Nemoj samo Messi da hateri svega ti, doveli su Tatu (jer je on trazio) pa opet nevelja cccBHF_Manijak wrote:Oooj Boze! Pa frajer smjeni kisu Allahovu trenera, fuj. Ko mu se sljedeci nece svidjeti? Koemann? Klopp? De Boer?
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
solo2
#36526 Re: FC Barcelona
-
LSD
#36527 Re: FC Barcelona
Samo smijenjuj Lionele, kopacke ti se pozlatile...samo im urucuj otkaze....slijedeci je i "predsjednik" Bartomeu
svaku neznalicu i nesposobnjakovica treba smijeniti
svaku neznalicu i nesposobnjakovica treba smijeniti
Last edited by LSD on 06/01/2015 18:50, edited 1 time in total.
- HB_BHF
#36528 Re: FC Barcelona
Stari i dva burazera su tu u slučaju da ko zucneZmijuga loma wrote:Novinarske šuplje. Zašto niko od tih "smijenjenih" trenera javno ne zucne o tome?BHF_Manijak wrote:Oooj Boze! Pa frajer smjeni kisu Allahovu trenera, fuj. Ko mu se sljedeci nece svidjeti? Koemann? Klopp? De Boer?

- Zmijuga loma
#36529 Re: FC Barcelona
Guardiola, Martino, Rijkaard, Sabella, Maradona + na desetine igrača koje su prodefilovale Barcelonom i Argentinom. I niko od njih nije insinuirao da je Messi u svlačionici opičeni diktatorski karakter.
Osim naravno poštenih i istinoljubivih novinara.
Osim naravno poštenih i istinoljubivih novinara.
-
LSD
#36531 Re: FC Barcelona
Mega-kralj5 0 5 wrote:
smijeni nesposobnog sportskog direktora, neposobnog trenera, sad ce i nesposobnog lažnog predsjenika
- Point.
#36532 Re: FC Barcelona
Igrac veci od kluba. Jebo taj klub.
-
todd_smith
#36533 Re: FC Barcelona
zato sto se to zove profesionalnostomar little wrote:messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze.![]()
vi ga otjerajte, otplatite stadion, neka stoji prazan kao i vitrine jer lige prvaka barca nece uzet za deset godina narednih. messi je tiket koji se procerdava vec godinama.
-
todd_smith
#36534 Re: FC Barcelona
pa zato sto je tad ispalo da nije messi nista uradio a i nije. Nije BHF rekao da je messi namjestio da ide Ibra, nego da je ispusio radi Messija sto je istina jer je messi zelio da igra tu i tu, i pep mu je to sredio a ibra je bio zrtveno jagnje u toj formaciji, samo sto raja to ni ne gleda jer ono messi najbolji igrac na planeti u tom periodu, zasto mu ne bi udovoljio i izvukao najbolje iz njegaZmijuga loma wrote:Zašto Ibrahimović to nije naveo u svojoj knjizi? Zaprijetio mu Mesija čakijom?BHF_Manijak wrote:Ma meni je ovo sve cirkus, bas. Rekao sam jos dok je Ibrahimovic ispusio radi Messia, Pep i ostali... Ne moze to biti u redu kada ti je igrac taj koji kroji kompletnu atmosferu u svlacionici, taman da je 18 puta najbolji na svijetu. Mislim da je previse sebi dozvolio i uzeo za prvo, a vi kako hocete.
Znam da ce sad skociti branioci lika i djela Messia, ali me boli qrac. Frajer je bukvalno uzeo sve konce u svoje ruke i sve apsolutno od njega zavisi u svlacionici. Kako mu se qrac nadigne, tako ce biti.
Moze trener biti dobar koliko hoce, ako se Leu ne svidi kako obrve ceslja - moze se jebati! Po meni je preizeo titulu veceg od kluba.
Messi - mes que un club.
-
todd_smith
#36535 Re: FC Barcelona
pitanje je sto messi ne bi dao nista da igra za bilo koji drugi klub? mzoda jer tamo nece biti Bog od ulaza do izlazaomar little wrote:messi je toliki uzas za tim i svlacionicu da bi SVAKI, SVAKI, jebeni predsjednik i vlasnik SVAKOG kluba na ovoj planeti, zajedno sa svakim trenerom koji postoji, dao svoje lijevo jaje da messi obuce njihov dres.
ne serite vise, zivota vam.
sada da ode na Stamford iznad njega ima i terrija i Moua a i Abramovicha, zato sumnjam da ce ikada ici bilo gdje drugo
mozda jedino psg/city jer tamo moze raditi sta hoce, od bogatih klubova samo ta 2 nemaju neku strukturu sto se tice autoriteta
-
sizifinho
#36536 Re: FC Barcelona
Generalno sam imao problema sa Messijem i njegovim nezalaganjem. U jednom trenutku sam postao i zagovornik njegovog transfera- kancer mora da se odstrani kako bi organizam mogao živjeti..Njegova indolentnost na terenu me grizla, jednostavno mi je smetalo što nekad najbolji igrač danas hoda ko balerina.
