Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#36501 Re: Premijer liga BiH
Kad već spominješ te dvije hefte pauze, reprezenativne, plus one prethodne koje su bile, kad se spoji još sa zimskom pauzom (najdužom u evropi) plus treninzi amaterski, ovi naši igraju opet slomljeno i anemično, ko da bez prestanka sezona traje ko u engleza.
-
1946--1987
#36502 Re: Premijer liga BiH
Najjaca mi je kad trener izjavi u smislu ubitacan tempo srijeda-subota.
Normalno da je ubitacan za amatere i bolikurce kojima se trenig svodi na igranje seve i udaranje klempi.
Hej, ubitacan mu tempo srijeda protiv nizeligasa i onda u nedjelju liga.Odkud obraz da se to izjavi uopste, svaki trener, nikog ne izdvajam.
Al kod nss treneri inace ne znaju progovoriti, naucili par fraza jedan od drugog i samo to ponavljaju.
Normalno da je ubitacan za amatere i bolikurce kojima se trenig svodi na igranje seve i udaranje klempi.
Hej, ubitacan mu tempo srijeda protiv nizeligasa i onda u nedjelju liga.Odkud obraz da se to izjavi uopste, svaki trener, nikog ne izdvajam.
Al kod nss treneri inace ne znaju progovoriti, naucili par fraza jedan od drugog i samo to ponavljaju.
- avetinja
#36503 Re: Premijer liga BiH
3 mjeseca pauze. 
Bolje da se skratili pauzu nego ligu.
Last edited by avetinja on 06/11/2016 13:01, edited 1 time in total.
- Stroj-2
#36504 Re: Premijer liga BiH
'ta mi znamo1946--1987 wrote:Najjaca mi je kad trener izjavi u smislu ubitacan tempo srijeda-subota.
Jaka mi je kad lik pretrči cijelu desnu stranu uz aut liniju, narednih pola sata napadaju preko lijeve dok se ovaj nedohaviza. Ispuho lik, ne može meda.
- leškarenje
#36505 Re: Premijer liga BiH
Almir Bekic
je taj
- Logovan
#36506 Re: Premijer liga BiH
Mislim da bi se trebale kup utakmice prebaciti za subotu/nedjelju i da vidimo hoće li se žaliti na jak tempo.1946--1987 wrote:Najjaca mi je kad trener izjavi u smislu ubitacan tempo srijeda-subota.
- MOSALJOZE
#36507 Re: Premijer liga BiH
Dobar Čelik
vidi ovih iza gola 
- Muhamed Đakmić
#36508 Re: Premijer liga BiH
Ko bi mogao podmetnuti, Pika Ćemalović po običaju?megaman4 wrote:Iako nije za ove teme, jutros je izbio pozar u prostorijama Veleza u Vrapcicima. Izgorio cijeli veseraj i suseraj te dresovi trenerke i druga oprema kluba. Steta je velika. Direktor kluba Djonko za ss.ba rece da je pozar podmetnut i da je nadjena flasa s benzinom ispred ulaza u veseraj. Mup HNK vrsi istragu.
Katastrofa. Fuj...
Sta im ovo treba?
- Logovan
- leškarenje
#36510 Re: Premijer liga BiH
Sto se Celik razgoropadio 
-
LSD
#36511 Re: Premijer liga BiH
1946--1987 wrote:Najjaca mi je kad trener izjavi u smislu ubitacan tempo srijeda-subota.
Naši treneri i ne znaju drugacije pricati. Njima je PLBIH plafon, zato i jesu tu gdje su. Samo se vrte okolo i mijenjaju klubove.
- luckylaka
#36512 Re: Premijer liga BiH
Kakve veze Hillary ima sa Premijer ligom.A o kvalitetu lige valjda govori sama posjeta na stadionima.P.S.Ne dodjem svako kolo nego svaki mjesec ali je pratim redovno.Vidis juce mi je bilo ineresantnije pratiti Krupa-Sa i Zeljo-Sloboda nego ijednu utakmicu europskih liga.agnostic_front wrote:Ti haman svako kolo dođeš ovdje da ovo isto napišeš. Pa prestani je pratiti više, idi urgiraj da se glasa za Hilari.luckylaka wrote:Ovu ligu pod hitno treba preimenovati u Cirkus liga.Jad,bijeda i ocaj od fudbala.
Samo hrasno piše da je trebao biti penal, niko drugi.
Dobro su nas koštale standardne/ustaljene procedure. Hajde što još uvijek dajemo lovu za raskide ugovora, ali nemamo igrača. Fulamo prazan gol.
- leškarenje
- avetinja
#36514 Re: Premijer liga BiH
U Italiji je isto legalizovano, koliko znam. Možeš je komotno unijeti, zapaliti i držati u ruci ili spustiti pored sebe. Ako je baciš, onda idu sankcije.
- jeza u ledja
#36515 Re: Premijer liga BiH
Pa liga je skracena, ali traje 2 kola duze.avetinja wrote:3 mjeseca pauze.
- avetinja
#36516 Re: Premijer liga BiH
Ja sam bio protiv skraćivanja od početka i odmah sam rekao da neće biti poboljšanja. Pričalo se da će ekipe biti bolje, da će se gledati bolji fudbal, da će biti više gledalaca. Sve im ide onako kako su željeli.jeza u ledja wrote:Pa liga je skracena, ali traje 2 kola duze.avetinja wrote:3 mjeseca pauze.
Što se tiče pauze, stvarno je previše 3 mjeseca. Nisu morali početi u julu, nego u augustu. Mada, kada malo bolje skonaš, tereni su očajni zimi. Možda su morali početi u julu. Bitno je u kakvoj zgradi će gospoda da provodi radno vrijeme, a na kakvom terenu će igrači da igraju je manje bitno.
