Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lavorpunvode

#3651 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

.
dale cooper

#3652 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

:D
Kona__

#3653 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kona__ »

1korisnik wrote:Joj te su mi najmrze. Debele, iskompleksirane ''zastitnice'' ovih hebozovnih. Te bi se hebale sa bilo kim, da i ona skine mrak sa ociju, ''samo da muskarci nisu takve svinje''. Sto je nisi u pm poslao. Kulturno, ja sam samo NJU na pice zvao, ne tebe i dovidjenja. I jos to sta ti je rekla, auuuu, koja krava. Izvadis lijepo cips, ili nesto puno holesterola, i lijepo mljackas pred njom, a onda je jos i ponudis. Oj pa na kosti bih joj se natovario svaki dan, sve dok krava malo ne ode trcati.

Imamo mi jednu takvu na faxu, sa njom cura ono bas lijepa, alii malo naivna, slusa svakog. A ova joj se prikacila. MA ne mozes prozborit.

I jos jedno pitanje za vas koji napadaju covjeka sto je ispricao pricu. Mozda se neko prepoznao u toj prici u obliku tog doticnog bagera. Kad idete na dejt, hajd fino priznajte, vi bi kao odbili sex ako vam se neko zaista svidi? WTF? Nije vam 14 pa da se cuvate hebem ga ja. Hajmo malo biti otvoreni, pos'o covjek na dejt sa lijepom curom, normalno nije sad da ocekuje sex, ali ukoliko bude situacija normalno da bi, ta nije frigidan. Koji vam je jbt.
Joj koji ste vi levati :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3654 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Kona__ wrote: Joj koji ste vi levati :lol:
:mrgreen:
Ramzess Veliki

#3655 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

:D
Vezano za te prikolice, sad mi pade na pamet ... :lol:
Imao druga na faksu, zajedno napadali komade i imali svoje uhodane sheme ... i tako dođe red na mene da otkačujem prikolicu ... otišli na neki maskembal, dvije ženske, Budo odmah napomene da je moja reda, i ja stanem hodati oko njih dvije, ali gledam samo ovu grdnu ... :lol: i kad se već unervozila, priđem joj i kažem:
- Oprosti što te ovako gledam, ja radim u marketinškoj agenciji, tražim djevojke za muzičke spotove, ti si mi baš zapela za oko ...
- Ali ... ja znam da nisam tako lijepa ... :-D
- Slušaj, tebe niko ne pita šta o sebi misliš. Ja sam profesionalac i znam da sa našim šminkerima ima da izgledaš fenomenalno, samo ako dozvoliš da se to desi. Hajdemo malo dalje ne mogu da razmišljam u ovakvoj gužvi ...
... i odvedem prikolicu.
Zatim moj drug upada sa pričom - Gdje ode moj drug sa tvojom prijateljicom, vidio sam da je nešto zagleda, vidi ti njih ... :lol: :lol: :lol:

Znači kad je cura sa prikolicom, ti povedeš druga sa alatom za otkvačivanje prikolica. :D
Sir Smoke a Lot

#3656 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sir Smoke a Lot »

Ramzess Veliki wrote::D
Vezano za te prikolice, sad mi pade na pamet ... :lol:
Imao druga na faksu, zajedno napadali komade i imali svoje uhodane sheme ... i tako dođe red na mene da otkačujem prikolicu ... otišli na neki maskembal, dvije ženske, Budo odmah napomene da je moja reda, i ja stanem hodati oko njih dvije, ali gledam samo ovu grdnu ... :lol: i kad se već unervozila, priđem joj i kažem:
- Oprosti što te ovako gledam, ja radim u marketinškoj agenciji, tražim djevojke za muzičke spotove, ti si mi baš zapela za oko ...
- Ali ... ja znam da nisam tako lijepa ... :-D
- Slušaj, tebe niko ne pita šta o sebi misliš. Ja sam profesionalac i znam da sa našim šminkerima ima da izgledaš fenomenalno, samo ako dozvoliš da se to desi. Hajdemo malo dalje ne mogu da razmišljam u ovakvoj gužvi ...
... i odvedem prikolicu.
Zatim moj drug upada sa pričom - Gdje ode moj drug sa tvojom prijateljicom, vidio sam da je nešto zagleda, vidi ti njih ... :lol: :lol: :lol:

