prije si napisao da samo ,,budala,,moze platiti za gledanje ovog kanala dakle pusti nas da gledamo i nemoj biti naporan .Nisi zainteresovan i by :run:p,s.Moze li te kao ,,lucky,,nagovoriti da se bacis sa sedmog sprataChuckie wrote:Evo laki laka me nagovori da kupim HD karticu.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- luckylaka
#3651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Chuckie
#3652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ajd dobro neću više, plaho se sikirate.
Mada bi i ja volio gledati taj kanal, mislim u visokoj rezoluciji.
Mada bi i ja volio gledati taj kanal, mislim u visokoj rezoluciji.
-
legenda reala
#3653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad je krenula televizija rečeno je preko satelita će ići SD, a kablovske i IPTV platforme mogu dobiti i HD ako žele.
Ko gleda preko satelita Eutelsat slika je SD, ko gleda preko ovih jači kablovski operatera kao Telemach,MojaTV i sl koje imaju ugovore sa FACE TV gleda HD
Ko gleda preko satelita Eutelsat slika je SD, ko gleda preko ovih jači kablovski operatera kao Telemach,MojaTV i sl koje imaju ugovore sa FACE TV gleda HD
-
Chuckie
#3654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E to je to, a 110EUR je satelitska karta, ne ona na kablovskoj.
- van helsing
#3655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mala ispravka..
Kada je pokretana televizija,najave su bile da ce ici i na satelitu u HD rezoluciji,da ce to biti prva tv postaja iz BiH koja emitira HD signal i preko satelita,itd,itd. Kasnije su prolongirali i pocetak emitovanja na satelitu,pa su odlucili da krenu u SD rezoluciji,daj sta das. Skupo je emitovanje na satelitu,posebno u HD rezoluciji. Dati 110€ za jedan kanal koji emituje u SD rezoluciji.....hmmmm....ne znam...previse brate.
Tapatalk 2
Kada je pokretana televizija,najave su bile da ce ici i na satelitu u HD rezoluciji,da ce to biti prva tv postaja iz BiH koja emitira HD signal i preko satelita,itd,itd. Kasnije su prolongirali i pocetak emitovanja na satelitu,pa su odlucili da krenu u SD rezoluciji,daj sta das. Skupo je emitovanje na satelitu,posebno u HD rezoluciji. Dati 110€ za jedan kanal koji emituje u SD rezoluciji.....hmmmm....ne znam...previse brate.
Tapatalk 2
-
legenda reala
#3656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I da napomenm kako se FACE preko satelita ne može gledati u Americi, to što raja gleda u Americi je neka IPTV i vjerovatno je HD 
-
Chuckie
#3657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno. I to oni ilegalni IPTV pro patriotski servisi. 
- Država
#3658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što se mene tiče, FACE TV mogu ukinuti i nama u Sarajevu (osim kad je tekma)... 
- Havatar
#3659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne mogu posto jedina nije pod kontrolom iz susjednih zemlalja i medjunarodne zajednice i zato sto govori o onome sto se dogadja u Bosni a sto politicari i strane diplomate pokusavaju sakriti.
-
legenda reala
#3660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
uhh dobra mu ova nova voditeljica, ima oko za žene
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne razumijem se u žene, ali nije pod tremom i koliko se moglo vidjeti bolje će to raditi od one Adalete koja je sva ukočena i loša. Iako i Erna je ok..
- van helsing
#3662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta dobra,odlicna! Gdje ih samo nalazi 
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- luckylaka
#3663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ljubomornaKatarinaKosaca wrote:Ne razumijem se u žene, ali nije pod tremom i koliko se moglo vidjeti bolje će to raditi od one Adalete koja je sva ukočena i loša. Iako i Erna je ok..
- KatarinaKosaca
#3664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:ljubomornaKatarinaKosaca wrote:Ne razumijem se u žene, ali nije pod tremom i koliko se moglo vidjeti bolje će to raditi od one Adalete koja je sva ukočena i loša. Iako i Erna je ok..Adaleta je iz dana u dan sve bolja i bolja i to u svakom smislu
Fakat, loša je novinarka, a u ostale se stvari ne razumijem, zaista. Na primjer, Mesi je super u svakom pogledu, o tome već možemo
-
legenda reala
#3665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakva Adeleta 
- Država
#3666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
'Ta će ba Mesi. Ja sam za njega Džeko, ocam...KatarinaKosaca wrote:luckylaka wrote:ljubomornaKatarinaKosaca wrote:Ne razumijem se u žene, ali nije pod tremom i koliko se moglo vidjeti bolje će to raditi od one Adalete koja je sva ukočena i loša. Iako i Erna je ok..Adaleta je iz dana u dan sve bolja i bolja i to u svakom smislu
Biće da je to, a možda ćeš je voditi i na Argentinu da vidi Mesija, pa je normalno da budem ljubomorna
![]()
Fakat, loša je novinarka, a u ostale se stvari ne razumijem, zaista. Na primjer, Mesi je super u svakom pogledu, o tome već možemo
- karanana
#3667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije losa ni adaleta.
a dobra je i ova. i fizicki je dobra ova.
a dobra je i ova. i fizicki je dobra ova.
