FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

BHF_Manijak

#36501 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Ma meni je ovo sve cirkus, bas. Rekao sam jos dok je Ibrahimovic ispusio radi Messia, Pep i ostali... Ne moze to biti u redu kada ti je igrac taj koji kroji kompletnu atmosferu u svlacionici, taman da je 18 puta najbolji na svijetu. Mislim da je previse sebi dozvolio i uzeo za prvo, a vi kako hocete.
Znam da ce sad skociti branioci lika i djela Messia, ali me boli qrac. Frajer je bukvalno uzeo sve konce u svoje ruke i sve apsolutno od njega zavisi u svlacionici. Kako mu se qrac nadigne, tako ce biti.
Moze trener biti dobar koliko hoce, ako se Leu ne svidi kako obrve ceslja - moze se jebati! Po meni je preizeo titulu veceg od kluba.
Messi - mes que un club.
5 0 5

#36502 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

skenderija04 wrote: Moze sve.

Jedna stvar je ocigledna, cvrstorukasi ga najcesce produvaju. Madrid sa Mourinhom i Barsa sa Luisom. Stvar je jasna, autoritet se stice znanjem a ne galamom.
naravno. pa zna gdje je dosao. zar se on nije zakacio i sa tottijem i ubrzo mu je tamo i bio kraj? ne sjecam se vise.
Zmijuga loma

#36503 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:Ma meni je ovo sve cirkus, bas. Rekao sam jos dok je Ibrahimovic ispusio radi Messia, Pep i ostali... Ne moze to biti u redu kada ti je igrac taj koji kroji kompletnu atmosferu u svlacionici, taman da je 18 puta najbolji na svijetu. Mislim da je previse sebi dozvolio i uzeo za prvo, a vi kako hocete.
Znam da ce sad skociti branioci lika i djela Messia, ali me boli qrac. Frajer je bukvalno uzeo sve konce u svoje ruke i sve apsolutno od njega zavisi u svlacionici. Kako mu se qrac nadigne, tako ce biti.
Moze trener biti dobar koliko hoce, ako se Leu ne svidi kako obrve ceslja - moze se jebati! Po meni je preizeo titulu veceg od kluba.
Messi - mes que un club.
Zašto Ibrahimović to nije naveo u svojoj knjizi? Zaprijetio mu Mesija čakijom?
5 0 5

#36504 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

BHF_Manijak wrote:Ma meni je ovo sve cirkus, bas. Rekao sam jos dok je Ibrahimovic ispusio radi Messia, Pep i ostali... Ne moze to biti u redu kada ti je igrac taj koji kroji kompletnu atmosferu u svlacionici, taman da je 18 puta najbolji na svijetu. Mislim da je previse sebi dozvolio i uzeo za prvo, a vi kako hocete.
Messi - mes que un club.
buraz. ti si jednom izjavio da je puyol nikakav igrac. kako da te se uzme za ozbiljno poslije toga. :mrgreen:
omar little

#36505 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

messi je toliki uzas za tim i svlacionicu da bi SVAKI, SVAKI, jebeni predsjednik i vlasnik SVAKOG kluba na ovoj planeti, zajedno sa svakim trenerom koji postoji, dao svoje lijevo jaje da messi obuce njihov dres.

ne serite vise, zivota vam.
skenderija04

#36506 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:messi je toliki uzas za tim i svlacionicu da bi SVAKI, SVAKI, jebeni predsjednik i vlasnik SVAKOG kluba na ovoj planeti, zajedno sa svakim trenerom koji postoji, dao svoje lijevo jaje da messi obuce njihov dres.

I desno :D :D :D :D :D :D
HB_BHF

#36507 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

skenderija04 wrote:
HB_BHF wrote:
skenderija04 wrote:Sport pise da je juce LE htio a pokrene disciplinski postupak protiv Lea ali su intervenisali Xavi , Busquets i Iniesta i sprijecili su ga u namjeri.
Onda je trebao pokrenuti disciplinski protiv sve 4-ce :D
Ovo je gotova stvar. LE je poludio, igraci mu ne vjeruju a dvojica (Pique i Messi) ne razgovaraju sa njim. Figura narednika zeljezne ruke je trajala tri mjeseca.

Na prosloj stranici sam ti ( maksuz za tebe) postavio instagram Victora Fonta :D
Vidio sam. Znam da je on tvoj favorit, pa hajde da vidimo tog katalonskog Fahrudina Radončića :D. Mada, mislim da je favorit većine navijača Laporta.
Vertig0

#36508 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Danas je odradio trening iako su svi slobodni bili danas :D
solo2

#36509 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

omar little wrote:messi je toliki uzas za tim i svlacionicu da bi SVAKI, SVAKI, jebeni predsjednik i vlasnik SVAKOG kluba na ovoj planeti, zajedno sa svakim trenerom koji postoji, dao svoje lijevo jaje da messi obuce njihov dres.

hahaha naravno pogotovo zato sto znaju da bi i jedan i drugi (predsjednik i trener) u roku od najvise godinu dana dobili otkaz - pa nije niko vesla sis'o
skenderija04

#36510 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Nije clanovima. Ali ko da ga finansira? Znaju svi da je tip neozbiljan i da bi aval bio u opasnosti.
LSD

#36511 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

nema se tu šta puno pametovati...današnja anketa katalonskog Sporta je rekla sve (ko je donji u ratu Messi - Enrique)....preko 92% glasalo za Messija :!: dakle, navijaci Barce su pokazali Enrique prstom prema izlaznim vratima.

ako treba, to ce ponoviti i uživo na stadionu
HB_BHF

#36512 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Kakav nas raspored očekuje sutra? Vidim da se srijeda dosta spominje u priči.
skenderija04

#36513 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:nema se tu šta puno pametovati...današnja anketa katalonskog Sporta je rekla sve (ko je donji u ratu Messi - Enrique)....preko 92% glasalo za Messija :!: dakle, navijaci Barce su pokazali Enrique prstom prema izlaznim vratima.

ako treba, to ce ponoviti i uživo na stadionu
Moguce je da Lucho i ne doceka cetvrtak.