Znači kad je cura sa prikolicom, ti povedeš druga sa alatom za otkvačivanje prikolica. :D
:thumbup:
Ma ja ba

#3657 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma ja ba »

PeppermintSA wrote:Vidim da me prozvaše mnogi zbog pristupa i odnosa, morE bit'... Ključna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim. Nazivajte me kako god želite, ali ja ne volim ljude zavlaciti, niti volim da ljudi mene zavlace, a pri tom mi se riga na misaonu kvazi-masturbaciju koja tvrdi da na ovom svijetu postoji jedino čedan i moralan muško-ženski odnos, prepun romantike i iskrene želje za upoznavanjm, a da ne postoji klasičan seksualni odnos bez ikakvih privjesaka. Šta to znači? Da smo se ta cura i ja dogovorili da izađemo i beremo cvijeće, recitujemo Jejtsa i Crnjanskog i držimo za ruku svi bi nazvali njenu prijateljicu glupacom, ali budući da je razlog izlaska bio drugi, ona ispada triput odlikovan narodni heroj...

Dakle, da apostrofiram - dao sam dotičnoj do znanja kakva je situacija kad smo se upoznali, nju to nije odbilo, dapače, dogovor je bio da se nađemo na piću, i na kraju se pojavio njen Unproforac. Niti smo djeca od 15 godina, niti smo mentalno zaostale osobe koje se mogu izmanipulisati...drugi je par rukava što neke osobe sebe uzimaju za pravo da odlučuje šta je ok a šta ne za druge osobe.

Toliko o tome.
Da je zelila da se zvekne s tobom, zveknula bi se.

Je li ti palo na pamet da su se samo sprdale s tobom. :mrgreen:
MedenoSrce

#3658 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Ma ja ba wrote:
ma gdje bi one to :mrgreen:
solo2

#3659 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by solo2 »

Peperminte - u buduce cim se pojavi prikolica odmah produzi.. nema tu ovo-ono. a ako je ovoj fakat stalo pitat' ce te pa objasni
ako joj je do sprdnje..tu nikakve pameti pogotovo sa djevojkama tog uzrasta i kalibra - sto si vise bezobziran i sto te vise boli briga - sve bolje plivas ;-)
Last edited by solo2 on 06/09/2013 23:11, edited 1 time in total.
solo2

#3660 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by solo2 »

sherbett wrote:
solo2 wrote:Peperminte - u buduce cim se pojavi prikolica odmah produzi.. nema tu ovo-ono. a ako je ovoj fakat stalo pitat' ce te pa objasni da tebi netreba prikolica i da ako hoce da izadje s tobom nek posalje prikolicu kuci.
ako joj je do sprdnje..i nema tu nikakve pameti pogotovo sa djevojkama tog uzrasta i kalibra - sto si vise bezobziran i sto te vise boli briga - sve bolje plivas ;-)
ne bih ja preporučila da se uzdate u to...
pazi nisam rekao bezobrazan i sto te vise boli..

http://youtu.be/klk_1ECFVTc

ovako nekako
Last edited by solo2 on 06/09/2013 23:26, edited 1 time in total.
solo2

#3661 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by solo2 »

sherbett wrote:znam ja da čitam 8-)
onda nauci i da razumijes :thumbup:
solo2

#3662 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by solo2 »

sherbett wrote:al pazi, i to sam naučila 8-)
bojim se da nisi, jer da jesi sad' bi znala - a ocito neznas
Ma ja ba

#3663 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma ja ba »

MedenoSrce wrote:
Ma ja ba wrote:
:lol: ma jok ba...da nije bilo debele jaranice, ona bi definitivno pala. da se primjetiti iz njegove spike da je sarmer.....garant sve padaju ko zrele sljive s grane, osim naravno onih sto imaju debele jaranice. :mrgreen:
Optimist

#3664 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Optimist »

Sta je ovo, jedno iskustvo i 5 stranica chata. Izgleda sad i moderacija pocela začatavati mjesto da pravi red. :D
Optimist

#3665 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Optimist »

sherbett wrote:
Optimist wrote:Sta je ovo, jedno iskustvo i 5 stranica chata. Izgleda sad i moderacija pocela začatavati mjesto da pravi red. :D
ovo ti je zabranjeno, znaš :roll:
Zabranjeno je komentarisati rad moderacije, a koliko znam nije ne-rad. :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3666 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Djes ti optimisto :evil: :mrgreen:
Butmiran

