cuj neciji ukus nikakav, da i to procitam.Reuf-Refko wrote:iskreno ukus ti je nikakav, ni jedan film po meni nema odlicnu ocjenu ili prosjek ili ispodKB9 wrote:evo ga, ipak sam naso vremena danas za par prijedloga pa uzivaj ukoliko nisi pregledo nesto od ovogKemura wrote:Nego hajde preporuči ti još koji, ne mora biti SF i da nije horor
http://www.imdb.com/title/tt2140479/ - odlicna akcija kojoj je aflek lego savrseno bas onakav kakav jest
http://www.imdb.com/title/tt2582782/ - filmcina
http://www.imdb.com/title/tt0052561/ - jedan klasik za promjenu
http://www.imdb.com/title/tt3553976/ - potencijalno najbolji film prosle godine
http://www.imdb.com/title/tt3799694/ - odlican miks akcije i komedije
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
1Dante1
#36601 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- johnnykola
#36602 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
KB9 je za Refka naprosto frontalni bilde.1Dante1 wrote:cuj neciji ukus nikakav, da i to procitam.Reuf-Refko wrote:
iskreno ukus ti je nikakav, ni jedan film po meni nema odlicnu ocjenu ili prosjek ili ispod
Last edited by johnnykola on 09/02/2017 10:56, edited 2 times in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- black
- johnnykola
- alcho
#36606 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Iskreno, meni je Nocturnal sranje od filma...jebo film u kojem se koriste neki ovako jeftine stvari da bi se izazvala osjecanja kod gledalaca. Svako moze snimiti film sa takvim scenama (koje su na granici odvratnog), tako da ne vidim po cemu je ovaj film poseban.nema me tamo wrote:Pa to upravo ta atmosfera baš kao što kaze Toma na drugoj temi plagijat Revenant pa mu kao nije nešto...
Znaš ljudi vole da misle da su posebni i da se neke stvari dešavaju samo njima da se izdignu na neki nacin..
Ne mislim na forumaša Tomu naravno...
Vec upravo na tu temu atmosfere i price..
Ako kontaš šta hocu da kazem jer nekad baš kao da u šiframa pricam i ne mogu se fino izraziti.
A kazes gro ljudi ovako nešto smori..Zato ce ti doc danas sutra neko i reci kako je film Nocturnal Animals sranje..
Zato sto ga upravo to i nervira i mrsko mu je malo da se zadubi..
Volim ja kad film ima nešto kad ti ga urade tako da imas osjecaj da nije film..
- johnnykola
#36607 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Kakve odvratne stvari? Kad ubiju nekog, pa neće prikazati ljude kako sa cvijećem u kosi skaću po rosnoj livadi.alcho wrote:Iskreno, meni je Nocturnal sranje od filma...jebo film u kojem se koriste neki ovako jeftine stvari da bi se izazvala osjecanja kod gledalaca. Svako moze snimiti film sa takvim scenama (koje su na granici odvratnog), tako da ne vidim po cemu je ovaj film poseban.nema me tamo wrote:Pa to upravo ta atmosfera baš kao što kaze Toma na drugoj temi plagijat Revenant pa mu kao nije nešto...
Znaš ljudi vole da misle da su posebni i da se neke stvari dešavaju samo njima da se izdignu na neki nacin..
Ne mislim na forumaša Tomu naravno...
Vec upravo na tu temu atmosfere i price..
Ako kontaš šta hocu da kazem jer nekad baš kao da u šiframa pricam i ne mogu se fino izraziti.
A kazes gro ljudi ovako nešto smori..Zato ce ti doc danas sutra neko i reci kako je film Nocturnal Animals sranje..
Zato sto ga upravo to i nervira i mrsko mu je malo da se zadubi..
Volim ja kad film ima nešto kad ti ga urade tako da imas osjecaj da nije film..
Neće 'ventualnog ubojicu, isto tako, prikazati kao nakog načitanog gika koji sluša Arkejd fajr.
Prikazat će ga kao sirovinu koji njake na balkonu u klozet šolju.
- black
#36608 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ne kakijohnnykola wrote:
Valja li ovdje išta, sve mi vuče na rinakas sure.![]()
![]()
- dulekrele
-
zdruzdjo
#36610 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
black wrote:ne kakijohnnykola wrote:
Valja li ovdje išta, sve mi vuče na rinakas sure.![]()
![]()
T2 Trainspotting bi se mogao pogledati a mozda i jos ponesto
T2 bi se MOGAO pogledati?????
MOGAO??????
MORAO.
Uz requiem for dreams trainspotting je najvazniji film o drogama bla bla....
