro je i krenuo odmah u prve dvije asistencija i gol. Onda je krenulo loše. Za sada ima 9 golova u ligi i LP te 4 asistencije. Nije odron skroz, sa 9 golova (jedan manje u ligi, isto u PL jedan u kupu) u Juveu je Mandžukić ekstra klasa, borac, gladijator folovi golovi dok je Džekinih 9 u Romi izgleda van svih očekivanja koji se imaju prema njemu. Jbg.Romi ne ide očekivano još su sada ok kako je bilo pod Garciom i onda svi dođu na udar a posebno najjače i najzvučnije pojačanje u dugo vremena. Ono što se Džeki može realno zamjerati su fulanje nekih zicera jbg.nema toga puno ali se na žalost pamti i ono njegovo šetanje, to nikako ne smije da radi. Mogao bi se on i šetati da ima 20 golova na kontu do sada tada bi se i šetanje trpilo, onda bi to bilo da je njegov stil, da zabija tako da nema veze i da sjedne kraj korner zastavice.
Morao bi izbaciti to šetanje i jbg.kad mu dođe na zicer MORA zabit, protiv Palerma se neće pamtiti njegova 2 gola i dvije asistencije nego taj jebeni promašeni zicer.
-
north
#36604 Re: Edin Džeko
Možemo se praviti ludi, ali Edin nije više onaj Edin, i nažalost nikad više neće biti, a vodlio bih da pogriješim...Nakon Rome, njegova slijedeća destinacija će biti još slabiji klub bez ozbiljnih ambicija i tu bojim se da nema dileme...Ali to ne znači da ga treba razapinjati, pogotovo se naslađivati kad mu ne ide...
Ali hajde kad se forumaši šprdaju, nego izgleda da ima i novinara naših kojim je dopizdilo pa bi i oni malo da začine...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-s ... ome/188148
Pogotovo dio koji kaže "Roma je na kraju mogla doći i do pobjede nakon što je Salah odlično šutirao, ali je lopta na putu do mreže zakačila Džeku nakon čega su igrači Intera odahnuli.
Ali hajde kad se forumaši šprdaju, nego izgleda da ima i novinara naših kojim je dopizdilo pa bi i oni malo da začine...
Pogotovo dio koji kaže "Roma je na kraju mogla doći i do pobjede nakon što je Salah odlično šutirao, ali je lopta na putu do mreže zakačila Džeku nakon čega su igrači Intera odahnuli.
-
missko
#36605 Re: Edin Džeko
Meni je bilo drago sto je Dzekson na klupi veceras jer sam se bas pribojavao ovakvog ishoda poslije rodjendana koji mu je bio prije par dana okrugli 3 banke i naravno da je bilo cuganja i opustanja
- insomnia78
#36606 Re: Edin Džeko
Treba vidjeti kak'i su Saban i Senijad 
-
pashasolidni
#36607 Re: Edin Džeko
Babuka standardno...kolko vas je malera shto gledate I pezmechite,josh je odlichan
- Grean
#36608 Re: Edin Džeko
Ovo je interesantan dio. Kako ti navede ucinak im je isti, ali ja mislim da nije razlog da su ocekivanja od Dzeke bila vece nego ona od Mandzukica.Korisničkoime wrote:Jest, barem onima kojima je stalo do bilo koga našeg, drugima pak je sve to mehlem za dušu. Jbg.nismo svi isti ali zna se kako se ovi drugi u narodu nazivaju.Grean wrote:Tako nekako.Korisničkoime wrote:Ne valja brate ovo nikako, nije ono asistencije vidjelo.
Džeko jednom top jednom flop.
Uglavnom pošto je večeras bio flop tema ima da oživi prošlu kad je bio top miševi se nisu pojavljivali.
Ali tesko je ovo citati, mislim na svjetske portale, forume, ismijavaju ga. Mislio sam da je ono u Cityju bilo tesko podnositi ali sad je sve to na cetvrtu. Tamo je bio zamjena, sad ga predstavljaju kao promasaj.
