Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#3651 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo ti de...
http://www.avaz.ba/clanak/145243/nozem- ... saobracaju
- Bilki
#3652 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to je nazalost samo dokaz da je sarajevo odavno postalo divlji zapad, neznam dali ima i jedan grad u europi sa vise tuca i pucanja iz vatrenog oruzja, nazalost mozemo ga svrstati na razinu indijskih gradovaBakir1 wrote:samo ti de...
- MOSALJOZE
#3653 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan u Kulovićevoj nekakav sa Citroenom,krenuo na treptuće žuto i naravno samo on uspjeo proći -.- Levat vjerovatno ne bi ni krenuo,da mu raja nije počela svirati.Ovakvim bi svirao dan i noć.
- Bakir1
#3654 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
- MOSALJOZE
#3655 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pardon Bake
Last edited by MOSALJOZE on 10/11/2014 20:37, edited 1 time in total.
- Bakir1
#3656 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne ti bolan, ovaj becki filharmonista 
-
zdruzdjo
#3657 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
poslusajte me:
audio knjige, pojacas i boooooli te quratz ko svira iza tebe i jel se neko trpa ispred tebe. izmisljeno za voznju.
ponekad se vracam kuci u onom "lijepom" periodu od 16:30. mmmmmmmmmm, ma vozi prika ne gledaj na mene.
zen budizam, malo je reci.
audio knjige, pojacas i boooooli te quratz ko svira iza tebe i jel se neko trpa ispred tebe. izmisljeno za voznju.
ponekad se vracam kuci u onom "lijepom" periodu od 16:30. mmmmmmmmmm, ma vozi prika ne gledaj na mene.
zen budizam, malo je reci.
- Bakir1
#3658 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo tako drugacije ne ide 
-
zdruzdjo
#3659 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma ide jarane ali cemu. zivot je kratak da se opterecujes oko nekoga tako.Bakir1 wrote:Samo tako drugacije ne ide
zamisli kad krenem od ilidze do podvoznjaka u buca potoku u 16:30. pa jarane kad bi se sikirao oko svakoga "kome se zuri", pa dobio bi rak ko kosarkaska lopta na zeludcu.
pusti ba, ravno do mora i sabur.
ne kazem, i ja se trznem ponekad pa mi pocupaju zivce. samo nema svrhe.
- Bilki
#3660 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vadim mast tim sto sviraju, nisam rekao da usporavam nego da usporim kada svirne, dali sam relevantan ili ne al cinjenice su takve, centar grada rusevan, sve se raspada, stalno pucnjave, tuce, pokusaji ubistava, saobracaj kao da su svatovi, psi po ulici kao svete zivotinje, drug svidjalo se to tebi ili ne tako ti je, meni se ne svidja i zato pisem o tome, stvarno sramota na sta je spao jedan grad, jos je zalosnije kad neko pokusava da uljepsava cinjeniceBakir1 wrote:ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
- Bakir1
#3661 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa samo ti vadi rekoh ti vec dok ne naletis na nekog jozu nervozu
Kako ti nagadi Sarajevo tacno bi se reklo da po kazni moras proci kroz isto
- Bilki
#3662 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa nisam bas ni ja neki zgoljo da se bojim svake šuše na putu, u sarajevo odem svake prilike kad sam kuci, nisam ga ja nagadio, pisem ono sto jest, ajd sad reci da sam nesto napisao a da nije tako, ja bi volio da nije tako al nazalost jest, previse nervozna raja u sarajevu, u ostalim gradovima i nisam primjetio toliku nervozu, pa cak ni u tvom visokomBakir1 wrote:Pa samo ti vadi rekoh ti vec dok ne naletis na nekog jozu nervozu![]()
- MOSALJOZE
#3663 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bilki živiš li ovde ili??
- Bilki
#3664 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
daMOSALJOZE wrote:Bilki živiš li ovde ili??
- Bakir1
#3665 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
Sarajevo kao glavni grad ni bolji ni gori od ostalih glavnih gradova da je razruseno i nije ostalo sem pasa je uobicajena pojava.
Visoko je imalo male migracije pa su ovi domicilni papanluk i krnkanluk u saobracaju fokusirali na parkiranje ostalo se postuje manje vise sem crnih noga za njih zakon ne vazi.
Poenta ne obracaj paznju i ne doprinosi papanluku na cestama na nacin da nekome vadis mast.
86 jedan ciko bivsi milicajac u Zenici rahmet mu dusi vozi mene u svojoj skodi, na semaforima sviranje nekog glavesine iz partije, na sta ovaj hladno ugasi auto te nakon dva kruga oko istog pridje glavesini da ga pita sta se pokvarilo na skodi jerbo radi toga mu svira.
Sarajevo kao glavni grad ni bolji ni gori od ostalih glavnih gradova da je razruseno i nije ostalo sem pasa je uobicajena pojava.
Visoko je imalo male migracije pa su ovi domicilni papanluk i krnkanluk u saobracaju fokusirali na parkiranje ostalo se postuje manje vise sem crnih noga za njih zakon ne vazi.
Poenta ne obracaj paznju i ne doprinosi papanluku na cestama na nacin da nekome vadis mast.