#3667 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Butmiran »

Jao moralista... :roll:
madFlava

#3668 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madFlava »

Peppermint prekuco :lol:

Free Willyy :lol: :lol: :lol: :thumbup:
hodža

#3669 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hodža »

alkalna_baterija wrote:I to joj fol neka jaranica, nije joj dopustila da se riješi stresa i rastereti od briga. :oops:

Baterijo, imaš li ti neku jaranicu koju treba riješiti stresa ? :babinsin:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3670 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Matijevic_Vlado »

Ma ja ba wrote:
MedenoSrce wrote:
Ma ja ba wrote:
:lol: ma jok ba...da nije bilo debele jaranice, ona bi definitivno pala. da se primjetiti iz njegove spike da je sarmer.....garant sve padaju ko zrele sljive s grane, osim naravno onih sto imaju debele jaranice. :mrgreen:
Hejt za debele jaranice :mrgreen: :mrgreen:
1korisnik

#3671 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 1korisnik »

Kladim se da 90% cura ovdje sa komentarima na peppermintov slucaj tipa vi ste levati, ili bilo koji komentar koji napada musku populaciju ovdje na tu pricu ima preko 100kg.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3672 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Matijevic_Vlado »

1korisnik wrote:Kladim se da 90% cura ovdje sa komentarima na peppermintov slucaj tipa vi ste levati, ili bilo koji komentar koji napada musku populaciju ovdje na tu pricu ima preko 100kg.
ne vjerujem ti . realno htio je fol lafac ispasti a nije sigurno ni u tvojim ocima to ispao :mrgreen: , jedino ako ti je petnestak godina
velikibrnjo

#3673 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

Ma ja ba wrote:
PeppermintSA wrote:Vidim da me prozvaše mnogi zbog pristupa i odnosa, morE bit'... Ključna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim. Nazivajte me kako god želite, ali ja ne volim ljude zavlaciti, niti volim da ljudi mene zavlace, a pri tom mi se riga na misaonu kvazi-masturbaciju koja tvrdi da na ovom svijetu postoji jedino čedan i moralan muško-ženski odnos, prepun romantike i iskrene želje za upoznavanjm, a da ne postoji klasičan seksualni odnos bez ikakvih privjesaka. Šta to znači? Da smo se ta cura i ja dogovorili da izađemo i beremo cvijeće, recitujemo Jejtsa i Crnjanskog i držimo za ruku svi bi nazvali njenu prijateljicu glupacom, ali budući da je razlog izlaska bio drugi, ona ispada triput odlikovan narodni heroj...

Dakle, da apostrofiram - dao sam dotičnoj do znanja kakva je situacija kad smo se upoznali, nju to nije odbilo, dapače, dogovor je bio da se nađemo na piću, i na kraju se pojavio njen Unproforac. Niti smo djeca od 15 godina, niti smo mentalno zaostale osobe koje se mogu izmanipulisati...drugi je par rukava što neke osobe sebe uzimaju za pravo da odlučuje šta je ok a šta ne za druge osobe.

Toliko o tome.
Da je zelila da se zvekne s tobom, zveknula bi se.

:thumbup:
Taman ce neka avion cura da se trosi na nekog neozbiljnog lika
Peper prica ti je ko' u crtanom
Ma ja ba

#3674 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma ja ba »

1korisnik wrote:Kladim se da 90% cura ovdje sa komentarima na peppermintov slucaj tipa vi ste levati, ili bilo koji komentar koji napada musku populaciju ovdje na tu pricu ima preko 100kg.
Te su debele najzesca prepreka hebacima poput pepperminta. Zbog njih on sirot mora da razvija desnicu ruku. :mrgreen:
alkalna_baterija

#3675 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alkalna_baterija »

hodža wrote:
alkalna_baterija wrote:I to joj fol neka jaranica, nije joj dopustila da se riješi stresa i rastereti od briga. :oops:

Baterijo, imaš li ti neku jaranicu koju treba riješiti stresa ? :babinsin:
Imam poznanicu, doduše ova naplaćuje.
Post Reply