Jbg.Džeko je doveden u Romu kao jedno od najvećih i najzvučnijih pojačanja u zadnjih ne znam ti ni ja koliko godina i svi su odmah u prvoj sezoni očekivali 20-tak golova haman. Dobro je i krenuo odmah u prve dvije asistencija i gol. Onda je krenulo loše. Za sada ima 9 golova u ligi i LP te 4 asistencije. Nije odron skroz, sa 9 golova (jedan manje u ligi, isto u PL jedan u kupu) u Juveu je Mandžukić ekstra klasa, borac, gladijator folovi golovi dok je Džekinih 9 u Romi izgleda van svih očekivanja koji se imaju prema njemu. Jbg.Romi ne ide očekivano još su sada ok kako je bilo pod Garciom i onda svi dođu na udar a posebno najjače i najzvučnije pojačanje u dugo vremena. Ono što se Džeki može realno zamjerati su fulanje nekih zicera jbg.nema toga puno ali se na žalost pamti i ono njegovo šetanje, to nikako ne smije da radi. Mogao bi se on i šetati da ima 20 golova na kontu do sada tada bi se i šetanje trpilo, onda bi to bilo da je njegov stil, da zabija tako da nema veze i da sjedne kraj korner zastavice.
Morao bi izbaciti to šetanje i jbg.kad mu dođe na zicer MORA zabit, protiv Palerma se neće pamtiti njegova 2 gola i dvije asistencije nego taj jebeni promašeni zicer.
Dzeko ima jedan drugi problem, on je nepokretljiviji i moramo priznati ne izgleda bas graciozno na terenu u svim situacijama, pogotovo kad se radi o kratkim pasovima, kontroli lopte kad nije okrenut ledjima protivnickom golu ili igracu. To se lako pamti dok se teze primjecuje metar stvari u kojima je Dzeko puno jaci igrac i korisniji za ekipu, kao njegov prijem lopte kad je ledima okrenut i onda prebacivanje na krila ili u dubinu sto moze zahvaliti njegovom izvrsnom pregledu igre (da ima bolju motoriku i tehniku na malom prostoru mogao je biti klasicna desetka), brzom razmisljanju i odlicnoj dugoj lopti koju ima (podjednako kvalitetetnoj bilo lijevom ili desnom nogom).
Ja ga ne bih nikad mijenjao za Mandzukica kad pricamo o nasoj reprezentaciji. Za mene je i dan danas za klasu jaci igrac nego Mario.
Last edited by Grean on 20/03/2016 00:31, edited 3 times in total.
- mO k3
#36609 Re: Edin Džeko
Nisam gledao tekmu ,ali po komentarima dzeko ponovo zicer Fulio ???
- insomnia78
#36610 Re: Edin Džeko
Ma nije zicer
Al je i opalio pobezveze
Al je i opalio pobezveze
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#36611 Re: Edin Džeko
E ovo bi bila zaista najpreciznije objasnjenje....jest bila dobra pozicija iz koje je prije postizao golove ali je opalio svom snagom preko gola....ono nije zicer ni u mislima!!!!insomnia78 wrote:Ma nije zicer
Al je i opalio pobezveze
- Bosanski_kralj
#36612 Re: Edin Džeko
Neću ga ja više pratiti. Nervira me svojim igrama. Znam da može puno bolje, ali neće, nije njemu više stalo do ozbiljnog fudbala. Zašto da ja gubim svoje živce zbog njegovih nastupa, ako već njemu samom nije stalo.
- chudjenhe
#36613 Re: Edin Džeko
meni se cak cini da lopta ne bi isla u okvir golanorth wrote:Možemo se praviti ludi, ali Edin nije više onaj Edin, i nažalost nikad više neće biti, a vodlio bih da pogriješim...Nakon Rome, njegova slijedeća destinacija će biti još slabiji klub bez ozbiljnih ambicija i tu bojim se da nema dileme...Ali to ne znači da ga treba razapinjati, pogotovo se naslađivati kad mu ne ide...
ima li neko da nekim programom prikaze let lopte bez dzeke u bloku
- jeza u ledja
#36614 Re: Edin Džeko
Ma djeluje tromo i jebi ga. Takav je vec dugo vremena. Ne sjecam se kad je momacki opalio van 16 ili zabio neku golcinu.
