Pametno, jer ćeš čitati iole provjeren prevod, a ne od nakog Bambule, Mojmir666a ili Prmdmlndiddidća.:pppmedvjed23 wrote:meni su njegove preporuke zanimljive jer filmove skoro isključivo gledam na tv-u.. ima na forumu i podosta stvari koje mi nisu zanimljive, čak naprotiv, al to stavim na foe i riješen problem..
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#36551 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
- johnnykola
#36552 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Labudan zvan "Ne znan te na forumu, ali ti mahnem u Konzumu."qqq:Black swan wrote:dzoni zvani tv program
- Banksy
#36553 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
medvjed23 wrote:meni su njegove preporuke zanimljive jer filmove skoro isključivo gledam na tv-u.. ima na forumu i podosta stvari koje mi nisu zanimljive, čak naprotiv, al to stavim na foe i riješen problem..
-
TomANDJerry
#36554 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
Film je tacno onakav kakav i treba , nema nekih spektakularnih scena ili previse klišeja --- sve se nekako samo namece i znas sta ce se desiti , ali je u filmu sve prikazano kako treba
Jedina zamjerka je na glumu , zenska je prelijepa zbog cega moze dobiti prolaz (jer je za pricu potrebno da bude takva) --- dok ovaj Chris nije bas nije na nivou filma , ali eto nije veliki minus da se ne pogleda
Film je tacno onakav kakav i treba , nema nekih spektakularnih scena ili previse klišeja --- sve se nekako samo namece i znas sta ce se desiti , ali je u filmu sve prikazano kako treba
Jedina zamjerka je na glumu , zenska je prelijepa zbog cega moze dobiti prolaz (jer je za pricu potrebno da bude takva) --- dok ovaj Chris nije bas nije na nivou filma , ali eto nije veliki minus da se ne pogleda
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36555 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
TomANDJerry wrote:pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
pretpostavljam da je to onaj H8 screener...kakav je kvalitet slike?
-
TomANDJerry
#36556 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
HC.HDRip .... definitivno se moze pogledati , ni u jednom trenutku nisam ni pomislio o kvalitetu slike --- da se razumijemo nije cisti 720p , ali dovoljno da se moze ugodno pogledati.... ni ja ne volim filmove gledati dok ne izadje nesto sto se moze gledati (jos cekam Star WarsJoseMujica wrote:TomANDJerry wrote:pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
pretpostavljam da je to onaj H8 screener...kakav je kvalitet slike?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36557 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
TomANDJerry wrote:HC.HDRip .... definitivno se moze pogledati , ni u jednom trenutku nisam ni pomislio o kvalitetu slike --- da se razumijemo nije cisti 720p , ali dovoljno da se moze ugodno pogledati.... ni ja ne volim filmove gledati dok ne izadje nesto sto se moze gledati (jos cekam Star WarsJoseMujica wrote:TomANDJerry wrote:pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
pretpostavljam da je to onaj H8 screener...kakav je kvalitet slike?)
hvala ...star wars i vrijedi čekati
čak mi je žao što se ne strpih da pogledam Arrival u dobrom, barem 720p dvd ripu
-
nema me tamo
#36558 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Odlicni su snimci vec sad za Arrival i Passengers..
http://www.imdb.com/title/tt0137363/
Pogledao maloprije opet jedan od boljih na ovu temu.
http://www.imdb.com/title/tt0137363/
Pogledao maloprije opet jedan od boljih na ovu temu.
- relativno84
- Lost_Found
-
nema me tamo
#36561 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
http://www.imdb.com/title/tt1226271/
Pogledao i ovo nakon dosta godina opet, rekao bih da je upravo 2009 kad sam ga i pogledao zadnji put.
Samo sam ovaj put malo i guglao i razocarao se koliko je nepravilnosti u prici..
Kako god ovo treba pogledati ko nije, a i film k'o film je nekako ispod radara.
Nocturnal Animals je baš dobar!
http://www.imdb.com/title/tt4550098/
Pogledao i ovo nakon dosta godina opet, rekao bih da je upravo 2009 kad sam ga i pogledao zadnji put.
Samo sam ovaj put malo i guglao i razocarao se koliko je nepravilnosti u prici..
Kako god ovo treba pogledati ko nije, a i film k'o film je nekako ispod radara.
Nocturnal Animals je baš dobar!
http://www.imdb.com/title/tt4550098/
-
John Cleese
#36562 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Banksy wrote:medvjed23 wrote:meni su njegove preporuke zanimljive jer filmove skoro isključivo gledam na tv-u.. ima na forumu i podosta stvari koje mi nisu zanimljive, čak naprotiv, al to stavim na foe i riješen problem..![]()
I cuj ti to - smetaju nekome najave... Pa ne najavljuje covjek emitiranje Dnevnika
@Johnny, ne obracaj paznju na gluposti - samo nastavi
- johnnykola
#36563 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nemojte plakati, bit će sutra jedan za koji je gro reklo
da je trubadur, a ono beton. Ne budite kao drugi, budite
svoji i vidite da vam se svidi ta pelikula,
mada ste svi kao i ja, niko i ništa kako nam kaza Bred Drden.
Šifili!
mada ste svi kao i ja, niko i ništa kako nam kaza Bred Drden.
Šifili!
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#36564 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
solidna dva (iako sam iz najave i ocjena ocekivao puno vise...)
Die dunkle Seite des Mondes (2015)
http://www.imdb.com/title/tt1726252/