Jedino sto je trainspotting bio dosta (crno)komican u svemu tome. A da ne pricamo o tome da je evanu ovo prvi ozbiljniji film. Boyle je ipak oskarovac.
Sent from my HTC One ME dual sim using Tapatalk
- johnnykola
#36611 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Taslačenje mrtvog ponića. 
- black
#36612 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ma pogledace se naravno, to ja dzonija malo... znam da ce i on gledatizdruzdjo wrote:
MOGAO??????
MORAO.
- johnnykola
#36613 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Realno.black wrote:ma pogledace se naravno, to ja dzonija malo... znam da ce i on gledatizdruzdjo wrote:
MOGAO??????
MORAO.al mora on malo kaknuti
![]()
-
Papucarec
#36614 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
Zateknuta čudnim ukusima i mračnim tajnama zgodnog, ali izmučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihovu vezu kako bi započela novu karijeru u novoj novinskoj izdavačkoj tvrtki; no njena želja za Christianom i dalje dominira svakim trenutkom njenog života, a kada joj on predloži novu opciju, Anastasia jednostavno ne može odoljeti. Oni ponovno probude strast jedno u drugom, a Anastasia sazna mnogo više o prošlosti svog Christiana, uključujući i njegove prošle veze.
The Lego Batman Movie - Lego Batman film 2017
U jednako zabavnom duhu koji je od filma “The Lego Movie” napravio svjetski fenomen, dolazi nam novi Lego film o jednom od najpopularnijih superjunaka na svijetu – Batmanu. U Gotham Cityju dešavaju se velike promjene, a ako Batman misli spasiti grad od Jokerove nove najezde, možda će zauvijek morati odustati od svoje alter-persone, te pokušati surađivati s drugima. A možda – možda će se trebati i ponekad naučiti malo opustiti. No, to neće biti nimalo lak zadatak za njega, pogotovo sada kada se mora brinuti o svojem posvojenom sinu – Robinu.
Kedi 2017
Stotine tisuća turskih mačaka luta glavnim gradom te države, Istanbulom, potpuno slobodno. Tisućama godina one ulaze i izlaze iz ljudskih života, te su s vremenom postale veoma bitan dio zajednica koje čine ovaj grad toliko unikatnim. Ove mačke nemaju svoje vlasnike, te žive između dva različita svijeta – one nisu niti pitome, niti divlje – one samo donose sreću i smisao svima onima koje odluče odabrati kao svoje privremene udomitelje. U Istanbulu, mačke smatraju zrcalom ljudi, što im dopušta da na svoje živote gledaju na jedan potpuno unikatan način.
Zateknuta čudnim ukusima i mračnim tajnama zgodnog, ali izmučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihovu vezu kako bi započela novu karijeru u novoj novinskoj izdavačkoj tvrtki; no njena želja za Christianom i dalje dominira svakim trenutkom njenog života, a kada joj on predloži novu opciju, Anastasia jednostavno ne može odoljeti. Oni ponovno probude strast jedno u drugom, a Anastasia sazna mnogo više o prošlosti svog Christiana, uključujući i njegove prošle veze.
The Lego Batman Movie - Lego Batman film 2017
U jednako zabavnom duhu koji je od filma “The Lego Movie” napravio svjetski fenomen, dolazi nam novi Lego film o jednom od najpopularnijih superjunaka na svijetu – Batmanu. U Gotham Cityju dešavaju se velike promjene, a ako Batman misli spasiti grad od Jokerove nove najezde, možda će zauvijek morati odustati od svoje alter-persone, te pokušati surađivati s drugima. A možda – možda će se trebati i ponekad naučiti malo opustiti. No, to neće biti nimalo lak zadatak za njega, pogotovo sada kada se mora brinuti o svojem posvojenom sinu – Robinu.
Kedi 2017
Stotine tisuća turskih mačaka luta glavnim gradom te države, Istanbulom, potpuno slobodno. Tisućama godina one ulaze i izlaze iz ljudskih života, te su s vremenom postale veoma bitan dio zajednica koje čine ovaj grad toliko unikatnim. Ove mačke nemaju svoje vlasnike, te žive između dva različita svijeta – one nisu niti pitome, niti divlje – one samo donose sreću i smisao svima onima koje odluče odabrati kao svoje privremene udomitelje. U Istanbulu, mačke smatraju zrcalom ljudi, što im dopušta da na svoje živote gledaju na jedan potpuno unikatan način.
Last edited by Papucarec on 09/02/2017 13:21, edited 1 time in total.