Nema sumnje da je Roma danas postala mnogo opasnija kad je on uNIsao, ali opet fula zicere jbg. Plus ne stvara si sam prilike, da se okrene, da nesto uradio, da povuce loptu.
Ona asistencija sve govori.
Nema sumnje da je Roma danas postala mnogo opasnija kad je on uNIsao, ali opet fula zicere jbg. Plus ne stvara si sam prilike, da se okrene, da nesto uradio, da povuce loptu.
Ona asistencija sve govori.
- devito
#36615 Re: Edin Džeko
Uvijek branim Dzeku, imao je odlicnu fudbalsku karijeru, koja jos uvijek traje.
Podrzavam ga i svaka mu cast, ali toliko sam se ismijao za onu asistenciju, pa noc mi je popravio vjerujte.
Podrzavam ga i svaka mu cast, ali toliko sam se ismijao za onu asistenciju, pa noc mi je popravio vjerujte.
- Point.
#36617 Re: Edin Džeko
Jedan troll u banovicima a onda se pojavi jos losiji troll pod nickom semsasuljakovic.
- limeni
#36618 Re: Edin Džeko
north wrote:Možemo se praviti ludi, ali Edin nije više onaj Edin, i nažalost nikad više neće biti, a vodlio bih da pogriješim...Nakon Rome, njegova slijedeća destinacija će biti još slabiji klub bez ozbiljnih ambicija i tu bojim se da nema dileme...Ali to ne znači da ga treba razapinjati, pogotovo se naslađivati kad mu ne ide...
Nece vise da igra fudbala nego nako usput da zaradi jos koju liru znaci on je postigao sve sto je mislio uzeo fa cup, premier league, bundesliga, odveo reprezentaciju na svijetsko, najbolji strijelac bih, kapiten...dajte covjeku da se s merakom napije barem 2 puta sedmicno zasluzio je!
- Edin H.
#36620 Re: Edin Džeko
Frajer je gigant, sanse, ziceri, golovi, promasaji, asistencije, poluasistencije
, frljoke, svega 
- plagijator1975
#36621 Re: Edin Džeko
+1Edin H. wrote:Frajer je gigant, sanse, ziceri, golovi, promasaji, asistencije, poluasistencije, frljoke, svega
- Grean
#36622 Re: Edin Džeko
Neka je on nama ziv i zdrav.
Uz svo duzno postovanje genijalnost Baljica, golovima Bolica, uspjesima Salihamidzica, harizmi Barbareza, tehnici Misimovica, srcanosti Spahica, talentu Pjanica te potraznji za njim od strane evropskih velikana ali nikad ni jedan igrac kao pojedinac nije toliko znacio za reprezentaciju BiH koliko ovoj generaciji znaci Edin Dzeko.
Ovoj ekipi on je sve.
Uz svo duzno postovanje genijalnost Baljica, golovima Bolica, uspjesima Salihamidzica, harizmi Barbareza, tehnici Misimovica, srcanosti Spahica, talentu Pjanica te potraznji za njim od strane evropskih velikana ali nikad ni jedan igrac kao pojedinac nije toliko znacio za reprezentaciju BiH koliko ovoj generaciji znaci Edin Dzeko.
Ovoj ekipi on je sve.
-
Samprotivsviju
#36623 Re: Edin Džeko
Mozda poslje MisimovicaGrean wrote:Neka je on nama ziv i zdrav.
Ovoj ekipi on je sve.
- Grean
#36624 Re: Edin Džeko
Kao sto rekoh, svaka mu cast ali bez njega se moglo za razliku od Dzeke.Samprotivsviju wrote:
Mozda poslje Misimovica
- insomnia78
#36625 Re: Edin Džeko
To najvise govori o tome kakva nam je ekipa