Dešavanja u Srbiji

jazzer

#36501 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jazzer »

Image

Je l' mu ovo ogledalo izduzilo glavu ili fkt ovakva?
seln

#36502 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
Samo kratak komentar: mamu cigansku...
LBVIEW

#36503 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

seln wrote:
KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
I zenu. :izet:
Maraschino

#36504 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... res/473970

Tip-500 danas kod koordinatora Vucica.
muha_sa

#36505 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

seln wrote:
+1

Kozarska Dubica--gdje je oto :?
seln

#36506 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

muha_sa wrote:
seln wrote:
+1

Kozarska Dubica--gdje je oto :?
Prijeratna Bosanska Dubica, na hrvatskoj granici, sjeverno od Prijedora.
muha_sa

#36507 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

ovo Bosanski smeta :?

evo i ovi "naši" pristali da se iz imena gradova izbaci to Bosanski :-)
bh.tornjak

#36508 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

kazu da se u Zerbiji dijele pozivi za njaku vojnu vjezbu.....
kazu masovna njaka vjezba.
navodno ce se vjezbati sirenje mira,ljubavi,razumijevanja....napretka ...prosperiteta i ostalih tekovina
mirom i ljubavlju prozete Zerbije....
arzuhal

#36509 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by arzuhal »

ettakoto wrote:
markomilanov wrote:U Novom Pazar izviždana himna Srbije,ovi pazarci gori od srba u bih.
Nemoj tako Kenane. :-D

Vučićev idol je Angela.
Image
Young Erotica

#36510 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36511 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

. pogresna tema :mrgreen:
Young Erotica

#36512 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

pici wrote:. pogresna tema :mrgreen:
Ma jok, dobra je ova.
Maraschino

#36513 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:Image
Nije bio los intervju osim loseg Haradinijevog srpskog.
Pokusao je Maric sa svojim bljutavim humorom da ga prevesla ali ovaj se nije dao...i po starom, iz studija nastavio srbovati, blatiti i lagati.
Young Erotica

#36514 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Maraschino wrote:
Pokusao je Maric sa svojim bljutavim humorom da ga prevesla ali ovaj se nije dao...i po starom, iz studija nastavio srbovati, blatiti i lagati.
Nisam gledao intervju, nema se sta pametno čuti od ove dvojice, sliku sam postavio radi bratskog pozdrava. Vučić i Haradinaj su 200 posto u talu, sve više sam ubedjen u to.
Maraschino

#36515 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:
Maraschino wrote:
Nisam gledao intervju, nema se sta pametno čuti od ove dvojice, sliku sam postavio radi bratskog pozdrava. Vučić i Haradinaj su 200 posto u talu, sve više sam ubedjen u to.
ocito

Image
Young Erotica

#36516 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Kad počnu poslušnici uskoro da ga oslovljavaju sa naš brat Ramuš :lol: :lol: :lol:
Maraschino

#36517 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Vučić je rekao i da "nije bio trenutak da se Haradinaj obraća u srpskim medijima", ali je dodao i da on "ne uređuje medije po Srbiji". :lol:

On je, primjećuje, u prištinskim medijima "zabranjen", a Haradinaj može da govori za srpske medije, jer se, ističe, mi ne plašimo toga što će se čuti šta kosovski premijer ima da kaže.
daj da ovoj poludi prije sto narod izludi.
njegove izjave samo treba izokrenuti.

sta smo mi bogu skrivili pa nas u ova vremena snadjose ovakvi politicari. nas sve a pogotovu srbiju.
Young Erotica

#36518 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Mi Srbi se mozemo zahvaliti Demokratskoj stranci, oni su napravili gospodara pogubnom politikom koju su vodili.
The 51st State

#36519 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

uvijek je neko prije kriv, prosto se lozite na pogresne prioritete i jasu vas.
CSKA

#36520 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Kada smo vec kod DS-a ;

Poslanici Srpske radikalne stranke danas su tokom trajanja sednice Skupštine Srbije vređali i otvoreno pretili poslanici Demokratske stranke Aleksandri Jerkov, nakon što je rekla da je Vojislav Šešelj ratni zločinac i da ako krene da razbija noseve, kako je najavio, počne od nje.

Kako saznajemo, članovi SRS, među kojima su poslanici Nataša Jovanović i Miljan Damjanović, u jednom trenutku su je opkolili u skupštinskoj klupi, govorili joj da je "ustaška kurva" i pripretili joj da "malo pripazi".

- Rekli su mi da možda sama razbijem njušku narednih dana i da se pripazim. Tokom cele sednice dobacivali su mi da sam spodoba, izdajnik, a poslanik Damnjanović je u jednom trenutku i zapevao "ustaška kurva" - potvrdila je za "Blic" Jerkov.

https://www.blic.rs/vesti/politika/skan ... ku/ddckmkz

Mogli bi ljudi u Srbiji ponovo padati na kore od banane.
GeeTnT

#36521 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by GeeTnT »

... jebo to bolan, to su interne zajebancije... nego, ja zamisljam scenu u Briselu, nakon sto Srbija udje i onda neki radikali opkole npr njemicu i pocnu je prozivat za sve pobijene cetnike u ww2..
Young Erotica

#36522 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

The 51st State wrote:uvijek je neko prije kriv, prosto se lozite na pogresne prioritete i jasu vas.
Nema sta neko drugi biti kriv, ds je bio na vlasti 8 godina. To vreme su kvalitetno iskoristili cim sad imaju 3-5% podrške.
CSKA

#36523 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Ma radikal ako je pravi rusofil,ne bi ni isao u Brisel.Mada svakako te nece biti brzo :

Makron: Nije trenutak za proširenje EU

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da Evropska unija ne treba da prima nove članice dok se dublje ne integriše i sprovede reforme.

Ipak juce je Seselj dobro isprozivao vlast :

Beograd -- Srbija morala da se opredeli i osudi vazdušne napade na Siriju i sirijski narod, kao što su oni osudili bombardovanje 1999. godine, kaže Vojislav Šešelj.

Šešelj je u Narodnoj skupštini Srbije kazao da je narod Sirije uvek bio prijateljski narod sa srpskim i da zato Srbija mora biti solidarna sa njima.

"Sirijski predsednik i sirijski narod su žestoko osudili agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine. Dosmanlijski režim je zaveo sankcije Siriji i mi nikada nismo zvanično čuli da su te sankcije i ukinuli i tražimo ako nisu da se ukinu. Nama je sirijski narod prijateljski narod, uvek je bio i mi moramo biti solidarni sa njim", kazao je lider radikala.

Vlast naravno ne smije da pisne oko toga,a ovamo preko tabloida sve prsti protiv Amerike i NATO-a :D
The 51st State

#36524 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Young Erotica wrote:
The 51st State wrote:uvijek je neko prije kriv, prosto se lozite na pogresne prioritete i jasu vas.
Nema sta neko drugi biti kriv, ds je bio na vlasti 8 godina. To vreme su kvalitetno iskoristili cim sad imaju 3-5% podrške.
satra vas proruski sentiment i unutrasnji nekonsenzus oko kosova, tako da bila koja vlast ide sa dva tega na nogama trcati maraton, sa vuckom ste jos dobro prosli.
Young Erotica

#36525 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ja nemam svoju političku opciju, gade mi se svi od krajnjeg desno pa sve do kraja na suprotnoj strani.
Post Reply