Onda je došao Lucho, Skenderija je rekao da je Lucho zagovornik discipline i moja očekivanja su se uzdigla. Jedna dio sezone je i bio takav, ekipa je trčala trudila se- iako im je falilo kondicije- pokušavali su.
Ali onda je sve krenulo niz brdo i jasno je postalo da čovjek nema blage, ponavljao je greške koje su činili ostali, a i ono malo originalnosti to je unjeo u igru bilo je katastrofalno.
Neke skele, posmatranje treninga s visine, neki raniji dolasci na treninge itd itd...
Nisam uopšte htio nešto komentarisati po forumu, htio sam da se stvar odvije kako se evo odvila i Bože jest mi drago.
Messi je sada upravo postao Denzel Vošington u Man On Fire... čovjeku je pun ku*ac više sranja u ekipi u kojoj je on odrastao, njegovom domu. Autsajderi kojima je stalo samo do novca i vlasti vode tim u čijoj je izgradnji on učestvovao.
Ne zna niko ovdje kakav je Messi, ali ako 100 ljudi koji su bili u kontaktu s njim imaju samo riječi hvale, onda ja mislim da se tu nema šta raspravljati. Možda je ters, neka je.
Nek ih otjera sve, đubrad jedna. Oni došli da mu ruše njegov dom. Tako i treba. Tiha Muha je odlučila da ustane i iskoristi sav kredit koji je nakupila i pošalje sve u sto pi*ki materini.
Moj heroj.
Neko spomenu Ronaldinha, i kako je on pokušao da diktira stvari pa bio otjeran...
Rona je igrao 2 godine. Ostatak je bio samo turista.
Onda je došao Lucho, Skenderija je rekao da je Lucho zagovornik discipline i moja očekivanja su se uzdigla. Jedna dio sezone je i bio takav, ekipa je trčala trudila se- iako im je falilo kondicije- pokušavali su.
Ali onda je sve krenulo niz brdo i jasno je postalo da čovjek nema blage, ponavljao je greške koje su činili ostali, a i ono malo originalnosti to je unjeo u igru bilo je katastrofalno.
Neke skele, posmatranje treninga s visine, neki raniji dolasci na treninge itd itd...
Nisam uopšte htio nešto komentarisati po forumu, htio sam da se stvar odvije kako se evo odvila i Bože jest mi drago.
Messi je sada upravo postao Denzel Vošington u Man On Fire... čovjeku je pun ku*ac više sranja u ekipi u kojoj je on odrastao, njegovom domu. Autsajderi kojima je stalo samo do novca i vlasti vode tim u čijoj je izgradnji on učestvovao.
Ne zna niko ovdje kakav je Messi, ali ako 100 ljudi koji su bili u kontaktu s njim imaju samo riječi hvale, onda ja mislim da se tu nema šta raspravljati. Možda je ters, neka je.
Nek ih otjera sve, đubrad jedna. Oni došli da mu ruše njegov dom. Tako i treba. Tiha Muha je odlučila da ustane i iskoristi sav kredit koji je nakupila i pošalje sve u sto pi*ki materini.
Moj heroj.
Neko spomenu Ronaldinha, i kako je on pokušao da diktira stvari pa bio otjeran...
Rona je igrao 2 godine. Ostatak je bio samo turista.
- Tito_i_Partija
#36537 Re: FC Barcelona
Kad se preserava preko medija, jedini su dobitnici medije. Ostali izgledaju kao obicne placipicke. Sjecas li se mozda kako je se po Zukanovicu sralo kad je pricao o tome sto ne igra kod Papeta?Zmijuga loma wrote:
Novinarske šuplje. Zašto niko od tih "smijenjenih" trenera javno ne zucne o tome?
Zato ljudi vecinom ostaju pri svojoj profesionalnosti i ne pljuju ostale po novinama, iako su mozda u pravu. Zato ja kazem da Zlatan jos uvijek ima nase krvi, jer covjek pljuje po Guardioli non-stop.
- Zmijuga loma
#36538 Re: FC Barcelona
U svakom klubu bi ga doživljavali kao Boga. Kao što su doživljavali Ronalda, Zidanea i ostale igrače najvećeg fudbalskog nivoa.todd_smith wrote:pitanje je sto messi ne bi dao nista da igra za bilo koji drugi klub? mzoda jer tamo nece biti Bog od ulaza do izlazaomar little wrote:messi je toliki uzas za tim i svlacionicu da bi SVAKI, SVAKI, jebeni predsjednik i vlasnik SVAKOG kluba na ovoj planeti, zajedno sa svakim trenerom koji postoji, dao svoje lijevo jaje da messi obuce njihov dres.
ne serite vise, zivota vam.
sada da ode na Stamford iznad njega ima i terrija i Moua a i Abramovicha, zato sumnjam da ce ikada ici bilo gdje drugo
mozda jedino psg/city jer tamo moze raditi sta hoce, od bogatih klubova samo ta 2 nemaju neku strukturu sto se tice autoriteta
-
omar little
#36539 Re: FC Barcelona
todd_smith wrote:zato sto se to zove profesionalnostomar little wrote:messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze.![]()
vi ga otjerajte, otplatite stadion, neka stoji prazan kao i vitrine jer lige prvaka barca nece uzet za deset godina narednih. messi je tiket koji se procerdava vec godinama.
neprofesionalno je od messija sto je zapratio chelsea na instagramu?
ako nisi upucen, messi nigdje javno nista nije rekao kontra bilo koga.