86 jedan ciko bivsi milicajac u Zenici rahmet mu dusi vozi mene u svojoj skodi, na semaforima sviranje nekog glavesine iz partije, na sta ovaj hladno ugasi auto te nakon dva kruga oko istog pridje glavesini da ga pita sta se pokvarilo na skodi jerbo radi toga mu svira.
- Bilki
#3666 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
daj kako nije, bio sam neki dan na platou skenderije, pa okolo se sve raspada, preko rijeke od OHR zgrada samo zidovi strse, park kad se ide od skenderije prema predsjednistvu(kocke fale, mozes nogu slomiti ako stanes u rupu, slivnici otvoreni), halo ba to je centar glavnog grada, o tome bi se moralo malo povesti racuna. u ulici mula mustafe baseskije uredno mamlazi parkirani na trotoar tako da te tjeraju da silazis sa djecom na vrlo prometnu i brzu ulicu, u kojem to jos se glavnom gradu tako radi(na istoku sigurno da ali na zapadu sigurno ne), sad ce jos ispast da mrzim svoj glavni gard, naj bolje cutiti i saviti rep jer bo neznas kakav je tkoBakir1 wrote:Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
- Bakir1
#3667 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Malo se provozas do varesa ili do b.krupe da vidis kako ta terminologija dobije znacenje.
Ti si kao bolji sto papcima i kabadahijama uzvratis isto mjerom a sto tebe cini cime?
Samo opusteno vadis ti vodu iza zuba svakako sto si se odmakao odAvde nema potrebe da to nekim drugim stvarima naglasavas
Ti si kao bolji sto papcima i kabadahijama uzvratis isto mjerom a sto tebe cini cime?
Samo opusteno vadis ti vodu iza zuba svakako sto si se odmakao odAvde nema potrebe da to nekim drugim stvarima naglasavas
- Bilki
#3668 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa dobro ti imas svoje ja svoje, jebi ga takav sam necu presutit nikome pa makar bio i donji, sta sad trebam ja kao da se nekome izvinjavam na putu ako vozim strane table, jes kakao da ne, ne zelim vise da pisem, ododsmo mi u off topicBakir1 wrote:Malo se provozas do varesa ili do b.krupe da vidis kako ta terminologija dobije znacenje.
- relax11
#3669 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za njih zmigavac takode ne postojiBakir1 wrote:Nije bitno koga se ti bojis bitno je da u se u Sarajevu malo ko koga boji dodaj tome jos vlasnike koji su stekli to sto imaju na nacin koji jesu i izvolton jos jugo puse eto ga.
- dadoka84
#3670 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nerviram sam sebe, kad vozim parkingom i trazim mjesto a debili umjesto trotoara sa obje strane sirokog 2 metra hodaju izmedju auta i iskacu na cestu ko sumanuti. Krenem da uparkiram auto izmedju i hajvan umjesto da ide trotoarom dolazi do mene i umjesto da prodje izmedju vec parkiranih on krene da prodje taman tu gdje ja hocu da uparkiram. Ti se patis i gledas lijevi i desni retrovizor a ono ko mutavo... a nerijetko znaju i djeca da pretrcavaju izmedju auta, ne gleda ono nista samo iskoci pred tebe. 
- xamp
#3671 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nova furka u velesicima... Na kruznom ne ides desno na kruzni, vec picis 'pravo' od tunela kroz zabranu:)
-
mirzet87sa
#3672 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije furka nego ne znaju..xamp wrote:Nova furka u velesicima... Na kruznom ne ides desno na kruzni, vec picis 'pravo' od tunela kroz zabranu:)
-
Pirija
#3673 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
oklena si ti ?Bilki wrote:vadim mast tim sto sviraju, nisam rekao da usporavam nego da usporim kada svirne, dali sam relevantan ili ne al cinjenice su takve, centar grada rusevan, sve se raspada, stalno pucnjave, tuce, pokusaji ubistava, saobracaj kao da su svatovi, psi po ulici kao svete zivotinje, drug svidjalo se to tebi ili ne tako ti je, meni se ne svidja i zato pisem o tome, stvarno sramota na sta je spao jedan grad, jos je zalosnije kad neko pokusava da uljepsava cinjeniceBakir1 wrote:ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
- Bilki
#3674 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zini da ti kazemPirija wrote:oklena si ti ?Bilki wrote:vadim mast tim sto sviraju, nisam rekao da usporavam nego da usporim kada svirne, dali sam relevantan ili ne al cinjenice su takve, centar grada rusevan, sve se raspada, stalno pucnjave, tuce, pokusaji ubistava, saobracaj kao da su svatovi, psi po ulici kao svete zivotinje, drug svidjalo se to tebi ili ne tako ti je, meni se ne svidja i zato pisem o tome, stvarno sramota na sta je spao jedan grad, jos je zalosnije kad neko pokusava da uljepsava cinjeniceBakir1 wrote:ne znam koliko si ti relevantan da o tome govoris, kada vozis preko ogranicenja i provociras iste te i takve budale namjernim usporavanjem saobracaja....
-
Pirija
#3675 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bilki wrote: zini da ti kazem
znam da je tvoje selo ljepse od Pariza..