Aj bolan ne provaljuj se očiju ti. Mene interesuje što ti komentarišeš stvari koji OČIGLEDNO ne znaš? Pa Bizli uopšte nije igro. Stivenson također. Na kapaljku minute obojica dobijaju. Mekgi igra najbolju košarku života. 15 poena, 3 blokade, 7 skokova, 1.5 asistencija na 63% šuta u 23 minute na terenu. Rondo također dobar. 13 poena, 10.5 asistencija, 6 skokova na 62% šuta. 30 minuta igre. Još se i trudi u odbrani. U svemu tome, Stivenson još i solidan, agresivan, bori se. I još kao spominje Želju i Krpića na podforumu NBA kao neki argument, neki šukRaigor Stonehoof wrote:Jeste, otpatke koji nisu mogli nigdje drugo, tipa stivenson, mekgi, rondo, bizli. vazno je da su randlea pustili. jebiga, vidi se da navijas za prigradski novosarajevski klub pa si nerealan, krpic najbolji napadac lige i to. to sto ti zelis da oni budu all star igraci ne znaci da jesu. legovnar je djuturum od 34, sta ocekivat vise? grade ekipu za buducnost sa igracem od 34 godine, to samo glupan poput earvina moze.Itsoktobealone wrote:Evo ga ekletantan primjer rogonje koji nije odgledo minuta utakmice i sere u postovima.Raigor Stonehoof wrote:gdje je onaj opet sto tvrdi da idu u finale zapada najmanje![]()
ne moze ni lescum ove otpatke ucinit superzvijezdama.
al vazno je da su doveli jebenog ronda za iste pare za koje je potpisao randle. i proglasili se odmah sampionima galaksije.
earvine nisi vise magic, odlazi
Otpatke? Pa najslabija karika ovih Lejkersa u ove tri tekme je bio LeBron. Prepasivan u napadu, u odbrani uopste neigra. Jučer mu je Gay pogodio tricu u zadnjim sekundama, nije se ni potrudio da digne ruku. Frajer produžio ljetovanje, uopšte ne doživljava igru. Odbrana 0 bodova.
Eh, da ti si ti sada normalan lik, koji promisli malo glavom prije nego što napiše nešto, znao bi da su Hart, Kuzma, Ball, Ingram donekle, igrali sasvim dobro i dali svoj doprinos utakmicama, al' ne može se sjediti na zapadu i kontat pobjeđivati na to što ti je najveći protivnik mentalno nestabilni Toronto. Al' jok, daj ja samo da napišem post, da nabijem konto na forumu pa pukne sve.
Odlazi ti sa foruma, napravit ces nam svima uslugu. Bolje i to nego citat ovako debilne postove
EDIT: Kad promislim malo bolje, KCP dijeli tron sa LeBronom u ovih 3 do sada.
za ovo vrijedjanje sam ti prijavio post.
LeBron sa 34 je i dalje najbolji igrač u NBA-u. Problem nije što ga je doveo, problem je što ne igra kao najbolji trenutno. Eh tu leži kvaka.
Nema šta, nasikirao si me sa tom prijavom. Ne znam kako ću večeras spavat. Al' prije bih popio ban nego dozvolio tebi srat o nećemu o čemu ti veze sa vezom nemaš. Aj živio.