Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#3651 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Bilki

#3652 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

to je nazalost samo dokaz da je sarajevo odavno postalo divlji zapad, neznam dali ima i jedan grad u europi sa vise tuca i pucanja iz vatrenog oruzja, nazalost mozemo ga svrstati na razinu indijskih gradova
MOSALJOZE

#3653 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Neki dan u Kulovićevoj nekakav sa Citroenom,krenuo na treptuće žuto i naravno samo on uspjeo proći -.- Levat vjerovatno ne bi ni krenuo,da mu raja nije počela svirati.Ovakvim bi svirao dan i noć.
Bakir1

#3654 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
MOSALJOZE

#3655 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Pardon Bake
Last edited by MOSALJOZE on 10/11/2014 20:37, edited 1 time in total.
Bakir1

#3656 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

ne ti bolan, ovaj becki filharmonista ;-)
zdruzdjo

#3657 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

poslusajte me:
audio knjige, pojacas i boooooli te quratz ko svira iza tebe i jel se neko trpa ispred tebe. izmisljeno za voznju.
ponekad se vracam kuci u onom "lijepom" periodu od 16:30. mmmmmmmmmm, ma vozi prika ne gledaj na mene.
zen budizam, malo je reci.
Bakir1

#3658 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Samo tako drugacije ne ide :thumbup:
zdruzdjo

#3659 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Bakir1 wrote:Samo tako drugacije ne ide :thumbup:
ma ide jarane ali cemu. zivot je kratak da se opterecujes oko nekoga tako.
zamisli kad krenem od ilidze do podvoznjaka u buca potoku u 16:30. pa jarane kad bi se sikirao oko svakoga "kome se zuri", pa dobio bi rak ko kosarkaska lopta na zeludcu.
pusti ba, ravno do mora i sabur.
ne kazem, i ja se trznem ponekad pa mi pocupaju zivce. samo nema svrhe.
Bilki

#3660 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

Bakir1 wrote:ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
vadim mast tim sto sviraju, nisam rekao da usporavam nego da usporim kada svirne, dali sam relevantan ili ne al cinjenice su takve, centar grada rusevan, sve se raspada, stalno pucnjave, tuce, pokusaji ubistava, saobracaj kao da su svatovi, psi po ulici kao svete zivotinje, drug svidjalo se to tebi ili ne tako ti je, meni se ne svidja i zato pisem o tome, stvarno sramota na sta je spao jedan grad, jos je zalosnije kad neko pokusava da uljepsava cinjenice
Bakir1

#3661 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Pa samo ti vadi rekoh ti vec dok ne naletis na nekog jozu nervozu ;-)
Kako ti nagadi Sarajevo tacno bi se reklo da po kazni moras proci kroz isto
Bilki

#3662 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

Bakir1 wrote:Pa samo ti vadi rekoh ti vec dok ne naletis na nekog jozu nervozu ;-)
Kako ti nagadi Sarajevo tacno bi se reklo da po kazni moras proci kroz isto
pa nisam bas ni ja neki zgoljo da se bojim svake šuše na putu, u sarajevo odem svake prilike kad sam kuci, nisam ga ja nagadio, pisem ono sto jest, ajd sad reci da sam nesto napisao a da nije tako, ja bi volio da nije tako al nazalost jest, previse nervozna raja u sarajevu, u ostalim gradovima i nisam primjetio toliku nervozu, pa cak ni u tvom visokom :)
MOSALJOZE

#3663 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Bilki živiš li ovde ili??
Bilki

#3664 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

MOSALJOZE wrote:Bilki živiš li ovde ili??
da
Bakir1

#3665 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
Sarajevo kao glavni grad ni bolji ni gori od ostalih glavnih gradova da je razruseno i nije ostalo sem pasa je uobicajena pojava.
Visoko je imalo male migracije pa su ovi domicilni papanluk i krnkanluk u saobracaju fokusirali na parkiranje ostalo se postuje manje vise sem crnih noga za njih zakon ne vazi.
Poenta ne obracaj paznju i ne doprinosi papanluku na cestama na nacin da nekome vadis mast.
86 jedan ciko bivsi milicajac u Zenici rahmet mu dusi vozi mene u svojoj skodi, na semaforima sviranje nekog glavesine iz partije, na sta ovaj hladno ugasi auto te nakon dva kruga oko istog pridje glavesini da ga pita sta se pokvarilo na skodi jerbo radi toga mu svira.
Bilki