Denial 2016
http://www.imdb.com/title/tt4645330

Die dunkle Seite des Mondes (2015)
http://www.imdb.com/title/tt1726252/

Denial 2016
http://www.imdb.com/title/tt4645330

- markioni
#36565 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
uvijek me iznova ocaras ovim semantickim zavrzlamamajohnnykola wrote:Nemojte plakati, bit će sutra jedan za koji je gro reklo
mada ste svi kao i ja, niko i ništa kako nam kaza Bred Drden.![]()
![]()
![]()
Šifili!
- markioni
- Point.
#36567 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Gdje ga brate nadje? Ja sam nasao jedan sa solidnom slikom al ima one korejske hijeroglife zaljepljene.TomANDJerry wrote:HC.HDRip .... definitivno se moze pogledati , ni u jednom trenutku nisam ni pomislio o kvalitetu slike --- da se razumijemo nije cisti 720p , ali dovoljno da se moze ugodno pogledati.... ni ja ne volim filmove gledati dok ne izadje nesto sto se moze gledati (jos cekam Star WarsJoseMujica wrote:TomANDJerry wrote:pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
- johnnykola
#36568 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
markioni wrote:uvijek me iznova ocaras ovim semantickim zavrzlamamajohnnykola wrote:Nemojte plakati, bit će sutra jedan za koji je gro reklo
mada ste svi kao i ja, niko i ništa kako nam kaza Bred Drden.![]()
![]()
![]()
Šifili!pusti dusmane sta pisu neka tebe ..
Upravo sad na HRT1 Knjaz priča o Tesli. Genijalno.

Last edited by johnnykola on 07/02/2017 20:35, edited 1 time in total.
-
Juliuscezar
#36569 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Pogledao ovaj Arivals, podsjeca me na Interstellar zbog onih zavrzlama
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36570 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
pa to i HC znaci...valjdaPoint. wrote:Gdje ga brate nadje? Ja sam nasao jedan sa solidnom slikom al ima one korejske hijeroglife zaljepljene.
skinuo sam i ja i izgleda super... više se i ne sjećam koje sam filmove gledao s korejskim titlom,a koje ne
kome ne smeta to je to
- zomri
#36571 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ne trebaju vam korejski titlovi, izašli su danas WEB DL sa iTunesa.
-
l33t
#36572 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
samo sto je interstellar daleko boljibhnapoleon1 wrote:Pogledao ovaj Arivals, podsjeca me na Interstellar zbog onih zavrzlama
-
TomANDJerry
#36573 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
taj sam i gledao ... ima te titlove ali kvaliteta slike je zadovoljavajuca (bar meni je to gledljivo)Point. wrote:Gdje ga brate nadje? Ja sam nasao jedan sa solidnom slikom al ima one korejske hijeroglife zaljepljene.TomANDJerry wrote:HC.HDRip .... definitivno se moze pogledati , ni u jednom trenutku nisam ni pomislio o kvalitetu slike --- da se razumijemo nije cisti 720p , ali dovoljno da se moze ugodno pogledati.... ni ja ne volim filmove gledati dok ne izadje nesto sto se moze gledati (jos cekam Star WarsJoseMujica wrote:pregledao sam u zadnje vrijeme ovo sto je izaslo na torrentima (hacksaw ridge , arival , passangers) i moram preporuciti passangers ... bolji mi je od oba ova iako sam se jedva natjerao da pogledam.
P.S. Cudno da i bez obzira sto znam engleski i ja skidam titlove kada gledam film , jednostavno navika i gotovo
- Point.
#36574 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
I ja isto. Naviko se na titlove i dzaba.
- karanana
#36575 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
I ja moram titlove. Makar i na engleskom. Valjda sto sam nagluh