Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#36551 Re: Premijer liga BiH
Hoce li Manijaci i na sljedecem derbiju dizati trans o nekim cetnicima? 
- Charuga
- Globalni moderator
#36552 Re: Premijer liga BiH
Jebiga tode, ja lijepo upozorih da se ne ide više sa ovom pričom.todd_smith wrote:Hoce li Manijaci i na sljedecem derbiju dizati trans o nekim cetnicima?
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» todd_smith
7 dana
Hefta je samo zato jer ne kršiš pravila, inače bi bilo više.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36553 Re: Premijer liga BiH
Jel prekrsio ili nije prekrsio? 
- Dr. Kuca
#36554 Re: Premijer liga BiH
Jebiga doslo tako vrijeme da jedni druge prcamo je li neko 5 ili 6.. Doslo tako vrijeme da je Said zaduzio Sarajevo radi 2 gola levskom ili Miroslav Stevanovic zelju sa 3-4 gola itd. A zrinjski nam puni guzove redovne kao i sloboda. zeljo ce imati problema sa vitezom kao mi sa mladosti koja je jucer trcala nevjerovatno puno protiv radnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36555 Re: Premijer liga BiH
Said i Miroslav nisu uporedivi u ovom momentu.
Jedan je rahmetli fudbaler, drugi ponajbolji igrac lige u ovom momentu.
- Logovan
#36556 Re: Premijer liga BiH
Možda misli na Bekrića.Tomahawk11 wrote:Said i Miroslav nisu uporedivi u ovom momentu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36557 Re: Premijer liga BiH
To je vec adekvatnije poredjenje.Logovan wrote:Možda misli na Bekrića.Tomahawk11 wrote:Said i Miroslav nisu uporedivi u ovom momentu.
- ultima_palabra
#36558 Re: Premijer liga BiH
Ma ja vjerujem da on govori da će obojica ostati u sjećanju kao legende klubova (Said za ono prije par godina), iako nisu nešto posebno napravili ni po brojkama, ni po trofejima, ni po dužini igranja... ali su se toliko izdvajali od kloceva s kojima su igrali.Tomahawk11 wrote:Said i Miroslav nisu uporedivi u ovom momentu.
- Charuga
- Globalni moderator
#36559 Re: Premijer liga BiH
Nije kršio do sada ...Tomahawk11 wrote:Jel prekrsio ili nije prekrsio?
- Maharadza
#36560 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Normalno da ćemo imati problema, pa da skupiš 11 ljudi sa foruma uvjeren sam da bi uspjeli namučiti amatere iz obje ekipe.Dr. Kuca wrote:Jebiga doslo tako vrijeme da jedni druge prcamo je li neko 5 ili 6.. Doslo tako vrijeme da je Said zaduzio Sarajevo radi 2 gola levskom ili Miroslav Stevanovic zelju sa 3-4 gola itd. A zrinjski nam puni guzove redovne kao i sloboda. zeljo ce imati problema sa vitezom kao mi sa mladosti koja je jucer trcala nevjerovatno puno protiv radnika.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36561 Re: Premijer liga BiH
Charuga,
ultima, u tom kontekstu - da, to bi bila ispravna konstatacija.
Al koga briga za to, bitno je trenutno stanje.
ultima, u tom kontekstu - da, to bi bila ispravna konstatacija.
Al koga briga za to, bitno je trenutno stanje.
- Dr. Kuca
#36562 Re: Premijer liga BiH
Mislio sam na stevanovica. Sta je on dao zelji za godinu dana? Par golova? olako se danas klubovi zaduzuju.
- ultima_palabra
#36563 Re: Premijer liga BiH
Da nema njega, tukli bi se sa Metallegheom, Čelikom i Olimpicom za opstanak.Dr. Kuca wrote:Mislio sam na stevanovica. Sta je on dao zelji za godinu dana? Par golova? olako se danas klubovi zaduzuju.
- Dr. Kuca
#36564 Re: Premijer liga BiH
Ima tu i Lendirc svoje zasluge. Nije smao on. Ne kazem ja da je on los igrac naprotiv, ali olako se daju te neke zasluge. Cuj i da ode djaba halal jer je zaduzio klub? Ma daj. Isto kod nas evo danas ahmetovic, nesta se dize u nebesa a nidje veze dao par golova. Titule neosvajaju treneri ni igraci vec plan. Zato je zrinjski dominantan. A mi se busamo kad se plasiramo u evropu i prodjemo 2 pretkola i mjenjamo 10 igraca svako pola godine i godisnje 3 trenera, i vi takodjer.ultima_palabra wrote:Da nema njega, tukli bi se sa Metallegheom, Čelikom i Olimpicom za opstanak.Dr. Kuca wrote:Mislio sam na stevanovica. Sta je on dao zelji za godinu dana? Par golova? olako se danas klubovi zaduzuju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36565 Re: Premijer liga BiH
Kakav Lendric i Stevanovic?! Ovaj prvi na pocetku dobar, poslije pad. Stevanovic konstanta. Radi tip ko pcela.
Ahmetovic....pa gledajuci utakmice, on ima prolaznu ocjenu. Bori se, trudi...koliko znam, u vrhu liste strijelaca sa 7 golova.
Ahmetovic....pa gledajuci utakmice, on ima prolaznu ocjenu. Bori se, trudi...koliko znam, u vrhu liste strijelaca sa 7 golova.
