Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Kakav Lendric i Stevanovic?! Ovaj prvi na pocetku dobar, poslije pad. Stevanovic konstanta. Radi tip ko pcela.
Ahmetovic....pa gledajuci utakmice, on ima prolaznu ocjenu. Bori se, trudi...koliko znam, u vrhu liste strijelaca sa 7 golova.
Jesu li u ovih 7 i 2 autogola protivnicke ekipe. Vidim jucer su mu hladno pripisali gol protiv Krupe,iako nije ni dotakao loptu.
Krpic je prvi strijelac sa 9 golova. Ali i meni se Ahmetovic svidja. Istice se trkom,zalaganjem,borbenoscu,pa i golovima u ovoj ekipi FKS. Nije se tesko istaknuti u ocajnoj konkurenciji (isti slucaj sa Stevanovicem),ali se istice.
Moguce, nisam pojedinacno pregledao.
Mada nije to poenta.
Kuca nasao igraca koji ponajvise daje od sebe na terenu i njega kritikuje
mali_milojica wrote:
Jesu li u ovih 7 i 2 autogola protivnicke ekipe.
Da.
Tek sada vidim koliko je malo golova postignuto u ovom kolu. Tuga.
Metalleghe - Vitez 0:1
Krupa - Sarajevo 0:1
Zrinjski - Široki Brijeg 0:0
Željezničar - Sloboda 1:1
Čelik - Olimpic 3:0
Mladost DK - Radnik Bijeljina 0:0
plain vanilla wrote:
hocel meni neko odgovoriti na pitanje kako je ovaj Petrovic bolji od Edisa?
Pa ne možeš ga ocijeniti dok ne odradi pripreme sa ekipom.
znaci, nije bolji
tako sam i mislila
niste u stanju kod kuce pobijediti raspalu Slobodu, ali Petrovica niko ne dira
a Radnik, mensecini, jos bolji otkako je Petrovic otisao
Sloboda, otkako se raspala, uze Širokog dva puta, i otkinu bod na Koševu i Grbavici. Ne znam za budućnost, ali Sloboda još ima jaku ekipu.
Kažem da ga ne mogu ocijeniti, ovo je sve sad gašenje vatre... čovjek nema nijednog lijevog beka u rosteru Znam da bacaš oko na Edisa ali on je imao pripreme sa ekipom, dobio je igrače koje je htio i nije uspio... doduše morao je ganjati velik zaostatak.
ultima_palabra wrote:
Sloboda, otkako se raspala, uze Širokog dva puta, i otkinu bod na Koševu i Grbavici. Ne znam za budućnost, ali Sloboda još ima jaku ekipu.
Kažem da ga ne mogu ocijeniti, ovo je sve sad gašenje vatre... čovjek nema nijednog lijevog beka u rosteru Znam da bacaš oko na Edisa ali on je imao pripreme sa ekipom, dobio je igrače koje je htio i nije uspio... doduše morao je ganjati velik zaostatak.
ne pamtim statistike, ali mislim da je Edis bio puno bolji, pa ste ga otjerali k'o kera
ovaj se bome nije proslavio, ali niko ni slova protv njega..eto, to mi cudno
mislim, nama odgovara da ne napredujete, manje se primijeti koliko smo mi losi
plain vanilla wrote:
hocel meni neko odgovoriti na pitanje kako je ovaj Petrovic bolji od Edisa?
zensko si pa ne znamo na sta konkretno mislis
haha, kako je bolji kao trener
ostalo znam da nije bolji
a kako "ostalo" znas?
Necu porediti Edisa i Petrovica ali nije Petrovic kriv sto zadnje dvije utakmice nece lopta u gol, protiv sirokog pogadjamo 2 puta precku, igraci 4 na 1 ne pogadjaju i iz jedne sanse protivnika gubimo utakmicu, protiv slobode isto tako, precka, sa 3m pogadjamo igraca na gol liniji i opet nas protivnik kazni iz prve sanse. Uvijek smo se patili sa sirokim i slobodom i kad smo najjaci bili. Petrovic ima jedan poraz kako je dosao,igramo dosta ofanzivno, vratio nas je u ligu za prvaka, u igri smo za evropu i kup.