Je l' mu ovo ogledalo izduzilo glavu ili fkt ovakva?

Samo kratak komentar: mamu cigansku...KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
I zenu.seln wrote:Samo kratak komentar: mamu cigansku...KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
+1seln wrote:Samo kratak komentar: mamu cigansku...KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
Prijeratna Bosanska Dubica, na hrvatskoj granici, sjeverno od Prijedora.muha_sa wrote:+1seln wrote:Samo kratak komentar: mamu cigansku...KOZARSKA DUBICA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Donjoj Gradini da je Republika Srpska morala nastati kao otpor ponavljanju jasenovačkom genocidu, istrebljenja srpskog naroda, njegovog protjerivanja i zatiranja.
Kozarska Dubica--gdje je oto
ettakoto wrote:Nemoj tako Kenane.markomilanov wrote:U Novom Pazar izviždana himna Srbije,ovi pazarci gori od srba u bih.![]()
Vučićev idol je Angela.

Ma jok, dobra je ova.pici wrote:. pogresna tema
Nije bio los intervju osim loseg Haradinijevog srpskog.Young Erotica wrote:
Nisam gledao intervju, nema se sta pametno čuti od ove dvojice, sliku sam postavio radi bratskog pozdrava. Vučić i Haradinaj su 200 posto u talu, sve više sam ubedjen u to.Maraschino wrote:
Nije bio los intervju osim loseg Haradinijevog srpskog.
Pokusao je Maric sa svojim bljutavim humorom da ga prevesla ali ovaj se nije dao...i po starom, iz studija nastavio srbovati, blatiti i lagati.
ocitoYoung Erotica wrote:Nisam gledao intervju, nema se sta pametno čuti od ove dvojice, sliku sam postavio radi bratskog pozdrava. Vučić i Haradinaj su 200 posto u talu, sve više sam ubedjen u to.Maraschino wrote:
Nije bio los intervju osim loseg Haradinijevog srpskog.
Pokusao je Maric sa svojim bljutavim humorom da ga prevesla ali ovaj se nije dao...i po starom, iz studija nastavio srbovati, blatiti i lagati.

daj da ovoj poludi prije sto narod izludi.Vučić je rekao i da "nije bio trenutak da se Haradinaj obraća u srpskim medijima", ali je dodao i da on "ne uređuje medije po Srbiji".![]()
On je, primjećuje, u prištinskim medijima "zabranjen", a Haradinaj može da govori za srpske medije, jer se, ističe, mi ne plašimo toga što će se čuti šta kosovski premijer ima da kaže.
Nema sta neko drugi biti kriv, ds je bio na vlasti 8 godina. To vreme su kvalitetno iskoristili cim sad imaju 3-5% podrške.The 51st State wrote:uvijek je neko prije kriv, prosto se lozite na pogresne prioritete i jasu vas.
satra vas proruski sentiment i unutrasnji nekonsenzus oko kosova, tako da bila koja vlast ide sa dva tega na nogama trcati maraton, sa vuckom ste jos dobro prosli.Young Erotica wrote:Nema sta neko drugi biti kriv, ds je bio na vlasti 8 godina. To vreme su kvalitetno iskoristili cim sad imaju 3-5% podrške.The 51st State wrote:uvijek je neko prije kriv, prosto se lozite na pogresne prioritete i jasu vas.