- ultima_palabra
#36566 Re: Premijer liga BiH
Ma koje zasluge, imao je 10 utakmica bez gola iz igre. I ovaj gol protiv Slobode je 90% Mirin.
- Dr. Kuca
#36567 Re: Premijer liga BiH
Radi i lendric jos ga seljakaju sa pozicije na poziciju. Sta pravit cemo se da ahmetovic dao gol u krupi i vitezu? De ba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36568 Re: Premijer liga BiH
Necemo se nista praviti, ali necemo ni umanjivati nekom zasluge, a drugom uvecavati.
- Logovan
#36570 Re: Premijer liga BiH
Oj frajera.Dr. Kuca wrote:Ima tu i Lendirc svoje zasluge. Nije smao on. Ne kazem ja da je on los igrac naprotiv, ali olako se daju te neke zasluge. Cuj i da ode djaba halal jer je zaduzio klub? Ma daj. Isto kod nas evo danas ahmetovic, nesta se dize u nebesa a nidje veze dao par golova. Titule neosvajaju treneri ni igraci vec plan. Zato je zrinjski dominantan. A mi se busamo kad se plasiramo u evropu i prodjemo 2 pretkola i mjenjamo 10 igraca svako pola godine i godisnje 3 trenera, i vi takodjer.ultima_palabra wrote:Da nema njega, tukli bi se sa Metallegheom, Čelikom i Olimpicom za opstanak.Dr. Kuca wrote:Mislio sam na stevanovica. Sta je on dao zelji za godinu dana? Par golova? olako se danas klubovi zaduzuju.
Ahmetović i Stevanović makar urade nešto u utakmicama, a drugi? Što drugi nisu zabili tih "par golova"?
Ne možeš napadati igrače koji daju najviše. Valjda ima neki red, majka mu.
Eto izdvoji mu ta dva nepostojeća gola i ima 5 golova. I opet ide pitanje, šta je sa drugim igračima? Gdje su oni?Dr. Kuca wrote:Radi i lendric jos ga seljakaju sa pozicije na poziciju. Sta pravit cemo se da ahmetovic dao gol u krupi i vitezu? De ba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36571 Re: Premijer liga BiH
Sta Mersudinu?
Pa sigurno igrac kojem se nema sta prigovoriti kad je trenutna ekipa u pitanju.
Daje golove, bori se, vraca po loptu, max je u svakoj utakmicu. Sta bi ti? Hattrick po svakoj utakmici?
Onda ne bi igrao za nas....
Pa sigurno igrac kojem se nema sta prigovoriti kad je trenutna ekipa u pitanju.
Daje golove, bori se, vraca po loptu, max je u svakoj utakmicu. Sta bi ti? Hattrick po svakoj utakmici?
Onda ne bi igrao za nas....
- Dr. Kuca
#36572 Re: Premijer liga BiH
Ma ne napadam ja njih vec mi je van svake pameti izdizati nekoga a sezona ocajna. Ne mozes nikoga dobiti. Al hajde, psovat cete za pola godine. ode prica u drugom pravcu. I da merso kaze odo sutra rece raja neka ide zaduzio nas, meni je to van svake pameti ali zato i jesmo tu gdje smo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36573 Re: Premijer liga BiH
Cuj nek ide zaduzio nas...cime nas je zaduzio, kakva je to prica?!
Igra, prima platu za to, ako uzmemo kakav trofej zahvaljujuci njegovim igrama, onda mozemo reci zaduzio nas.
Ovako, nemamo boljeg. Igra covjek, nema alternative.
Jedino da vidimo sa Realom, James slabo dobija priliku.
Igra, prima platu za to, ako uzmemo kakav trofej zahvaljujuci njegovim igrama, onda mozemo reci zaduzio nas.
Ovako, nemamo boljeg. Igra covjek, nema alternative.
Jedino da vidimo sa Realom, James slabo dobija priliku.
- Logovan
#36574 Re: Premijer liga BiH
Ma malo ti to sve preuveličavaš u vezi tog izdizanja, zasluzga i slično.Dr. Kuca wrote:Ma ne napadam ja njih vec mi je van svake pameti izdizati nekoga a sezona ocajna. Ne mozes nikoga dobiti. Al hajde, psovat cete za pola godine. ode prica u drugom pravcu. I da merso kaze odo sutra rece raja neka ide zaduzio nas, meni je to van svake pameti ali zato i jesmo tu gdje smo.
Sezona jeste očajna, ali ne mogu se svi igrači u isti koš trpati. Ako se jedan trudi, hoće golove, hoće pobjedu, a drugi ga sprječava u tome zbog nekog razloga, onda ih ne možeš istim očima gledati.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#36575 Re: Premijer liga BiH
Jesu li u ovih 7 i 2 autogola protivnicke ekipe. Vidim jucer su mu hladno pripisali gol protiv Krupe,iako nije ni dotakao loptu.Tomahawk11 wrote:Kakav Lendric i Stevanovic?! Ovaj prvi na pocetku dobar, poslije pad. Stevanovic konstanta. Radi tip ko pcela.
Krpic je prvi strijelac sa 9 golova. Ali i meni se Ahmetovic svidja. Istice se trkom,zalaganjem,borbenoscu,pa i golovima u ovoj ekipi FKS. Nije se tesko istaknuti u ocajnoj konkurenciji (isti slucaj sa Stevanovicem),ali se istice.