-
1946--1987
#36517 Re: Premijer liga BiH
sta ovo beganovic pise o nekakvom sranju na treningu zeljeznicara
4 ili 5 igraca samovoljno napustilo trening, zakuhalo se pravo.
imal ko kakvu informaciju vise ?
da malo mezimo jos
imal ko kakvu informaciju vise ?
da malo mezimo jos
- jeza u ledja
#36518 Re: Premijer liga BiH
Liga jeste bolja, samim tim sto nemas jos 4 ocajna tima i manje je utakmica sa takvima, a vise utakmica sa jakim ekipama, sto ce pogotovo biti slucaj kad se liga prepolovi na proljece.avetinja wrote:Ja sam bio protiv skraćivanja od početka i odmah sam rekao da neće biti poboljšanja. Pričalo se da će ekipe biti bolje, da će se gledati bolji fudbal, da će biti više gledalaca. Sve im ide onako kako su željeli.jeza u ledja wrote:Pa liga je skracena, ali traje 2 kola duze.avetinja wrote:3 mjeseca pauze.
Što se tiče pauze, stvarno je previše 3 mjeseca. Nisu morali početi u julu, nego u augustu. Mada, kada malo bolje skonaš, tereni su očajni zimi. Možda su morali početi u julu. Bitno je u kakvoj zgradi će gospoda da provodi radno vrijeme, a na kakvom terenu će igrači da igraju je manje bitno.
Iznenadices se, ali ove godine prosjek gledalaca je najveci u zadnjih 7 sezona. Prosjek bodova u gostima je najveci ikad. Nedavno smo imali po prvi put kolo ikad bez ijedne domace pobjede. Evo sad samo jedna. Prosjek golova se nije bas popravio, ali je veci nego zadnje dvije sezone.
E sad, ako to nisu parametri uspjeha, onda je to vec druga prica.
Problem je sto smo mi i vi u kurcu i onda sve ostalo izgleda tako jer mi sve gledamo samo kroz prizmu naseg uspjeha.
-
hzsa22
#36519 Re: Premijer liga BiH
Osimov biracki odbor se oformio.1946--1987 wrote:sta ovo beganovic pise o nekakvom sranju na treningu zeljeznicara
imal ko kakvu informaciju vise ?![]()
![]()
da malo mezimo jos
- BlueBlood
#36520 Re: Premijer liga BiH
jao spiceStroj-2 wrote:Željin huliganjeza u ledja wrote:Sta je ovo ba?Maharadza wrote:
[emoji38]
Cuko dosao da gleda tekmu pa viri kroz ogradu. Hahaha sege.
- jeza u ledja
#36521 Re: Premijer liga BiH
Stigo si kuci napokon?
Zaganjale te cuke pa si morao preko Vraca? Av av.
- ZonFon
#36522 Re: Premijer liga BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/lendric- ... aju/210503BlueBlood wrote:
jao spice![]()
jao ludila
![]()
vidi cuko
![]()
![]()
- avetinja
#36523 Re: Premijer liga BiH
Možda prosjek gledalaca jeste veći, ali pitanje za koliko. Vjerovatno se radi o nekim brojkama koje se ne izdvajaju mnogo. Realno, posjeta bi trebala biti veća, uzeći u obzir da se igra više derbi utakmica.jeza u ledja wrote:Liga jeste bolja, samim tim sto nemas jos 4 ocajna tima i manje je utakmica sa takvima, a vise utakmica sa jakim ekipama, sto ce pogotovo biti slucaj kad se liga prepolovi na proljece.
Iznenadices se, ali ove godine prosjek gledalaca je najveci u zadnjih 7 sezona. Prosjek bodova u gostima je najveci ikad. Nedavno smo imali po prvi put kolo ikad bez ijedne domace pobjede. Evo sad samo jedna. Prosjek golova se nije bas popravio, ali je veci nego zadnje dvije sezone.
E sad, ako to nisu parametri uspjeha, onda je to vec druga prica.
Problem je sto smo mi i vi u kurcu i onda sve ostalo izgleda tako jer mi sve gledamo samo kroz prizmu naseg uspjeha.
Ako tako gledaš, onda ima pomaka. Mada, ja kada gledam igru, meni je lošija. Nisu samo sarajevski timovi grohnuli, većina ih je u istom sosu. Željo, Sarajevo, Zrinjski, Široki, Sloboda, Čelik, Olimpic su imali bolju igru prošlih sezona. Jedini uspjeh je izbijanje Krupe i Radnika u sami vrh tabele. To je vjerovatno zato što su se ostali sveli na njihov nivo. Vidjet ćemo u Evropi koliko je liga napredovala.
- Stroj-2
#36524 Re: Premijer liga BiH
Lesi se vraća kućijeza u ledja wrote:Stigo si kuci napokon?
- BlueBlood
#36525 Re: Premijer liga BiH
tu,reci? sta je problem? sto sam unaprijed govorio da je utakmica sumnjiva zbog pada kvote sa 2.66 na 1.4 i na kraju se ispostavilo istinito i to ni manje ni vise nego autogolomSamprotivsviju wrote:Dze onaj Blueblood
znate li sami dati gol? ako ne pomogne sudija sa ofsajdom tu je protivnicki igrac da ga sam sebi zabije! Jel ovo Ahmetovicu pripisan ovaj autogol
volio bi da neko izbaci video sa svim vasim sutuacijama kako ste do sad pobjedjivali sa svim ofsajdima autogolovima penalima i ostalim sumnjivim situacijama i kad uporedim kolilko nas zakidaju a bjezite nam samo 2 boda...
nije vas vise nicega stid, nije?