hahahahhaladyblue18 wrote:Pih ja poletila da vidim jel se nick sazno.
jesil mogla spavat nocas ili si cijelu noc se vrtila po krevetu i prebirala forumase sa slovom M
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hahahahhaladyblue18 wrote:Pih ja poletila da vidim jel se nick sazno.
znaci da nijednog forumasa ne pustamo u kucu?mamiiiii wrote:
cilj ove moje price je bio da jednostavno upozorim sta se desava al ocito me niko nije ozbiljno shvatio i to mi je ok al eto ne zelim ipak da se ikome to desi, jos jednom osoba je na forumu al nisam je tu upoznala
Normano da nisam kad mi je burek rekaokokuz_sa wrote:
hahahahha
jesil mogla spavat nocas ili si cijelu noc se vrtila po krevetu i prebirala forumase sa slovom M
ima burek od piletine u Zivinicamaburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza
ima i u Sarajevu jebo ga ti sto se mora cak do zivinicaalchak.ba wrote:ima burek od piletine u Zivinicamaburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza
ja sad fakat govorim da ima buregdzinica rego gdje ima pileci burek, a za rajvoSa ne znamkokuz_sa wrote:ima i u Sarajevu jebo ga ti sto se mora cak do zivinicaalchak.ba wrote:ima burek od piletine u Zivinicamaburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza
![]()
![]()
![]()
ma u TK je svako meso dobroburek_in_space wrote:Joj fakat, chuj ima u Zhivinicama![]()
bogme istinu zboisplain vanilla wrote:ma u TK je svako meso dobroburek_in_space wrote:Joj fakat, chuj ima u Zhivinicama![]()
dodje mi ovo da stavim u lokaciju, ispod nickaburek_in_space wrote:Ko nije umochio u TK, ne zna shta je umakanje
nije da se slazem s tobom, al ovo si u pravuburek_in_space wrote:Ko nije umochio u TK, ne zna shta je umakanje
imala bih svasta na ovo reci, ali sve je bezobrazno, pa bolje da sutimburek_in_space wrote:Stavi ga, vanilla
zensko je bolan..burek_in_space wrote:Stavi ga, vanilla
pa ja fino nudim janjetinu - oni okreću vodu na svoj mlinburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza
Jel ta janjetina sa govornom manom?eluna wrote:pa ja fino nudim janjetinu - oni okreću vodu na svoj mlinburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza![]()
prizivaš daleta, a??plain vanilla wrote:ma u TK je svako meso dobroburek_in_space wrote:Joj fakat, chuj ima u Zhivinicama![]()
burek_in_space wrote:Ne znash ti vanillu, lopov je to svoje vrste
JOK bonan - jezik regriz'oburek_in_space wrote:Jel ta janjetina sa govornom manom?eluna wrote:pa ja fino nudim janjetinu - oni okreću vodu na svoj mlinburek_in_space wrote:Samo da kazhem da sa piletinom kod bureka nemate prolaza![]()
ali ja nisam jagnjeburek_in_space wrote:Znash shta eluna, meni se chini da je i tebi vakat za razhnja