- skenderija04
#36540 Re: FC Barcelona
MICHAEL LAUDRUP JE PRVI TRENER KOME SE UPRAVA OBRATILA.
-
sizifinho
#36541 Re: FC Barcelona
Pa taj čovjek je preslikan Enrike hahahaskenderija04 wrote:MICHAEL LAUDRUP JE PRVI TRENER KOME SE UPRAVA OBRATILA.
Igrao za Barcu i za Real- ko i ovaj
Trenirao manje klubove, van spanske primere los skor, otjeran iz kluba- ko i L.E
U spaniji imao dobre rezultate s manjim klubom- ko i L.E.
o Boze
- skenderija04
#36542 Re: FC Barcelona
Traze izlaz do juna. Ako treba da smijene Luisa, sutra ce ga smijeniti samo da dobiju malo vazduha.sizifinho wrote:Pa taj čovjek je preslikan Enrike hahahaskenderija04 wrote:MICHAEL LAUDRUP JE PRVI TRENER KOME SE UPRAVA OBRATILA.
Igrao za Barcu i za Real- ko i ovaj
Trenirao manje klubove, van spanske primere los skor, otjeran iz kluba- ko i L.E
U spaniji imao dobre rezultate s manjim klubom- ko i L.E.
o Boze
-
omar little
#36543 Re: FC Barcelona
zar on nije dobio negdje posao nakon sto su ga sutnuli iz swansea? ili sam umislila da sam citala da je dobio negdje posao?
-
5 0 5
#36544 Re: FC Barcelona
Šuti, mogao je biti i Eusebio.omar little wrote:zar on nije dobio negdje posao nakon sto su ga sutnuli iz swansea? ili sam umislila da sam citala da je dobio negdje posao?
- skenderija04
#36545 Re: FC Barcelona
Stvarno ne znam. Vidim da su ga kontaktirali ali nista vise od toga.omar little wrote:zar on nije dobio negdje posao nakon sto su ga sutnuli iz swansea? ili sam umislila da sam citala da je dobio negdje posao?
Bartomeu igra svoju igru a taktika je odugovlacenje,. Zna on dobro da ce u februaru pritisak popustiti jer se igraju titule. Sada mu je kriticna situacija jer ima vremena. Vec je posutao par Sandrovih kadrova, Zubija ali jos nije dovoljno. Sljedeca glava je luisova. E onda ili titule ili van. Opozicija nece takav rasplet. Sada su namirisali krv i hoce da u ovih par dana isposluju izbore kao najmanji cilj. Bartina ostavka bi nila bingo.
Svejedno je ko ce biti trener. Ista situacija kao sa Anticem svojevremeno
-
sizifinho
#36546 Re: FC Barcelona
Ovako je bilo i 2007-8e kad je Rajkard otjeran od strane navijaca, otisao Ronaldinho, Deco, Thuram, Zambrotta, Guily, van- Bron a dosli Yaya, Henry, Abidal...
-
omar little
#36547 Re: FC Barcelona
otisao on, a dosao ko? 
daj boze da bude sve isto ko i kad je rijkaard otisao.
-
todd_smith
#36549 Re: FC Barcelona
Nisam o tome pricao nego na tvoje pitanje zasto on ne bi imao pravo kritizirati trenera.omar little wrote:todd_smith wrote:zato sto se to zove profesionalnostomar little wrote:messiju se ne ugadja nista manje ni vise nego i svakoj zvijezdi u svakom drugom klubu. i ponasa se isto kao i svako drugi u njegovoj poziciji. zasto messi ne bi imao pravo kritizirati enrikea koji je kurac od trenera? mi svi mozemo, novinari, komentatori, cijela planeta moze, a samo on ne moze.![]()
vi ga otjerajte, otplatite stadion, neka stoji prazan kao i vitrine jer lige prvaka barca nece uzet za deset godina narednih. messi je tiket koji se procerdava vec godinama.![]()
neprofesionalno je od messija sto je zapratio chelsea na instagramu?
ako nisi upucen, messi nigdje javno nista nije rekao kontra bilo koga.
Jer je profesionalni atleta kojeg trenira lik o kojem pricamo.
Samo debili i djetinjasti igraci kritiziraju svoje trenere javno i pred drugim igracima, dok ih oni jos treniraju.
Ne sjecam se jednog svjetskog igraca da je kritizirao svog trenera javno ili slicno dok je taj jos bio na celu ekipe
-
sizifinho
#36550 Re: FC Barcelona
Ee pa zato i kazem... nadam se boljim vremenimaomar little wrote:otisao on, a dosao ko?
Skenderija: jeko taj?