#3666 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

Bakir1 wrote:Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
Sarajevo kao glavni grad ni bolji ni gori od ostalih glavnih gradova da je razruseno i nije ostalo sem pasa je uobicajena pojava.
Visoko je imalo male migracije pa su ovi domicilni papanluk i krnkanluk u saobracaju fokusirali na parkiranje ostalo se postuje manje vise sem crnih noga za njih zakon ne vazi.
Poenta ne obracaj paznju i ne doprinosi papanluku na cestama na nacin da nekome vadis mast.
86 jedan ciko bivsi milicajac u Zenici rahmet mu dusi vozi mene u svojoj skodi, na semaforima sviranje nekog glavesine iz partije, na sta ovaj hladno ugasi auto te nakon dva kruga oko istog pridje glavesini da ga pita sta se pokvarilo na skodi jerbo radi toga mu svira.
daj kako nije, bio sam neki dan na platou skenderije, pa okolo se sve raspada, preko rijeke od OHR zgrada samo zidovi strse, park kad se ide od skenderije prema predsjednistvu(kocke fale, mozes nogu slomiti ako stanes u rupu, slivnici otvoreni), halo ba to je centar glavnog grada, o tome bi se moralo malo povesti racuna. u ulici mula mustafe baseskije uredno mamlazi parkirani na trotoar tako da te tjeraju da silazis sa djecom na vrlo prometnu i brzu ulicu, u kojem to jos se glavnom gradu tako radi(na istoku sigurno da ali na zapadu sigurno ne), sad ce jos ispast da mrzim svoj glavni gard, naj bolje cutiti i saviti rep jer bo neznas kakav je tko :-)
Bakir1

#3667 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Malo se provozas do varesa ili do b.krupe da vidis kako ta terminologija dobije znacenje.
Ti si kao bolji sto papcima i kabadahijama uzvratis isto mjerom a sto tebe cini cime?
Samo opusteno vadis ti vodu iza zuba svakako sto si se odmakao odAvde nema potrebe da to nekim drugim stvarima naglasavas ;-)
Bilki

#3668 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

Bakir1 wrote:Malo se provozas do varesa ili do b.krupe da vidis kako ta terminologija dobije znacenje.
Ti si kao bolji sto papcima i kabadahijama uzvratis isto mjerom a sto tebe cini cime?
Samo opusteno vadis ti vodu iza zuba svakako sto si se odmakao odAvde nema potrebe da to nekim drugim stvarima naglasavas ;-)
pa dobro ti imas svoje ja svoje, jebi ga takav sam necu presutit nikome pa makar bio i donji, sta sad trebam ja kao da se nekome izvinjavam na putu ako vozim strane table, jes kakao da ne, ne zelim vise da pisem, ododsmo mi u off topic
relax11

#3669 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Bakir1 wrote:Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
Za njih zmigavac takode ne postoji :-)
dadoka84

#3670 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

Nerviram sam sebe, kad vozim parkingom i trazim mjesto a debili umjesto trotoara sa obje strane sirokog 2 metra hodaju izmedju auta i iskacu na cestu ko sumanuti. Krenem da uparkiram auto izmedju i hajvan umjesto da ide trotoarom dolazi do mene i umjesto da prodje izmedju vec parkiranih on krene da prodje taman tu gdje ja hocu da uparkiram. Ti se patis i gledas lijevi i desni retrovizor a ono ko mutavo... a nerijetko znaju i djeca da pretrcavaju izmedju auta, ne gleda ono nista samo iskoci pred tebe. :shock:
xamp

#3671 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by xamp »

Nova furka u velesicima... Na kruznom ne ides desno na kruzni, vec picis 'pravo' od tunela kroz zabranu:)
mirzet87sa

#3672 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

xamp wrote:Nova furka u velesicima... Na kruznom ne ides desno na kruzni, vec picis 'pravo' od tunela kroz zabranu:)
Nije furka nego ne znaju..
Pirija

#3673 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Pirija »

Bilki wrote:
Bakir1 wrote:ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
vadim mast tim sto sviraju, nisam rekao da usporavam nego da usporim kada svirne, dali sam relevantan ili ne al cinjenice su takve, centar grada rusevan, sve se raspada, stalno pucnjave, tuce, pokusaji ubistava, saobracaj kao da su svatovi, psi po ulici kao svete zivotinje, drug svidjalo se to tebi ili ne tako ti je, meni se ne svidja i zato pisem o tome, stvarno sramota na sta je spao jedan grad, jos je zalosnije kad neko pokusava da uljepsava cinjenice
oklena si ti ?
Bilki

#3674 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

Pirija wrote:
Bilki wrote:
oklena si ti ?
zini da ti kazem
Pirija

#3675 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Pirija »

Bilki wrote: zini da ti kazem

znam da je tvoje selo ljepse od Pariza..
Post Reply