- Altsa
#36615 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
-
Papucarec
#36616 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pa opet ce svi pogledat film isto ko i prvi dio sto su svi kukali pa pogledali iako su znali da nije ok filmAltsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
-
zdruzdjo
#36617 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Altsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
Onaj prvi sam pregledao sa suprugom u kinu. Njoj za ljubav.
Ali to uspaljivanje ovih nasih kokoski mi je super. kao bas je to super sto on ima taj fetis. romanticno bas.
Zamisljao sam izlazeci iz kina scenu sa nekim od tih kvockica: izvedes mladu malo u jablanicu na janjetinu, onda negdje u sarajevu zdrmas tufahiju sa njom pa na kahvu, a onda navece je odvedes u sobu pa je onim koznatim bicem opalis po supku. ja mislim da bi joj svi zaporci od iz jablanice izasli na nos zajedno sa visnjom sa tufahije.
Fakat seru koke o kvaliteti tog filma a vjerujem i knjige. Valjda im sexualni zivot bogat pa eto vjerovatno bi super bilo da je fisne po guzovima. sto ne mogu na rende kora.
- annoy
#36618 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Stvarno sam sretna što ne znam nikog tko je išao gledat ta sranja
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36619 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
imam ga snimljenog na stiku i strah me gledati ima godina
neku noć kontao kliknuti ali ne ide
neku noć kontao kliknuti ali ne ide
- Altsa
#36620 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ma ja sam prvi dio pogledao kada sam ga skinuo kuci. haj rekoh da pogledam pa da vidimo to cudo. Film koji kao da ga nisam ni pogledao. Sada ne bih znao reci ni jednu scenu iz filma.Ovaj drugi nemam namjeru gledati ali mi ga zena pogledala i kaze da je imala kakav malj da se lupi po sred cela nakon filma dobro bi joj dosao. Prvi je kaze sranje ali ovaj drugi dio je ne gledljiv.
- Tito_i_Partija
#36621 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zar ne vidis da tip promotira svoju stranicu? Ovo nema veze sa preporukama, nego je "obavjestenje" da je taj i taj film stavljen na stranicu.Altsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
- Altsa
#36622 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ne vidim jer nisam ni otvarao linkTito_i_Partija wrote:Zar ne vidis da tip promotira svoju stranicu? Ovo nema veze sa preporukama, nego je "obavjestenje" da je taj i taj film stavljen na stranicu.Altsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36623 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
zdruzdjo wrote:Altsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
Onaj prvi sam pregledao sa suprugom u kinu. Njoj za ljubav.![]()
![]()
ne znam sta me vise umorilo: tema filma ili onaj glumac koji je ispao ko iz pozorista mladih. SMOOOooor. Prilikom izlaska iz kina ide mahalanje onih upaljenih kokica kako je divan film i kako ide jos jedan dio. rekao sam suprugi odmah tu da ne gledam drugi pa kad bi se razveli.
Ali to uspaljivanje ovih nasih kokoski mi je super. kao bas je to super sto on ima taj fetis. romanticno bas.
Zamisljao sam izlazeci iz kina scenu sa nekim od tih kvockica: izvedes mladu malo u jablanicu na janjetinu, onda negdje u sarajevu zdrmas tufahiju sa njom pa na kahvu, a onda navece je odvedes u sobu pa je onim koznatim bicem opalis po supku. ja mislim da bi joj svi zaporci od iz jablanice izasli na nos zajedno sa visnjom sa tufahije.
Fakat seru koke o kvaliteti tog filma a vjerujem i knjige. Valjda im sexualni zivot bogat pa eto vjerovatno bi super bilo da je fisne po guzovima. sto ne mogu na rende kora.
kralju
- dale cooper
#36624 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ne znam samo zašto ovo zove recenzije filmova?Tito_i_Partija wrote:Zar ne vidis da tip promotira svoju stranicu? Ovo nema veze sa preporukama, nego je "obavjestenje" da je taj i taj film stavljen na stranicu.Altsa wrote:Jel stvarno preporucujes ovaj film il nas malo zahebavas. Ja sam cuo da je sinoc skoro pola kino htjelo da napravi harikiri nakon premijere.Papucarec wrote:Fifty Shades Darke - Pedeset nijansi mračniji 2017
konstruktivan pristup i kritiku, a ja u svim ovim njegovim pisanjima to nigdje ne vidim.
- johnnykola
#36625 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Čovjek prevodi i udara. Nigdje njegovog on.dale cooper wrote: Ne znam samo zašto ovo zove recenzije filmova?Ovo su više opisi ili reklamni foršpani filmova. Recenzija podrazumijeva
konstruktivan pristup i kritiku, a ja u svim ovim njegovim pisanjima to nigdje ne vidim.