Izgleda da je Messi nagrdio i psihologa ekipe, velikog Luchovog prijatelja :D :D :D :D
BHF_Manijak

#36514 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

5 0 5 wrote: buraz. ti si jednom izjavio da je puyol nikakav igrac. kako da te se uzme za ozbiljno poslije toga. :mrgreen:
Gdje i kad, citiraj me, dotad cu ti samo reci da lazes k'o pas!

Jedino o Puyolu sto sam govorio jeste da je igrac postao sa svojih 27-28 godina, barem svjetska klava, sto je cinjenica isto kao i Xavi! :wink:
skenderija04

#36515 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Kakav nas raspored očekuje sutra? Vidim da se srijeda dosta spominje u priči.
Neformalni sastanak u 10:00

Sjednica u 12:00

Presica ili oko 13:00 ili ako se oduzi sastanak , posljepodne.

Ali sutra je daleko, veceras bi moglo procuriti svasta....
omar little

#36516 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija, nemoj, molim te, zivjet svoj zivot danas-sutra-prekosutra, trebas nam prisutan non-stop za izvjestavanje. :D
HB_BHF

#36517 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

omar little wrote:skenderija, nemoj, molim te, zivjet svoj zivot danas-sutra-prekosutra, trebas nam prisutan non-stop za izvjestavanje. :D
Samo da ovom prilikom pozdravimo urednike portala barcabalkan.com koji jedva čekaju šta će skenderija napisati :D.
skenderija04

#36518 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:skenderija, nemoj, molim te, zivjet svoj zivot danas-sutra-prekosutra, trebas nam prisutan non-stop za izvjestavanje. :D
Veceras sam tu :D

Sutra cu se pojavljivati
Tito_i_Partija

#36519 Re: FC Barcelona

Post by Tito_i_Partija »

Koja smijurija od ovih branioca Lionela ovdje. Dobro, Tata nije valj'o i smijenjen je. Enrique nevalja i smijenicemo ga. A sta cemo ako sledeci stane na zulj Messiju? Pa i onaj posle njega? Hocemo li ih sve redom mijenjat' dok ne nadjemo onoga koji se zna Messiju kulturno u supak uvuc'?

Pa de onda neka slobodno dovedu Papeta ili Hadzibegica, da ne gube dzaba vrijeme.
skenderija04

#36520 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tito_i_Partija wrote:Koja smijurija od ovih branioca Lionela ovdje. Dobro, Tata nije valj'o i smijenjen je. Enrique nevalja i smijenicemo ga. A sta cemo ako sledeci stane na zulj Messiju? Pa i onaj posle njega? Hocemo li ih sve redom mijenjat' dok ne nadjemo onoga koji se zna Messiju kulturno u supak uvuc'?

Pa de onda neka slobodno dovedu Papeta ili Hadzibegica, da ne gube dzaba vrijeme.
Sve to stoji, ali nekaga proda onaj koga izaberu clanovi.
LSD

#36521 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:Koja smijurija od ovih branioca Lionela ovdje. Dobro, Tata nije valj'o i smijenjen je. Enrique nevalja i smijenicemo ga. A sta cemo ako sledeci stane na zulj Messiju? Pa i onaj posle njega? Hocemo li ih sve redom mijenjat' dok ne nadjemo onoga koji se zna Messiju kulturno u supak uvuc'?

Marcelo "Loco" Bielsa :mrgreen: ...njemu ni Messi ne bi smio zucnuti
a i zemljaci su :-)
LSD

#36522 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

HB_BHF wrote:
Samo da ovom prilikom pozdravimo urednike portala barcabalkan.com koji jedva čekaju šta će skenderija napisati :D.
:mrgreen: :thumbup:
Skenderija ima informacije prije Mundo Deportiva, Sporta i tako to :-)
skenderija04

#36523 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

NOVO

COPE ( Potpisao Paco Gonzalez direktor, ozbiljan covjek) : " DANAS JE MESSI POZVAN NA STADION. REKLI SU MU DA SE SMIRI JER LUIS ENRIQUE BROJI POSLJEDNJE SATE KAO TRENER BARCELONE..."
BHF_Manijak

#36524 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Oooj Boze! Pa frajer smjeni kisu Allahovu trenera, fuj. Ko mu se sljedeci nece svidjeti? Koemann? Klopp? De Boer?
Zmijuga loma

#36525 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

BHF_Manijak wrote:Oooj Boze! Pa frajer smjeni kisu Allahovu trenera, fuj. Ko mu se sljedeci nece svidjeti? Koemann? Klopp? De Boer?
Novinarske šuplje. Zašto niko od tih "smijenjenih" trenera javno ne zucne o tome?
Post Reply