- akcid
#3668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zbog čega je Denis Stojnić zanimljiv sagovornik, pa mu je Hadžifejzović posvetio pola sata udarnog termina?
- KatarinaKosaca
#3669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možda sitnica što će sutra boksati pod našom zastavom. Kad kažem našom, ne mislim na tvoju petokraku, nego našu bosansku.akcid wrote:Zbog čega je Denis Stojnić zanimljiv sagovornik, pa mu je Hadžifejzović posvetio pola sata udarnog termina?
- akcid
#3670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Možda sitnica što će sutra boksati pod našom zastavom. Kad kažem našom, ne mislim na tvoju petokraku, nego našu bosansku.akcid wrote:Zbog čega je Denis Stojnić zanimljiv sagovornik, pa mu je Hadžifejzović posvetio pola sata udarnog termina?
Poznajem nekoliko mladih sportista, među njima i jednog izuzetno nadarenog, višestrukog pobjednika mmnogih međudržavnih i domaćih takmičenja, BiH šampiona u svojoj mladoj kategoriji, pa Hadžifejzoviću na pamet ne pada da ih pozove u emisiju, ili bar tog sportistu. Šta više, njegov odgovor bio je ponižavajući i prepun ruganja.
Možda i ovi mladi sportisti trebaju čekati svoju fizičku i finansijsku moć?
- KatarinaKosaca
#3671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KO god i šta god napravi u BIH, ne napravi u BIh, nego uprkos BIH. Ovdje se ne ulaže u kulturu, sport, ovdje to ne postoji. Dobri su i uspjesi kako je to ignorirano. Jer, valjda, jelte hraniti toliku lijenu administraciju.akcid wrote:Poznajem nekoliko mladih sportista, među njima i jednog izuzetno nadarenog, višestrukog pobjednika mmnogih međudržavnih i domaćih takmičenja, BiH šampiona u svojoj mladoj kategoriji, pa Hadžifejzoviću na pamet ne pada da ih pozove u emisiju, ili bar tog sportistu. Šta više, njegov odgovor bio je ponižavajući i prepun ruganja.
Stoga ko je god uzeo udarni termin, a igraće pod zastavom BIH, svaka čast
O mladim ljudima o kojim govoriš ne znam ništa, pa ne mogu komentirati,ali njihovo nepojavljivanje ili Senadovo odbijanje da se pojave ne znači da Denisovo treba ironizirati ili nipodaštavati.
- Erzsebet
#3672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Polako ti ponestaje i najglupljih argumenataKatarinaKosaca wrote:KO god i šta god napravi u BIH, ne napravi u BIh, nego uprkos BIH. Ovdje se ne ulaže u kulturu, sport, ovdje to ne postoji. Dobri su i uspjesi kako je to ignorirano. Jer, valjda, jelte hraniti toliku lijenu administraciju.akcid wrote:Poznajem nekoliko mladih sportista, među njima i jednog izuzetno nadarenog, višestrukog pobjednika mmnogih međudržavnih i domaćih takmičenja, BiH šampiona u svojoj mladoj kategoriji, pa Hadžifejzoviću na pamet ne pada da ih pozove u emisiju, ili bar tog sportistu. Šta više, njegov odgovor bio je ponižavajući i prepun ruganja.
Stoga ko je god uzeo udarni termin, a igraće pod zastavom BIH, svaka čast![]()
O mladim ljudima o kojim govoriš ne znam ništa, pa ne mogu komentirati,ali njihovo nepojavljivanje ili Senadovo odbijanje da se pojave ne znači da Denisovo treba ironizirati ili nipodaštavati.
-
StupskaBitanga
#3673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ala Senad drži stranu Mire Lazovića i Ive Komšića u SDU 
- KatarinaKosaca
#3674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čekaj ba.. zar nije prijaatelj sa Dodikom i pere mu imidž, zar nije nabacivao voleje Lagumdžiji, zar nije Tihića dovodio i veličao, sad je i SDU u igri.. Zanimljivo. Da, zaboravih, bio je i Fahrin igrač, a ti si zaboravio predvidjeti skori ključ u bravu kao što si već predvidjeo Hayatu i TV1.StupskaBitanga wrote:Ala Senad drži stranu Mire Lazovića i Ive Komšića u SDU
Jako cijenim tvoje pisanje često i znaš o novinarstvu više nego itko na forumu, ali ti ovi površni zaključci kojima si sklon baš ne trebaju. Ili se konačno dogovorite čiji je igrač.
-
StupskaBitanga
#3675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zašto prilog koji sam vidio nije nudio stranu Pećanca i tu frakciju ili je to bilo prije a da nisam vidio
Nisam gledao komplet dnevnik samo taj prilog onako usput
Pitam nemam pojma
P.S
Zvezdana javno čestitam ti na rođenju sina
Nisam gledao komplet dnevnik samo taj prilog onako usput
Pitam nemam pojma
P.S
Zvezdana javno čestitam ti na rođenju sina